Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
5.3.07 00:21

krasny pondeli! :-D

teda holky … nam tady zase celej den dneska snezilo :-( , sice to byly jen takovy prehanky, uz se to na zemi nedrzi, ale stejne je zima. v pondeli opet hlasi mraz … ja uz nechciiiii … no snad koncem tydne se uz opravdu otepli naporad.

jak bylo o vikendu ? doufam, ze jste se mely vsechny dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.3.07 07:03

Ahojky.

Adys - taky jsem už doufala v jaro, pořád mi je děsná zima, tak ho potřebuju. No a ráno jsem koukla z okna a já budu muset škrábat okno na autě, to mě prudí. :evil: :evil: Navíc jsem si dala kabát do čistírny a mám tedy pro dnešek JEN větrovku. Pokusím se narvat do kabátu, co jsem nosila loni, ale nevím, bude to špatný, nějak se mi srazil :wink: :wink: No a lyžařskou bundu do práce mít nesmíme, to nám zakazují nějaký předpisy. :cry:
Jiank víkend byl na pěst, ale pro tchyňu, vytáčela mě fest, ježibaba jedna. Ona zakazuje svému muži, stýkat se s jeho vlastná matkou, která už je stará a bydlí 4 kilometry vedle ve vesnici. No a babizna se evidentně bojí toho, že synáčkem budu manipulovat stejně jako ona a budu mu všechno zakazovat. Trochu se chudinka bojavá plete, ale pokud bude trvat na tom, že synek musí z práce k nim, tam na polnostech(upozorňuju, že má ještě práce schopného otce a 20 letého bratra, kteří čučí na TV nebo dřepí u PC, nebo je mladej v pr.....) a POTOM až někdy může za náma domů, tak asi hodně brzo začnu vystrkovat růžky a taky si dupnu.
Jo a ještě jsem netušila, jak moc chce manža asistovat u porodu. Před týdnem porodila kamarádova žena a už byl na zvědech. Měla super porod, ve 4 do nemocnice, pak nějaká příprava, trochu bolestí , pak 5* zatlačila a malá byla venku a ani ji nenatrhla. To mejch strašidelnejch 10 hodin a 3/4 hodiny šití, je děsný. JÁ CHCI NĚJAKÝ NORMÁLNÍ MIMINKO, NE ZASE MATESA SE 4,6 KG.

AHOJKY, POHLAĎTE PUPÍKY A DOBRÉ VÝSLEDKY NA KONTROLY. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
5.3.07 08:04

ahoj těhulky,

tak u nás je zatím slunečno a z okna to vypadá na moc hezký den. Za chvíli pojedu do obchodu, tak se přesvědčím, jestli tak hezky opravdu :lol:
Dneska budu dělat špenát a bramb.knedlíky a masíčko, poručil si manžel a já jsem až teď zjistí, že jí špenát 8O , vždycky říkal : bléééé a najednou ho chce, tak nevím, kdo z nás dvou je tady vlastně těhotnej :lol: :lol: :lol:

přeji moc pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
5.3.07 09:35

Ahojky…
jak se mate po vikendu? Moc krasny fotecky mate… :P …Barco..a ten pindik… :P ..jestli je to teda vazne on :P ..to je uzasny.
Zuzi, co Davidek?? Je mu lip? To me mrzi, ze mu je tak spatne… :(
Luci…no taky nevim, kdo je u vas tehotny… :P …ze byste si chute atd vymenili?? :)
Voche…teda tvoje tchyne je ale. To si urco dupni… :wink: . Pritel chce byt urcite u porodu, jen se obavam, aby ho stihl..budu se modlit, abych rodila fakt v terminu, ale to neovlivnim…
adys…meli jste krasny vylet… :P .Mohla bych te prosim poprosit (nebo to klidne opravim sama-neni problem, jen ti do seznamku nechci nejak zasahovat…),o opravu ne 12+7…ale dneska 12tt, zitra 12+1? Ale klidne to opravim :wink:
mybe, hanucho, jak vam je?
Kato, hezka fotecka v galerce…

mejte se moc hezky a papa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
5.3.07 11:33

Slunickove rano

Ahoj holky,

tady je dneska zase krasne, vcera byla dokonce 20 a slunicko palilo jako v lete. Radeji jsem si oblicej namazala opalovacim kremem…kdyz byla moje mamca tehotna se mnou tak ji po opalovani vylezly hnede skvrny na obliceji a zbavila se jich az po cca 20 letech! Tak opatrne s opalovanim!
Jinak zacinam byt pomalu presvedcena, ze budeme mit kluka…jsem zvedava jestli to UTZ v dubnu potvrdi…jen nemame jmeno…mi se libi Tomas, ale tatinek od Francesca se tak jmenoval a nevim z jakeho duvodu Francesco nechce aby se jmenoval po nem…ze se pry nejdrive radeji zepta maminky…ach jo ti Italove…
Francesco si preje Francesca juniora, ale ja zrovna stejnym jmenum v rodine moc nefandim.....tak uvidime.
Dneska odpoledne jdu jeste na krev kvuli bitestu a tak se tesim, ze si udelam hezkou prochazku v centru.
Adys…to je mi lito, ze snezi…pamatuju si, kdyz jsem byla v Cechach, jak jsem se tesila na jaro…tady se prakticky podzim zmenil na jaro…nezasnezilo ani jednou…
Luci…inspirace k obedu…asi si ten spenat taky udelam!
Maria…jak se ma pritel? Uz s nim rodina mluvi? Vis, asi k tobe budou mit ze zacatku trochu neduveru…manzel je z jihu, z maleho mestecka a jeho maminka se ke mne taky stavi dost rezervovane, nemame spolu nejaky vrely vztah. Ja se snazim byt mila, ale v prosinci jsem se s ni pohadala kvuli nasemu psovi.....pred zbytkem rodiny…normalne bych si to nedovolila, ale rekla bych, ze to byl jeden z prvnich priznaku tehotenstvi :wink:

Dobrou chut vsem k pondelnimu obidku!

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.3.07 12:36

Ahoj,

tak tady dneska taky svítí sluníčko ale fouká dost studený vítr, takže to docela klame. Dopolko jsme byli s prckem na cvíču. Miluje kolektiv a vůbec si mamky nevšímá, jen občas náhodou zkontroluje.

Barco - závidím těch fašich 20 stupňů, já chci takýýýý :oops: :)

Luci - špenát můžu ve velkém, a úplně jsi mě navnadila. ALe doma ho bohužel nemáme a dneska jsou k obědu špízy.

Voche - tak to ti takovou tchýni nezávidím, to já mám pohodouvou a prcka hlídá častěji než naši. Ale klidně si dupni, ono to kolikrát ani jinak nejde. Předci nemůžou s manžou takhle zametat. Teď má tu hlavní rodinu jinde :wink:

Adys - teda zase sněží :( a to jste měli o víkendu tak pěkně. Takový výlet bych si taky nechala líbit :D a myslím, že by se líbil i našemu prckovi.

Tak se mějte.
Papa.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
5.3.07 12:42

Ahoj…
Barco, dekuju za optani..tata s nim porad nemluvi, ale mama uz je v pohode…Slo mi hlavne o ni..o tatu ani moc ne..ten nema radost z niceho, takze me to ani neprekvapilo. Myslim, ze pristup ze strany mamky se tolik nezmeni, ale uvidime… :) …taky zavidim tech 20 stupnu.....to je nadherny… :) ..jinak…to se mas, ze nelpi manzel, aby se jmenovalo dite po dedeckovi…opravdu zavidim…

lenak..jak se mas? Tady taky sviti slunicko a fouka docela studeny vitr…ale na slunicku je krasne…

Zacina me zase bolet v krku, tak doufam, ze to bude rychle vyleceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.3.07 12:53

Maria - ahoj, díky za optání mám se dobře. Když svítí sluníčko, tak nějak se cítím líp. Asi dobíjí energií :lol: Jen ta lenost na uklízení pořád a ne a ne přejít :lol: A co ty jak je?

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
5.3.07 14:30

ahoj holky,
po delší odmlce se zas hlásím, nějak nestíhám ani květňátkovský deníček, natož tuto diskusi. Budu se víc snažit, slibuji:)
Nějak si toto těhotenství ani nevychutnávám, malý Vítek mě zaměstnává i tak dost a vůbec to není jako s ním-to jsem pořád všechno řešila a počítala jednotlivé dny…Ted pomalu ani nevím, ve kterém jsem týdnu. Špatně mi naštěstí za celý první trimestr nebylo vůbec, to ani v prvním těhu ne. Ale jina k se cítím úplně jinak, jaksi pod psa, hlavně mám návaly blbé nálady a vůbec ty hormony se mnou mlátí o106, chudák manžel:) To jsem s Vítkem nezažila, připadala jsem si tenkrát úplně báječně, tak že by to tentokrát byla holčička? :) uvidíme…

Trochu jsem měla nerva z toho, že mi moc neroste břicho a zda je vše v pořádku. Sice sjem už dvakrát byla na UTZ a srdíčko bilo, ale víte jak-červík pochybností vždy hlodá. Ted jdu na KO zas ve středu a na podrobnější UTZ.Doufám, že vše bude v pořádku!

S Vítkem jsem si v 10tt musela už koupit těhu rifle, neb jsem žádné gatě nezapla a vůbec jsem nic nesnesla uplého na břiše. Ted ve 13tt v pohodě chodím v normálním oblečení a je mi i volné. Tentokrát mi totiž břicho roste jaksi sehora od žaludku.

taky trpím jakousi noční nespavostí-5× v noci čůrám a pak ne a ne usnout, to asi něteré znáte:)

ale už se těším na jaro a léto, je tu dnes nádherně a nálada mnohem lepší, hned jak se malý vzbudí, půjdem ven:)

Taky jsem si udělala radost a pořídila letní těhu oblečení, něco dražšího z Litexu a pak asi 7 věcí od jedné holky přes Mimibazar-když budu mít pupek, tak at aspon vypadáme k světu, ne? :)

Tak se mějte všechny a slibuju, že budu nakukovat i přispívat častěji.

pa Krista+Vítek +kulíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
5.3.07 14:43

Lenak…tak o moji lenosti ani nemluvim…ale ja byla vzdycky tak trosku linejsi, ale ted je to teda… :P …spis to pocituju v praci…porad praci odsunuju s tim, ze zitra to udelam..a dalsi den to samy…ale nejak jsem zmenila pristup..uz je mi i uplne jedno, jestli se bude sefka zlobit nebo ne..mam plnou hlavu toho, jak uz za mesic budu (doufam) pryc a budeme to tehu prozivat s pritelem spolu. Takhle je to takovy…na nic.

kristain..ahoj…neboj, urcite je vsechno v poradku..jen je to tehotenstvi asi kazdy jiny…ja zase trpim tim, ze vecer nemuzu usnout. Hrozne mi trva, nez usnu. Na pravym boku ani na zadech nemuzu spat, nevim proc. Jak kdyby se mi pak zacala motat hlava a udela se mi spatne…takze celou noc spim na levym boku, na kterym jsem nikdy predtim nespala, takze noci jsou ted takovy…uzivam si :P …

adys…dekuju moc za opravdu!!!!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
5.3.07 15:17

Mario ,
nemas zac … mne to tam vypadlo, kdyz jsem premenovala dny a tydny … :-) a s tou lenosti … jsem hned v zavesu. uplne vim, jak se citis. kdyz jsem ja planovala cesty za ted uz mym manzelem, tak se mi 14 dni pred odletem nechtelo delat uz vubec nic. navic ted posledni 2 tydny se prcek rozhodnul, ze bude vstavat za usvitu, takze 6. hodina to jisti, nekdy i driv … :-( .. ja jsem pak uplne hotova. dneska si prispal do 6.30!

Barco ,
teda na pindika to na te fotce opravdu vypada … ale rekla bych, ze je opravdu jeste brzo a ty sance jsou 50/50 :-) .. vsak se brzo dockame, ze? a pocasi ti taky zavidim … tady sice sviti slunicko, ale je zima … no vsak to jaro jednou prijit musi, ze? mam pocit, ze tady pujdeme z +5 do +25C … 8O

kristain ,
zdravim te po delsi dobe… je fajn, ze ses prisla podivat… jinak to s tim brichem taky … roste mi od zaludku :-D … vcera jsem se vypravila na hon za riflema, ale nic jsem nedonesla. byla jsem docela zklamana … ale mam v zasobe dalsi obchody, tak uvidime. zatim mam co nosit, ale chtela jsem prave nejaky pekny dziny …

jinak mi dneska rano uz asi v 1/2 9. volali z nemocnice ofic. vysledky testu z minuleho tydne… vsechno je v poradku, sance nejake vady nebo DS je asi 1:2000, takze dobre zpravy .. jupiiii :-) :-) :-) … rikala jsem, ze ten doktor byl dost optimisticky, takze se to jenom potvrdilo. jsem moc rada. takze pristi tyden mame normalni KO a pak v dubnu velky UTZ.

nechate si vsechny rict, co to bude nebo jste nekdo odhodlany na prekvapeni az do konce????? :-)

zatim se mejte.. jedeme s prckem do skolicky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
5.3.07 15:52

Ahoj holky,
diky vsem za podporu, vcera mi cely den bylo dobre! No ale dnes uz je to zase v norme :? Asi to bylo tim, ze tady v Brne bylo krasne, svitilo slunicko, teplomer chvilema ukazoval 17 stupnu, takze jsem se vrhla na sve oblibene kyticky a smoulila si na blakone s kvetinacema a hlinou. Jinak jsem do ted nebyla schopna skoro vylezt z pelechu, vzdycky se jen doplazim do prace a zpatky, ani na vareni nemam silu. Vcera jsem si taky uvarila vynikajici brokolicovou polivku, 1,5 litru. Byla tak dobra, ze na pritele nejak nezbyla :D
Na neschopenku jsem se vykaslala. V pondeli po navsteve Dr. to asi reknu v praci, snad to pochopi a nebudu to muset resit. Prinejhorsim si vezmu dovolenou zpetne, ale mame super sekretarku, takze doufam, ze mi napise, ze jsem tu byla.
Jak pisete, ze mate nektere pocit, ze tehotny je spis vas partner, tak ten muj je na tom podobne. Nekdy mi prijde ze je fakt cvok a patri do blazince. Od te doby, co jsem tehotna, tak ho porad boli bricho a on premysli, jestli to jsou vredy nebo rakovina nebo co… :roll: No proste fakt blazen, pritom dr. mu nic nenasel. Jinak jsem zjistila, ze by si pral radeji chlapecka… :D
Tak hezky den, tady je dnes fakt hezky.
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.3.07 18:14

Ahoj těhulky, tak se po pár týdnech ozývám. Jsem ráda, že i přes komplikace u některých jste všechny i s mimči v pořádku :)

U mě taky vše OK. Nevolnosti a únava pomalu ustupují (už nespím 12 hod denně). Nicméně poslední měsíc byl u mne takový, že jsem jen chodila do práce (cca 9 hod), pak spala (cca 10 hod), cca 1 hod strávila na ceste v autě a zbytek jsem rozložila mezi oblékání, mytí a skuhrání, že je mi blbě. Tak jsem si minulý týden vzala dovču a jela na 4 dny do Pieštan, prostě se zrealoxovat. A fakt mi to pomohlo - vypnula jsem myšlenky na práci a snažila se těšit na miminko - a ono to začlo fungovat.

1.3. jsme byli s přítelem na UTZ - mimčo bylo nádherný, máchalo ručičkama - no, byli jsme z toho úplně hotový oba dva :P Fotku máme taky, ale není tak pěkná, jako bylo vidět.

Za 3 týdny jdu na šíjové projasnění (to je UTZ na odhalení rizika Dow.syndr.). Je skvělý, že doktor má UTZ v ordinaci, takže vždycky to mám s „náhledem“ :lol:

V práci už toho mám plný zuby - nevím, jak to tu do července vydržím. Taky to flákám, odkládám, co se dá…Ale říkám si, že když už mi začíná být lépe, tak se do toho snad zase dostanu.

Zaujalo mne, že i některé z Vás máte problém s polohou při spaní - já vždy spala na boku skoro celou noc a ted mě vyloženě bolí bříško. Tak se snažím ležet na zádech, na což zase nejsem moc zvyklá. Myslela jsem, že tyhle problémy mne čekají až bude bříško pořádně velké a ne ted.

Tak se mějte všechny krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.3.07 20:50

Ahoj,

Adys- my si pohlaví necháme říct. Nechali jsme si ho říct i u Adama. Já bych to asi do porodu nevydržela :oops: :roll: A manžel nechápe lidi, proč si to nechtějí nechat říct. Mu vysvětluju, že každej je jinej a lidi chtějí překvápko. To on prostě nemůže pochopit, proč chtějí překvápko :roll: No jo no chlapi :lol:

Petrax, Kristein - vítám vás po delší době :wink:

Mně teda břicho roste víc než u 1.těhu. Už začínám přemýšlet o těhu kalhotech, ale nehsem schopna se dokopat nějaké koupit. Ach ta lenost :lol:

papa.
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
6.3.07 02:38

Těhulky září 2007

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 14+5 )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 14+4 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 14+2 / UTZ 15.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 14+0 / UTZ 20.4.)
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 13+5 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 13+4 / KO 21.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 13+3 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 13+1 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 12+6 / UTZ 3.5. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 12+6 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 12+6 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 12+6 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 12+6 )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 12+5 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 12+4 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 12+1 / KO 8.3. )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 11+4 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 11+3)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 10+6 / dvojcatka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 10+5 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 10+4 / KO 8.3. )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let