Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
1.3.07 11:25

Ahoj holky!
Tak se po dlouhé době hlásím :wink: Kontrola dopadla dobře akorát jsem měla 2 menší šoky… 1) když jsem vylezla na váhu a zjistila jsem že mám už +4 kg :evil: :evil: :evil: :evil:
a 2) když doktor zjistil že mi špatně vyplnil těhu průkazku a oznámil mi že správný termín porodu mám (podle poslední MS) 17.8. a mám ukončený 14 týden. Tak teď nevím… Asi ještě počkám na velký UTZ který budu mít 15.3. a pak si budu muset měnit metřík a asi se budu od vás stěhovat do srpna 8O 8O .
Největší vtip je v tom že 17.8. jsem se narodila já ( to by byla prča kdybych si mimčo nadělila ke svým 27 narozeninám) :D :D :D :D
Tak se zatím mějte jdu něco ukuchtit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
1.3.07 12:24

ahoj holky, tady se tak pěkně čte, samé dobré zprávy, to je super!

mybe, já ti tak závidím, že tvůj přítel je tak zodpovědný a takhle ti pomáhá. Můj manžel, ikdyž vidí, že mi je blbě, tak se zas až tak na moc nezmůže a když třeba uklízí nebo vysává, tak stejně to není ono, holt není to jako ode mně :oops: :lol: ALe musím říct, že co jsem teď těhu, tak to s úklidem až tak zase nepřeháním.
Dneska teda musím vycídit koupelnu a záchody a kuchyň, zítra budu péct řezy a chystat pomazánky, v sobotu máme návštěvu - tchány a naše, mám totiž narozky, tak přijdou gratulovat :lol:

Já si vždycky všechno přečtu a když odpovídám, tak si vůbec nic nepamatuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
1.3.07 15:21

Ahoj holky,
děkuji, že jste na mě myslely :lol:

Tak ultrazvuk výsledky snad dobrý, moc mi toho Dr. neřekl, kdybych se nezeptala, tak by neřekl vůbec nic :roll: No a krev výsledky budou až 20.3. to tam jdu také znovu a budou mi brát ještě jednou krev a skonzultujeme výsledky.
Jinek velikost mimča 71 mm, odpovídá to 13+2 (ale graf nechám, zase tak velký rozdíl to není) , NT 1.2 mm, tak snad v normě, jak jsem si našla na netu. Obrázek bohužel nemám. Tak snad z toho 20t si nechám nějaký udělat.
Jo do poradny jdu až 21.3.

Adys- super, že ti to taky dopadlo dobře. Já byhc s sebou do ordinaci taky Adámka nemohla vzít, leda v kočáře připoutanýho. Vlezl by určitě do všech šuplíků apod. On chvilku nevydrží v klidu sedět :roll: Což nemůže pochopit moje babička a moje máma se s tím už začíná pomalu smiřovat :P

Maria - tak zkus nějakou výmluvu na Dr. a třeba tě nechá zase pár dní doma. Třeba bolení bříška, nemá větší nevolnosti :oops:

Zuzo - ten gennet ti závidím, já to sice zas až tak daleko do Prahy z Pardubic nemám, ale nechtěla jsme v tom dělat chaos. co jsem tak sledovala diskuze na netu. tak mi to asi dělali jako necertifikovaní, tak nevím. ALe aspoň nic jsem neplatila, i když jsem četla, že to je ještě pořád braný jako nadstandartní vyšetření. No snad to aspoň nějakou vypovídací hodnotu má. Je to specializované středisko na genetiku, berou tam i plodovku, tak by snad něco měli umět. :?

Mybe - to ležení ti nezávidím, ale toho ochotného přítele teda jo. Ten můj by s ek tomu asi dokopal, kdybych ležela na smrtelný posteli a nemohla se fakt hnout :roll: Po propuštění z nemocnice jsem taky měla být v klidu, ale nějak to nešlo, někdo se o ten domov starat musel. A manža prostě usoudil, že na tom tak strašně nejsem, takže se doma snažit nemusí :evil: :) Ale ty jsi jenom na tom hůř, i když už snad svítá na lepší časy, viď :D

Monap - tak super, že návštěva Dr. v pořádku. Jen teda koukám s tím TP. Oni si všichni otočej tím kolečkem a nějak jim z toho vypadne TP, tak u tebe asi špatně otočil :lol: :lol:

Jsem se nějak rozepsala. Tak už zase mizím, ať dám prostor dalším.
 Pa.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
1.3.07 16:16

Ahoj…
hlásím se z kontroly…mimčo super…odstrkuje se a dovádí tam.....horší je to se mnou. Mám zas hematom…pod ním. Takže.....opět ležim........jo a to mě čeká stěhování do nového během 14dnů. Chjo..........
Na příští KO jdu 26.3..........:-) Se zas nedočkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
1.3.07 16:19

Ahojky čekatelky.

Všem vám gratuluju k dobrým výsledkům na kontrolách. Já jsem poslední na řadě, tak mě čekají teprve asi vstupní. Příště si mám vzít moč, bude mi měřit tlak a mám říct váhu. Vám vždycky řeknou, co se bude dít příště????????? Já si jen pamatuju, že mi někdy bral krev a že mě potom hnal na genetiku, že jsem měla nějaké hodnoty hraniční. Ale kdy, to nevím.

Tak jsem dneska z práce utaháná a vystresovaná jak pes. Je konec měsíce, takže uzávěrky za auto a ostatí blbosti. No a dneska mi jeden idiot s džípem udělal myšku z vedlejší přímo před autem, ještě mi debil zamával. Já jsem si musela zastavit a rozdejchat to. Ještě pár takovejch a budu na prášky. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Na kontrolu jdu za týden, ale už druhý den mě pobolívá břicho, ale docela dost. Vždycky mě tam dloubne, ale výtok nebo špinění nemám, tak si říkám že to snad nic nebude.

Mějte se všechny krásně, pozdravujte bříška a jí jdu plácat bramboračku a preclíky. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
1.3.07 18:05

Radik - tak to odpočívej, ať ten hematom moc nedráždíš :?

Voche - taky mě pobolívá břicho. Dneska nějak víc. Je to jakoby po stranách. No snad to bude všechno dobrý. :? Jinak na kontrole mi vždycky říkají, co bude příště. Moč se nosí do každé poradny. Mě váží tam a měří taky tlak.

Tak pa.

lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
1.3.07 18:09

ahoj holky,
diky moc…! :-)

MonoP, lenko ,

super, ze se UTZ taky vydaril … hned je clovek klidnejsi, ze?

Lenko , ja mela NT 1.3, aspon myslim, ze to jsem zahledla v papirech. jinak vysledky krve budou asi do tydne a jeste mi zavolaji s konecnou verzi. na te konzultaci mi rikali, ze jeste tak do 2 je to celkem v pohode, ze se opravdu zacnou znepokojovat az pri tech hodnotach 2.5 a vys … takze snad my jsme v pohode :-)
no a s tim nasim Adamkem je to podobne. ja kdyz ho musim vzit sebou k gyndr., tak jedine do golfek a pripoutat :-D … samozrejme uz tam nechce byt, ale neda se nic delat. je to jedine reseni …

Mono ,
koukam, ze ma dr. v tech TP peknej poradek .. ale oni to opravdu v ordinaci berou podle MS a pak otoci koleckem. podle utz je pak mozna vsechno trochu jinak, zvlast, jestli jsi mela ovu o neco pozdeji .. jako treba Luci. uvidis na tom dalsim utz, to je uz za 2 tydny :-) zatim se nikam nestehuj ;-)

mybe ,
tak to je fajn, ze se o tebe pritel stara. vim, ze manzel by delal to same. hi hi .. dneska tady uz v 7 hod rano luxoval koberce, nez sel do prace, abych pry to nemusela delat ja :-) … mam stesti, ze ho nemusim do zadnych domacich praci nutit. kdyz vidi, ze je neco treba, tak to udela sam od sebe. :-)

radiku ,
tak to je teda pech … cim se to vlastne stane, ten hematom? drzim palce, aby ti to rychle uteklo a aby se to zlepsilo.

Voche ,
mne teda ani moc nerikali, co se bude dit na pristi KO .. aspon teda ne do detailu. jen tak mezi reci … krome toho sijoveho projasneni, to jsem musela jit dokonce na konzultaci, aby mi rekli o cem to je a jake jsou pri mem veku sance na postizeni :-( .
doufam, ze to boleni bricha nebude nic znamenat.. ja jsem mela to dloubani hodne ze zacatku, ale to proto, ze ja mam na vajecnicich nekolik cyst … :-( .. mam je tam od zacatku jako pozustatek stimulace, ale pry se pomalicku zmensuji, tak doufam, ze zmizi uplne.

zdravim vsechny, mejte se krasne, my si jdeme s prckem po obede dachnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
1.3.07 18:13

Voche ,

jeste k tem KO .. tady je to na druhou stranu celkem jednoduche. pri kazde KO se vazi, meri tlak a dava moc.
pri uplne prvni KO je i vnitrni vysetreni.
pri dalsich KO je znova vaha, tlak, moc a navic mereni briska … popr. utz, pokud ho ma dr. v ordinaci. pokud ne, tak jsou jenom utz 2 za cele tehu. nekdy v 8.-10.tt a pak ve 20tt.
no a pak nekdy ke konci se dela ster na streptokoka a zhruba tyden pred TP se dela dalsi vnitrni vysetreni.
a mezitim nejake ty odbery na nemoci, glukozu, vady atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
1.3.07 18:45

Tak hlásím, že bramboračky kotel mám uvařenej a preclíky se pečou. Jen jsem asi zase nas..... manžu, dopoledne vydrhnul sporák a ta mrcha polívka mi zdrhla. Já tak hrozně nerada drbu sporák, fuuuuuuuuuuuuuj. To nemůžou dělat sklokeramickou desku i na plyn, ale aby tam bylo úplně včšechno schovaný, žádný pavouci na hrnce a hořáky venku. Prosím technickou revoluci, já chci novej sporák, kterej se bude mejt sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.3.07 01:40

Těhulky září 2007

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 14+1 )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 14+0 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 13+5 / UTZ 15.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 13+1 / KO + UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 13+0 / KO 21.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 13+0 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 12+6 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 12+4 / KO 16.3. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 12+2 / UTZ 2.3. / KO 13.3. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 12+2 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 12+2 / KO 15.3. / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 12+2 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 12+2 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 12+0 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 11+4 / KO 8.3. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 11+2 )
joula (1975 / Pha 4 / TP 20.9. / 11+0 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 10+6 )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 10+2 / dvojcatka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 10+1 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 10+0 / KO 8.3. )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.3.07 02:24

zdravim vas do patecniho rana! :-)

Barco, Zuzo ,
preji krasne a pozitivni zazitky z utz a at se vam miminka pekne predvedou tak jako nam :-)

Voche ,
tak presne z toho duvodu, co popisujes, ja nemam rada plynovy sporaky … :-)

dneska tady skoro celej den nebudu, jedeme delat dane, vratime se nekdy pozde odpoledne, takze to uz budete vsechny pekne spat :-)

krasny vikend. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.3.07 08:49

Ahoj,

Barco, Zuzo - držíme pěstičky při kontrolách :wink:

My máme sporák elektrický (sklokeramickou desku), ale většně mi taky něco utíká :roll: . Ale je pravda, že to mytí je jednodušší. I když zase jsou na tom víc vidět ty nečistoty. Třeba když je to poprskaný trochu od oleje. To si nepamatuju, že bych to u našich viděla.

Tak se zatím mějte, hezký pátek přejeme.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.3.07 10:01

Ahojky…
holky, taky moc drzim palce u dr… :)

jinak…co se tyce mych kontrol, tak uz 2× jsem si jen vyhupsla na kreslo, prohmatla mi bricho a ze muzu jit…jen mi rekla, at jdu na utz a na krev. Nic jinyho, zadny tlak atd…tak snad ve ctvrtek se to zmeni.......a minule jsem mela takovy divny pocit na utz…sestra to zacala tak, jako…pane doktore, to je jen male tehotenstvi…nevim…doktorka slecnu poslala na krev, tak asi chtela jeste i utz.........a on..jo, takze jenom kouknout, jestli je to dobry…
jsem si pripadala, jak kdyby se tam starali jen o „velky“ tehotenstvi…a ostatni si tam jdou jen tak lehnout a podivat na mimi.

radiku, to me mrzi, ze tam je hematon…ale urco to bude dobry :wink: …hezky lez a davej na sebe pozor.

Voche…tak precliky bych si taky dala :P …posledni tri dny mam porad hlad.

lenak, tak to je dobre, ze utz a vsechno je dobry..mam radost.

tak zatim papa a mejte se krasne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
2.3.07 10:02

radiku preju at to je to zas dobry a ono to dobry bude :-) chce to klid, hladit brisko a predstavovat si, jak ten hematom mizi a on zmizi :-) ted uz jsou ti nasi prckove vetsi a tak je tolik ten hematom neohrozuje a oni s nim muzou vic bojovat ;-) kdyz lezis. No s tim stehovanim… ja obvolala vsechny kamose a tak priteli se stehovanim budou pomahat. Bohuzel tam nemuzu ani jet, prece jen riskovat cestu autem se mi nechce, ted i kdyz jdu na kontrolu tak pak vic spinim, takze chce to klid a bude to dobre :-)

adys nevim jak v radikove pripade, ale u me se ten hematom udelal nejspis tim, jak se vajicko uhnizdovalo, tak nekde neco natrhlo a to pak natrhlo neco dalsiho.

lenaku no doktor mi otevrene rikal, ze kdybysme meli uz jednoho prcka, tak by tohle tehu asi nedopadlo, ono ta domacnost je prece jen asi pak slozitejsi :-)

luci mas pravdu, my uklizime nejlip, taky se uz tesim a doufam, ze to nepotrva cele tehu a budu moct neco delat, hlavne az tu pribudou vsechny me veci, tak na to jsem opravdu zvedava :-D

Holky nevim jak u vas, ale doufam, ze jako tady nadherne :-) a ze se mate fajn. Tak vam preju krasny patek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
2.3.07 11:07

díky........já jsem na to sama zvědava. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí