Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
25.2.07 10:04

Ahoj holky :-)
tak jsem si pohrala se seznamkem a doufam, ze jsem to prepsala dobre, esi ne tak se predem omlouvam :wink: u sebe jsem to nechala stejne neb na posledni kontrole to tak vypadalo, ale kdo vi treba se to jeste zmeni.
Tak vam vsem preju hezky zbytek vikendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
25.2.07 20:23

Ahojky holky.

Jak se máte po projetém víkendu? :lol: Nějaké přírůstky u velikosti bříšek? :D Mě to pořád nic nedělá, pořád mám ty slitý pneu :oops: :cry: . Dneska jsem ale za ně byla ráda, byla veliká rodinná sešlost, manžově babi bylo 85, tak jsme museli tmelit kolektiv. No a všici na nás koukali, jako jak to, že se mi tam nic neděje, ale ještě jsme jim to říkat nechtěli. :wink: :wink: :wink: Stačí, že to ví můj šéf a nejdbližší kamadádi, kteří věděli i o našich potížích s výrobou krevety. :P :P :P Ono to už asi trochu vidět je, ale jako mi byla pořád zima, tak jsem dřepěla ve flaušové mikyně a tu neprokoukli. :wink: :wink: :wink: Zítra zase práce, uf. Vždycky v neděli se hrozně těším, ale už mě to občas v pondělí kolem poledne přejde.

Mějte se krásně a pošlete mimískům nějakou mňamku. :lol: :lol: 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
25.2.07 23:21

Vochechule - mňamky nepřipomínej, nějak se mi začíná víc rýsovat sádlo. :roll: A kosa je mi taky, a to jsem normálně strašně horkokrevná.

Šoupnu něco do galerky, ale pupek nemám, špek fotit odmítám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
26.2.07 01:35

Těhulky září 2007

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 13+4 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 13+3 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 2.9. / 13+1 / KO 1.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 12+4 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 12+3 / UTZ 1.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 12+3 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 12+2 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP / 12+0 )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 11+6 / UTZ 2.3. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP dle MS 30.8. / 11+5 / UTZ 27.2. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 11+5 / KO 15.3. / NT UTZ 28.2. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 11+5 / KO 1.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 11+5 / KO 23.2. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 11+3 / UTZ 14.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 11+0 / KO 8.3. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 10+5 )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 10+3 / KO + UTZ 27.2. )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 10+2 )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 9+5 / dvojcatka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 9+4 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 9+3 / KO 8.3. )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
26.2.07 02:44

ahoj holky,
zdravim vas pri pondelku :-)

mybe ,
diky za seznamek … myslim, ze je to fajn .. jak se citis? :-)

voche ,
a jak dlouho jste se snazili? jestli se muzu zeptat … kdyz jsem videla tvoji svatebni fotku, tak jsem si zrovna rikala, ze vam to netrvalo po svatbe moc dlouho :-)

maxiku ,
ja taky odmitam fotit speky :-) … ted o vikendu me manzel vyfotil, ale v sede, takze mam bricho vsude 8O a je to des bes …
jinak ty se na fotce pekne maskujes… , ale malej je taky moc peknej ! :-)

radiku ,
moc hezke brisko … :-) a kde je hlava? :-)

jinak vikend jsme meli bezva. sice jsme museli jet skoro 4 hod do jineho statu, tam i zpatky, ale deti to zvladly dobre. ja jsem se radovala, ze muj zaludek to take vydrzel, zadne ‚vlneni‘ nebo vlci hlad se nekonal, tak jsem si rikala, ze uz ty nevolnostni pocity ustupuji .. chyba lavky! ted jsem to vsechno rozdychavala nad misou :-) … na lamani chleba sice nedoslo, ale je mi dost soufl, takze padim do postele a jdu se divat na oskary :-)

jo … uz tady zase pada snih :-( .. uz jsem se teda tesila na jaro, snehu jsme si uzili predminuly tyden, ted uz to mit nemusim … uz jsou na zemi zase asi 3cm … a pada a pada :-(

mejte se krasne.. hezky tyden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
26.2.07 09:40

Ahoj maminy.....
doufam, ze jste mely hezky vikend…
mybe, je pravda, ze mam sny jiny…jednou jsem mela eroticky (ale to je tim, ze jsem uz pres mesic s pritelem nebyla.....) a pak mam takovy, ze se treba nekde ztratim a to misto, ktery znam dobre, nemuzu poznat…nikdo nevi, kde to letovisko, kam chci jit a kde mame apartman a porad se vzdaluju…mam hlad, nemam penize, chci zavolat pritelovi a nemam u sebe telefon - zrovna tenhle sen se mi zdal v sobotu…takze sny nic moc.....
Jinak taky je mi zima…zrovna mam fialovy nehty, ale mela jsem to i pred tehu, tak nevim, jestli je to tim…
holky, ja bych tak rada mela zase neschopenku…alespon tak na 14 dni, aby mi ten brezen nejak utekl a pak uz jen par dni a budu s pritelem…je to des… :? ..a v praci mi to taky zacina vadit.

Jdu se podivat do galerky, tak zatim papa!!!!!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.2.07 11:05

Ahojky holky,
jsem zpátky po delší době. Filípek měl jarní prázdniny, tak jsme nečekaně odjeli na týden na hory.
Ještě jsem si vás nestihla zpětně přečíst, ale budu to muset udělat až večer, teď nestíhám.
Za chvilku vyrážím k doktorovi, tak večer napíšu novinky.
Zatím papa
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
26.2.07 11:32

Ahoj holky,

jdu Vás pozdravit po víkendu :) . V sobotu jsme byli u mého taťky na návštěvě a v neděli jsme jeli zase na návštěvu k tetě, tak jsme si víkend docela pěkně užili. Už se těším, až zmizí zima a venku bude pěkně. Chceme vyrazit na Matěje, do Zoo....... Já zimu v Praze moc nemusím. Na jaře to bude hned veselejší :)

kat-ko, ať Ti dopadne dobře kontrola

Jinak nic nového, tak se mějte holky hezky a zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.2.07 13:40

ahoj těhulky,

tak dneska jsem doma a užívám si pohodičku, ale nic se mi nechce, to je fakt hrozný, do všeho se nutit i do vysávání atd..

Ka-tko, držím pěsti na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.2.07 13:42

Jaro je tady!

Ahoj tehulky,

vsechny vas moc zdravim pri pondelku. Tady se udelalo krasne…byly jsme s nasi fenkou venku na dvouhod. prochazce a jak hralo teple slunicko a pri pohledu na rozkvetly zlaty dest…mam pocit, ze k nam pomalu prichazi jaro! Tak vsem posilam kousek toho jara i do Cech a Adys, aby k vam taky prislo co nejdrive…hned je vsechno veselejsi! :lol:

Lenko vsimla jsem si, ze mame stejne datum porodu…7/9! ..... ja podle posledni ms bych mela byt tp 11/9, ale podle Utz 7/9 tak uvidime…

Mybe je mi lito, ze musis lezet…to musi byt docela nuda…ale je jasne, ze to za mimiska stoji.

Ja si jdu zitra pro vysledky druhych krevnich testu a v patek na sijove projasneni…tak doufejme, ze to bude ok.

Mejte se moc krasne! Ja jdu varit rajskou…dostala jsem na ni strasnou chut!

Barca :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
26.2.07 17:54

Ahojky,

Adys , nevadí se ptát, kliďo. Tady není nic tajný. Snažili jsme se od dubna06. Ono to nebylo tak dlouho, ale manža má jen jedno varle, druhé mu jako miminoj sestoupilo do třísla, tak mu ho museli vyoperovat. Takže má na všechno jen jedno. Dr. nás hned po půl roce poslal na spermiogram a tam nám řekli, že jsou dot líné breberky jedny. To nám řekli začátkem prosince, 5.ledna jsem se byla s doktorem dohodnout na březen na inseminaci. To už jsem dřív chodila na UTZ na sledování ovulace, jestli je tak jak má. Toho 5 mi řekl, že je po, že už tam je žlutý prasklý folikul. Ta IUI prý bude asi stačit, že u mě je všechno v poho a já tam byla za měsíc, že jsem v tom. Občas si myslím, jestli tam tím ultrazvukem nějakou zatoulanou nenašel a nepopošoupnul trochu k tomu vajíčku. :lol: :lol: :lol: :lol: Kdyby to dopadlo hned v tom dubnu, to bych se vdávala s pěkným měchem. Takhle to ještě šlo, to sádlo bylo přírodní.
Jsem se nějak rozepsala. :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.2.07 18:15

Ahojky,

Adys- to vám tedy ten sníh vůůůbec nezávidím :? Já už se strááášně těším na jaro :oops:

Kat-ka - doufám, že návstěva u Dr. dopadla dobře a čekáme na novinky :wink:

zuzo - to jste tedy měli pěkně rozcestovaný víkend. To já mám takhle nabité dny ráda, aspoň poslední dobou. Nějak mi to doma neubíhá :?

Barčo - taky jsem koukala, že máme stejný TP, ale mně pokaždé nba UTZ vyšla jiná velikost mimča. Tak se uvidí. Ale stejně asi u všech bude ten TP jen oriantační a mimča vykouknou na svět, až když jsem jim bude chtít :D

Holky, já jsme nějaká rozežraná, ani se to nedá slušněji napsat :oops: . Pořád do sebe něco cpu. Ráno břicho nic moc, ale večer ho mám už taky docela pořádný. Ale fotit asi zatím nebudu, je to hlavně špek a tím se fakt chlubit nemusím :oops: :lol:

Tak se mějte.
Pa.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.2.07 18:36

Ahoj,
tak u doktora dopadlo vše dobře. Mrňous má něco kolem 7,7 :D Přístě jdu na kontrolu 19.3 a vezmou mi hned krev na tripple test.

Luci, Joulo taky držím pěsti na zítřejší kontrole!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
26.2.07 18:45

Kat-ko - tak to je dobře, že je vše Ok.

Tak taky dalším holkám držím pěsti na zítřejší kontrolu. :D

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.2.07 18:49

Holky, tak já jsem takovej plašan, že už jsem vystresovala i manžela, bojí se zítřejší kontroly jako já :oops: :lol:

Kat-ko gratuluju k super kontrole! Já chci takýýý, aby bylo vše dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital