Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
vítám nové těhulky.
JJ, tak to jsem tady už tuším čtyři se stejným TP
to je dobrá náhoda. To fakt nevím, co by se mohlo dělat v 16tt za gen.testy? Snad jen ty výsledky tripplů a něco k tomu? A co jsi brala za ty léky? Já jdu taky zítra k dr. a na tripplech jsem byla ve čtvrtek, tak třeba už taky budu mít výsledky
AHOJ holky,
taky zdravím po víkendu.
U nás nic nového. Nálada střídavě oblačno. dneska jdu ke kadeřnici, tak už se celkem těším. ![]()
zuzi- teda ty už máš pěkné bříško ![]()
Vítám nové. JJ - taky teda s těma genetickýma testama nevím. Možná by to mohl být ještě nějaký speciální utz, ale to se mi zdá ještě brzy. Ten až tka v tom 20tt.
Mario - neboj, určitě to dobře dopadne a poletíš za přítelem. ![]()
Držím pěstičky všem které čekají na výsledky, ať jsou v pořádku
![]()
Lenka
Holky, teď kokám na metřík a mám tam 16+4 místo 16+3, to fakt nechápu
a to jsem s ním nic nedělala, no nechám to být. ![]()
Vítám nové těhulky ![]()
Leni, mě se to s tím metříkem stalo také a to jsem s ním také nic nedělala. Dnes jsem 15+6 a na metříku mám 16 ![]()
Ahojte všechny,
vítám obě nové dušičky těhulky.
JJ - k tomu genetickému vyšetření, mám tady od doktora nejaké povídání a píše, že genetické vyšetření je stanovení karyotypu plodu a provádí se mezi 17-20 týdnem ze vzorku plodové vody. To je teda asi ta amniocentéza, ne? Ale o žádném jiném genetickém vyšetření nevím
Ještě se dá z krve a UZ dělat ten NT plus test, ale prý jen do 14. týdne. Ten není hrazený pojišťovnou a stojí cca 1500 Kč, hrazené je normální NT (šíjové projasnění). Takže jsem ti asi taky moc nepomohla.
Holky, právě jsem si všimla že dneska a zítra budeme všechny ve 4. měsíci , pak už zase ty první z nás budou v pátém… ![]()
Já si to těhotenství konečně užívám, je mi docela dobře, i když sem tam ještě něco vyzvracím. Co se týká chutí, tak taky žádné zvláštní nemám, jen jsem vypozorovala, že žaludek odmítá syrové ovoce a zeleninu (hlavně jablka, maliny, dýni a jakkoliv upravené fazolky zvracím okamžitě). Můžu jen švestky, mandarinky a rajčata, jinak jak kdy.
Mějte se hezky!
Hanucha
Hanucho -fajn, ž eje ti už lépe, teď už to bude jen a jen lepší ![]()
Ten metřík si fakt dělá, coc che. Ty dny mi taky sedí. Asi se mu nelíbil posun času či co
![]()
me kupodivu jde metrik spravne…
…
taky vitam tehulky…
…
hanucho, jsem rada, ze ti je lip…musim rict, ze se ted citim uplne nejlip…sice mi nebylo nejak zvlast spatne, nezvracela jsem, ale ted.....je to takovy lepsi ![]()
Ahoj holky,
JJ - tak s těmi testy taky nevím. Jak psaly už holky výše - do 14 t se dělají standardní (šíjové projasnění, triple test), ale pak až okolo 20 t ten UTZ screening. Tak držím palce!
Zuzi - dívala jsem se na tvou fotku a úplně mi málem vypadli oči z důlků
Já ti normálně závidím. Vždyt na mne by pořád nikdo nepoznal, že jsem těhotná. Sice cítím, že kalhoty jsou mi těsně, ale furt se do všeho jakž takž vejdu. No, to bude asi tím, že moje bříško je i normálně takové oplácené, takže zatím tak moc neroste. Ale já už se normálně těším, až ho taky budu mít takový a až každý pozná, že mimčo je na cestě
(jojo, hloupé to přání)
Tak všem přeji jen ty dobré výsledky z testů (já je budu mít ve středu) a krásné jarní dny ![]()
Petra
Ahoj holky,
moc vás všechny zdravím a taky vítám nové těhulky. ![]()
Zítra jdu na kontrolu + UT, no a ty trippl testy mi taky ještě chybí. Tak uvidím ![]()
Hlásím, že prcek už se mi týden pěkně mrská
zatím teda jen večer když chci být zcela v klidu, tak začne putovat z prava do leva a tak, ale stejně je to bezva cítit mimčo jak si tam dělá kotrmelce ![]()
Holky, mějte se moc fajn ať bříška nezlobí já musím nějak zabavit Jasmin - je rozjetá ze školky ![]()
PS Maminky2-5 letých tento týden mají v Tchibu hezké oblečení.
Těhulky
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 17+5)
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 17+4 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 17+2 / KO+UTZ 29.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 17+0 / UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 16+4/ KO 25.4. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 16+3 )
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 16+2 )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 16+1 / KO 6.4. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 16+0 / UTZ 3.5. /KO 3.4. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 15+6 / KO 27.3. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 15+6 /KO 20.4 / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 15+6 )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 15+6)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 15+5 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 15+3 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 15+1 /KO+UTZ 3.4.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 14+6)
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 14+4 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 14+3 )
hanucha (1977 / Brno / TP 25.9. / 14+0 /Tripple T. 2.4. /KO 18.4. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 13+6 / KO 22.3. /dvojčátka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 13+5 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 13+4/KO 5.4.,12.4. )
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
KONTROLA
LUCI
ahojte holky!
tak vas uz zdravim z krasnych jiznich cech
, ale jen tak letmo.
let byl celkem v pohode, az na par celkem silnych turbulenci, ale Ada byl naprosto uzasnej, proste zkusenej cestovatel
. ted uz tady radi u nasich na baraku …
zdravim nove tehulky i vsechny ostatni. ozvu se, az budu mit zase chvilku casu.
Ahoj holky, konečně jsem našla září 2007. Jsem ráda, že můžu číst prakticky stejné zkušenosti. Jsem v 16+2tt, mám miniaturní, zato jsem přibrala tak celkově. Určovat pohlaví podle chutí je legrační, jsem strašně zvedavá, co to bude, ale bohužel u mě nepřevažuje žádná chuť. Zmrzlina, maso, sladký, ale že by něco převažovalo. Možná to maso… Že by?