Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
8.3.07 20:10

Voche… tak to se povedlo.. :D :D :D Tak vše nej k MDŽ
Já jsem si našla obrázky na: www.animace.org/gif.html
Pak si ten obrázek normálně zkopíruji do zprávy. Zkopíruje se ti název stránky např. http://animace.org/…/G470014.gif a když před to http napíšeš [ img] a za to gif napíšeš tak máš obrázek. :lol: Doufám že jsem aspoň trochu poradila) tak se mějte!!! PA

""http://animace.org/zeny/G470014.gif:http://animace.org/…/G470014.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
8.3.07 21:25

Znate to, kdyz pres hodinu pisete a pak je vsechno v …prcicich, no tak ja vas ctu a pisu a koukam, ze uz to delam pres hodinu a uz sem u konce kdyz najednou piiip… no ale dnesni vecer mi to zkazit nemuze neb…

…vas teda nejdriv vsechny zdravim a musim povedet a sijovem projasneni, na kterem jsme dnes byli a bylo to na posledni chvilku, namerili, ze jsme v 13+6, ale zatim nic neprepisovat :-) prcek meri 78 mm a nadherne si cucal palecek (prispevek ve fotogalerii), videli jsme vsechny kosticky rucicky a pater a nozicku, zrovna vykopaval :-) takze mi tam ukapla slzicka. Jinak hodnoty mame 1,9 coz je pri teto velikosti v poradku, takze ted jeste aby vysla krev, na plodovou vodu se mi moc nechce…

adys teda ta pece urcite stoji za to :-) ono se to asi merit neda, za stejnou praci bych u vas dostala nepomerne vyssi peniz, ale vsechno ma neco :-)
Zuzi teda ty vysoky teploty a antibiotika :_-( ale urcite to brzo bude dobry a dutiny zvladnete :-)

Iggi ahoj :-) teda uz ve 12tem tydnu ti doktor rekl, ze to bude chlapecek, no teda to je fajn :-) my jsme dnes mozna videli pindika, ale potvrdit se to neda a v jednom pripade to byla pupecnikova snura :-D Jinak ja jsem taky na rizikovem, v 8em tydnu jsem zacla krvacet, 2× nemocnice, uz jsem doma, ale musim porad lezet.

teeda sunn taky CB, no a dnesnim dnem jsme na tom stejne :-) ja teda jsem budejicka jen chvilku, bydlela jsem v praze a sem jsem se chystala prestehovat az na radnou dovolenou, ale prcek to zaridil jinak :-) Chodim k Mikovi :-) ze by takova nahoda, kam ty?

LUCI ja bych brala tve meritkove poradenstvi :-) zkousela jsem to, ale misto krasnych kopretinek s motylkem, tam byly jen znaky :(

No a na maso ted taky nemam chut, nikdy jsem ho moc ve velkem nejedla, kdyz tak tak spis bily, ale zas pravda, ze jednou za pul roku udelal pritel tatarak a ten teda byl mnam… co si pamatuju, jinak ted kdyz si to jen vybavim, dela se mi soufl. Ted mam nejradsi toasty se syrem a krenem, chlebik, obcas nejaka buchta, ovoce, zelenina obzvlast rajcata, ty ve velkym :-D

Tak vam vsem preju pohodovy vecer bez starosti a trapeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.3.07 02:55

zensky … nestiham … muzete prosim nektera udelat dnesni seznamek ??? diky moc :-)

krasny patek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
9.3.07 06:48

Těhulky Září 2007

http://animace.org/…/G470126.gif

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 15+1 )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 15+0 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 14+5 / UTZ 15.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 14+3 / UTZ 20.4.)
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 14+1 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 14+0 / KO 21.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 13+6 / KO 6.3. )
Iggi (1976 / Pha 4 / 13+5 )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 13+4 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 13+2 / UTZ 3.5. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 13+2 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 13+2 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 13+2 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 13+2)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 14+3 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 13+0 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 12+4 / KO 8.3. )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 12+0 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 11+6)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 11+2 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 11+1 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 11+0 / KO 8.3. )

Maminky

http://animace.org/…/G100027.gif /> Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.3.07 08:11

MonaP teda ty si ranni ptace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
9.3.07 08:31

Ahoj
Přes týden vstávám kolem 6 hod s Michálkem do školy. Ale o víkendu to si pochrápu :D :D . U nás je zase hnusné počasí.Musím jet do města ale vůbec se mi nikam nechce :? Chci zajít do Delvity mají tam tento týden v akci dětskou fleecovou deku z které jde udělat spací pytel. Původně stála kolem 400,– a teď je za 140,–. Tak jsem zvědavá jestli něco koupím :) Pak jí vyfotím a hodím do galerie.
Doufám že v tom seznámku nemám chyby 8O . Zatím se loučím jdu si udělat kafčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.07 08:39

jeeee holky…to jste to vcera rozjely…jsem uplne koukala 8O 8O :P .....jeste jsem se nemerila, ale dneska napravim!!! Vcera u dr. vse v poradku..pry jsem hezky zavrena a dobre to roste…5.4. jdu na krev, utz a hned do poradny, kde me i vysetri a vypada to, ze jeste ten den vecer se vydam na letiste, protoze pry je vse v poradku, tak nevidi duvod, proc bych nemohla letet a zrovna 5.4. mi leti letadlo :P ..to bude hezky den… :P …a jsem rada, ze budu mit cestvou fotecku, tak ji hned po priletu tatkovi ukazu..a kez by bylo videt i pohlavi…to by bylo jeste hezci :P .
Jak jste psaly, ze nemusite moc maso ted…ja taky ne…jen veprove.Predtim bych si nikdy nedala veprove, ale jen kureci a ted je to naopak..vubec nemam chut na cokoladu…nebo nejaky susenky…to vubec…ale zadny jinak vyjimecny chute nemam..
jak se dneska mate? Zatim papa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.3.07 09:06

MonaP tak to preju stastny lov :-) ja se dnes necham vyvest autem k obchodu s vlnou a budu plest :-) tak se tesim, ze se po vic jak mesici dostanu do obchodu, ale teda bylo to premlouvani a ze si nemam zvykat, ja si rikam, ze je to misto kontroly a este se povezu, ale doufam, ze mi pristi patek nejake male vychazky doktor dovoli :-)

Teda ja ted cokoladu taky nemusim a to sem na ni byla celkem zavisla, odeprela jsem si veceri i obed, ale cokoladu nikdy :-D

Holky vsem preju krasny patek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.07 09:08

mybe ja taky :) …ale treba horkou cokoladu bych mohla kazdy den :P :P ale jinak ne… taky hezky patek+vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.3.07 09:18

Mario a horkou nebo horkou? :-D ja sem teda rada, ze na ni nemam chut neb ty kila ufuf nemam zadny vydaje, ale doufam, ze se to zmeni :-) tak se ted dojidam jabkama a podobnym. Joooo a uz mam zase obcas chut na kafe, teda uz si nedelam cernyho turka bez cukru, ale bud preso nebo s mlekem a cukrem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.3.07 09:23

Ahoj při pátku,

tak počasí zatím vypadá, že se trochu umoudřilo a svítí venku sluníčko :D

Teda včera jste toho ještě do večera prokecali, dalo mi to práci než jsem to dočetla :lol:

Mybe - teda tu budeš plést, hmm, tak to opravdu neumím, snažila se mě to několikrát naučit, ale jaksi bez výsledku :roll: Super, že kontrola dopadla dobře. Tak to jsi teď stejně jako já, i když u mě byl prcek asi o 3 dny větší, ale nic o posunu termínu neříkali, tak si to nechám, tak jak to je.

Marie- tak to jsou zatím super zprávy, už se určitě strašně těšíš na přítele viď. Tak ať ti to vyjde :! a jaké tam mají teď počasí, už je pěkně a teplo?

Monap- pěkně jsi nám dokrášila seznámek s těma obrázky, vypadá to moc pěkně.

Voche - jaká byla večeře? A t jsi ještě nic nepřibralam ja to děláš 8O Mně včera tchýně říkala, jak jsem hubená, no hrůza, nevím, jak byhc měla takhle brzo vypadat :evil: Mám víc než 3 kg nahoře a cejtím to hlavně na nohách (kejtách), tak kde bych potřebovala přibrat, nepřiberu ani omylem :roll:

Tak na chvilku vyrážíme ven, kdyby se náhodou rozhodlo počasí, že bude odpoledne stávkovat.

Pa.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.07 09:23

mybe, tak na kafco mam taky nekdy chut, ale porad kdyz stojim u toho automatu, tak vitezi cokoska… :P …ale jak rikam..jakmile mi nekdo nabidne tabulku cokolady, tak odmitam…jablka ted taky docela jim…ale asi nejvic z ty zeleniny a ovoce…tak asi kedlubnu…hlavne v noci, kdyz mam hlad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.07 09:33

Ahoj Leni, me zase kazdy rika, jak jsem pribrala a pritom mam zatim kilo nahore..tak nevim… :P …moc uz se tesim…je to strasny, ale uz se to krati, tak mam usmev na tvari :P …ted to jeste nejak zaridit v praci a bude to :P …jeste tam moc neni hezky…je tam tak kolem 15 stupnu a zatazeno…od dubna uz by melo byt lip, ale to bude urcite i tady :) …uzij si prochazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.3.07 09:38

[img=http://www.TickerFactory.com/]

http://tickers.TickerFactory.com/…5d7/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
9.3.07 09:48

Iggi
Poslala jsem ti soukromou zprávu jak to máš udělat aby se ti ten metřík objevil a ty už jsi to mezitím zvládla sama :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí