Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
14.2.07 18:21

mybe,

holka jedna … to me mrzi, ze se to nezlepsuje :-( budeme na tebe myslet, aby to vsechno dobre dopadlo! :-)
posilam ti pozitivni myslenky :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
14.2.07 18:33

Mybe - držím palečky, aby se všechno zlepšilo a ten neřád co tam nemá co dělat, aby se koukal vypařit. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
14.2.07 19:47

Ahoj holky,
k těm krevním testům, já už mám nějaké za sebou, byla jsem na nich hned na začátku těhu. Nevím, na co přesně byly, ale určitě na protilátky, nemoci a krevní skupinu......

Maxiku - jak Ti je, už je to lepší? Myslím na Tebe a držím Ti všechny palečky, ať se toho zánětu brzy zbavíš a miminko ať je v pořádku. Věřím tomu, že vše bude ok

moonlight - to jsou dobré zprávy, že kontrola byla ok :)

mybe - držím Ti moc palečky a také Ti posílám hodně síly, aby to bylo vše v pořádku a dobře to dopadlo. Hezky odpočívej a drž se. V pátek na Tebe budu moc myslet!!!!!!! :) :) :)

MonaP, Koutecka, radik, Maria86, ať Vám zítra dopadne dobře kontrola :)

Přeji všem hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
14.2.07 20:06

ahoj holčičky, omluva, že sem teď moc nechodím, ale snažím se aspoň dočítat.
Takže vítám nové těhulky a přeji, aby bylo vše ok!
Jinak já mám problém s nohou, nemohu se na ni postavit a tak jenom ležím a je to hrůza, každé otočení v posteli skoro obrečím. Já se s tou nohou léčím už pět let a vždycky mě to chytne takhle v zimě…, snad to brzy přejde.

Všem posílám moc pozdravů a mybe drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
15.2.07 01:52

Těhulky září 2007

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 12+0 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 11+4 / UTZ 19.2. )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 2.9. / 11+4 / KO 1.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 11+0 / KO +UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 8.9. / 11+0 / UTZ 1.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 10+6 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 10+5 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP / 10+4 )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 10+2 / KO 20.2. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP dle MS 30.8. / 10+1 / UTZ 27.2. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 10+1 / KO 15.3. / NT UTZ 28.2. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 10+1 / KO 1.3. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 9+6 / UTZ 14.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 9+3 /KO 15.2. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 9+1 )
joula (Pha 4 / TP 20.9. / 8+6 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 8+5 )
Alina (Hradec Kralove / TP ? / 8+1 / dvojcatka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 8+0 )
Vochechule (1974 /Třebechovice / V / TP? / 7+6 )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
15.2.07 03:21

ahojky,

zdravim vas vsechny od nas jeste vecer … ale preju krasne rano :-)

tak jak jsme se tesili na snih, tak jsou z toho spis trable. vsechno je to zmrzly, skoly byly dneska a jeste i zitra zavrene, fouka desnej vitr, takze jednak odklizenej snih se nafouka zase zpatky a pri teplote -9C je pocitove pri vetru -17C. takze nic moc na prochazky venku :-( . ale zato jsme si dneska po obede hezky s prckem zdrimli a probudili se asi ve 4 odpoledne :o

vsem nemocnym preju brzke uzdraveni … maxiku, Luci a mybe … drzte se!

MonaP, koutecka, radik, Maria86 - hodne stesti na kontrole a dejte vedet, jak jste dopadly :-) . preju same dobre zpravy.

mejte se krasne. ja jdu do hajan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
15.2.07 07:53

Ahoj tehulky

Jak se mate po ranu?

Mybe moc na tebe budu v patek myslet a drzim palecky!

Tak jsem vyprovodila milacka do prace. Dneska mame pate vyroci a tak vecer zajdem na pizzu :D

Zuzi nas pejsek se jmenuje Tina je ji asi sest a je to vorisek, poridili jsme si ji v srpnu 05 v utulku a je to skvele az na ty chlupy, ktere mame po celem byte a tak musime casto uklizet. Jinak jsem rada, ze mi dela spolecnost, kdyz jsem sama doma. Jsem zvedava co rekne na miminko…ale myslim, ze bude v klidu neni nijak moc zarliva.

Holky tak porad premyslim jestli budeme holcicku nebo kluka. Moje mamca si mysli, ze holcicku, protoze tvrdi, ze jsem se dost zmenila v obliceji a to ze dela u holcicek, ktere pry berou krasu…pry to mela stejne se mnou zatimco s brachou mela krasnou plet, vlasy, atd…tak nevim jsem docela zvedava, ale nakonec je to samozrejme jedno hlavne, ze bude vporadku :)

Hezky ctvrtek!

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
15.2.07 09:35

Ahoj mamci…
Zuzi, adys.. moc dekuju, hned zitra se ozvu, jak to dopadlo.....snad mi udela utz uz dneska a konecne bych videla srdicko :P …

mybe…moc na tebe myslim…!!!!!!!!! Drzim palce, at se to vstreba a je to vsechno v poradku..............

Barco, taky nad tim premyslim, jestli to bude holka nebo kluk..pritel porad, ze citi, ze to je kluk… :P …mama si taky mysli, ze to bude kluk, ale zrovna si nepripadam nejak hezka, spis naopak - taky jsem slysela, ze holcicky si berou krasu..... :)

Luci, co noha?? Porad stejny??? Maxiku a ty???

Preji moc hezky den!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.2.07 10:27

Ahoj holky,
už jsem zpět od Dr. :D piškot - (pracovní název) už je obr, má od hlavičky k zadečku 4,68 cm. Je v pořádku, viděla jsem i žaludek a zrovna měl plný moč. měchýř, vůbec jsem nečekala že vše bude tak hezky vidět. Je trošku vetší :) , ale prý na posunutí termínu počkáme do dalšího UTZ.

Těhotenskou průkazku jsem nedostala, až prý na další kontrole 6.3. kde mi odeberou i krev.

Mám teď docela dost práce, tak se jdu tady do toho vrhnout a zítra dopoledne napíšu jak to vzala šéfová, mám v plánu jí to dneska říct.

Pa a všem co jdou dneska nebo zítra na kontrolu držím palce ať je vše v pořádku! Opatrujte se.
Koutecka + piškot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.2.07 10:29

Neporadíte mi prosím některá jak vložit fotku do galerie? Nějak mi to nejde :(
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
15.2.07 10:39

Ahoj Těhulky!!! Právě jsem se vrátila od lékaře. Všechno OK prcek měří 4,90 cm. Jel se mnou i manžel s Michálkem ( chtěli se podívat na mimčo :lol: ). Mišanek nespustil oči s monitoru a mimčo jakoby vědělo že ho pozoruje celá rodina tak tam skákal a hýbal ručičkama jako by nám všem mával.No prostě paráda! :P Další kontrolu mám 1.3. Tak se všechny držte a dávejte pozor na mimča
PA PA PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
15.2.07 13:36

Ahoj…Tak se hlásím.....
mimčo vpořádku. Dr. celý blažený natáčel na DVD. Má už 2,6 cm…a odpovídáme 10+1........tak jsem dle UTZ poskocila o tyden dopredu
To spineni…je z delohy…nejakej hlen, ale hematom se nastesti vstrebal.
1.3 jdu na sijove projasneni........
Jsem si tedy oddychla.....
Videla jsem i pupeny rucicek a nozicek a trosku se tam hýbalo..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
15.2.07 15:07

dobre ranko :-) ,

tak koukam, ze nam tu rostou krasna miminka a mnozi se dobre zpravy :-D … hezky se to cte!

hanucho ,
koukam, ze uz se ti podarilo vlozit fotku do galerky :-) a miminko je taky moc pekne :-) … je uz je pekne videt :-) . nekdy je treba problem ten, ze ta fotka je v originale moc velka nebo proste jenom blbne to stahovani.
a hodne stesti v praci :-)

radiku ,
tvoje miminko mi pripomina to nase :-). bezva, ze to spineni neni nic zavazneho.

zatim se mejte, jeste sem nahlidnu pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
15.2.07 18:35

Ahoj holky:-)
dekuju vsem za podporu :-) snazim se myslet na same pekne veci a nic zleho si nepripoustet a dari se mi to. Ono clovek prestane byt listostivy, kdyz uz nejde o nej ;-) a je moc fajn, ze tu mam notase s pripojenim pres telefon a muzu prijit sem a povidat si s kamosema na icq, to jeden hned zapomene kde je :-)

A taky mam lepsi naladu pac sem byla dneska na ultrazvuku a prvne ho videla, sice jen takovou siluetku, ale to staci aby svet zkrasnel. Zadickama se opira o ten hematom, ktery se zmensil, coz je bezva, ale bude to jeste boj.

Neodpustim si par poznatku z nemocnice:
tedy spis chovani nekterych lidi. V Praze jsem mela kliku a lezela na pokoji s dvema holkama, ktery byly prijemny. Tady uz jsem za stalici, hodne se to tu strida, ale chovani nekterych je opravdu nepochopitelne. Nebo mi prijde tak moc, ze kdyz vidim, ze v pokoji nekdo spi, tak se nebavim s dalsi nahlas a kdyz mi nekdo zavola, tak do toho prece nezacnu kricet, ale vezmu to potichu a odejdu na chodbu? Prvni noc jsem tumela krizovou a spala malo a pres den nedospala neb tohle se tu delo normalne i kdyz jsem poprosila esi by byly tak laskave…eeee ale nastesti, jak jsem psala rychle se to tu strida a ted tu mam prijemnou pani. UFF ulevilo se mi, tak jsem vas doufam moc nenudila.

Jinak jak tu pisete o tehu obleceni, tak se mi na dnesek zdalo, ze si jdu nakoupit a tak se na to uz moc tesim. Normalne jsem se musela dost drzet, bez veceri jen lehke obedy, pouze o vikendu jsem si dopravala. Ted se sice neprejidam, ale jim normalni obedy a vecere, takze se to uz mirne projevuje, ale nastesti nemusim ven, takze to budu resit dele.

Jooo a taky se mi vratily nevolnosti, coz povazuju za dobre zpravy ;-)
tak pekny vecer ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
15.2.07 18:48

Ahojky. Tak kreveta už má 153 mm a srdíčko blikalo jak o závod. Další kontrolu mám 8.3. a to prý dostanu průkazku. Toto utíká.

Mybe - držím palečky a je pravda, že v nemocnici se fakt někteří lidé neumějí chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí