Poradna duly
Jana Čurdová
holky, bezva odkaz, až budete mít chviličku, tak se na to mrkněte
Ahoj,
hlásím se taky k vám. Dle mých výpočtů to vypadá na 23.9. od doktora to ještě nevím, zapomněla jsem si vzít kalendář s posledním dnem menstruace. Mám první snímek z ultrazvuku, to bylo mimo 7+5 starý, ted je to vlastně už o týden více, jestli se nepletu? Nějak mám zmatek v těch dnech.
Těhulky září 2007
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 11+5 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 11+2 / UTZ 19.2. )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 2.9. / 11+2 / KO 15.2. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 10+5 / KO +UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 8.9. / 10+5 / UTZ 1.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 10+4 )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 10+3 )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP / 10+2 )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 10+0 / KO 20.2. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP dle MS 30.8. / 9+6 / UTZ 27.2. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 9+6 / KO 13.2. / NT UTZ 28.2. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 9+4 / UTZ 14.2. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 9+3 / KO 15.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 9+1 /KO 15.2. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 8+6 )
joula (Pha 4 / TP 20.9. / 8+4 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 7+6 )
Alina (Hradec Kralove / TP ? / 7+6 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 7+5 )
Vochechule (1974 /Třebechovice / V / TP? / 7+4 )
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
ahoj holky,
dneska jenom ve zkratce, jsem nejaka unavena .. zitra jdu na KO, tak snad to bude vsechno ok. pak napisu vic…
jenom jsem chtela dodat, ze jsem „kocicku“ zatim do seznamku neuvadela. nerekla bych, ze to je jeji pravy nick, ze proste blbnulo prihlaseni… kdyz tak dej vedet spravne info a ja to opravim ![]()
zatim se mejte..
Ahoj holky,
Joulo - dočetla jsi se zprávně, já jsem z Modřan ![]()
Hanucho - to je škoda, že jste se s přítelem na horách pohádali. Ael určitě jste si to brzy vyříkali a hezky jste si to tam užili
Koutecka - snad budete mít na horách ještě koncem března sníh. My jsme měli sněhu dost, ale když jsme odjížděli, tak začalo být venku kolem 0 stupňů, tak to trošku tálo. Nepodlehla jsem lyžování, já na to moc nejsem. Raději jsem koukala na manžela, jak učí lyžovat Davídka ![]()
kat-ko - koukám, že jsme na tom podobě, já měřím 175cm a vážím (zatím
) 57kg. Vždy jsem měla problém s kupováním kalhot. Když mi byly dobře v pase, tak zase byly krátké a naopak
. Těhotenské kalhoty ještě nemám, ale pomalu je budu mudet už shánět. Zatím mě ještě zachraňují bokovky ![]()
Mario - přežij to ve zdraví v práci, snad si tam zase brzy zvykneš.
adys - tak co, vyšla vám předpověď počasí a sněží u vás? Tady je zataženo a vypadá to, že bude každou chvíli pršet
. Už aby bylo jaro, to bude venku hned veseleji. Já tu zimu nemám v Praze moc ráda…
A ještě jem koukala, že mi v seznámku chybí kontrola a UTZ, tak doplňuji, že bude 20.2. Móóóóóc se těším ![]()
mějte se holky krásně a opatrujte bříška ![]()
Ahoj MonaP,
vítám Tě
. Čím víc nás bude, tím líp. Napiš něco víc o sobě, ať Tě můžou holky doplnit do seznámku. Je potřeba: rok narození, bydliště, termín porodu, kolikátý jsi týden a kdy jdeš na další UTZ. A ještě jestli máš už nějaké děti a pokud ano, tak jak se jmenují a kolik jim je let.
Ahoj Zuzi!
Narodlia jsem se 17.8.1980, bydlím ve vesničce Vendryně (Severní Morava), podle dr. mám mít termín 2.9.2007. Jsem v 11 týdnu. Jelikož jsem na nemocenské tak chodím k Dr. každe 2 týdny. Mám super Dr. pokaždé když jsem na kontrole tak mě veme na ultrazvuk takže svoje mimi vidím 2× do měsíce. Na další kontrolu jdu 15.2. Už mám jednoho syna jmenuje se Michal a je mu 6 let
Zatím Pa ![]()
Ahoj tehulky,
Zuzi, vitam z hor!
Docela si me inspirovala a tak jsem presvedcila milacka, abychom nase vyroci neoslavili veceri v restauraci, ale abychom si udelali hezky vikend mimo Milano! Uz se nemuzu dockat! Rozhodli jsme se pro Sienu, kde jsem jeste nikdy nebyla…tam prespime i s nasim pejskem a v nedeli pojedeme do Viareggia, kde bude od tri hodin karnevalovy pruvod! Doufam, ze bude hezke pocasi! Dneska je tady krasne, sviti slunicko a je jarni pocasi… ![]()
Ted mi volali z nemocnice a prehodili mi sijove projasneni na 2. brezna, tak mimiska uvidim az na zacatku trinacteho tydne…
Adys, kdy jdes ty na tohle vysetreni?
Moc moc zdravim nove tehulky, je skvele, ze nas je uz tolik zarijovych maminek ![]()
Kat-ko ten dokument na ktery si dala odkaz je uzasny! Diky.
Hezke utery!
Ciao ciao
Barca
10+4
ahoj MonaP,
vitame te mezi nas
… seznamek jsem upravila, jses tam ![]()
Zuzi,
zatim nesnezi .. ale je poradne zatazeno. snezit ma zacit tak kolem 2. odpoledne. legrace je, ze jim to vetsinou vzdycky vyjde i na hodinu presne. ja mam ve 2 hod KO, takze domu pojedu zrejme uz v marastu, coz je nejhorsi, protoze lidi tady v tom neumi jezdit ![]()
slibuji asi 10cm, ale jsem na to zvedava, protoze zitra rano se to ma michat s destem, tak jestli vubec na nejakeho toho snehulaka dojde ![]()
kde se nam toulaji ostatni tehulky? uz tady dlouho poradne nikdo nebyl …
jeste se ozvu odpoledne…
Barco,
akorat jsme se minuly
… ja jdu na to sijove projasneni 28.2., to budu akorat 12+0 . vcera jsem mela konzultaci o tom, jak to vsechno bude a o cem to vlastne je.
v podstate mi nerekli nic, co bych uz nevedela, spis to bylo takove povidani o tom, ze s vyssim vekem stoupa pravdepodobnost nejake vyvojove vady u miminka. nebudu se tim zatezovat, sama ta konzultantka rikala, ze to vetsinou lidi vydesi a ze to samozrejme nemusi byt vubec podle tabulek. jenze kdysi nekdo udelal pomyslnou caru za vekem 35 a tak cloveka pak berou skoro jako malomocnyho, kdyz je mu trochu vic. jak rikam, nebudu se tim ted trapit.
odpoledne mam normalni rutinni KO, doufam, ze uslysim srdicko, zatim jsme ho jenom videli a mozna, ze mi udelaji dalsi utz.
Ahoj.....moc vas zdravim…uz jsem zase v praci, tak jsem ani nemela casik se sem podivat
…nejradeji bych se vratila domu, i kdyz jsem se uz trochu nudila
..uz se moc tesim na ctvrtek na KO, ale stejne si myslim, ze mi nic nerekne a posle me pristi tyden na utz…takze opet budu zklamana a cekat na dalsi tyden.
A vitam MonaP
…mejte se, doufam, ze se sem jeste dneska dostanu.......papa a opatrujte se.
Ajoj, už jsem doma z práce. Huráááááááááááááááá, ve čtvrtek a pátek mám dovolenou. To bude krásnej týden, jen dva pracovní dny. Takhle dělat za ty prachy by se mimoooooooooooc líbilo.
Ahoj holky,
jak se mate? Ja krome zvraceni vcera vecer (po uprku z nakupu v Albertu - tak tak jsem to zachranila a nehodila to do mrazaku
) dneska nad miru dobre… Pridala jsem konecne do galerie fotecku broucka. ![]()
Adys - vzdyt nas je tu hodne a povidame… ![]()
Vochechule, uzij si dovolenou!
Mario - ber to pozitivne, ja dnes musela jit ucit a uplne jsem v tom pracovnim zapalu mezi mladymi dvacetiletymi studenty zapomnela, ze je mi blbe
A drzim palce na kontrolu.
Vitam MonuP!
Kat-ko - dekuju za odkaz, moc se na to tesim.
A i vsechny ostatni, mejte se krasne!
Hanucha
PS: Jak jste ne tom s krevnimi testy, mne rikal dr. ze az po 12 tydnu, neni to pozde???