Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
28.3.07 20:06

Ahoj,všechny vas moc zdravím,včera sem byla na kontrole ,měla sem i ultrazvuk a vše bylo ok.Dalši kontrolu mam až 18.4.
Nevite kolik ultrazvuku je hrazeno pojištovnou?Poněvadž sem měla 2neplaceny,jeden z toho na genetice a ostatní si platim.Platit taky někdo?

Pak se my dneska stala taky jedna nemila věc ,sla sem se projit a v lese se na mě skočil asi tak 20kg pes a odrazil se my od břicha ,docela to zabolelo,myslíte že se mohlo něco miminku stat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.3.07 20:57

Ahoj,

berenice- myalím, že 3 UTZ jsou hrazeny pojišťovnou (12,20,30tt). Mně jich teda dělali už víc, ale ani jeden jsem si neplatila. Tak doufám, ž eto po mně nikdo nebude chtít zpětně :roll: :)
Jinak s tím psem nevím, ale miminko tam má kolem sebe plodovou vodu, jako airbag, tak by to snad mělo být OK. Ale když se ti nebude něco zdát, radši zajdi k Dr. Ale bude to určitě v pořádku.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
29.3.07 07:07

Těhulky

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 18+0)
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 17+6 )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8. / 17+4 )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 17+2 / UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 16+6/ KO 25.4. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 16+5 )
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 16+4 )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 16+3 / KO 4.4. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 16+2 / UTZ 3.5. /KO 3.4. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 16+1 )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 16+1 /KO 20.4 / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 16+1 )
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 16+1)
JJ (1973/Mostecko/TP ?/16+1 /KO 2.5.)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 16+0 )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 15+5 )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 15+3 /KO+UTZ 3.4.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 15+1)
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 14+6/ KO 18.4. )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 14+5 )
hanucha (1977 / Brno / TP 25.9. / 14+2 /Tripple T. 2.4. /KO 18.4. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 14+1 / dvojčátka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 14+0 )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 13+6/KO 5.4.,12.4. )

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.3.07 07:47

Od Barci....uz doma

Ahoj tehulky,

tak jsem zpatky z Cech a Moravy a pomalu procitam zpetne diskuzi…moc vam vsem drzim palecky na tri testy a vitam nove tehulky!
Ja nastesti uz na tri test nejdu, protoze na zaklade bi testu a sijoveho projasneni by byl uz zbytecny.....jedine co by mohlo 100 % odhalit nejakou vrozenou vadu je odber plodovky a do toho po dobrych vysledcich predchozich vysetreni nejdu :)

VPraze i v Ostrave bylo krasne…citila jsem se moc moc hyckana a rozmazlovana… :wink: Byla jsem i v kine na Vratne lahve a Gojovy prizraky a docela se mi to libilo, taky jsem si uzila cestiny a pratel a vubec vseho! Ted uz jsem zase doma, ale zatim jsem mela depku jen jednou po prijezdu :wink: Nastesti mam chapaveho manzela :D , tak ten muj nezadrzitelny plac nejak prekonal.

V sobotu jdeme na nas prvni predporodni kurz, tak se docela tesim. Jsem rada, ze tam pujde se mnou i Francesco. Je to osm teoretickych lekci i pro tatinky a osm praktickych lekci od sedmeho mesice jen pro maminky.

Uz citite miminko? Ja zatim ne, ale chapu, ze si budu muset jeste nejaky tyden pockat…
Voche…ten kocarek je moc hezky. My ho budeme mit od sestry od Francesca…jeste jsem ho nevidela, ale doufam, ze bude ok…budeme mit hluboky na zimu a na leto sportak…jsem rada, ze podedime vetsinu veci…
Budete nektera chystat pokojicek pro miminko? Nebo pockate az bude trochu vetsi? Bude s vama spat v loznici? Ja myslim, ze ze zacatku u nas bude spinkat v loznici v postylce a pozdeji ho odstehujeme do pokojicku hned vedle…ale jeste jsme tam nedali zadny nabytek…myslim, ze na zacatek staci jen prebalovaci pult s supliky, mala skrinka a postylka…nebo ne?

Adys…jsi v Cechach? Ze to je super?!

Mejte se moc krasne a tesim na nove povidani!

Ahoj Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.3.07 08:18

Ahojky…
Barco…taky se tesim, az prijedu do Cech a budu si to moc uzivat…zatim se mi totiz nikdy nestalo, ze bych se vratila od pritele a byla jsem tu rada…mam naopak depky z toho, ze jsem v Cechach…prvni den jsem na vsechny alergicka - hlavne na lidi v metru.....a prokolinam to tu :P .....tak se na to tesim. Segry kamoska bydli nekolik let v Americe a vzdycky si to tu tak uziva.....prirodu atd… :) …miminko budeme mit u sebe (ono to ani jinak nejde, bydlime jeste u nasich )..ale i kdybychom bydleli sami, tak bychom meli mimco u sebe…ale myslim si, ze tak od dvou let by mohlo byt samo v pokojicku.
Berenice..taky si myslim, ze mimi je dostatecne chraneny, ale verim , ze to bolelo…na segru takhle taky skocil velky pes, byla uz asi v sedmym mesici a rikala, ze ji brisko taky dost bolelo…

zatim papa a opatrujte se… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.3.07 10:34

Ahoj holky,

Vochechule, já na trojkolky moc nejsem, ale ten Tvůj vypadá dobře, bude asi i docela prostorný. Já jsem dřív ani moc nemusela přední kolečka u kočárku menší a v zadu větší a teď ho nakonec asi budeme mít. A už se mi to začíná i líbit a hlavně se s těma menšíma otočnýma kolečkama krásně jezdí :). A také máme vybranou zelenkavou barvičku :lol:

berenice, já si také myslím, že jsou hrazeny 3 UTZ. Také už jsem jich měla víc, které mi dělala moje gynekoložka a nic jsem neplatila. A miminko bude určitě v pořádku, je v té plodové vodě chráněno :wink:

Barco, tak to je dobře, že jsi si hezky užila v Čechách a na Moravě. Jinak já mám už asi týden pocit, že miminko občas cítím. Ale jak kdy, třeba to ani není miminko :lol:

My bydlíme s mojí mamkou, jelikož nemám svůj vlastní byt. Máme pro sebe jeden větší pokoj, ketrý máme rozdělený na dvě části. V jedné polovině jsem já s manželem a v druhé je Davídek a hned od narození tam s ním bude miminko. Tolik k dotazu, kde bude miminko spát :)

Včera jsme koupili dětský pokojíček (postel, šatní skříň, regál s poličkami, psací stůl a poličku), dnes se jedeme podívat na koberec a ještě musíme dětem vymalovat, aby to tam měly hezké. Asi jim to vymalujeme lososovou barvičkou. Jen teď přemýšlím, jaký se k tomu bude hodit koberec. Jsem zvědavá, jestli dnes něco vybereme :) .

Mějte se hezky a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.3.07 11:17

Jo jo ja myslim, ze to tak proste funguje…kdyz jsem byla v Cechach chtela jsem do ciziny a navraty byly nic moc a ted je to presne naopak…uz se tesim az budeme jezdit do Cech s mrnouskem i na delsi dobu :lol:

Berenice…kdyz jsem ted byla doma nas pejsek, ktery ale neni tak velky ma asi 12 kg na me poradne nalehl a bouchnul me do briska…chvili me to taky bolelo, ale verim, ze je mimco ok…jen se asi trochu leklo, kdo ho to po ranu budi :wink:

Holky, ja jsem tak rada, ze to tak rychle utika! Za chvilku budeme v pulce!!!!

Ciao ciao
Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.3.07 14:07

Holky, jdu jen naskok.
Všechny moc zdravím a hlásím, že mi tripple dopadly dobře. Dnes jsem si volala na výsledky a ani sem tomu nemohla věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.3.07 14:28

Luci gratuluju…to je uzasna zpravicka… :P …mam radost.
Barco, to je pravda, ze to utika..a musim rict, ze cim dal tim vic se tesim, az bude mimco na svete.....predtim jsem to moc neprozivala, ale ted se vylozene tesim.....je to asi tim, jak mi zacina rust brisko a konecne se dockam toho, kdy se o to vsechno budu moc podelit i s pritelem…ze to budeme prozivat spolu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
29.3.07 15:32

Ahojte,
tak se zase po par dnech hlasim.
Luci - super! Gratuluju moc, asi se ti ulevilo, ze.

Ja jsem zjistila naprosto katastroficky stav moji fyzicke kondice. Driv jsem zavodila ve vsech moznych sportech, jenze to uz je deset let a od te doby nic nedelam. A jak mi bylo ty predchozi tydny zle, tak jsem skoro neudelala zbytecny pohyb, no a ted jsem v pondeli vylezla do pateho patra pesky a malem jsem vyplivla plice! Takze jsem se rozhodla s tim neco udelat. A protoze vim, ze sama se k nicemu neprinutim, tak jsem se prihlasila na tehu cviceni. Tak jsem na to zvedava a docela se tesim. Melo by to byt cviceni v uzavrene skupince tehulek s cca stejnym terminem porodu, zacina se v 16-20 tydnu. Bude to i s prednaskama o porodu a peci o miminko, ted jsem jeste slysela, ze nekde na to prispiva pojistovna. Nemate s tim zkusenost?

A co vy, chodite taky nekam nebo cvicite doma? Taky jsem byla vcera asi po dvou letech plavat, celkem jsem si to uzila, ale vecer mi bylo strasne zle… Vubec nevim z ceho, nijak jsem to neprehanela, ale nastesti jsem se z toho vyspala.

Tyjo holky, to tak strasne utika, nez se nadejem, tak budeme mit ty nase poklady v naruci a budem vzpominat jak to bylo skvely, kdyz byly jeste v brisku. Jsem se vcera v bazene skoro stydela, jak vypadam tlusta, az jsem skoro mela chut vsem co na me tak blbe cumeli rict, ze nejsem tlusta, jen tehotna :D

Jo a jak jste se ptaly, kde budeme mit miminko, tak v nasem 1+1 neni moc co resit :roll:

Mejte se hezky vsechny a preju same dobre zpravy!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.3.07 15:43

LUCI , MOC, MOC, MOC GRATULUJI :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.3.07 16:40

Holky, děkuju moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
29.3.07 16:47

Ahoj,

Luci - taky gratuluji, jseš šťastný člověk :wink:

Barco - je fajn, že sis užila návštěvu v rodné zemi. Já na to úplně zapomněla, tak už jsem tě chtěla včera pohřešovat :oops:

Katko- jestli sem ještě kouneš, tak držím pěstičky na zítra, jstli jdeš na tu amnio.

Hanucho - já se zatím k cvičení pořád jen odhodlávám, ale pořád skutek utek. Naštěstí chodím 1-2× denně s prckem ven na procházky, tak se aspoň hýbu, ale když jdu po schodech, tak pěkně funím. :roll:

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.3.07 19:12

Ahoj těhulky,

tak nejdříve se pochlubím - tripple testy dopadly na jedničku, resp. negativně, takže jsem moooc ráda :lol:

Teda, začínáte mne znervoznovat tím, jak už nakupujete kočárky, postýlky…my zatím se snažíme rozhoupat ke koupi většího bytu :lol: Máme 2+kk, takže při nejhorším se tam i s miminkem poskládáme, ale přiznám se, že bych ráda měla už od začátku pokoj pro mimčo (u nás by ani nebyl kam dát kočárek, v koupelně je pračka na 2,5 kg prádla - takže bych asi musela prát 24 hod denně…). No, ale říkám si, že se nesmím stresovat, když nestihneme žádný byteček sehnat, protože mimču to stejně bude jedno :P :P

Jinak nákupy všech věcí plánuji až tak na červen - červenec. Počítám, že v práci budu do konce června, pak si budu čerpat dovolenou a pak už hurá mateřská. Přítel jede na 3 týdny v srpnu na Kavkaz, takže to se mnou už nic zařizovat nebudu. Ale nechat to zas na září rozhodně nechci :twisted: Takže mám v hlavě představu 2 měsíců prázdnin - asi poslední odpočinek v životě :P (tedy před důchodem, že :-)) Moje mamka je učitelka (a bude mít tedy v létě taky prázdniny) a bydlí s tátou a bráchou v rodinném domku v menším městečku kousek od Prahy, takže už jsem se nahlásila, že mě budou mít v srpnu doma a budou se o mě moc starat :lol:

Tak se mějte fajn a opatrujte bříška.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
29.3.07 22:18

JJ

Ahoj,

Petro, Luci, moc gratuluji k testům, teď už je přeci jenom větší klid.

Berenice, souhlasím s ostatními, také mám dva pejsánky, sice malé, ale někdy je těžké je uhlídat, když se spolu povalujeme na sedačce. Myslím, že plodová voda ten náraz utlumila. Známá v zimě (né této) upadla na náledí v 8 m. přímo na bříško a nic se nestalo, jen si chvilku stěžovala na bolení. Neboj, bude to dobré. Doufám, že jsi tomu nezodpovědnému majiteli pořádně vyčinila. Často chodím na procházky právě do lesa, kde si majitelé větších psů myslí, že jsou tam naprosto sami a nemusejí své miláčky hlídat.

Katko, přidávám se k Lenak a držím palce co to dá.

Jinak, já se také musím pochlubit, nevydržela jsem to a objednala už také kočárek, doufám, že jsem tím nic nezakřikla. Ještě dodatek do postupky, termín porodu mám jako velká část zdejších těhulek 12.9.

Krásný večer, tedy asi v tuto dobu dobrou noc.

Ahoj JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital