Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
tak mam vlny a dostala jsem i bibli pleteni a uplne sem se do toho „zazrala“ lepsi nez gameska
teda ja pletla jen jednou a to pred hooodne lety, ale nak me to nebralo byly dulezitejsi veci
ted mam cas a i chut, uz mam skoro cela zadicka svetriku, ono tohle pleteni v malem jde dobre a rychle
a uz si v tom toho prdolku predstavuju ![]()
kat-ko me obcas pichne a asi dvakrat to bylo silne az jsem zaknikla, ale nic me pak nepalilo a taky to bylo trochu vys… asi bych se byt tebou zeptala doktora. no ja se ted ptam na vsechno, delam si prubezne seznamek az si pak pripadam jak z „vesnicky my strediskovy“ ale rikam si, ze lepsi se ptat nez neco zanedbat ![]()
S teme kremama ma strie mam taky nazor jako adys, ale je fakt, ze si bricho a prsa porad necim mazu, ani to neni nic special, hlavne abych nemela suchou kuzi. Olejicek na hrazdicku taky mam od kamosky co rodila na podzim (nastrizena nebyla:-) takze zacnu tak od 30teho tydne masirovat
a pak mam jeste olejicek taky od Welady na prsa proti zatvrdlinam
tak doufam, ze to bude vsechno dobre a oba olejicky vyuziju ![]()
radiku taky jsem koukala na ten dokument, takze jsem se taky divila, ze by to doktor poznal ve 12tem tydnu. Jinac ten dokument byl uzasnej a vtipne udelanej. Jak se ti to libilo? Nam moc
jen sem si rikala, ze mohli vic ukazat z toho naseho tydne tehotenstvi ![]()
Tak vam vsem preju pohodovy cas a hlavne odpocinek a klid i kdyz jak tu ctu tak pro mnohe to nejde, ale doufam, ze i vy si tu vasi chvilku klidu budete moct doprat ![]()
Ahojky,
tak jsme se doma taky moc nevyspali, prcek se rozhodl vstávat o hodinu dřív než normálně a to o půl 7
Já jsem navíc v noci blbě spala, takže jsem taková nijaká.
Večer jdeme slavit kamarádky narozeniny, tak jsem zvědavá v kolik tam budu už usínat. ![]()
Mybe - teda ty jsi šikulka s tím pletením, to budeš mít teda zásobu svetříků
když ti to takhle jde.
Katko - taky mě občas píchne silněji v břiše, teda jakoby po stranách, řekla byhc snad tam, kde jsou vazy.
Monap - tak jsem na ten odkaz koukala a u prvního mi to vyšlo a te´d by to měla být holčička, tak jsem na to zvědavá
Ale v každý takový tabulce mi vychází něco jiného. Uvidíme snad za několik týdnů.
Adys- Adámek je šikulka, že zvládl takhle zubaře.
Jo a ještě k těm striím - sice se mažu tím krémem, když už jsem ho dostala, tak proč ne, že
Ale taky nevěřím, že by to nějak pomohlo. Mám hodně hubenou kamarádku, která neměla skoro žádné bříško a určitě se mazala a má strií na břiše hodně. Já mám pár na břiše, pak jednu silnou přímo nad pupíkem ana bokách, ale nějak to neřeším, holt jsem po dítěti a nic s tím stejně neudělám.
Tak se mějte hezky.
Lenka
Ahoj holky,
jsem ségra od Marii. Mám vám vyřídit, že je v nemocnici. Včera měla trochu krve v záchodě a dnes špinila a bolelo jí bříško jako při MS, tak volala na Vinohrady a nechali si jí tam
. Mimi je v pořádku…52 mm, ale klesla jí placenta, asi se jedná o vcestné lůžko.Budou se jí ho snažit vyzvednout…nevím teda jak
,ale asi lékama.
Tak vás mám pozdravovat…snad jí nezakáží létat ![]()
Mějte se hezky, ať vám mimískové pěkně rostou ![]()
Omlouvám se,ale nějak se mi nedaří přihlásit…už jsem tu dlouho nebyla.
Ahoj Janar - ségra
Tak držím marii moc moc pěstičky.....a pokud nebude moct létat.....tak ten její doletí za ní ![]()
Mario drz se, doufam, ze to bude brzo dobre. A jak pise radik kdyz nebudes moct letat ty, tak ten tvuj prileti urcite za tebou ![]()
Mario,
tak to je smula, zrovna ted, kdyz to vypadalo vsechno tak nadejne. drz se, hodne pozitivnich myslenek a vse bude zase dobre!
i kdybys musela nejakou dobu lezet, tak milacek urcite za tebou prijede
drzim palce! ![]()
hodne stesti.
Těhulky Září 2007
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 15+3 )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 15+2 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 15+0 / UTZ 15.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 14+5 / UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 14+3 / KO 21.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 14+1 / KO 6.3. )
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 14+0 / KO + UTZ 23.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 13+6 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 13+4 / UTZ 3.5. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 13+4 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 13+4 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 13+4 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 13+4)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 13+3 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 13+2 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 12+6 / KO 8.3. )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 12+2 )
berenice (TP 21.9. / 12tt )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 12+1 )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 11+4 / KO + UTZ 12.3. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 11+4 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 11+3 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 11+2 / KO 8.3. )
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let
Mario - pěkně lež a odpočívej, bude to dobrý. A milášek přijede určitě za tebou. Držím palce.
![]()
Mario , moc na Tebe myslím a držím Ti pěstičky, ať je vše brzy v pořádku!!!!!!!!!!!!!
Ahoj holky,
zdravím Vás při neděli
. Davídek je už zdraví, jen má trošku kašel a mě už je také dobře. Stále mám trochu rýmu, ale už nic hrozného. Zítra dobíráme antibiotika, tak jsem ráda, že už to budeme mít za sebou. Vůbec jsem teď nestíhala reagovat na příspěvky, ale teď už se polepším. Jak jsme byli nemocní, tak jsem na PC moc nechodila.
Tak jsem se také změřila přes bříško a mám 92 cm, ale na váhu jsem zatím nic nepřibrala. Naopak jsem za nemoc 1kg zhubla, ale půl kg už mám zpátky. No moc radost jsme z toho zhubnutí neměla ![]()
Ke krémům - mažu se krémem Elasti-Q, ale i tak si myslím, že pokud bych měla mít strie, tak je stejně mít budu. Za Davídka se mi žádné na břiše neudělaly.
K pohlaví miminka - stále váhám, jestli si ho necháme říct, nebo ne. Pořád se nějak nemohu rozhodnout. U Davídka jsme to věděli a hned jsme to všem řekli. Teď už bych to neudělala. Pokud si to necháme říct, tak to neřekneme nikomu jinému, ať má alespoň někdo překvapení. A musí to být nádhera, dozvědět se až na porodním sále, jestli je to holčička, nebo chlapeček
![]()
Jak se Iggi ptala na ten sraz, tak já se klidně holky také přidám, ráda Vás poznám osobně ![]()
Užijte si zbytek víkendu a opatrujte se
Mario , moc moc na tebe myslím a držím pěsti ze všech sil!!! Neboj, určitě vše dobře dopadne! Ikdyž se to nezdá, i takhle malinkatá miminka jsou velcí bojovníci za život!
Já v prvním těhu krvácela opravdu moc a bolesti břicha jsem měla skoro stejné jako u porodu, ale Filípek se přesto všechno udržel.
Takže se opravdu ničeho neboj!
Něco pro tebe
http://sirmi.ic.cz/smajl/14.gif
Zuzí , to je bezva, že už jste s Davídkem zdraví!
Jsem ráda, že si s námi opět začneš povídat. Chyběla jsi nám!!!
K tomu pohlaví. U obou předešlých těhu jsme si to s manžou říct nenechali! Opravdu jsme si to překvápko nechali až k porodu. Tentokrát už to ale asi nevydržím a nechám si to říct. Včera jsem v obchodě pokukovala po těch mrňavoučkejch oblečkách pro mimísky a říkala jsem si, že to musí být skvělé vybírat výbavičku přímo na kloučka nebo holčičku. Předtím, jak jsem to nevěděla jsem vybírala takové ty neutrální barvy, takže jsme měli ze začátku kluky zeleno-žluto-bežový ![]()
Moni nebo i ostatni,
jestli mate nekdo chut se na cas ujmout seznamku, tak s chuti do toho
.
tento tyden bude trochu blaznivej, nevim, jestli budu stihat…
diky.
krasny tyden!
Těhulky Září 2007
http://animace.org/…/G470014.gif /> Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 15+ 4)
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 15+3 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 15+1 / UTZ 15.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 14+6/ UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 14+3 / KO 21.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 14+2 / KO 6.3. )
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 14+1 / KO + UTZ 23.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 14+0 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 13+6 / UTZ 3.5. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 13+5 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 13+5 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 13+5 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 13+5)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 13+4 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 13+3 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 13+0 / KO 8.3. )
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 12+5 )
berenice (TP 21.9. / 12+1 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 12+2 )
hanucha (1977 / Brno / TP 25.9. / 11+6/ KO + UTZ 12.3. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 11+5 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 11+4 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 11+3 / KO 8.3. )
Maminky
http://animace.org/…/G100024.gif /> Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let
Kontrola 12.3.:
http://animace.org/…/G260061.gif
Hanucha
Ahoj holky,
zdravím Vás při pondělku
. Dnes jsem byla s Dádou u doktorky na kontrole a již můžeme pomalu začít chodit ven
. Má již jen trochu rýmu a kašel, ale v krku nic nemá a na poslech je také ok, tak mám radost. Zítra jdu do poradny a jen mě mrzí, že ho asi budu muset vzít s sebou. Přeci jen se mi moc nechce, ho brát hned po nemoci do autobusu a tramvaje mezi lidi
. Ale to se nedá nic dělat, snad nikde hned nic zase nechytne
. Jinak u mě nic nového není.
MonoP, koukal jsem, že mám již nějakou dobu špatně tt v seznámku. Dnes nejsem 13+5, ale 13+6. Pokud se Ti bude chtít, tak to oprav a pokud ne, tak se nic neděje.
Mějte se holky moc hezky a opatrujte bříška
Pa