Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
6.2.07 15:34

ahoj adys :)
dekuju, vim, ze delam vse proto aby bylo vse v poradku a hlavne verim :-)
v pondeli jdu na dalsi kontrolu, tak doufam, ze se ten hematom nebude zvetsovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
6.2.07 15:37

chm jeste se tu moc nevyznam, tak zkouska podpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
6.2.07 15:56
mily píše:
Maxik- co do mě hned šiješ? Blbne emimino. Já se dnes skoušela poprvý přihlásit a ono mi to hodilo přezdívku 1marcela, nechápu jakto. Nic od M sem nepsala. Tak se laskave uklidni ze nekomu beru jeho přezdívku, nebo že lžu. Zamysli se nad sebou!

Tak to píšeš špatné osobě! !!!To jsem psala já neb vlastně ta diskuze vznikla na můj popud! A až po té jsem přišla na to, že ta 1marcela je vlastně pisatel anonymní… Ale nereagovala bych tak,kdyby nějaký anonym včera se nechoval nevhodně u nás v diskuzi…

Tak si myslím, že Maxikovi by ses měla omluvit a celé tohle bylo nedorozumění a až se ti podaří přihlásit, tak to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
6.2.07 16:53

Ahojte babiny,
uz nas je tu tolik, ze se v tom nejak prestavam orientovat :) . Takze vitam vsechny nove, ktere jsem jeste nevitala…
Mne je po kratsi mile prestavce opet hrozne, vcera jsem vyzvracela snad i mozek… a dnes to nevidim o moc lepe. Nejhorsi je, ze nemuzu poradne pracovat, teda bezne rutinni prace jo, ale jak se mam na neco slozitejsiho soustredit, tak to proste nejde.
Jinak pro novou tehulku se strachy - ja myslim, ze je to normalni mit strach, ale nic se nema prehanet. Zkus se nejak zabavit a nemyslet na katastrofy, protoze to nic neresi. Kazda z nas ma z neceho strach - aby to dobre dopadlo, z porodu, z reakci okoli, z bolesti… Nemuzes se tomu poddavat, ja teda za sebe muzu rict ze po tom, co jsem videla tlouci miminku srdicko, tak uz tolik strachu nemam.
Jeste jsem pro tvurkyne seznamku chtela dodat, ze na dalsi UTZ a kontrolu jdu (bohuzel az) 19.3. Prijde mi to jako za rok :(
Mejte se hezky!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
6.2.07 17:33

Ahoj Hanucho :-)
pises o strachu, na ja mela velky, pak mensi pak zas velky a myslim, ze mi zacal strach permanentni esi se prcek udrzi esi genetika dopadne dobre, esi bude porod v poradku, esi bude jist a pak aby pri kruccich neupadl na hlavicku a dobre se vyvijel a zvladl skolu a tak dal a tak dal… no kdyz neco ziskas, tek se pak o to bojis, zvlast kdyz jde o neco tak krasneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
6.2.07 19:24

Ahojte,

koukám že marcelí zmatek pokračuje :wink:

1marcela ta zdejší - asi tě to nepřihlásilo a psala jsi jako anonym, emimino občas takhle blbne, mi se jednu dobu nedařilo přihlásit pod svým nickem asi měsíc, zkus se přihlásit znovu a pokud je tvůj nick neprůchodný, tak novou registraci.

Zkopírovala jsem příspěvek, který LUCI později smázla, když si všimla, že není jedna prolhaná 1marcela, ale spousta holek, kterým se místo anonymní objeví nick 1marcela a pak si v různých diskuzích nutně protiřečí a vypadá to, že si dělají z lidí blázny.

Jinak o miminko se bojím taky, v rozumné míře je to normální.

nuchal translucency = šíjové projasnění - a docela vám holky závidím, že je to v Itálii i USA běžné vyšetření, tady si ho musíš zajistit i zaplatit, pokud ho chceš; na Downa se tu dělají triple testy, které vykazují hodně falešně pozitivních výsledků a zbytečně stresují lidi.

Chlap mě žene pryč… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
6.2.07 22:19

Citomegalovirus....

Ahoj holky,

vsechny moc moc zdravim.

Ja jsem dneska vecer mela zachvat place…vcera jsem byla u sve gynekolozky a ta si prohledla me krevni testy a rekla mi, ze si mam dat pozor jen na toxoplasmosu, protoze na ni nemam protilatky. Jinak mi napsala zoopakovat krevni test i na anti citomegalovirus. Rekla mi, ze je vsechno ok. Dneska vecer jsem byla u obvodni doktorky kvuli napsani doporuceni na sijove projasneni a ta si prohlidla testy a rekla mi, ze je pravdepodobne, ze jsem se nakazila citomegalovirem v nedavne minulosti, protoze mam vysokou hodnotu IgG 25 a IgM assenti, tj. bez protilatek. Na internetu jsem si ale precetla, ze je normalni mit IgM bez protilatek byt nutne, jen nevim jestli IgG 25 je vysoke nebo ne…tak me to ted poradne trapi.....mate nejake zkusenosti s temahle hodnotama?

Hezky vecer
Barca
9+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
7.2.07 03:13

Těhulky září 2007

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 11+0 )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 10+3 / UTZ 19.2. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 9+6 / KO +UTZ 19.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 9+4 / UTZ 6.2. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 9+5 )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 9+1 )
mybe (Praha ? / 9+? )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP dle MS 30.8. / 9+0 / UTZ 27.2. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 9+0 / KO 13.2. / NT UTZ 28.2. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 8+4 / UTZ 14.2. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 8+3 / KO 15.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 8+3 /KO 15.2. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 8+0 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 7+0 )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 6+6 )
Vochechule (1974 /Třebechovice / V / TP? / 6+5 )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
7.2.07 03:27

jeste vas ted vecer zdravim …

Barco ,
holka, neplac … jenom si to jeste zhorsujes. ja sice o CMV moc nevim, jen co jsem tak letmo cetla na netu. ale jestli tvoje hodnoty nasvedcuji tomu, ze ses nakazila nedavno, treba i ted v tehu, tak je hodne velka sance, ze vsechno bude dobry. nebo ne? tvoje dr. si s tebou o tom promluvila? nebo jak se k tomu stavi? nebo nakonec tyhle hodnoty treba vubec nic neznamenaji, koneckoncu te posila na ty testy znovu … nedelej predcasne zavery, akorat se tim trapis … :-)

hanucho ,
vubec ti teda nezavidim ty tvoje nevolnosti. ja nemela vubec nic pri prvnim tehu a ted obcas mam zaludek na vode, ale to je tak vse. pred 2 tydny se mi nekolikrat chtelo zvracet, ale nic z toho nebylo.
je tady jeste nekomu spatne nebo si to vybiras za nas za vsechny ?

ja jsem dneska byla na ‚konzultaci‘ o tehotenstvi :-) .. dostala jsem velkej svazek s ruznymi papiry, ktere budu muset vyplnit pred nastupem do nemocnice, info o tom co se ma a nema jist, jak se muze a nemuze cvicit a pak nekolik casopisu o tehotenstvi, miminkach a rodicovstvi.
take jsem se objednala na projasneni sije /diky maxiku za preklad ;-) / na 28.2. a na dalsi rutinni KO jdu 13.2. … jinak na to projasneni me posilaji hlavne z toho duvodu, ze je mi pres 35 a tim padem spadam do rizikove skupiny 8O . doufam, ze testy dopadnou dobre a nebudu se muset podrobit amniocenteze, i kdyz to by zalezelo take jen na me, zda bych ji chtela nechat udelat nebo ne. tak uvidime.

ja se odebiram na kute a vam preji hezky zacatek dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
7.2.07 08:46

no ja zvracela a bylo mi mizerne, i v noci jsem se na to zvraceni budila, ale ted jak lezim, tak je to dobre, nezvracim, jen odpoledne a vecer je mi mirne zle a jsem precitlivela na pachy, ale to jsme asi vsechny, ze :lol: Ze zkusenosti kamaradek a tedy i sve vim, ze by se to melo zlesit vetsim odpocinkem, treba rano jsem musela zustat este pul hodiny po probuzeni v posteli, pak hned hrnek mlika, pak jsem to ustala. Ted musim furt lezet, takze je to dobre:-) ale popravde si zvykam. Lezela jsem max. dva dny s chripkou a i to byla otrava, ale pravda, ze kvuli tomu prckovi bych prolezela i cele to tehotenstvi s nohma nahoru :lol: tak doufam, ze jsem si to neprivolala a ze dosazenim druheho trimestru bude lepe.
Pekny den holky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
7.2.07 10:06

Ahoj
tak jsem byla na své první krvi. To jsem teda na to zvedavá. Jinak mám večerní nevolnosti…což je teda pecka. Koupila jsem si na zkoušku ty lízátka........třeba pomůžou.
A taky kéž uteče týden a můžu na kontrolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
7.2.07 10:10

jo Mybe : také mám hematom. neboj…snad se vstřebá a bude o.k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
7.2.07 10:51

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat :wink: Čtu vás tedy od začátku, ale pořád jsem si říkala, že radši ještě ne. Navíc jsem někdy od 5t špinila dost silně skoro 4 týdny, pak mi jsem měla i hematom. Tak mám pořád obavy. Špinění už je jen hodně slabounce béžové a hematom zmizel. Tím chci uklidnit holky. Na kontroly jsem chodila každých 14 dní a teď jdu až 21.2. na krev (krevní skupina, a nemoci,…) a pak 1.3. na screening v 1. trimestru. Ale vůbec mi to neutíká :? A to jsem doma s prckem - Adámek 2 roky.
Koukala jsem do seznámku, co tam píšete. Takže rok narození 1981, bydliště Pardubice, to V nebo S nevím co znamená, TP ještě nemám daný, ale asi nějak kolem 8.9., teď jsem asi 9+5 Podle MS, podle posledního UTZ to bylo o 2 dny větší, ale nechám to zatím takto. a další UTZ je 1.3.

No tak snad tím, že jsem se k vám přidala, jsem to nezakřikla. Ale musíme myslet pozitivně, že :wink: :roll:

Tak zatím ahoj.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
7.2.07 11:56

radi dekuju :-)
zazvorovy lizatka :-) mne pomohly, ale da se rict, ze mi pomohly i beskydky a mentosky a klokanky, proste temer cokoli cucaveho a treba i mirne vetroveho ;-) ale ty lizatka jsou moc dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.2.07 13:52

mliko

cau holky, tak teda patrim mezi vas tehulky, akorat termin mam az na zacatku rijna.ted tady procitam, co mam vsechno jist a co nesmim jist a jsem z toho docela k.o., kdyz si vzpomenu, co jsem jedla posledni mesic (aniz bych vedela, ze jsem tehu) a taky pila alkohol (ne zas nijak moc) a taky nevim,jestli zvladnu jist najednou tak strasne zdrave,jak se doporucuje,kdyz me ceka docela stresovy obdobi (statnice,diplomka).mate nekdo podobne zkusenosti, nebo se uz i pred planovanym otehotnenim stravujete stoprocentne spravne a abstinujete?diky. mliko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí