Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
20.2.07 14:43

Ahoj Zuzi, mas pravdu…podle utz je to stejne stare…doktor rikal neco o 2,6 cm…taky dam fotecku do galerky, ale musim ji dat tatovi do prace…ja s tim nasim pristrojem v praci neumim....... :oops: ..asi pred hodinou jsem se hrozne lekla…sla jsem na velkou..mam zacpu. A na papiru jsem mela krev s vytokem…ted jsem ale byla na wc a vypada to, ze jsem si podrazdila zadni cast.......doufam. Uplne me z toho boli bricho, jak jsem se vylekala. Zuzi, to je dobre, ze se ma mimi hezky k svetu.. :) .....ja jsem strasne spokojena, porad jsem byla napnuta, co to srdicko atd, a kdyz se dival dr. a diktoval sestricce, tak jak rekl, ............a v nem jedno zive embryo, tak jsem se uplne pousmala… :)

mejte se moooc hezky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.2.07 16:49

Ahojte holky,
ja mam za sebou hrozny vikend a jeste horsi pondeli a tak dnes nebudu moc optimisticka a budu vas otravovat asi jen hroznymi zazitky ze zvraceni. Tak kdyztak muj prispevek uplne preskocte.
Chtela jsem se vas zeptat, to jsem tady fakt jedina, ktera neustale zvraci? Teda ne ze bych vam to prala, to opravdu ne, ale rikam si, ze jsem to jedina ja zase vyžrala…
Vcera jsem mela premieru na verejnosti - nastesti byla uz tma a tak jen nejaky pan co sel kolem, na me koukal jak na nejakou fetacku nebo co :roll:
Dalsi dotaz: nekde jsem cetla, ze kdyz zvracite dopoledne, tak to bude kluk a kdyz odpoledne nebo vecer, tak holka (nebo naopak, uz si to nepamatuju). Neslysely jste o tom neco? Teda ja vim, ze je to asi blbost, ale prece jen, co kdyby na tom neco bylo :wink: Protoze mne je cely den sice hrozne, ale padne 5-6 vecerni a jakmile nejsem doma, tak je zle. A nekdy i kdyz jsem doma a vzorne lezim v posteli. :(
Taky nejak nemuzu pochopit, ze kdyz snim +- v 15,00 rizoto se zeleninou, v 17,30 kus melouna a v 19,00 rohlik s rybickama, tak ve 21,30 zvracim meloun s mrkvi a fazolkama a po rohliku s rybou ani pamatky… Ze by byla potvurka uz ted tak vybirava? :roll:

Mono - se spanim je to u mne taky divny, prvni dva tydny jsem nespala tak od 2 v noci, pak jsem zase potrebovala spat strasne moc a posledni zhruba tri tydny spis taky strasne, ale spis je to tim, ze je mi zle. Tak doufej, ze to brzy prejde, ja jak nespim svych 8 hodin, tak jsem mimo, nastesti v praci jim je jedno jak tam chodim, dulezity je ze udelam svou praci, takze tu ted vic jak 6-7 hodin nebyvam. To uz bych asi zkolabovala.

Jinak pro vas ostatni - jsem rada, ze vam miminka tak hezky rostou a vsechno mate v poradku. A vitam tez Vari!

Letim domu nez mi zase zacne byt spatne.
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
20.2.07 17:03

Mario - nelekej se, to bude dobré. Pokud Tě doktor vyšetřoval a dělal Ti vnitřní UTZ, tak se někdy stává, že se po tom špiní. Už jsem o tom hodně slyšela. Tak se neboj a buď v klidu :wink:. Tak to je ten náš mimísek o 1mm větší :lol:

hanucho - to je mi Tě líto, že pořád ještě vracíš. ale snad se Ti to již brzy uklidní a bude Ti dobře. Alespoň víš, že je vše v pořádku, když je Ti tak zle :wink:. Mě bylo nevolno asi jen necelý týden, ale nezvracela jsem. Tak na Tebe prskám na dálku bacila, aby Tě to již brzy přešlo :wink:

Do galerie jsem dala fotečku, ale nešlo mi to moc dobře vyfotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
20.2.07 18:48

Hanucho - já taky, co chvíli, i na veřejnosti; nejlepší zvracecí zážitek mám z těhotenství s Dalískem, jela jsem z práce, vystoupila a šla domů cestou kolem nádraží - je široká, kolem ní zábradlí - a v jednom okamžiku už se to nedalo v žaludku udržet… :oops: :oops: A jak si tam tak visím na zábradlí a zvracím, koutkem oka vidím, že se ke mně blíží starší pán, ve flaušáku, na hlavě klobouk, tak si říkám: Aha, gentleman ze staré školy, jde se zeptat, jestli mi může pomoct… Pán se zastavil asi dva metry ode mě, odplivl si a řekl: Hovado ožralé! A šel dál. 8O 8O Bylo půl čtvrté odpoledne :wink:

Snad tě to brzy přejde.

Marie, Zuzo - dobré zprávy :D ty UTZ jsou přece jen pěkné.

A řve mi Dalek… zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
20.2.07 19:26

Tak tohle mi nedalo :lol:

maxik nekteri lidi jsou fakt hovada…

Ja mam taky jeden supr zazitek, na tehu jsem prisla v den kdy jsem dostala vypoved pro pomalost (bylo mi porad spatne a byla jsme ve zkusebce), takze jsem pak musela obehavat urad prace a tak dale… a zrovna v den kdy jsem zvracela kazdych 20 minut :D takze doma, ve vlaku, na UP, na nadrazi a doma jsem sotva dobehla k popelnici :D Dalsi objizdeni uradu jsem radsi dala na motorce, na te byl alepson cerstvy vzduch ;) Zvracela jsem asi dva mesice a spala taky porad… :lol:

Tak,omlouvam se za vpadnuti, zas mizim ;) at vam to vsem vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
21.2.07 01:45

Těhulky září 2007

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 12+6 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 12+5 / UTZ 19.2. )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 2.9. / 12+3 / KO 1.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 11+6 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 8.9. / 11+6 /KO 21.2. / UTZ 1.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 11+5 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 11+4 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP / 11+3 )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 11+1 / UTZ 2.3. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP dle MS 30.8. / 11+0 / UTZ 27.2. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 11+0 / KO 15.3. / NT UTZ 28.2. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 11+0 / KO 1.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 11+0 / KO 23.2. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 10+5 / UTZ 14.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 10+2 / KO 8.3. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 10+0 )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 9+5 / KO + UTZ 27.2. )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 9+4 )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 9+0 / dvojcatka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 8+6 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 8+5 / KO 8.3. )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
21.2.07 02:25

zdravim vsechny uprostred tydne ! :-)

maxiku,
to je teda fakt dobrej zazitek s tim tvym zvracenim … :-D … sice jsem se zasmala, ale sama bych to teda zazit nechtela.

hanucho ,
je mi lito, ze te to zvraceni takhle trapi … ale treba je to mozna lepsi navecer, nez se s tim otravovat hned rano … ale o tom, ze pri klukach se zvraci rano a pri holkach vecer, jsem neslysela :-) jenom to, ze pri holkach se zvraci vic a pri klukach skoro vubec. ;-) ale to jsou asi jenom babsky reci. prala by sis holcicku?

Zuzo, Mario ,
bezva, ze na utz je vsechno v poradku :-) … i na fotkach to vypada hezky … chtela jsem se zeptat, jestli budete menit metriky nebo jestli mam opravit ty tydny v seznamku nebo jestli to nechate zatim beze zmen :-)

Mario ,
jsem rada, ze jste si to s pritelem vyrikali. a na jakem jmenu jste se teda ‚shodli‘ ? :-) a uz je ted jasne, ze pritel se prestehuje do CR? ja jsem mela dojem, ze pujdes ty tam …

Mono ,
ja ted posledni dobou taky blbe spim … normalne chodim tak v 11, ale Ada se budi taky v 6 a nekdy i driv a ja bych zrovna spala. navic se dost casto budi i v noci a zrovna minulou noc, kdyz celou noc spal, tak jsem se probudila ja ve 2 a do 5 jsem spala tak napul, skoro vubec. :-( no a rano jsem jak prastena… chodim si s malym lehnout i po obede, ale prijde mi, ze je to pak jeste horsi… ale rekla bych, ze to moje nocni nespani je dano spis tim, ze se mi v hlave honi vsechny mozne myslenky a nemuzu pak proto zabrat.
chtela jsem se zeptat, kolik a jake pejsky mate?

my sice psy nemame a ani mit nebudeme, protoze manzel je silne alergicky, ale jukla jsem na webove stranky od lenak a ti maji taky nekolik hafiku …
mmch .. Lenko, doufam, ze ti to nevadi … jsem taky zvedavka zvedava :-) a adamek je taky moc hezkej … :-)

luci, mybe, radiku, alino, vari, voche, koutecka a dalsi … kde se toulate? doufam, ze jste v poradku :-)

tak zatim … mejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
21.2.07 07:42

Pejskove

Ahoj holky,

tak vas vsechny zdravim po ranu.....myslim, ze si jeste na chvilku pujdu zchrupnou, protoze jsem dneska v noci nemohla usnout…zato vcera jsem odpoledne usnula ani nevim jak a prospala jsem dve hodiny.....

Adys,

posilam fotku nasi Tiny do galerky, je ji asi sest let. Vzali jsme si ji z utulku v srpnu 05 a je moc hodna, i kdyz zacina byt i rozmazlena…jsem zvedava co rekne na mimiska :)

Ma z vas nektera uz maminka pejska? Co rekl na mimco? Ukazali jste mu ho, kdyz jste prisli z porodnice?

Preju vsem krasnou stredu a ustavajici potize prvniho trimestru :wink:

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
21.2.07 08:04

ahoj těhulky :lol: , tak hlásím, že po týdnu ležení už docela můžu chodit, je to hrozná úleva!

Barco, já pejska nemám, ale máme kocoura. Máme ho doma, je to pán domu, už mu bude letos pět let. A mám opravdu strach, jak to bude až bude mimi, protože kočce narozdíl od pejska nic moc nevysvětlíš…

Ahoj Adys, ty píšeš tak krásně dlouhé příspěvky! Já vždycky jenom koukám, co ze sebe dostaneš :lol:

Mario, gratuluju k ultrazvuku!!! Super zpráva!

Všechny ostatní moc a moc zdravím, jdu ještě zalézt do pelechu, mám rozečtenou knížku. Ještě potom nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.2.07 08:48

Dobré ranko!
Hurá dneska jsem se konečně vyspala! :D Usla jsem kolem 23 a spinkala celou noc. Hned má člověk lepší náladu. :lol:
Adys My máme 2 psy. Manžel má německého ovčáka a já mám belgického ovčáka- malinois. Jsou to obě fenky a jsou staré 1 rok. Jsou to Mišankové nejlepší kamarádky. Zvlášť maliňačka ta je z něho úplně „hotová“. Kde je Miša tam je i pes! :D
Jsem zvědavá co budou říkat na mimčo.
Když jsem byla poprvé těhotná tak jsme s manželem chovali americké stafordšírské teriéry ( to je něco jak pitbul). Všichni nás strašili že budeme mít s něma problémy. Když jsem přijela s Miškou z nemocnice tak první co bylo tak jsem šla ke kotcům a nechala psům mimčo očuchat. Pak psy viděli Mišku až po 2 týdnech kdy jsme šli na první procházku. ( Samozřejmně jsme šli i ze psama.) Psi byli naprosto v pohodě a vedle kočárku šli jakoby takhle chodili odjakživa. Všechno bylo v pohodě dokud u nás z autem nezastavil Peťúv kamarád a chtěl se podívat na mimčo. Psi obestoupili kočár , každý z jedné strany podívali se na chlapa a zavrčeli. Ten se samozřejmně na miminko nepodíval!!!! :D :D :D :D :D Od tohohle okamžiku jsme věděli že všechno bude o.k. Nikdy jsem neměla strach nechávat kočárek před obchodem, vždyť Miša měl u sebe ty nejlepší hlídače! Zvlášť ten jeden pejsek Michalka až do své smrti zbožňoval. Když jsme byli na procházce tak Miša chodil s Areskem sám na vodítku ( a to mu byly 4 roky). Pejsek vždy poznal jestli jsem na konci vodítka já nebo Michalek. Jak mi opraví skener tak přidám pár fotek. Tak jsem se nějak o těch našich psiskach rozepsala! 8O

Zatím se loučím musím do obchodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.2.07 09:17

Ahojholky :-) preji vam krasnou stredu ;-)
tady zase sviti slunicko a ja bych sla hned ven, ale este musim vydrzet…
S tim zvracenim, teda eee to je mi vas lito holky, ja mela problemy jen ze zacatku, za to teda i v noci jsem se budila bych si sla odlozit, ale ted jak hodne spim, tak je to dobre, obcas nejaky naval a obcasna priserna cichova precitlivelost, ale to mame asi vsechny, ze :roll:

Jinac vcera na ultrazvuku, obrazek jsem dala do galerie, hematom se nezvetsuje, ale ani nezmensuje, chuderka na nem lezi, ale zas mi doktor rikal, ze jak se deloha zvetsuje a placenta roste, no je to zatim dobre :D no a velky jsem 43 mm, tak se ted modlim pro tech par dnu do druheho trimestru, uz aby sme tam byly vsechny ;-)

Pesana mame taky doma, je to erdelterierka, mela jsem celkem stracha, ale kdyz k nam prijela svagrova s dvoumesicni holcickou a ja si ji porad chovala, tak to bylo v pohode, no ale myslim, ze nebudu riskovat, ze bych pak mimi nechavala o samote s bafanem :lol:

Holky berete nektera utrogestan? Ja po nem desne spim, mate taky takove ucinky? Uz zas to na me jde, tak vam preju hezky den, at se vam vsechno dari, je vam dobre a na nic spatneho nemyslite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.2.07 09:25

Ahoj…
hned se musim podivat do galerky na novy fotecky :) ..ja jsem dneska nestihla dat tatovi tu moji, tak zitra… :)
jinak hanucho, mrzi me, ze mas takovy nevolnosti…ja jsem zvracela 2× a to uplne na zacatku nekdy snad v sestym tydnu…ale to byla asi nejaka viroza, protoze v ten den jsem mela i prujem a horecku. Jinak mi bylo spatne od zaludku, ale zvraceni zadny…ten jsem mela tyden v klidu, ale uz zacina zase ten hlad po dvou hodinach…
adys…ja ted budu litat tam..a po porodu pujde pritel sem…na sezony (dokud to pujde..takze do konce matersky) budeme litat na sezony tam a pres zimu budeme tady. Po matersky se prestehujeme na stalo doufam sem.....
Luci, to je dobre, ze noha se lepsi… :)

mejte se moc hezky a zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.2.07 09:27

jee, Zuzi, ty uz mas velky brisko… :) ..to je krasny.....
jeste adys…metrik si necham…on to prcek doroste :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.2.07 10:51

Ahoj holky,
to se nám tady ty příspěvky pěkně rozrostly :D
Dneska jsem byla na krvi, ale jen ty základní rozbory a dostala těhotenskou průkazku. Jak jsme nastupavala do nemocnice, tak mě tam jedna moc příjemná :evil: doktorka div neseřvala, že ji ještě nemám. Ale co mám jako dělat, když mi ji moje Dr. ještě předtím nedala :wink: V pátek ještě půjdu na kontrolní UTZ do nemocnice, jak to vypadá s tím hematomem. A příští čtvrtek na genetiku- screening v 1. trimestru, no už mám strach teď :?

Andys - to víš, že mi nevadí, že ses podívala na moje stránky s pejsky. Od toho předci jsou :D My máme doma jen jednu čubinu, a celkem mi to stačí, těch chlupů je pořád dost. I když očas mívám myšlenky na štěňátko, ž emi ty výstavy chybí, no asi až budou děti větší a Áďa se dokáže tak nějak o pejska postarat.

Jinak než se malej narodil, tak Gemuše (naše čubina) byla pro mě vším, popravdě, měla jsme myšlenky, abych neměla radši psa než dítě. Ale to se otočilo o 180° a teď psisko trochu zanedbávám :? :roll: Ale mimčo vzala úplně v pohodě a malej ji taky má moc rád. Kolikrát se až divím, kolik má Gemuše s ním trpělivosti.

Mario, Zuzo- dobře, že vám UTZ dobře dopadly a mimča josu v pořádku.

Hanucho - já nevolnosti taky pořádně neznám, jen po večerech je mi tak divně, ale nezvracím. ani u malýho jsem to nezažilo. A opravdu ti to nezávidím. Snad tě to po 1.trimestru přejde.

Se spaním, tak mám horší spaní než předtím. Budím se kolem 5 a pak se 2-3 hodiny převaluju, pak třeba na půl hoďky zaberu, ale to zase už vstává prcek. A já bych zrovna nejraději ležela :roll:

Jsem se nějak rozepsala.
Tak se mějte.
Pa.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.2.07 11:36

Ahojky holky!

Byla jsem par dni bez netu, tak to tady musim vse precist. Mam co dohanet. Adys , ta ale ma prehled!!! Uz zjistovala, kde se kdo toulal :-)

Byla jsem doktorkou donucena lezet v posteli (kvuli krvaceni). 5 dni jsem poctive prolezela. Zrovna jako bonus navic s nama se rozloucil notebook (a s nim internet, televize, filmy a vse ostatni, co muze aspon trochu zprijemnit a zkratit dlouhe chvile cloveku, lezicimu porad v posteli). Pritel odjel na sluzebni cestu… proste parada! Ale vydrzela jsem to, snad uz bude lip, zitra jdu na kontrolu, tak uvidim. Dnes jsem v praci, ikdyz jsem nemela chodit, fakt mi neni dobre.

Dotaz – uz vsichni mate za sebou odber krve a taky moc? Ja jeste ne, a je mi to divne…

Cetla jsem tady vase pribehy o zvraceni. Tak to teda nic moc zazitky. :-(
Ja sice nezvracim, ale pocit mam takovy, kdybych kazdych 10 min mela. Takze to je skoro jedno. A to porad! I v noci! Hruza! . Doktorka mne dala „zaruceny“ recept (treba se nekomu bude hodit). Ledovou Colu s ledem a bez bublinek pit pres brcko. A k tomu zmrzlinu. No jo, zabralo to! Ale jen prvnich 2 dny, pak uz jsem na zmrzlinu ani Colu nemohla ani koukat! Tak hledam dalsi „zarucene recepty“, ale zatim nic moc.

Tady nekdo se ptal, zda ma souvislost kdy dko zvraci na pohlavi… Tak to je ale uplna blbost, pravdepodobnost uhodnuti je presnych 50 % :-). Za zvraceni a nevolnost muze tehotensky hormon, ktery snizuje tonus a zpomaluje pohyb strev. A ten je v krvi u kazde tehotne ! Ale kazda reaguje na nej jinak. Ale to stejne vsichni vite :-) Je ale teorie, ze cim je vyssi hladina tohoto hormonu, tim je vetsi pravdepodobnost, ze se tehotenstvi udrzi. To by melo byt jako ze malou utechou pro vsechny zvracejici :-)

Dalsim neprijemnym jevem by mela byt zacpa, ktera pry v tehotenstvi trapi hodne zen. Jak s tim bojujete?

Tak zatim se mejte pekne, budte vsechny zdrave a jen dobre zpravy na kontrolach!

Alina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital