Poradna duly
Jana Čurdová
Tak uvidíš, třeba vám ho dporučí. Někde jsem četla, že se dělá hlavně v nějakých případech, ale už opravdu nevím kdy.
to u nás to asi nepůjde a bdu muset čekat 14 dní, doufám, že ne dýl. ![]()
Už jsem taky přemýšlela, jestli se nezkusit objednat někam na genetický utz dřív než v tom 20tt, jeslti by to šlo. Ale nevím kam.
LUCi vysledky krve jsem mela sesty den.
A jeste vam musim napsat jednu zkusenost me sestrenice. Ma dve holcicky u obou ji krav vysla spatne a plodovka dobre, kdyz byla potreti tehotna, tak ji krev vysla dobre, ale o tu plodovku si zazadala sama a ta ji vysla spatne, mela by zas holcicku, ale postizenou, Takze ty vysledka krve ![]()
Mybe, tak to je opravdu děsivý. To je přesně to, co jsem taky psala. Moje sestra měla vše ok i testy a má postiženou holčičku. Takže když jsem jí řekla, že musím na plodovku, tak mi řekla ať neváhám ani chvilku, že teprve po tom budu mít jistotu, že by mělo být mimi zdravé. Sice ne na 100%, ale ty základní a zá:,–(ní vady se tím vyloučí.
Ahoj…
Kato, to me mrzi, ze to tak dopadlo, ale uvidis, ze to bude v poradku…musi to byt v poradku!!!! U Lenky a vsech ostatnich taky…budu strasne moc drzet palce…opravdu. Jdu na tyhle testy uz 3.4. a ne 5.4…doktorka se sama ptala, kolikatyho odlitam a na jak dlouho, tak jsem se ani neptala, jestli teda muzu atd
…jen se prave bojim, ze v utery pujdu na testy, v patek se dozvim vysledky a misto na Kretu posupu taky na plodovku…ale zase…to by mi dr. rovnou mohla rict, at to posunu, kdyby mi to nahodou dopadlo jinak, at nemusim zbytecne nic rusit…ale stejne by mi to nedalo a radeji bych sama chtela hned na plodovku, nez abych se tam cely dva tydny nervovala…uvidime…
Ale urcite to bude u vsech dobry!!…
katko ja jsem prave po sestrencine zkusenosti o plodovce uvazovala taky, ale vzhledem k problemum na zacatku, kdyz to vypadalo, ze se prcek neudrzi a i ted kdyz mam vic pohybu nebo se stresuju, tak se to zhorsi a sijovy projasneni dopadlo dobre, se mi moc nechce. Ale verim, ze ti to dopadne dobre a ostatnim taky a budete pak vic v klidu ![]()
Já taky nad plodovkou neváhala. Vím, že tam je to roziko, ale pořád nad tím přemýšlet,… už jsem to tady psala. S áďou jsem byla taky, tak vím, co mě čeká, ze zákroku ani strach nemám. No musíme věřit, že to dopadne všechno dobře. ![]()
Mario- neboj, určitě to dopadne dobře.
Mybe- právě jsem tady holky nechtěla strašit, tak jsem to nechtělo psát. ![]()
holčiny, při představě, že by to nemělo dopadnout se mi chce bulet.
Určitě mě pochopíte o to víc, když vám prozradím, že mi doktor na poslední kontrole naznačil, že to vypadá na holčičku
Tak to ti věřím. ![]()
Já jsem se dostala do nějakého útlumu, že už ani nebrečím. Jen ten první den. Tak taky nevím, co si o tom myslet ![]()
lenak teda jeje ja jsem nikoho strasit nechtela a snad jsem ani nevystrasila, sama bych na to asi sla, kdybych nemela takove problemy, no a omluva jestli jsem nekoho vystrasila ![]()
Leni, psala jsi, že s Áďou jsi byla taky. Jestli se můžu zeptat, to bylo taky kvůli špatným testům?
Já musím teda ještě naspat, že už prcka asi pěkně cejtím, teda ne žádné kopání, to skoro vůbec, ale večer i ráno když jsem ležela na zádech, tam jakoby mi chtělo prasknout břicho, a měla jsem tam bouli.
Ale jako tvrdnutí mi to nepřišlo, tka nevím, jestli se prcek protohoval ![]()
Káťo -asi bude lepší si to těhu teďka ještě chvíli užívat a nemyslet na nic špatného a až když to nastane, tak…
![]()
Káťo - jj, bylo to taky kvůli špatným testům. Vím jen, že jsem měla taky nízké HCG a jestli ještě nějakou jinou hodnotu, to nevím.
Tak vidíš Leni, tentokrát to taky určitě dobře dopadne! Pak to oslavíme dětským šampaňským ![]()
No kéž by ![]()
Teď mám ale jiné 2 hodnoty vysoké, a hlavně mě štve, že nevím které, je to asi AFP a ta druhá nevím. No teď to stejně nezjistím, budu muset vydržet do čtvrtka. Já jim dám, jestli mi k tomu neřeknou něco víc
![]()
Tak se drž hlavně.
holky holky..je mi z toho smutno......bude to v poradku…urcite…