Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
12.3.07 10:28

Jo a Hanucho, ať Ti dnes dobře dopadne kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.3.07 10:45

Zuzi
Dík za upozornění už jsem to opravila :D
Hanucho taky ti přeju ať kontrola dopadne dobře
Jak se máte po víkendu? Já jsem v sobotu uklízela a pak jsme šli ven. V neděli jsme tady měli krásně tak jsme celý den byli venku. Viděli jste včera výměnu manželek? Já bych takového chlapa jako byl ten Petr zabila. Ještě že jsem v životě potkala to svoje zlatíčko :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
12.3.07 12:04

Moni , děkuji :lol:
Já jsem na výměnu nekoukala, my jsme koukali na český film a bylo to docela dobré. Já mám poslední dobou hodně ráda české filmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.3.07 12:31

Ahojky holky,

tak se taky hlásíme po víkendu. Včera jsme pořád někde courali, tak jsem se sem ani nedostala. Bylo krásně, tka sjme toho museli využít :wink:
Dneska jsme měli budíček prozměnu v 6 hod :evil: hrůza, nevím, co to naše dítko plaší. Pak jsme šli do mateřského centra, kde byl teda pěkně protivnej. Te´d to vypadá, že konečně usnul. Tak jsem ráda, jinak by to s ním bylo k nevydržení.
Jinak u nás asi nic nového.

Mario - taky na tebe myslím, doufám, že všechno bude v pořádku a brzo půjdeš domů z nemocnice :! :! Janar děkujeme za zprávu.

Hanucho - držíme pěsti při dnešní kontrole, ať je vše OK.

Katko - myslíš, ž eto bude do třetice kluk, nebo co by jste si doma přáli? Že se ptám, viď, určitě holčičku :oops: :)

Koukala jsem v seznámku, že tam jsou převažně samý kluci, již narození.

MonaP - taky jsme na výměnu nekoukala, jen jsem zahlédla něco na konci, pár sekund a oni se nakonec rozešli? Nebo jak to s nimi dopadlo?

Zuzo- tak to je super, že už jste zdraví.

Tak ode mne zatím vše.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.3.07 12:33

Jo a ještě MonaP - td jsem koukala, že jsem v tvém seznámku o den napřed. Na metříku mám 14+3 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.3.07 13:05

Ahoj holky, přeju krásné slunečné pondělí :lol:

Mario - drž se, já držím palečky ať je brzo všechno v pořádku :! :! :!

Zuzi - hezky se opatruj i Davídka, já to taky nemám ráda hned po nemoci jít MHD :twisted:

Hlásím, že jsem dnes byla na tom šíjovém UT v 13tt a zatím vše OK, ještě budou výsledky krve, mimoušek se předváděl jak modelka, má 6,7 cm po prdelku podle Dr. TP 19.9. pokusím se uložit fotky. Taky mi to nějak spočítal, že jsem 12+5 :?

Jo a taky konečně nešpiním :D - teď to zaklepávám na co to jde.

Mějte se všechny hezky a pohlaďte bříška ahoj joula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.3.07 13:51

Ahoj holky,
dekuju vam vsem moc za podporu, jsem dnes fakt nadsena. Sice mi hned dr. i sestricka vynadali, ze jsem mela rict pri preobjednavani hned, ze jsem tehotna, ze nemaji nic pripraveneho a ze je brzy a tak. Ale nakonec se vse povedlo, mimisek meri 63 mm a odpovida 11+6, uz jsem konecne opravila metrik. Sice tomu pora dnerozumim, ale co. Nemuzu vsemu rozumet.
Videla jsem vsechno mozne, meril cosi jako NT (to je to sijove projasneni???), ktere vyslo 0,9 (nevim zda je to dobre nebo spatne, ale snad dobre), ukazoval mi vsechny prsticky, zaludek, mocovej mechyr, aortu, mozek a ja nevim co vsechno. Broucek mi taky zamaval rucickou :lol:
Jeste pro seznamek, TP mam teda 25.9. a jsem dnes 11+6.
Jinak nasi byli taky uzasny, strasne se na mrnouse tesi, dokonce planovali, kde bude piskoviste a houpacka a tak… A prej jsem potvora, ze jsem jim to nerekla driv. :wink:
Vsechny vas moc zdravim, Mario - moc na tebe budeme myslet, at je brzy vse v poradku a zase se ozvu, az trochu ta euforie pomine.
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.3.07 14:05

TAk jsem opravila seznam a hurá ven. Večer sem nakouknu!
Zatím PA PA PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.3.07 14:17

Hanucho, Joulo - super zprávy, dobře jsou miminka v pořádku.

Tak jdu pro prcka do postýlky a taky pomalu vyrazíme ven.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
12.3.07 15:01

Joulo a Hanucho, tak to jsou bezva zprávy, že jsou miminka v pořádku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.3.07 15:09

ahojky holky ,
doplnujicí info pro seznamek,1981,Praha
Jinak jsem byla minulý týden v poradne a naměřili my vysokej tlak 140/90,zitra jdu na přeměření,mate některa stejny problem?Ve středu jdu na genetickej ultrazvuk ,myslíte že muže jít se mnou přitel a kouknout se na mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
12.3.07 15:23

Ahoj berenice,
tak já problém s vysokým tlakem nemám, to Ti bohužel neporadím. A přítele vezmi určitě s sebou, v tom by neměl být problém. UTZ je dělaný přes bříško, tak proč by se nemohl jít podívat na miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.3.07 18:29

Ahojky maminy.

Tak jsem se dneska dohrabala v Hradci do porodnice, ptala jsem se na přípravu otce k porodu a těhu cvičení s přípravou rodičky. Potkala jsem super doktora, který mi všechno krásně vysvětlil, hned jsem se objednala, začíná se 9.5. Říkal, že idealní je začínat kolem 20 tt, ať si mamina pěkně zacvičí. Mají na každý týden asi 2 hodiny přednášky + cvičení. První hodina je i pro tatínky, kteří budou pomáhat tlačit a utírat čelo, nebo se taky válet po zemi a plést pod nohama :lol: :lol: :lol: . Byla jsem fakt mile překvapená, Hradecká porodnice je celkem vyhlášená, že sestry nic moc :oops: . Je to hold fakultka a je tam hrozně moc pacientů.

Je super, že se máte všechny dobře a Mario u tebe je už všechno doufám v pořádku.

Mějte se krásně a pohlaďte bříška. pápápápápápápápápápápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
13.3.07 06:42

Těhulky Září 2007

http://animace.org/…/G470014.gif

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 15+ 5)
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 15+4 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 15+2 / UTZ 15.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 15+0/ UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 14+4 / KO 21.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 14+3 / KO 6.3. )
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 14+2 / KO + UTZ 23.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 14+1/ KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 14+0 / UTZ 3.5. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 13+6 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 13+6 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 13+6 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 13+6)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 13+5 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 13+3 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 13+1 / KO 8.3. )
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 12+6 )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 12+4 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 12+3 )
hanucha (1977 / Brno / TP 25.9. / 12+0 / KO + UTZ 12.3. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 11+6 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 11+5 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 11+4 / KO 8.3. )

Maminky

http://animace.org/…/G100004.gif

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let

Kontrola 13.3.:

http://animace.org/…/G260061.gif /> Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.3.07 08:02

Ahoj holky,

dlouho jsem tady nebyla a absolutne nestiham to tady vsechno precist.

Mozna jste nektera psaly zrovna o tom , co me zajima a trapi, ale zatim nemuzu odpovedi na moje otazky najit, tak se radse zeptam jeste jednou.

Ohledne ultrazvuku (a jinych testu ) v 12 tt. Uz jste je asi vsichni mely… Zajima me, zda se prave ve 12tt dela se sijove projasneni , a jake jeste geneticke vady se zjistuji? Kdyz jsem se zeptala sve doktorky, tak mne odpovedela, ze ty „velke“ testy se u nich v ordinaci delaji v II trimestru asi v 15-16 tt. (nevim, zda se u nich dela i sijove projasneni a jestli to neni trochu pozde, nekde jsem cetla, ze nejlip to je videt prave ve 12 tt, ale nejsem si jista). Taky vim, ze na nekterych pracovistich se sijove projasneni nedela vubec, protoze nemaji vhodnou techniku ci odborniky na toto vysetreni. Pak se ty holky casto objednavaji treba do Heliosu do Brna (tam si to sice zaplati, ale je to jenom 200 Kc). Tak nevim, zda mam neco aktivne organizovavat nebo nechat vse na sve gynekolozce.

Jinak jsem tady trochu cetla, ze se mate dobre, a ze Marie je v nemocnici. To ji lituji, a snad se to brzy napravi.

Jinak u me je vse relativne ok, trochu dvojcatka zlobi tim, ze hodne casto me boli bricho a k veceru i tvrdne. Magnezko zatim moc nezabira, tak se to snazim jen tak vydrzet. Zakaz veskerych sportu, aktivit a taky pohlavniho styku uz mam tak 4-5 tydnu :-( Hruza! Ale da se s tim zit , navic kdyz porad doufam ve zlepseni, a kazdou chvili uz budu v II trimestru.

Byla bych moc rada, kdybyste odpovedeli o tech vysetrenich, hodne by mne to pomohlo.
Jak ted brouzdam po e-miminu a snazim se najit clanek, ktery jsem kdysi cetla. Jmenoval setak nejak Co vas ceka a nemyne, a bylo to prave o ruznych odberech, kdy se musi k zubari , kdy se dela jaky ultrazvuk a tak… Jestli nektera z vas by me mohla navigovat? :-)
Tak zatim se mejte krasne.

Alina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí