Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
2.4.07 17:56

Ahojky holky,

tak jsem dneska konečně doma.
Maxi - ty jsi měla taky MALINKATÝ miminko? Já měla Matesa asi o týden dýl po termínu, dr říkal, že je to normální velikost. A pak se narodilo mimino 4,60 kg a kolem hlavy měl 42 cm. Vůbec nechápu jak se mi tam ta hlava vešla, občas mám proslém s manželovým p........ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: A to taky není žádnej obr. Teď mi v poradně doktor rovnou řekl, že já malé nebo normálně velké dítě umět nebudu, tak se chystám zase na macka.

Výbavičku? Statečně nakupuju. Občas na mimibazárku, ale hlavně v Tescu tu jejich značku věciček. Na ty píďata miminka dupajdy, bodyčka … mají za super ceny. Naposledy jsem koupila 6 bodyček za 180,–. Byla na nich sleva asi 130,– protože je prodávají v balíčku po 7 a to jedno jim někdo ukradnul. :lol: :lol: A to že jsou třeba celá býlá? Prý je nabatikujem, prohlásil Mates, ale až co se narodí. Na modro nebo červeno.

Gratuluju k dobrým výsledkům z testů, já jdu ve čt na kontrolu a za týden na krev.

Mějte se krásně, pápápápá

Jedna můra v práci mě dneska naštvala. Ptala se, kolik jsem už přibarala, že prý asi dost. Když jsem jí řekla, že to mám tak + - 1 kg, tak mi řekla, že mám špatnou váhu, že to není možný. Můra jedna kostlivá. Hlavně že ona má 9 z 10 příznaků bulimie a je pořád tlustá. Ale jestli váží na těch svejch 17? 45 kg, tak hodně. Ale mě mají kolegové raděj. Ona je pořád děsně důležitá a za mnou kluci choděj, když mají bebí a potřebují poradit i s babama doma. Když se dneska dva dozvěděli, že jsem těhule, tak mi fofrem pomáhali s věcma do auta, fasovali jsme pivko na velikonoce a to se pronese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.4.07 18:10

ahojte holky,

katko ,
super zprava … uplne te vidim, jak sis oddechla… ted uz si muzes jenom uzivat :-D

vybavicka ,
ja jsem ten seznam taky necetla… ale ze sve zkusenosti vim, ze ve vsech tech seznamech se toho napise a clovek fakt pak potrebuje sotva polovinu. ale je to opravdu individualni, mne zase vic vyhovovaly bodycka s kratkym rukavem a to ted mluvim o podzimu a zime, protoze Adam je cervencovy .. a pres to jsem mu davala dl. rukav …
ale treba jsem nemela rychlozavinovacky, ty se verte nebo neverte v americe pred 4 lety neprodavaly, ted uz je na seznamu mam. a dala jsem si tam i takovej ten teplej potah na autosedacku, abych mimco nemusela navlikat do autosedacky … zatim jsem ale nic nekupovala, cekam az na vysledky z 20tt utz .. stejne tak jsem to udelala i s adamem. navic mi vsichni tvrdi, ze to bude holka, tak se opravdu nechame prekvapit, co na to utz. :-)

jinak mi dneska manzel volal, ze moje vysledky triplu jsou taky v poradku :-) , tak nejak jsem to ale prepodkladala, kdyz mi dr. minule rikala, ze to na vysledku ze sijoveho projasneni moc nezmeni. nicmene mam vysokou hodnotu TSH, to je muj davny problem se stitnou zlazou … obvykle to mam naopak, mam hodnoty nizke. nicmene ted s tim stejne nemuzu nic delat, tak uvidime, az se vratim …

mybe ,
zatim to na vylet do CB nevypada … kamaradka prijede zitra k nam … no uvidime. dej pak vedet, jak jsi dopadla na KO a treba jeste neco vymyslime. ;-)

dneska byl nadherny den … takhle by mohlo byt po cely rok … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.4.07 19:56

Katko - tak to je super výsledek. Pořád jsem na tebe myslela. Tak jsem moc ráda, že to dopadlo takhle. A co pohlaví mimouše :?: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
2.4.07 19:56

Ahoj Kočky :lol:

tak jsem si přečetla samé dobré zprávy a mám z nich radost. Tak držím palce nám všem, ať vše dobré vydrží.

Cvičení
Já se ve čtvrtek chystám na první hodinu cvičení pro těhotné. Pro pražačky posílám odkaz: www.energystudio.cz Já tam chodila (do minulého týdne) na poweryogu (k V. Krejčíkovi) a byla jsem moc spokojená. Ted mi skončil kurz, což je tak akorát, a můžu začít zkoušet něco pro těhulky. Jinak plavat chodím, ale stíhám jen 1× týdně - doktor mi to schvaluje (chodím do bazénu v Hloubětíne). Plavat jsem chodila i dříve a nikdy jsem nic nechytla. Tak mě to snad nepotkám. No a jinak s pohybem nic moc. O víkendu (jelikož už mi bývá dobře) chodíme na výlety, v neděli jsme byli např. na Posázavské stezce, ale ušla jsem cca 10 km a byla jsem docela vyřízená. Příští víkend se na 3 dny chystáme do Jizerek, chceme zkusit i kolo, tak jsem zvědavá, co mé zlenivělé tělo vydrží :P

Výbavička
Stále nic nekupuji, nesháním.....A nejsem z toho nervozni :P

Bydlení
Jak jsem posledně psala, že jsem nervní z toho, jak seženeme byt - tak hlásím, že už nejsem. Prostě jsem si (s podporou mé terapeutky) řekla, že je to stejně zbytečné a k čemu ještě stresovat mimčo :lol: Bud byt seženeme ted, nebo až se mimčo narodí.

Práce
Už jen tak 3 měsíce.....jejej, já se tak hrooozně moc těším :lol: Ted mám za sebou šílené 2 týdny (minulý týden jsem tam např. 2× zkysla do 23 hod :cry: ) a stále se to nechce moc uklidnit. Ale já vydržím a v červenci už mi to bude všechno ukradené :P

Různé
A v bodě „různé“ :lol: se pochlubím - v sobotu jsem oslavila 30. narozeniny. A mé první zkušenosti? No, není to ve 30-ti tak špatné :P

Mějte se všechny krásně a užívejte jarního sluníčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.4.07 19:59

Petrax - tak opožděně všechno NEJNEJNEJ k té 30. Ať se ti splní všechno, co s přeješ :! :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.4.07 20:42

Ahoj holky,
nejdříve moc gratuluji všem co už máte výsledky tripplů a plodovky za sebou a držím palečky všem které ještě na výsledky čekáte!!! :)

Já jsem byla na k. a čekala jsem, že dostanu termín na tripply a byla jsem mile překvapená - nikam nejdu vše proběhlo už při tom UT :lol: docela jsem si oddechla. Jinak mimoušek i já v pořádku :D

Zuzi - prosím kde jste kupovali nábytek do pokojíčku :?: pro inspiraci.
My máme rozmalováno už od vánoc :twisted: , tatínek začal barvama, máme i mráčky, ale kytičky už ne a ne se sami domalovat :roll: potřebuju dokoupit stůl a nejakou praktickou skříň na hračky- zatím mám vybráno v Ikea.

K výbavičce - mám toho dostatek po Jasmin je říjnová, pouze pokud to třeba bude kluk, tak to si pak užiju nakupování, pak jen musím doukoupit věci, které jsem měla půjčené, no a hlavně kočár, ten jsem prodala :cry: jinak jsem měla dost po dětech od kamarádky, něco ze sekáčků a minimum jsem dokupovala. Stejně je toho dost co člověk musí pořídit takových těch blbostí kolem.

Přeju klidný večer, jdu uspávat nespavce :x
Jolana

PS : PETRAX77 - moc gratuluji :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.4.07 20:51

petrax77 ,
take prejeme vsechno nejlepsi .. i kdyz opozdene :-) a neboj … po 30 teprve vsechno zacina ;-) … i kdyz ja si ted rikam, ze po 40 :lol: :lol: :lol:

no jo .. katko … rekli ti, co to bude? opravdu ta holcicka :?: :?: :?:

lenko ,
kdy to ceka tebe? nebo mi to uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
2.4.07 23:41

Ahoj holky, vidím, že to tu máte pěkně rozjeté, tak k vám zkusím nastoupit za jízdy.
Podle PM jsem 14/3, podle utz 15/1, je mi 31, čekám první mimi a mooooc se na něj těším.
Stihly jste tady toho spoustu, tak se tím zkusím postupně prokousat, ať jsem v obraze :). Stejně jsem doma, tak se tím aspoň zabavím.

Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
3.4.07 07:30

Těhulky

Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 18+5)
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 18+4)
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 17.8 / 18+2)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 18+0/ UTZ 20.4.)
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 17+4/ KO 25.4. )
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 17+3)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 17+2)
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP 9.9. / 17+1/ KO 4.4. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 17+0/ UTZ 3.5. /KO 3.4. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 16+6)
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 16+6/KO 20.4 / UTZ 25.4. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 16+6)
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 16+6)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /16+6/KO 2.5.)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 16+5)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 16+3)
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 16+1/ KO+UTZ 3.4.)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 15+6)
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 15+4/KO 18.4.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 15+3)
hanucha (1977 / Brno / TP 25.9. / 15+0/KO 18.4. )
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 14+6/ dvojčátka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 14+5)
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 14+4/KO 5.4.,12.4.)
Moth ( Praha/ TP?/ PM 14+4, UTZ 15+2)

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

KO

Maria86
Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
3.4.07 07:34

dobre rano! holky, dneska jsem ja nejak rozjeta, uz takhle rano :-) :-)

Moth ,
vitam te mezi nami ! jen se hezky pridej, cim vic, tim lip .. :-)
kdy mas termin porodu?

holky ,
ja mam na vas dotaz … spis mozna na ty, ktere maji mensi deti, ale mozna i ostatni si vzpomenou.
ja bych si chtela sebou zpatky odvezt nejaky kapicky/krem na prdiky … u nas jsou jen takove jedny kapicky, ktere mi prislo, ze vubec nepomahaly. mate nejaky dobry tip na veci tady v cechach, ktere bych si mohla koupit a odvezt?
slysela jsem o kapickach Baby Calm a pak taky o pytlicku s peckami :-) . muzete jeste neco doporucit? diky moc .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.4.07 08:08

Ahoj maminy..tak uz jsem zase na prijmu…

Kato, mooooc gratuluju k vysledkum…!!! Super...... :P
A tobe Petro dodatecne vse nej k narozeninam :) .........
dneska jdu na screening, tripply, poradnu i vysetreni…na utz se hrozne tesim, ale z t tech tripplu mam strach :? …Zuzi, koukam, ze jdeme zase na ko spolu…jako minule :)
Holky, co litate v tehu.....chtela jsem se zeptat, na letisti pri kontrole, jak se prochazi detektorem…tam nejsou zadny paprsky..neco jako rentgen atd, ze ne.....jen tam, kde se nechavaji projet kabelky, pasky atd…nikdy jsem se o to nezajimala, ale ted jsem si na to vzpomnela…nerada bych se tam prochazela jak na promenade tam a zpatky, kdyby tam byl nejaky rentgen…ale myslim, ze to je jen na kov atd…

Ahoj Moth…vitej… :P
joulo, u tebe jsem taky rada, ze je vse v poradku…
jinak vybavicka......u me jeste nic moc…koupila jsem treba mikinku, nebo bodycko, taky treba neco koupila mamca,ale dost toho dostaneme od segry, tak pak uz budu dokupovat dudiky, lahvicky, olejicky atd atd.....

jdu ted pracovat......mejte se krasne a papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
3.4.07 08:11

Mario ,
hodne stesti na KO a utz … neboj … :-)

jinak pri tech kontrolach na letisti se nemusis bat … neprochazi se rentgenama … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.4.07 08:38

Dobré ráno!

Vítám novou těhulku Moth :lol: Tak nám něco o sobě pisni, sme ženský zvědavý :wink:

Adys, trefili jste pěkné počasí na dovču v čechách, to je super.
Sousedka používá fenyklové kapičky, aby neměl malý bolení a sama pila fenyklový čaj.

Mario a Zuzi! Moc držím palce, ať je na kontrole všechno v pořádku.

Tak já zatím objednávám něco z MMB a rozkoukávám se a dávám si dohromady, co vlastně všechno bude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
3.4.07 08:54

Ahojky,

tak holky, držím pěstičky, ať je na KO všechno OK :wink: Určitě to bude v pořádku.

Adys- Na plodovce jsem byla ve čtvrtek a teď čekám na výsledky (za 14 dní od odběru) :? :( A bojím, bojím. Samozřejmě mně pořádně nic neřekli. Tak jsem pro postudivání internetu zjistila, ž eje to podezření na rozštěpové vady, snad.
Jo ještě k těm kapičkám, nám Dr. předepisovala Sab Simplex, je i bez receptu, jsou to tkaové sladké kapičky a dost mamin okolo nás je používalo. Kdy razíte domů?

Joulo - supr, ž ejsi nemusela na Triply, aspoň tě zbytečně nestresovali.

Month - vítej :wink:

My vyrazíme na kalmetizaci (to je kvůli očkování TBC), malému s eta z porodnice nechytla, tak jsem jdem domluvit kdy na přeočkování.

Tak mě ještě napadá. Holky, co máte mladší děti. Byli jste na spalničkách a co kdyby byla reakce, nemůžu to chytnout i já :?: Musím to někde nastudovat, máme jít příští týden.

Tak papa.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
3.4.07 09:28

Ahoj hoky :-)
katko moc gratuluju k vysledkum, je fajn, ze si nemusela dlouho cekat :-)
lenaku urcite to dopadne dobre a bude fajn :-)
adys pritelova sestra ma 3mesicni holcicku a ta trpela na prdiky desne moc az ji nekdo poradil par kapek odvaru z kminu a zabralo to :-) jinak co se da delat, treba az prijedes priste :-) na kontrolu jdu zitra a doufam, ze uz mi prochazky dovoli neb (musim to zatukat) problemy jsou pryc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí