Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
9.3.07 11:05

Mario, mají, je to teď novinka, ale jak říkám, na mě je to takový moc mentolový :roll:
Iggi, opravdu nevím, kolik by mimčo mělo měřit v tom či onom týdnu. Já jsem byla na UTZ 13+4 a myslím, že http://animace.org/…/G260061.gif říkal ,že je velké 7,8, takže si myslím, že můžeš být v klidu, že to odpovídá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.3.07 11:33

ahoj,

tak jsme dorazili z venku. Jak naschvál, když jsme přišli, tak je úplně jasno, předtím byly mraky :( No nic, tak příště.

Jste se zase rozepsali, než to přečtu, tak musím zase letět, dělat něco k obědu. Teda nevím, jakou rychlovku vymyslet, když už je tolik hodin. Udělali jst emi teda všechny chutě. :oops:

Mně manžel k vánocům koupil sprcháč a krém od Dermacol a já se smála, že je pro těhulky :lol: No a docela se trefil. Je pravda, že je hodně metolový, al mně to nevadí, ten sprháč je asi ještě víc.

Iggi - já jsem byla na utz minulý týden a velikost poídle utz byla 13+2 a mělo 71 mm. takže si taky myslím, ž eje to u tebe OK.

Já sice vařím a řekla bych, ž epodle kuchařky uvařím skoro vše, ale zase mně nebaví věčně něco vymýšlet. Kdyby si manža aspoň vždycky na týden nadiktoval, co chce uvařit, tak byhc byla spokojená :lol:

Kalhoty taky ještě nemám, nějak se nemůžu rozhoupat, ještě mi jedny josu, tak tahám taky jedny 7/8 rifle s kozačkama, ale začíná mi být v t+ch botech teplot :roll: Tak už budu muset začít řešit, kde je koupit. Když já jsem na to náročná :oops: , něco si vymyslím a pak to nemůžu sehnat, hrůza. Sice mám doma ještě z minulýho těhu, ale manža nesnáší manžestráky, tak nevím, jestli mi znovu projdou :wink:

Sem se zase nějak rozepsala, tak teď honem na to vaření.
Zae přijdu ještě :lol:

L.

P.S. Nečtu po sobě příspěvky, tak se předem MOOOC OMLOUVÁM za chyby a překlepy. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.3.07 11:33

Holky ta Weleda je fajn pprotože je přírodní a ty vůně jsou opravdu příjemné, a kůže zůstává déle vláčná ne mastná. Fakt jsem spokojená a prý mi bude stačit 1olej na celé těhu, no i kdyby 2, tak to není tak drahé.
Jinak tu želvičku na metříku mám schválně, chovám v teráriu 2 želvy suchozemské, ještě máme jiné terárko s jinými plazy, ale nebudu vám kazit obídek, jak se naň už všichni těšíme:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
9.3.07 13:15

Ahojky.

Tak jsem na skok doma, za hodinu musím vypadnout směr ZOO, máme tam poradu a opíječku. Tak budu prvně na kluky koukat. Musím těm svejm chlapům honem uvařit špagety a maťo směs, aby večer neumřeli, i když jsem řekla, že budu do 10 doma. Dneska jsem utratila nehorázný prachy za 2dupačky, bodýčko, kabátek, 2kalhotky na plínu. Tisícovka v čudu, miminko je jedna velká černá díra na prachy. Včera i manža sám chtěl jet okukavat kočárky. Pochopitelně se mu líbí ty za 20 a víc, tak jsem ho usměrnila ať se drží při zemi, že netisknem. Tak jsem zvědavá, co nakonec koupíme za jezdítko.

pápápápá mějte se krásně já jdu patlálá hamu papu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
9.3.07 13:42

Ahoj

teda holky vy jste toho nakecaly :-)

Vítám Iggi.........srázek s Pražskejma můžeme udělat a nebo klído spolu. Já jsem taky doma na rizikovce. trpime s mimcem porad na spineni a hematomky, ale zatim uz od nedele nespinim…takze zatukavam.

Jinak…Kat-ko a Mario......Řecko miluju. Žila jsem rok na Cypru jako malá…a asi mě to poznamenalo. trávím tam každou dovču,ale jezdíme po ostrovech. Letos prvně snad vynecháme… Úplne Ti závidím, že tam letíš......

Mám taky už těhu kaťata…je to pohodlnější.......uplne neco jineho nez normalni. Nic netlaci :-) nevolnosti celkem zmizely. Tak ted uz se jen tesit.

Jinak......koukala jsem na ten filmek CT o prenatalnim zivote a tam ukazovali, ze pohlavi kolem toho 12tt…je tak zdurele…a spis vypada na kluka. Takze…bych se nedivila, kdyz z toho pak bude holka Iggi, protoze se to jeste muze zmenit :-)

Pohlaví si chceme.....take nechat rict. Jsem zvedava,zda uz bude videt az pujdu na KO.Zatím koukám na mimčo pořád na DVD......Dr. mi každou Ko natáčí :-)

Jo a ta cokolada…nekdy dostanu takovou chut, ze si udelam hořky kakao+mouc.cukr do pul hrnku a zaleju zbytek mlíkem. Jako to je kakaová kašička panečku :-)

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.3.07 14:18

ahojky těhulky,všechny vás zdravím a chtěla bych se k vám připojit ,sem ve 12tydnu a termín porodu mam 21.zaří.Poradíte my některa jak si mam udělat metřík ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
9.3.07 14:26

Ahojte vsechny,
teda vy jste toho tolik napovidaly, ze skoro nestiham nic napsat…
Zdravim Berenicu, metrik jak udelat najdes nejlip v Diskuzni formu - jak funguje emimino - metrik. Kazda mame jiny prohlizec a mne to zezacatku taky nechtelo zobrazovat nic…
Katko - ja mazu taky Bonellu, i kdyz mi uplne nevoni. Ja teda nesnasim jakykoliv pach, i deodorant musim mit bez vune a parfemy mi smrdely i pred tehu… Takze se nenech ovlivnit, zda se mi tenhle dobry.
Jo - ted jsme byli slavit narozeni vnoucka nasi sekretarky, musela jsem si cucnout trochu vodky, aby nebyly reci…
Tak se mejte hezky, ja jedu k rodicum na vikend a v pondeli KONECNE na kontrolu a UTZ. Uz se nemuzu dockat, taky jsem rodicum vcera poslala oznameni, ze budou mit vnoucatko. Tak jsem zvedava, co na to reknou, ale stejne si myslim, ze uz to vedi od te pizdy sestricky.
Hezky vikend vsem!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
9.3.07 14:36

patecni odpoledne...

Ahoj tehulky,

to je super, ze nas je cim dal tim vice! Zdravim vsechny budouci mamci, ktere se pridaly do diskuze :)

Vcera jsem byla s vysledky krevnich testu u gynekolozky a vsechno je ok, slysela jsem i srdicko a bilo silne a pravidelne :D Jen na tu toxoplasmozu nemam protilatky a tak musim na krev znovu za mesic :?

Ale ted uz se moc moc tesim na nedeli, kdy jedu do Cech…zajdu i do CA a HM kouknout se na nejake tehotenske kalhoty…zatim jsem si sice jedny koupila, ale moc mi nedrzi…zatim se mi brisko moc nedela, spise mam pocit, ze pribiram v bocich.....a v obliceji :?

Adys
tak to tady platime normalni povinne zdravotni pojisteni, ale stejne je nutne si doplacet a jak jsem psala pokud clovek neobjedna dlouho dopredu musi jit na vysetreni soukrome a cele si ho zaplatit…ach jo. Zrovna vcera o tom byl porad v televizi, kdy je cekaci doba v nekterych nemocnicich i 10 mesicu! Nicmene na druhe strane by se tady pobyt v porodnici platit nemel a tak by nas to financne nemelo zatizit.

Luci
Tak to by sis rozumela s Francescem. Ten vyzaduje testoviny porad. Doma je meli kazdy den.....to ja fakt nemusim, i kdyz ty italske jsou moc dobre, tak se je snazim delat cca 3-4 x tydne. Navic Italove maji testoviny jako prvni jidlo pred jidlem hlavnim (misto nasi polevky) a tak kdyz jsme nekde na navsteve vzdycky prijdou nejdrive testoviny na ruzne zpusoby a pak az hlavni jidlo…casto bez prilohy…na druhou stranu vsak milacek zajida bramborovou prilohu k masu chlebem..... :wink:

Kat-ko
Ze zacatku jsem pouzivala na cele telo obycejny Dove, ale ted pouzivam krem na strije od Chicco. Myslim, ze si ted v Cechach koupim ten olej Weleda. Prodava se v lekarne nebo normalne v drogerii?

Pouzivate i nejaky krem na prsa? Kolik z vas uz zacalo cvicit? Ja mam dve knihy o tehotenskem cviceni, ale jsem tak strasne lina, ze to porad odkladam, tak snad az se vratim… :wink:

Mejte se vsechny moc moc krasne!

Barca :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.3.07 15:06

Barčo - tak si to užij v Čechách. Já necvičím. V prvním těhu jsem chodila na cvičení pro těhotné, ale teď se nějak nemůžu rozhoupat. Něž se rozhoupu budou prázdniny a to se určitě cvičit nebude :lol:

Hanucho - užij si to u rodičů a pěkně to oslavte :wink: A na pondělní Utz držím pěstičky, pak dej vědět, jak jsi dopadla.

Berenice - vítám tě u nás a myslím, ž eby jsi mohla poslat víc info o sobě, aby to pak mohla Adys doplnit v seznámku.

Radik - to máš dobrý chutě s tou čokoládou :lol: Ale na mlsnou to musí 100% zabrat.

Tak si užijte víkend. Já sem budu stejně nakukovat pořád, ale většina tu o víkendu nebývá. Teď se jdeme chystat k našim.

Tak se mějte a opatrujte.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
9.3.07 17:34

Bi test a sijove projasneni

Tak mi ted volali domu z ordinace, ze jsme jak se sijovym projasnenim tak s bi testem naprosto v norme!!!!! Tak mi spadl obrovsky kamen ze srdce, protoze clovek nikdy nevi. Pochvalila jsem mimiska a jdu se ven projit…

Vsem vam moc preju, abyste dostaly stejne krasnou zpravu po genetickych testech!

Krasny vikend!
Barca :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
10.3.07 02:47

Mona mi dala inspiraci :-) Je to takhle mnohem veselejsi :-)

Těhulky Září 2007

http://animace.org/…/G470014.gif

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 15+2 )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 15+1 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 14+6 / UTZ 15.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 14+4 / UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 14+2 / KO 21.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 14+0 / KO 6.3. )
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 13+6 / KO + UTZ 23.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 13+5 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 13+3 / UTZ 3.5. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 13+3 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 13+3 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 13+3 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 13+3)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 13+2 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 13+1 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 12+5 / KO 8.3. )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 12+1 )
berenice (TP 21.9. / 12tt )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 12+0 )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 11+3 / KO + UTZ 12.3. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 11+3 / dvojcatka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 11+2 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 11+1 / KO 8.3. )

Maminky

http://animace.org/…/G100058.gif

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
10.3.07 03:09

ahojky holky,

preju hezkej vikend .. i kdyz tady opravdu byva o vikendech mrtvo :-)

Moni ,
diky moc za seznamek … libilo se mi oziveni temi obrazky … jestli chces, predam stafetu :-)

berenice ,
vitam te mezi nami! :-) koukam, ze se nam seznamek hezky plni… kdyztak napis jeste neco vic o sobe, abychom mohli doplnit seznam. diky :-)

Kat-ko ,
co segra? jak se citi? urcite je to smutne, kdyz se jedno z dvojcatek prestane vyvijet .. ale je to celkem bezny jev. to ale segre urcite rekli. ja sama znam holcinu, ktera po IVF cekala dvojcatka a pak asi v 10tt ji rekli, ze uz je tam jenom jedno. no a tento tyden mela rodit .. ani nevim, jak to dopadlo, protoze meli prekvapeni :-)

Zuzi ,
jak se citite? doufam, ze uz jste se z tech nemoci a ATB dostali … ja vzdycky spatne nesu, kdyz je malej nemocnej a jeste ted v tehu, abych byla nemocna i ja .. urcite je to dost vycerpavajici … preju hodne sil :-)

Barco,
nevim, jestli jeste kouknes, nez odletis… jeee.. hned bych letela do CR taky … hezky si to uzij .. ale chtela jsem ti poslat jeden odkaz…
obcas chodim mrknout i na rodinu, dneska jsem se divala nahodou na maminky v evrope a jedna tehulka z milana tam hleda kamosku … teda, jestli to nejses ty… hi hi … tady mas link, treba byste se mohly dat dohromady :-) … jmenuje se Martina :-)
 http://www.rodina.cz/diskuse277.htm

Mario ,
tak to vypada, ze i ty za chvilicku poletis za milackem … uplne si to dovedu predstavit, jak se tesis … jeje .. ja to prozivala taky. no a pristi mesic mame 6. vyroci od svatby. tak at to vsechno dobre dopadne :-)

radiku ,
doufam, ze se blyska na lepsi casy a hematom opravdu zmizi. dobra zprava, ze uz nespinis … tak jen tak dal …
jinak to je zajimave o tom pohlavi, ze je jakoby zdurene … ja si take myslim, ze ve 12tt je jeste brzo 100% urcit, co to bude. ja chodim do prenatalniho centra, kde jsou take vybaveni spickovou technikou a nedelaji tam v podstate nic jineho, nez miminka a vsichni pracovnici, od doktoru az po techniky musi mit atestace a specializace prave v tomto oboru .. ja jsem se jich sama ptala, zda je mozne urcit pohlavi a sami mi rekli, ze je jeste opravdu brzo, ze to nejde. takze si jeste nejaky ten tyden pockame :-)

ad) kremy na strije
holky .. po pravde .. nechci vam kazit radost .. ale mne uz dr. rekla pri prvnim tehu, ze strije jsou dispozicne dane. bud je clovek bude mit nebo ne. zadne kremy od nich nepomuzou. vsechny ty kremy, ktere jsou na trhu, jsou spis reklamni tahy na zakaznice. ja jsem vubec nemazala a strije jsem zadne nemela. takze nemazu ani ted … maximalne v pripade, ze citim, ze mam suchou pokozku a je fakt, ze pak ke konci tehu me bricho svedilo, takze jsem mazala z toho duvodu sem tam a to vlastne spis vepredu a ne po stranach .. ne kvuli strijim. :-)

jinak se musim pochlubit…, ze malej byl vcera u zubare naprosto vzornej. na to, jak si nechce doma cistit zuby a me necha sahnout do pusy s kartackem tak na 10 sekund, tak u zubare sedel v kresle celou dobu, udelal vsechno, co mu rekli. zuby si nechal prohlidnout, vycistit, zkontrolovat, proste super. fakt jsem koukala jako blazen. udelal mi velkou radost. :-) a vsechno je v poradku, zadny kaz, zoubky mu hezky narostly bez velkych mezer a rovne :-)

koukam, ze uz zase pisu romany … vsak jsem mela radost, jak se nam to tady rozmnozilo :-) … mejte se vsechny moc krasne, krasnej vikend …
my se zase asi vypravime na vylet, tentokrat do philadelphie nekam do muzea … manza ma zitra i narozky, tak to po ceste i hezky oslavime :-)

http://animace.org/…/G100011.gif

hi hi .. neberte to jako provokaci, jenom jsem zkousela pridat obrazek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.07 08:11

Dobré ránko
Tak jse se těšila že se přes víkend vyspím a prd velebnosti :evil: :evil: Mišanek vstával v 5:30 protože přece nemůže zaspat když jsou v televizi pohádky. Jsem zvědavá jaké to bude až bude mimčo na světe, v noci nebude chtít spát a Miša bude vstávat kolem 6… To pak budu zralá na dr. Chochlouška :D :D
Jsem ráda že se Vám seznámek líbil.
Adys jestli chceš tak ti s ním pomůžu jak nebudeš mít čas. Užijte si výlet i oslavu!
Krémy na strije: Mám na to stejný názor jak Adys. Taky jsem v prvním těhu vůbec nemazala a neměla jsem ani 1. Objevili se mi asi po 2 letech po porodu a to s toho důvodu že jsem šíleně zhubla ( asi 15 kg). :cry: Ale mám asi tři na boku a už nejsou skoro vidět.Kamarádka si při těhu nakoupila tu nejdražší kosmetiku na strije a mazala se asi od 2 měsíce a stejně jí to nepomohlo. Má popraskané celé břicho i prsa.
Začíná tady svítit sluníčko takže napíšu s Mišou úkoly, udělám oběd a hurá ven.
Užijte si víkend! Večer zase nakouknu. PA PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.07 08:32

Ještě jsem zapomněla. Včera jsem se dívala na jiné fórum o těhotenství a jedna holčina tam dala odkaz na stránky kde vám podle data narození vypočítají jestli čekáte holku nebo kluka. Tak si to můžete pro pobavení udělat. Ty stránky jsou: http://mimino.kvalitne.cz/
Mi vyšla
http://animace.org/…/G100038.gif /> Tak jsem zvědavá :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.3.07 09:51

Ahoj holky!

U nás nic moc veselá noc. Matyáš se vzbudil v noci s řevem, že prý ho bolí ucho, takže se manža v 0:30 sebral a jeli do nemocnice. Tam mu doktor našel menší nález v pravém uchu (tomu se tedy divím, protože si stěžoval jenom na to levé), naštestí mu nepíchali, ale uši jenom vyčistili, máme kapat do uší i do nosu a v pondělí na kontrolu. A ještě ke všemu začal dneska ráno kašlat. A ještě v noci, jak jsem byla rozespala, jsem se rychle zvedla a docela dost mě píchlo na pravé straně v podbřišku, fakt mě to vylekalo, nemohla jsem se chvilku ani pohnout, jak to pálilo. Stalo se vám to taky některé?

Adys, díky za optání! To víš, že je sestra trochu smutná, ale moc jí pomáhá, že to druhé je v pořádku a doma má ještě 3letého Adámka. My totiž máme k těm dvojčatkům předpoklady, moje babička byla z dvojčat, můj taťka je z dvojčat a moje druhá sestra má dvojčata. Takže s tím před prvním UTZ tak trochu počítala každá z nás, že by se to mohlo přihodit.
Jinak Adámek je moc šikovný, že byl tak hodný u zubaře, my to měli ve třech letech trošku s přebojováváním zubaře, ale teď je už musím oba dva pochválit.

MonaP, díky za odkaz na výpočet, mě to tedy nevychází ani u jednoho rošťáka :?

Barčo, užij si moc výlet do Čech a gratuluji moc ke skvělým výsledkům z testů!! :D :D

Lenak, jak to tak čtu, jsme na tom s cvičením tak nějak podobně. Vždycky si řeknu, že bych mohla, ale stejně se nikam nedokopu :( Stejně mám ale pocit, že toho cvičení mám s klukama doma až až

Přeji vám všem moc hezký víkend!
http://animace.org/…/G200085.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí