Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
19.3.07 11:20

Maby- není zač :wink: Nejhorší to bylo na pychiku :( Obrečela jsem ty výslekdy krve a pak na výsledky amnio musel volat manžel, já jsem se bála :oops: :wink:

Luci - já jdu na testy zítra to budu 15+4

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
19.3.07 11:21

mybe, to je teda rozptyl, mi příjde, že všude říkaj něco jinýho :wink:
Tak držím palečky, aby byly výsledky v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
19.3.07 11:23

Tak už holky nemám obavu, že tam půjdu moc brzo. Děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.3.07 13:09

lenak to verim no a kdyby… tak se tebou necham inspirovat a asi tam taky nebudu volat ja, ale to je hodne dopredu, doufam, ze to ve ctvrtek dopadne dobre :-)
LUCi dekuju a taky drzim pesticky… doufam, ze nam vsem to dopadne dobre ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.3.07 13:09

Ahoj holky.....
Luci, ja jdu na testy i screening 5.4…a budu 16+3…ale dr. to bere tak, ze mimi je skoro o tyden mladsi, takze bude odpovidat 16. tydnu. Kdyz to bude v poradku, tak odletim a budu trnout tam, jestli je to v poradku..neumim si nejak predstavit, ze by to nebylo v poradku…nevim… :? . A taky si neumim predstavit, ze bych mela jit za tyden (mozna) do prace…ale z duvodu, ze kdyz delsi dobu stojim a sedim, tak me hned boli bricho…mam trosku z toho hruzu. Uvidime…to pocasi si s nami ale hraje, ze jo…minuly tyden tak nadherne a tento tyden stoji za nic… :? . Snad jste si uzili vikend a hezky odpocinuly…mejte se a opratrujte se..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.3.07 13:40

dobre ranko pri pondelku :-)

no jo .. snih krupe … coz o to a taky ho je celkem dost. no uz aby to zase pekne roztalo :-) … tentokrat jsme si ho zatim ani neuzili, protoze mne bylo vcera blbe a jeste dneska mi neni nejlip, takze jsme ani s adou ven nesli, protoze v sobotu zase teklo z nosu jemu a kaslal… :-(

mybe ,
ja jdu na tripple testy tento tyden a to jsem dneska 14+5 .. ptala jsem se na to doktorky, schvalne kvuli tomu memu odletu, abych to nepropasla a ta rikala, ze se chodi mezi 15.-16.tt, takze uplne v pohode. navic rikala, ze pokud mas dobre vysledky ze sijoveho projasneni, tak tyhle testy uz nic moc prevratneho neobjevi :-) , tak nebojte i vy ostatni …

Lenko ,
ten clanek jsem tu vcera taky cetla a brecela jak zelva. jsou to strasne tragedie a obdivuju ty holky, ze o tom muzou takhle mluvit. clovek si ale nesmi nic takhle spatneho pripoustet a hlavne nemyslet na nejhorsi :-)

amnio - hmm.. ja byla vnitrne presvedcena, ze kdyby mi doporucili na ni jit, tak ze odmitnu. manzel byl trochu jineho nazoru, ale nastesti k tomu nedoslo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
19.3.07 15:48

Ahojte vsechny,
tak se zase po par dnech hlasim. Dnes jsem byla poprve tady v Brne u doktora, nezda se vam taky, ze cim milejsi doktor, tim protivnejsi sestricka??? Ja jsem byla jednou zase u protivnyho neprijemnyho doktora, ale sestra byla moc fajn, tenhle muj novej je hrozne milej a ochotnej vsechno vysvetlit, ten predchozi taky, ale sestry, jedna jako druha megery k pohledani… :wink:
Tak uz mam prukazku, ale jen tak ze zvedavosti mi udelal ultrazvuk a mimi za ten tyden vyrostlo jako za vic nez dva tydny 8O To jsem z toho teda jelen. No takze v prukazce mam termin 17.9. i 25.9., ale metrik teda podruhy menit nebudu. 8)
Na tripple testy jdu 2.4., coz bych podle toho „novyho“ terminu mela byt presne 16+0 a na dalsi poradnu 18.4. TO jen tak kvuli poradku v seznamku. :wink:
Jinak mi zase bylo o vikendu spatne, hlavne v sobotu vecer a celou nedeli. Tak me to trochu stve, uz jsem se tesila, ze bude vse v poho :x Ale je to legrace s rodinou, byla jsem pres vikend u nasich a prijel na navstevu bratranek se strejdou. A hned jak se to dozvedeli (chteli abych s nima jela do lesa tahat klady a kdyz jsem tek opatrne odmitla, tak hned jim to doslo) tak zacali planovat na konec zari sud a prase. To me teda pobavilo :D :D
Toz se maminy mejte hezky!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
19.3.07 17:31

Ahojky,

na tripple testu jsem byla dneska! Taky mám strach, aby to dobře dopadlo. Pak jdu ve 20tt na genetickej ultrazvuk do Gennetu.
Teda holky, musím vám říct, že si pořádně oddechnu, až ty všechny testy budou za mnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
20.3.07 09:29

Ahoj holky.
zase je tady nějaké mrtvo :)
Tady je venku pěkně hnusný počasí, řekla byhc sněžo-prší, fůůj.
Ráno jsem byka na krvi, tak uvidím, jak dopadnou výsledky. Měly by být prý zítra :? Spojí je s těmi v 13tt a rozhodne se jestli půjdu na plodovku či ne. Holky nějak se moooc bojím :? Zítra jdu taky do poradny, tak doufám, že je vše v pořádku.
Ráno jsem měla s s ebou prcka a kupodivu, byl hodnej a stál na místě a jen koukal, což se u nás moc nestává :D

Holky spíš druhorodičky, vím, že už to tady bylo, už některá cítíte pohyby? Já jsem si myslela, že jo, ale asi to nebyly a byly to střeva. LA euž si říkám, že by pomalu mohly začít. :oops: Jsem nějaká nedočkavá. :roll:
Akorát mám obačas pocit, že mi tvrdne děloha, hlavně když ležím na zádech, což se mi zdá dost brzo :? U Ádi jsem to taky měla, lae určitě až později, ale taky docela dost.

Musím jít poklidit, manžel tady včera boural, takže je všude prachu :x

Tak se zaím mějte, papa.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.3.07 11:10

Těhulky

http://animace.org/…/G470014.gif

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 16+5)
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 16+4 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 16+2 / KO+UTZ 29.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 16+0 / UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 15+4/ KO 21.3. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 15+3 )
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 15+2 / KO + UTZ 23.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 15+1 / KO 6.4. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 15+0 / UTZ 3.5. /KO 3.4. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 14+6 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 14+6 /KO 20.4 / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 14+6 / KO 26.3. )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 14+6 )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 14+5 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 14+3 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 14+1 )
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 13+6 )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 13+4 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 13+3 )
hanucha (1977 / Brno / TP 25.9. / 13+0 /Tripple T. 2.4. /KO 18.4. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 12+6 / KO 22.3. /dvojčátka )

petrax77 (1977 / Praha / TP? / 12+5 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 12+4 )

Maminky

http://animace.org/…/G100048.gif

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
20.3.07 11:16

Ahoj holky,
včera jsem si udělala radost a konečně jsem si koupila těhotenské džíny za 490,–kč a růžovou těhotenskou halenku za 250,–kč. Nemohla jsem uvěřit tomu, že je to tak levné. A to je to normální malý obchůdek.

Leni, já začínám mít občas pocit že miminko cítím, ale jistá si tím úplně nejsem. Pořád ještě to není ono. Ale ono to každou chvíli přijde, neboj :) .

U nás je také ošklivé počasí, v neděli jsem Dádovi vyprala zimní bundy a včera už v ní šel zase do školky. To je hrozné počasí, už aby bylo krásně. I když vím, že v létě zase budeme remcat, že je veliké teplo, ještě když k tomu budeme tahat pupek :wink:

Jinak jsem dnes upekla Rafaelo řezy, tak jsem na ně zvědavá. Dělala jsem je poprvé, ale prý jsou moc dobré. Voní tady po celém bytě :).

Mějte se holky moc hezky a opatrujte bříška.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.3.07 11:20

Ahoj!
Hlásím se po pár dnech. Ráno jsem se vzbudila, podívám se z okna a venku máme 20 cm sněhu :! :?: :evil: Holky kdo nemá v seznamku napsané datum KO tak mi to prosím napište ať to můžu doplnit.
Jinak já už jsem 5 dnů nevytáhla paty z postele. Ve čtvrtek jsem byla na KO a všechno v bylo ok akorát mám nízký tlak. Přišla jsem domů, uvařila oběd a už mi začalo být slabo, zatočilo se mi v hlavě a pak už jsem se vzpamatovala na zemi. Pak jsem omdlela i v pátek takže teď jenom ležím v posteli a nudím se. Jdu Vás dočíst a zase do postele :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
20.3.07 12:32

Monap- tak ať je brzo lépe. Kdyby jsi chtěla, tak můžu převzít seznámek, jen stačí dát vědět. :wink:
Jdu uložit dítě.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
20.3.07 15:27

Ahoj holky,

tak pro zacatek udaje do seznamku. Poopravila jsem metrik, ale jen o 2 dny, tak to neni tak dulezite. Myslim si, ze po UTZ jeste se stejne poupravi. Kontrolu mam 22.03, ale tam bohuzel nepujdu, protoze jsem v praci, a pracuju tentokrat 300 km od domova. A protoze jsem porad jeste svuj stav nenahlasila zamestnavateli, tak jsem nemohla vymyslet vhodnou pricinu, proc tam nemuzu jen (abych pri tom neztratila reputaci mobilni, pohotovostli flexibilni a nevim co jeste vsechno). Asi se na to vybodnu, a budu spis odpocivat, a pracovat jen jemne, na pul uvazku, jen abych se doma moc nenudila.

Pristi tyden jdu na ultrazvuk se sijovym prijasnenim a merenim nosni kustky (to uz vetsina mate za sebou), a docela se bojim. Snad vse dopadne dobre. Za jak dlouho se rikaji vysledky, ten stejny den? Do te doby nemuzu na nic jineho myslet, uz bych taky chtela mit vsechny testy za sebou… Snad se dockam.

Chodite nekdo na nejaka cviceni v tehotenstvi?

Poradte, kdo to umi, jak se pridavaji fotky primo sem do diskuse?

Zatim se mejte pekne. Musim pracovat, pak se jeste ozvu.

Alina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
20.3.07 16:18

ahojky, tak jsem sem vlezla, nějak jsem dřív neměla odvahu, pověrčivost je pitomá…utz s šíjovým projasněním za sebou ještě nemám, sama jsem zvědavá, kdy mě tam dr. pošle. jsem taky na neschopence, jako mnohé z vás, v říjnu 2005 jsem měla zamlklý potrat v 6tt, navíc pracuju jako zdravoní sestra na interně.ale dr. se docela cukal, nakonec řekl, že pn mi napsat v mé situaci musí, když ji chci…ale chystá se mě poslat zpět do roboty, prevít.asi to zkusím, kdyžtak mě praktička zase zneschopní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí