Poradna duly
Jana Čurdová
Iggi - tak my měli dneska jenom rychlovku. Těstoviny s kečupem a sýrem. Jinak chutě u mě taky asi zatím žádný. Spíš nemám moc chuť na maso. Vždycky když jsme si chodili se známejma sednout, dávala jsem si steaky apod. Tak nevím, co si budu dávat teď
Sladký můžu pořád stejně a ve velkým,
. Opravdu jak tak přemýšlím, tak vyloženě žádný chutě nemám.
A na to že jsi Slovenka, píšeš moc hezky česky. Bych to ani nepoznala. ![]()
jo a žádná změna klubu!!! Já mám hrozný tvar postavy, bohužel dědičně. Nahoře hubená, přes prsa skoro nic a dole skoro Věstonická Věnuše
No teď to nebudu radši řešit, musím si užít, že můžu jíst skoro všechno. Samozřejmě se nechci přejídat, ale nějaké prohřešky se tolerují, že
No a pak začnu asi hlavně cvičit, protože na diety nemám prostě silnou vůli.
Lenka
Leni tak to tě obdivuju, já bych steak nesnědla,nejsem moc na maso, proto vypadám jak vypadám:)) Když jsme mívali firemní večeře, vždy to bylo v nóbl podnicích a tam se jí často syrový maso, my ho většinou měli jako předkrm, a to byl moment kdy jsem ztrácela veškerou chuť k jídlu. Ale sladký, buchty to jsem mohla vždy
Teď se mi chuť na sladký vytratila, ale určitě se jednou vrátí:))
Můj chlap může taky jen masový obědy, ale on má pěknou postavu(tchýně je jak trdlo hubená), muže jsem si už vykrmila ![]()
dnes zažije kulturní šok(občas mu je dělám:), máme špagety se sýrovou omáčkou, brokolicí a vejcem, ani kousek šunky ![]()
mám doma rotoped, tak snad taky začnu cvičit, někdy
potom, já bych ale radši makat na zahrádku, zatím vlastní nemáme, ale rok 2008 bude pro nás zlomový, chceme koupit baráček…
Leni máš už bříško?
Holky, ještě jsem si vzpomněla. VŠECHNO NEJLEPŠÍ K MDŽ
![]()
Iggi - já mám asi vždycky masový a nemasový období a teď zrovna to nemasový. Ale moji dva chlapi doma jsou masový. Minule jsem udělala k obědu žemlovku. a prcek pořád jen opakoval Mamo, Mamo (v naší řeči Maso, maso) a oběd nejedl, no hrůza s ním ![]()
Jj, bříško už mám. Tentokrát mi vylezlo dřív než u Ádi. No taky bych ho mohla asi vyfotit, ale nějak se mi do toho nechce. Ze tačátku to byl jen vylezlý špek, ale teď už to začíná mít i podobu. Hlavně večer ho mám pořádný ![]()
Holky moje zlatý! Já mám takovou radost, že nejsem sama, kdo má v pase skoro 90 cm
![]()
Leni, taky jsem vypozorovala, že večer mám bříško daleko větší, než ráno a přes den.
Já jdu dneska vařit karboše a br.kaši. Karbanátky jsem ještě nedělala a manža si je na zítra poručil, tak to zkusím.
Dneska jsme měli od včera vepřové na žampionech s rýží. Já jsem odborník na všechny možný omáčky a buchty ![]()
Iggi, opravdu kloubouk dolů, kdybys to sama neřekla, tak nepoznám, že jsi slovenka…, jsi šikovná.
A TAKY PŘEJI K MDŽ VŠE NEJ NEJ NEJ
VZKAZ PRO RADIKA,ZUZU, adys : holky zítra oficiálně začínáme 4 měsíc těhu
Čtvrtý měsíc začíná 13+2tt
Ahoj holky,
všechny zdravím. Jsem taky těhulka s TP září, ale chodím na Baby-cafe, kdyžtak zajděte ![]()
Nakoukla jsem k vám a zjistila, že MYBE má téměř na den stejný termín porodu jako já (já 7.9.) a je taky z ČB a na neschopence:-)) Docela náhoda, tak jí chci pozdravit a kdyby se chtěla ozvat odkud přímo je nebo jestli náhodou nechodí ke stejnýmu gynekologovi, tak může:-)
Jinak všem přeji pohodové těhu a výborné výsledky na prohlídkách!
Sunn 13tt+6
AHoj Sunn, zdravím Tě
Myslím, že nás je víc, kdo chodí i na BC. Vochechule, já občas taky, Maria a ještě někdo.
LUCI - ahoj, no jo, jsme stejně na jedný lodi
Já zas nakukuju k vám ![]()
Luci, já myslela, že 4.měsíc začíná 13.týdnem, proč já si furt říkám, že už jsem ve 14tým, já myslela, že 13tý už mám za sebou a už jsem v půlce 14týho?!
Nějak tomu nerozumím, ale stejně se nejvíc těším až mi vystoupí bříško.
Vše nej nej nej k MDŽ!
Já jdu slavit špagetama
už mám muže doma, ale kytku zatím nevidím ![]()
přeju hezký den a díky za pěkné přijetí všem!
jste bezva maminky, budu se k vám vždycky moc těšit
později ahoj J.
ahojky, ![]()
jeee… tak to jsem si krasne pocetla pri snidani ![]()
Iggi ,
vitam te u nas
.. po case zase nova dusicka
. preji ti, aby ti doma rychle utikalo a problemy s tchyni ustaly …
myslim, ze si budete mit co rict s Vochechuli
…
a cestina ti jde fakt moc hezky, rekla bych, ze i lip, nez nekterym domorodcum ![]()
ale musim rict, ze ten tvuj dr. je tedy sakra jisty s tim chlapeckem. ja bych byla mozna trochu skepticka, protoze mi prijde dost brzo to poznat ve 12tt jen pres utz. ale treba ma pravdu ![]()
Sunn ,
take zdravim … ja take obcas nakukuji na babycafe .. ale jsem vic ‚doma‘ tady a dalsi diskuzi na plny uvazek proste nestiham a asi abych si prisla i lehce schizofrenni … ![]()
jo.. a mereni v pase … ehm … ehm … jednak ja jsem i normalne spis na te baculate strane, takze rekneme, ze a) pas ted uz nemam zadny a za b) tam nekde, kde byval pas jsem namerila pres 100cm. upresnovat to nebudu a dale komentovat take ne, ju ???
![]()
no jo .. vcera jsem byla pilna a umyla 4 okna, ale vecer jsem pak nevladla a v noci jsem mela samy divoky sny. dneska jsme s prckem objednany k zubari, sice jenom na cisteni, ale adam jde poprve. uz tam se mnou byl, takze vi o co jde, ale jemu to jeste nedelali, tak jsem na to zvedava. to bude urcite zabava ![]()
ty brdo … zaciname 4. mesic .. to je najednou rychlost … za chvili se tady budeme predhanet, kdo driv porodi
ale aspon, ze je nam dobre a mimiskove jsou v poradku.
tak se zatim mejte. ![]()
Iggi, tak si zkus udělat nějaký metřík, ať máš sama pro sebe i pro nás přehled
Kdybys nevěděla, jak na to, poradím ![]()
Jinak tady máš vypsané, kdy který měsíc končí:
1 měsíc 4+3
2 měsíc 8+6
3 měsíc 13+2
4 měsíc 17+5
5 měsíc 22+1
6 měsíc 26+4
7 měsíc 31+0
8 měsíc 35+3
9 měsíc 40+0, to jsou normální kalendářní měsíce.
Pak se to počítá na lunární měsíce, kdy se bere cyklus 28 dní, proto se říká, že těhotenství trvá 10 měsíců tj. 40 týdnů. To by potom 4 měsíc začínal 13-tým týdnem.
ahoj adys! Tak, ať je malý u zubařky šikovný!
A dobrou chuť k snídani ![]()