Poradna duly
Jana Čurdová
Voche… tak to se povedlo..
Tak vše nej k MDŽ
Já jsem si našla obrázky na: www.animace.org/gif.html
Pak si ten obrázek normálně zkopíruji do zprávy. Zkopíruje se ti název stránky např. http://animace.org/…/G470014.gif a když před to http napíšeš [ img] a za to gif napíšeš tak máš obrázek.
Doufám že jsem aspoň trochu poradila) tak se mějte!!! PA
""http://animace.org/zeny/G470014.gif:http://animace.org/…/G470014.gif
Znate to, kdyz pres hodinu pisete a pak je vsechno v …prcicich, no tak ja vas ctu a pisu a koukam, ze uz to delam pres hodinu a uz sem u konce kdyz najednou piiip… no ale dnesni vecer mi to zkazit nemuze neb…
…vas teda nejdriv vsechny zdravim a musim povedet a sijovem projasneni, na kterem jsme dnes byli a bylo to na posledni chvilku, namerili, ze jsme v 13+6, ale zatim nic neprepisovat
prcek meri 78 mm a nadherne si cucal palecek (prispevek ve fotogalerii), videli jsme vsechny kosticky rucicky a pater a nozicku, zrovna vykopaval
takze mi tam ukapla slzicka. Jinak hodnoty mame 1,9 coz je pri teto velikosti v poradku, takze ted jeste aby vysla krev, na plodovou vodu se mi moc nechce…
adys teda ta pece urcite stoji za to
ono se to asi merit neda, za stejnou praci bych u vas dostala nepomerne vyssi peniz, ale vsechno ma neco ![]()
Zuzi teda ty vysoky teploty a antibiotika :_-( ale urcite to brzo bude dobry a dutiny zvladnete ![]()
Iggi ahoj
teda uz ve 12tem tydnu ti doktor rekl, ze to bude chlapecek, no teda to je fajn
my jsme dnes mozna videli pindika, ale potvrdit se to neda a v jednom pripade to byla pupecnikova snura
Jinak ja jsem taky na rizikovem, v 8em tydnu jsem zacla krvacet, 2× nemocnice, uz jsem doma, ale musim porad lezet.
teeda sunn taky CB, no a dnesnim dnem jsme na tom stejne
ja teda jsem budejicka jen chvilku, bydlela jsem v praze a sem jsem se chystala prestehovat az na radnou dovolenou, ale prcek to zaridil jinak
Chodim k Mikovi
ze by takova nahoda, kam ty?
LUCI ja bych brala tve meritkove poradenstvi
zkousela jsem to, ale misto krasnych kopretinek s motylkem, tam byly jen znaky ![]()
No a na maso ted taky nemam chut, nikdy jsem ho moc ve velkem nejedla, kdyz tak tak spis bily, ale zas pravda, ze jednou za pul roku udelal pritel tatarak a ten teda byl mnam… co si pamatuju, jinak ted kdyz si to jen vybavim, dela se mi soufl. Ted mam nejradsi toasty se syrem a krenem, chlebik, obcas nejaka buchta, ovoce, zelenina obzvlast rajcata, ty ve velkym ![]()
Tak vam vsem preju pohodovy vecer bez starosti a trapeni ![]()
zensky … nestiham … muzete prosim nektera udelat dnesni seznamek ??? diky moc ![]()
krasny patek!
Těhulky Září 2007
http://animace.org/…/G470126.gif
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 15+1 )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 15+0 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 14+5 / UTZ 15.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 14+3 / UTZ 20.4.)
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 14+1 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 14+0 / KO 21.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 13+6 / KO 6.3. )
Iggi (1976 / Pha 4 / 13+5 )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 13+4 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 13+2 / UTZ 3.5. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 13+2 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 13+2 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 13+2 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 13+2)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 14+3 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 13+0 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 12+4 / KO 8.3. )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 12+0 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 11+6)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 11+2 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 11+1 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 11+0 / KO 8.3. )
Maminky
http://animace.org/…/G100027.gif /> Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let
Ahoj
Přes týden vstávám kolem 6 hod s Michálkem do školy. Ale o víkendu to si pochrápu
. U nás je zase hnusné počasí.Musím jet do města ale vůbec se mi nikam nechce
Chci zajít do Delvity mají tam tento týden v akci dětskou fleecovou deku z které jde udělat spací pytel. Původně stála kolem 400,– a teď je za 140,–. Tak jsem zvědavá jestli něco koupím
Pak jí vyfotím a hodím do galerie.
Doufám že v tom seznámku nemám chyby
. Zatím se loučím jdu si udělat kafčo
jeeee holky…to jste to vcera rozjely…jsem uplne koukala
.....jeste jsem se nemerila, ale dneska napravim!!! Vcera u dr. vse v poradku..pry jsem hezky zavrena a dobre to roste…5.4. jdu na krev, utz a hned do poradny, kde me i vysetri a vypada to, ze jeste ten den vecer se vydam na letiste, protoze pry je vse v poradku, tak nevidi duvod, proc bych nemohla letet a zrovna 5.4. mi leti letadlo
..to bude hezky den…
…a jsem rada, ze budu mit cestvou fotecku, tak ji hned po priletu tatkovi ukazu..a kez by bylo videt i pohlavi…to by bylo jeste hezci
.
Jak jste psaly, ze nemusite moc maso ted…ja taky ne…jen veprove.Predtim bych si nikdy nedala veprove, ale jen kureci a ted je to naopak..vubec nemam chut na cokoladu…nebo nejaky susenky…to vubec…ale zadny jinak vyjimecny chute nemam..
jak se dneska mate? Zatim papa ![]()
MonaP tak to preju stastny lov
ja se dnes necham vyvest autem k obchodu s vlnou a budu plest
tak se tesim, ze se po vic jak mesici dostanu do obchodu, ale teda bylo to premlouvani a ze si nemam zvykat, ja si rikam, ze je to misto kontroly a este se povezu, ale doufam, ze mi pristi patek nejake male vychazky doktor dovoli ![]()
Teda ja ted cokoladu taky nemusim a to sem na ni byla celkem zavisla, odeprela jsem si veceri i obed, ale cokoladu nikdy ![]()
Holky vsem preju krasny patek ![]()
mybe ja taky
…ale treba horkou cokoladu bych mohla kazdy den
ale jinak ne… taky hezky patek+vikend
Mario a horkou nebo horkou?
ja sem teda rada, ze na ni nemam chut neb ty kila ufuf nemam zadny vydaje, ale doufam, ze se to zmeni
tak se ted dojidam jabkama a podobnym. Joooo a uz mam zase obcas chut na kafe, teda uz si nedelam cernyho turka bez cukru, ale bud preso nebo s mlekem a cukrem ![]()
Ahoj při pátku,
tak počasí zatím vypadá, že se trochu umoudřilo a svítí venku sluníčko ![]()
Teda včera jste toho ještě do večera prokecali, dalo mi to práci než jsem to dočetla ![]()
Mybe - teda tu budeš plést, hmm, tak to opravdu neumím, snažila se mě to několikrát naučit, ale jaksi bez výsledku
Super, že kontrola dopadla dobře. Tak to jsi teď stejně jako já, i když u mě byl prcek asi o 3 dny větší, ale nic o posunu termínu neříkali, tak si to nechám, tak jak to je.
Marie- tak to jsou zatím super zprávy, už se určitě strašně těšíš na přítele viď. Tak ať ti to vyjde
a jaké tam mají teď počasí, už je pěkně a teplo?
Monap- pěkně jsi nám dokrášila seznámek s těma obrázky, vypadá to moc pěkně.
Voche - jaká byla večeře? A t jsi ještě nic nepřibralam ja to děláš
Mně včera tchýně říkala, jak jsem hubená, no hrůza, nevím, jak byhc měla takhle brzo vypadat
Mám víc než 3 kg nahoře a cejtím to hlavně na nohách (kejtách), tak kde bych potřebovala přibrat, nepřiberu ani omylem ![]()
Tak na chvilku vyrážíme ven, kdyby se náhodou rozhodlo počasí, že bude odpoledne stávkovat.
Pa.
Lenka
mybe, tak na kafco mam taky nekdy chut, ale porad kdyz stojim u toho automatu, tak vitezi cokoska…
…ale jak rikam..jakmile mi nekdo nabidne tabulku cokolady, tak odmitam…jablka ted taky docela jim…ale asi nejvic z ty zeleniny a ovoce…tak asi kedlubnu…hlavne v noci, kdyz mam hlad ![]()
Ahoj Leni, me zase kazdy rika, jak jsem pribrala a pritom mam zatim kilo nahore..tak nevim…
…moc uz se tesim…je to strasny, ale uz se to krati, tak mam usmev na tvari
…ted to jeste nejak zaridit v praci a bude to
…jeste tam moc neni hezky…je tam tak kolem 15 stupnu a zatazeno…od dubna uz by melo byt lip, ale to bude urcite i tady
…uzij si prochazku…
Iggi
Poslala jsem ti soukromou zprávu jak to máš udělat aby se ti ten metřík objevil a ty už jsi to mezitím zvládla sama
![]()