Poradna duly
Jana Čurdová
Sunn ,
muzu te dat k nam do seznamku ? jestli ano, tak pisni jeste neco vic o sobe …
Iggi ,
kdy mas termin porodu? a dalsi KO, abych mohla doplnit seznam …
diky ![]()
Holky, díky, zase zajdu. Ale zůstanu jako nakukovatelka, dvě diskuze + deníček, kde jsem dva roky - to už bych nezvládala ![]()
Pozdravujte mybe a nakouknu zase, mějte se tu ![]()
Luci ,
diky .. uz mam po … teda snidani … ale posledni dobou mi prijde, ze snidam 2× … no proto asi prave nebudu komentovat ty miry v pase ![]()
Sunn ,
tak jo … zase nekdy zajdi ![]()
Ahojky
![]()
Všechny vás moc zdravím a těším ze samých dobrých zpráv
.
Jedna napůl špatná zpráva
mi ale přišla v úterý od mojí sestry, která je v 9tt. Byla poprvé na UTZ a doktorka jí řekla, že tam jsou dvě, ale to jedno se přestalo pravděpodobně vyvíjet. To druhé vypadá v pořádku. Příští týden v úterý jde na další UTZ, aby se vědělo, jak to vypadá.
Na jednu stranu je mi smutno, na druhou jsem ráda, že to druhé je v pořádku. Tak uvidíme.
Ahojky maminy.
Já mám radost. Kontrola v pohodě, kreveta hejbala nožičkama a má od hlavy k zadečku 4,2 cm. Domluvila jsem se i s doktorem, jestli to zas bude OBR, že půjdu dobrovolně na císaře. Mates měl 4,60 kg a bylo to dost těžký, tak ani neváhá. Prý mě nenechá trápit.
Teď honím manžu, že potřebuju nutně metr, našel trdlo je svinovací.
**VELEBNOSTI TO JE HNUS, SKORO METR.
A já, že se nikam nevejdu a všude se pletu.
Igg - vítej, a všimla sis, že tu budeš třeba i za hubeňoura? Můj oblíbený termín pro tvar mého těhu pupku, jsou slité pneumatiky** . Takže klííííííííííííííd, lepší to bude až na podzim, spíš na jaře. Budem pak ještě muset jako medvědice zazimovat.
Jinak zatím jen slité pneu a to fotit nechci, stydím se
a naštěstí jsem zatím nic nenabrala. U Matesa to bylo možná 15 kg a pak jsem přibrala strašidelnejch 20 při kojení a to teda nechci.
Mějte se krásně, jdem prý na véču, když mám ten svátek. Jsem říkala, že mám novou noční košilu, tak že můžem.
![]()
Ahoj, taky všechny moc zdravím
a jsem ráda, že jste všechny OK.
Všem marodům přeji brzké uzdravení ![]()
Nějak poslední dobou nestíhám
je toho nějak moc. Když jsem čekala Jasmin - to byla pohodička
asi přibudu k domácím, mám v plánu od dubna zůstat doma. Malá bude ve školce jen na 1/2 dne a já zvládnu domácnost, - manžel sice pomáhá, ale nějak to stejně není podle mého
no a začne být teplo ..... už aby to bylo že
![]()
Také se připojuji k přání MDŽ
Musím se pochlubit
máme dnes 10 let od seznámení. /jen díky MDŽ si to pamatuji./
S tím pohl. jsem strašně na vážkách, s malou jsem to něvěděla a bylo to opravdu hezké překvapení, teď si zas říkám, že bych mohla nakupovat „snad“ i modré. No uvidíme, stejně je to jedno, hlavně aby bylo všechno v pořádku ![]()
Dále se hlásím, že jdu na UT šíjové svalstvo v pondělí 12.ráno.
Mějte se všechny moc hezky, já jdu vařit nějakou dobrůtku.
Ahoj Joula
ahojky maminky, omlouvám se, že se vám vtírám do diskuse, ale s trochou nostalgie jsem nahlídla z mé mateřské diskuse „září 2006“.
tak tak vzpomínám na svoje zážitky a jak jsem se chodila koukat na UTZ na toho svého „čolka“. dnes je z něj pěkně živá Klárka, která mi pomáhá psát ![]()
tak vám všem přeju pohodové těhu a zdravá miminka.
![]()
VOCHECHULE, vidíš, já jsem zapomněla, říkala jsi, že jsi Gabča? asi jo, viď
PŘEJI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTEČKU, HODNĚ ŠTĚSTÍČKA, ZDRAVÉHO MIMÍSKA A POHODU DOMA!!!!!!!
VOCHECHULE TAKY PŘEJU VŠE NEJ HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ RADOSTI Z MIMČA!!!!
Holky, děkuju za přání k svátku, ale já ho mám až 24.května na Janu. Ale jinak taky slavím 30. dubna ČARODEJNICI a 29.4. jsem se vyskytla na světě. Manža se rozhodl dnes slavit MDŽ.
VŠEM VÁM PŘEJU K TOMU NAŠEMU SVÁTKU ŽENSKÝCH HODNĚ MOOOOOC ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍ, SPOKOJENÁ DĚ´TÁTKA A KLIDNÁ TĚHU.
Ještě bych sem chtěla dát nějakej obrázek, ale teda nevím kde je vyčarovat.
Iggi mně ten tvůj metřík šel. http://tickers.TickerFactory.com/…5d7/preg.png