Poradna duly
Jana Čurdová
Alino… já jsem byla na krvi a moči až dnes a to jsem 11+5, takže ještě máš čas ![]()
Ahoj Alino…
ja byla na krvi+davala moc vcera…
jinak..zacpu mam zrovna ted. Od patku do vcerejska jsem nebyla na velky..a vcera taky nic moc, takze se citim tak nejak divne.....a hlavne, ja nevim, jak vy, ale vubec nepiju
..musim se vylozene nutit…treba dneska jsem vypila jen salek caje (jeste k tomu cernyho - vim, ze by se nemel, ale ten jediny muzu ) - ktery podporuje jeste ke vsemu zacpu a ted dopijim sklenicku vody se stavou…
..takze, tim ze i nepiju, tak to jde hur ven a ta vcerejsi krev byla z toho.........
doufam, ze ti bude lip.......
LENI, VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTEČKU!!!!
Jinak holky, já na odběry poprvé půjdu až v 16tt. Bylo mi to divné, tak jsem se na to doktora radši dvakrát ptala a pak i holek těhulek u nás v diskuzi a je to prý taky normální.
V prním trimestru se krev bere na zjištění rh faktoru, pohlavních chorob atd…, ale když se to prý udělá zároveň s tripple testy v 16 tt, tak je to taky v pořádku.
Moč budu dávat poprvé příští týden v úterý. To taky teprve dostanu průkazku.
Maria86 píše:
Ahoj Alino…
ja byla na krvi+davala moc vcera…
jinak..zacpu mam zrovna ted. Od patku do vcerejska jsem nebyla na velky..a vcera taky nic moc, takze se citim tak nejak divne.....a hlavne, ja nevim, jak vy, ale vubec nepiju..musim se vylozene nutit…treba dneska jsem vypila jen salek caje (jeste k tomu cernyho - vim, ze by se nemel, ale ten jediny muzu ) - ktery podporuje jeste ke vsemu zacpu a ted dopijim sklenicku vody se stavou…
..takze, tim ze i nepiju, tak to jde hur ven a ta vcerejsi krev byla z toho.........
doufam, ze ti bude lip.......
Mari, tak já teda piju hodně, myslím, že ke třem litrům vypiju, mám pořád žízeň. Ale chtěla jsem ti napsat k tomu černému čaji, nevadí, když si denně dáš dva až tři šálky černého čaje. Já ho nikdy neměla ráda a co jsem těhu, tak mi hrozně chutná a mám pocit, že mi pomáhá na nevolnosti.
LUCI- děkuji za přání, to potěšilo ![]()
Já vypiju, tak kolem 2-3l, mám taky celkem žízeň. Já zase piju ředěné džusy, šťáva mi nějak nedělá dobře ![]()
Záscpu taky občas mám, ale u mě je to celkem normální. Nikdy jsem na ni netrpěla, ale tak půl roku, chodím ob den i víc. Ale obden, to je myslím normální. Snažím se jíst bílý jogurty s bakteriemy, ale teď je do sebe taky nějak nemůžu dostat.
Tak dítě je uloženo a já si půjdu taky na chvilku lehnout, než půjdu dělat bramboráky manžovi k obědu. Mě po nich zase bude určitě těžko, ale neodolám
![]()
Lenka
Tak jsem dala do galerky společnou fotku s Adámkem, aby jste věděli s kým máte tu čest ![]()
A teď jdu už vážně odpočívat.
Pa.
Ahoj Vari , vidim, ze se porad trapis s metrikem ? Zkusim taky malou radu. Mne se taky nejdriv zobrazovaly vsechny ty znaky, a ne obrazek. A bylo to tim, ze za poslednim znakem (myslim nejake url v zavorce) jsem mela budto mezeru nebo enter (ktere nejsou videt, ale jsou to taky symboly). Zkus smazat vse, az se ti kurzor dotkne toho URL ci zavorky. Treba pomuze? Hodne uspechu! ![]()
Tak konecne jsem nasla , kde mate ty svoje fotky!!! Je to zajimave dozvedet se, jak vypadaji lidi, ktere kazdy den ctes. ![]()
Taky tam neco pridam. Az bude co. Zatim nemam ani nejake pekne ditko, ani zadne brisko
Ultrazvuk taky je zajimavy spis jen pro me. Tak jeste chvili pockam.
Zatim.
taky preji vse nej k svatku!!! Leni, dneska jsem zrovna bramboraky mela…tak doufam, ze tim, jak byly mastny, mi pomuzou jit na zachod…obden jsem snad nikdy na velkou nechodila…uz od malicka s tim mam problem…ted chodim tak po trech-spis ctyrech dnech. To se mate, ze hodne pijete…me se z redenych dzusu dela spatne
…ta stava docela vyhovuje, ale vubec nemam potrebu pit
…ten cerny caj......vypiju tak dva-tri hrnky denne, tak to je jeste dobry.
no paaaani … to je dneska prispevku …
![]()
Leni,
taky se pridavam a preju vsechno nejlepsi k svatku … ![]()
Luci ,
hi hi … to ja schvalne pisu vic
.. jednak, aby se to tu trochu rozhejbalo a jednak jsem zvykla z denicku reagovat na vetsinu komentaru … takze tak. a vlastne na poradny psani mam akorat tak vecer, kdy je klid a nikdo me nerusi a muzu se vyradit ![]()
Zuzi ,
teda musim rict, ze mas uz super brisko …
… ja jsem zrovna o vikendu konstatovala, ze ted na konci 3. mesice mam bricho velky jako v 5. mesici pri prvnim tehu … ale u mne jsou to teda spis speky, nez takhle hezky brisko ![]()
Alino ,
ty zlobis !
… muzu se zeptat, co mas za praci ? ![]()
Mario ,
na tu zacpu … ja nevim .. hi hi .. tenhle problem teda vubec neznam … ale ja jim hodne vlakniny, kazdy rano celozrnny cerealie a tak podobne … zkus ovoce, zeleninu, treba i celozrnne pecivo a ty jogurty .. ![]()
tak se zatim mejte… ted rano musim s autem do servisu a pak se jedeme ostrihat… ![]()
Mario,
ja tim taky trpim je to des bes, tim jak se nepohybuju a navic ty prasky. Samotny glycerinovy cipky mi moc nepomahaly a nekdo mi tu poradil Lactulosa sirup, zabralo to teda mam to v kombinaci s tema cipkama, ale hlavni je, ze to funguje ![]()
Ahoj!
Opravila jsem skener tak jsem taky přidala nějaké fotky Michalka. Břiško ještě nemám vyfocené ( a že by už bylo co fotit
) .
Zatím PA ![]()
Ahoj holky …tak jak je to se mnou? No.....ohledně nevolností…pouze večer úderem 19h. je mi zle, ale nezvracím. Spíš se dávím do záchodu a čekám…kdy to opravdu hodím.
Zácpa: tu mám, ale teˇjsem párkrát pocítila i ranní průjem.....:-) Aspoň jsem se super vyprázdnila. Jinak mám bolení břicha. Asi jak se mi tam mlela plná střeva se zvětšující se dělohou.
Utrogestan.......unavená jsem a taky jak je mi zle…trochu to příkládám jemu.
Špinění: poslední týden jsem špinila hodně…až mě to děsilo, ale zase…pokud to není čerstvá krev.......není to hrozný. tak jsem pilně polehávala a uvidíme.
1.3 jdu na KO a šíjové projasnění. Což je až za týden a asi se nedočkám.....:-(
Nejraděj bych měla UTZ doma…a pěkně si to kontrolovala.
Za týden pokročím do 2.trimestru. Docela se těším a hlavně snad ustane to špinění. Já nikam raděj nechodím a už se pěkně nudím. Ráda bych obhlížela obchůdky, co koupit mimískovi.
tak se mějte.....hlaďte bříška a všem tfuj tfuj ať se daří…
papa
PS: Zuzi…je možný , že máš takový pupík????:-) To je nádhera........jsme stejně a já ještě nemám skoro nic vidět ![]()
Ahojky.
Jste se dneska pěkně rozepsaly. Jen se zaseknu dlouho v práci a nestíhám číst. Dneska jsem volala svému dr., že mám pořád mírně zvýšenou teplotu, tak je to prý normální a můžu si být jistá, že každé těhotenství je jiné, nemůžu si proto myslet, že u Matesa mi bylo vedro, tak teď umrznu.
Zuzi - kde jsi vzala ten pupík??????????? U mě pořád jen slité pneumatiky.
Na zácpu mi pomáhají smetanové jogurty a po dnešku vím, že pražené solené arašídy, málem jsme nedojeli od bráchy domů
![]()
pápápápápápápá, jsem dneska Růžena, jdu chrnět.