Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2733
3.4.07 09:48

ahoja po ránu:)
Vítek sleduje Krtka, tak mám chvíli na PC:)

KATKO-gratuluji k výsledkům plodovky! teda, ale to byla rychlost, ne, ty výsledky? to přece normálně trvá tak 3 týdny, nebo se pletu? a přidávám se, jaké je teda pohlaví? :))) *

PETRO-opožděně vše nejlepší k narozeninám:) *

MOTH-vítám novou těhulku, kdy máš TP? *

MAXIKU-jojo, ted Vítkovi nestačím, a to myslím zcela vážně, hodně jsem to řešila u nás v děníčku květňátek-jezdí na motorce jak šílený, minulý týden mi dvakrát vjel pod auto:///běhat za ním těhotná-nic moc:/ a to nevím, co budu dělat s velkým pupkem…ted má chycené průdušky, tak nejezdí, a mám klid, musíme natrénovat poslouchání, aby zastavil okamžitě, když na něj zařvu a né aby ujížděl a nechal se honit a myslel si, jaká to není sranda:))) *

VOCHECHULE-tys měla taky takového macka po porodu? já , ač Víťa byl prcek malý, tak stejně jsem po porodu koukala na tu jeho hlavu a nechápala, jak to tam mohlo prolézt…:)))))) příroda to asi nějak zařídila:) *

Víc jsem nepochytila…dělá se zas pěkný den, i když hlásili, že během dne od západu půjde oblačnost a zítra se ochladí…no neva, na velikonoce zas bude báječně:)))

pa a hezký den všem od K+V+kulíška:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
3.4.07 11:53

Ahoj holky,
děkuji za přivítání. Termín mám na 29.9., ale je to vypočtené podle poslední menstruace a zatím mi to doktor neupřesňoval. Takže se k vám termínem taktak vejdu :)
Jinak jsem téměř od začátku doma. Nejdřív kvůli nachlazení a teď tak různě, ale nic vážného. Musím se přiznat, že mi to vůbec nevadí. Jednak nemám žádné nervíky a pak myslím, že před sebou máme takový zápřah, že trochu relaxace dopředu nám neuškodí.
Navíc s manželem máme před sebou docela rušné období, co se týče bydlení. Prodali jsme byt, chceme stavět, ale zatím musíme někam do pronájmu. Takže stěhování a stěhování :?

Protože jsem zatím nepročetla celou diskuzi, tak nevím, jesli jste to už neřešily. Chodíte už na nějaké těhu cvičení? Dřív jsem byla zvyklá se hodně hýbat a teď mi to chybí, ale zase to nechci nějak přehánět. Ale už mi začíná být lépe (začátek jsem měla docela krušný), tak bych se už do něčeho pustila.

Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.4.07 13:15

Ahoj holky, díky moc, že jste na mě tak myslely!! :D Zvědavost nás s manžou taky přeprala a už víme, že to je 46×x tedy HOLČIČKA http://sirmi.ic.cz/deti/100.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.4.07 13:26

Leni , taky na tebe moc myslím a neboj, dopadne to dobře. Moc dobře vím, co prožíváš, to pochopí jen ten, kdo si tím kolečkem špatný test, čekání, odběr, čekání, výsledek, prošel.

Protože jsem v tripplu měla hodně nízkou hladinu AFP, bylo u mě podezření především na chromozomální vady, takže mi dělali v Gennetu rychlostest PCR, který je hotový do 24hodin, ikdyž já musela čekat ještě celý víkend. Celkové výsledky budou za 14dní, ale tam by už podle nich být nic nemělo. Na rozštěpové vady se právě musí čekat takhle dlouho. U mě šlo ale o ty chromozomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
3.4.07 13:35

Ahoj katko,

tak to je super, ze uz to vite! Nas by taky zvedavost urcite preprala. No uvidime toho 20. dubna jestli nam to miminko prozradi :wink:
Jste radi, ze to bude holcicka, kdyz uz mas doma kluky, vid?

Petra 77… dodatecne vsechno nej nej k narozeninam! Ja myslim, ze to neni a nebude spatny v zadnym veku…spise zalezi na okolnostech :wink:

Trochu jsem si procitala nakupni seznamky, ktere se tady objevily…hlavne ten od Lesiny a jsem rada za jakekoliv rady viz i fenyklove kapicky, protoze mam pocit, ze v tom fakt trosku plavu…nevim absolutne co poridit a tady kamaradky s detma nemam…tento vikend jedeme k mamince a sestre od Francesca do Potenzy, to je cca 1000 km od Milana…tak si prevezmeme vsechny veci pro miminko, ktere se nam podari nalozit do auta…uz se docela tesim.

V sobotu jsem byla s Francescem na prvni lekci predporodniho kurzu primo v porodnici, kde bych mela rodit a bylo to docela zajimave…mozna i tim, ze to vedla psycholozka a ta vi co rict i chlapikum, takze se milacek zase tak nenudil a po skonceni dokonce prohlasil, ze nam to urcite neco da! :wink:
Tak to jsem rada, ze bude chodit se mnou, mimochodem tam bylo pomerne dost tatinku…az me to prekvapilo.

Tehulky, vsem moc moc preju at vsechny testy dopadnou dobre a prijemne prozite Velikonoce, kdybych to uz na internet nestihla :)

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
3.4.07 13:36

Katko ,

tak to je krasna zprava … do tretice budete mit holcicku :-) :-) :-) … je to vase posledni ditko nebo budete zkouset sudy pocet ???? :-)

jinak diky za tipy na kapicky na prdiky … po necem se podivam …

lenko ,
jsme tady do 19.4., takze jeste 2 tydny .. strasne rychle to utika.
aspon to pocasi, ze vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
3.4.07 13:39

Katko, to je moc bezvadné!!:) a hlavně, že po dvou klucích budete mít princeznu:) a že je malá v pořádku:) *

MOTH-my tu spešl těhu cvíčo nemáme, v Praze určo bude nabídka velká, osobně by mě lákaly břišní těhulkovské tance. Já zítra zas začnu chodit do předpor. kurzu k jedné super PA, v jehož rámci je i cvičení-na balonech, různé protahování, nácviky dechu a relaxace. Aspoň něco. A s malým mám stejně pohybu až moc:) *

kdo se to ptal na to očko na spalničky? já byla s Vítkem před 2 týdny, opožděně, měl to dostat už v 15 měsících. Koupila jsem mu Priorix-zarděnky, spalničky a tuším příušnice- a dr. se výslovně ptala, jestli už jsem mimo první trimestr. V prvních třech měsících by mi ho nenaočkovala.Dítě prý vylučuje ještě půl roku nějaké látky z toho očkování. Totéž platí i u lžičky na obrnu.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.4.07 13:57

Adys , to opravdu nevím, teď tvrdím, že toto už je poslední, ale to jsem tvrdila i minulé těhu a jak kluci rostli, tak jsme si s manžou říkali, že by bylo hezké mít tři :wink: Můj manža má dva sourozence a já taky, takže nám to přišlo naprosto přirozený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
3.4.07 14:13

Katko- tak to je super, že je to opravdu ta holčička :lol:

Kristain - na ty spalničky jsem se ptala já. Takže děkuji za odpověď :wink: Teď jsem zpětně počítala a to naše obrna byla taky až v 2.trime. Ale nevím, jak to dělají maminky, kterým to nevychází časově 8O :?

Jdu se chystat ven.
Papa.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.4.07 14:16

Ahoj holky :) ,
tak kontrola je v pořádku, doktorka mě jen prohlídla a poslechla srdíčko (to bylo nádherné). Pak jsem byla na odběrech, pro výsledky si volat nebudu, pokud by tam něco bylo špatně, tak mi sami zavolají. Tak budu trnout :? do začátku příštího týdne, to už by mělynejpozději být. Dokonce mi napsala neomezené vycházky, tak z toho jsem měla velikou radost :D . Také mi doporučila, abych se už u Apolináře obědnala k porodu, prý už mají asi polovinu září plnou. To mě docela překvapilo 8O . A to mi u Apolináře tvrdili, že se mám registrovat až ve 20tt. Pak jsem na internetu našla, že registrace se tam provádí již od 16tt. Tak se holky co tam chcete rodit, raději už zaregistrujte. Já už jsem zaregistrovaná, tak se mi ulevilo :). Na příští kontrolu jdu až 7.5., to kvůli seznamu.

Katko , moc moc moc gratuluji k dobrým výsledkům a také k holčičce. Musíte být moc šťastní :lol: :lol: :lol:

Petro , dodatečně Ti přeji vše nejlepší a hodně zdravíčka k narozeninám. Mě ta 30 také letos čeká a věřím tomu, že to zas tak špatné nebude :lol:

Moth , vítám Tě mezi námi, to je dobře, že je tady další nastávající mamina :lol:

Mario , také ti přeji hodně štěstí na kontrole. My si ale umíme vybírat stejné datumy na kontroly :lol:

Joulo , my jsme kupovali nábytek ve Scontu a včera ho manžel dovezl a začal to pomalu dávat dohromady. Dnes večer by to snad mohlo být hotové :D . Pak to třeba vyfotím a hodím do galerky nějakou fotku :wink:

Adys , já jsem na prdíky používala Sab Simplex a docela bych řekla, že to malému pomáhalo. Ale on naštěstí na prdíky moc netrpěl, jen občas.

Tak to je zatím vše, jdu ven s pejskem a běžím pro Davídka do školky.

Mějte se hezky a zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.4.07 16:35

Ahojky.....
Katko, to je super, ze uz to vite :) …to je krasny…holcicka..
Zuzi, to mas pravdu…na pristi utz jdu 3.5., tak to se mineme o ctyri dny…
jinak na kontrole v poradku…krev mi brali tentokrat ze zapesti, jak je ten kloub, takze to dost bolelo…a odpovidame 15+2…pekne sebou mlelo, takze fotecka nic moc…ale videla jsem dobre oblicejik a velky brisko :P ......zaver zpravy zni, ze plod je bez vyvojovych vad, tak tohle je v poradku…ted jeste cekat do patku na tripply.......tak snad to bude v poradku.
Adys, Barco a ostatni,opravdu nevite, jak je to s tema detektorama na letisti?
Zatim papa a opatrujte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.4.07 17:10

Mario, já mám sice kontrolu 7.5., ale na UTZ ve 20tt jdu 3.5. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
3.4.07 17:12

Ahojky hlky,

mám dneska děsnej splín, tak jen mrknu na chviličku.

Kristian - měla jsem OBRA chlapa. Když jsem s ním poprvé vyjela na procházku a naše drbny po vsi mi načuhovaly do kočárku, tak i každá říkala, že jsem s ním nemusela být zalezlá celé šestinedělí doma. A když jsem jim řekla, že mu je týden, tak každá valila očima. Všek teď nekupuju nic menšího, začínám 62, tu teď začíná dávat kamarádka malému a to se narodil v půlce listopadu. :wink: :wink: :wink: No a dr mi říkal, že já prostě malé dítě nebudu umět. Všechny děti, i bráchy staršího jsou celá naše rodina a bráchové mají skoro 2 metry a kolem 120 kg. Já mám 175 a teď kolem 90 :oops: . Teď čeká i mladší brácha, tak jsem říkala švagřici, že si to užije ( u porodu). To mě dr látal asi půl hodiny a byla jsem kvůli tomu v porodnici o 2 dny déle.
Všem gratuluju k výborným tetům. Já mám děsnou hrůzu. Ve čtvrtek jdu na běžnou poradnu a za týden pak na krev. Hrozně si pořád vyčítám, že jsem krutnej sobec a ubližuju malému, ale vždycky když mě manža nas....., což je bohužel poslední dobou dost často, si ze stresu zapálím. Dr mi sice říkal, že ze svejch 30 denně nemám přestávat úplně, a já si prostě tu 1 - 2 dám. A mám příšerný výčitky. Teď jsme se zas rafli, bulím si zalezlá jak kravka a ono mu to je úplně jedno. Hlavně že má svoje pohodlíčko a z ničeho na co je zvyklej nehodlá slevovat. Ale to je hrozně složitý a zamotaný. Ale když to takhle půjde dál, tak půjdu do práce po té 1/2 placené mateřské, ani nebudu moct zůstat doma déle.

Mějte se krásně a já jdu zalézt někam do roští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
3.4.07 17:33

Mario, taky jsem se strachovala na letisti, ale doktorka me ujistila, ze je to ok, ze se jedna jen o detektor kovu a miminku to neublizi…pry jen kdybych mela pearsing, tak zacnu piskat.....tak si ze me delala legraci…nicmene rentgenuji se jen tasky.....pockala jsem si az nebude svitit svetylko nad pasem ** x ray on** a dala jsem tasku na pas a pak jsem radeji rychle prosla detektorem a opustila co nejrychleji prostor.....jistota je jistota, ale verim, ze kdyby to bylo nebezpecne, tak by na to upozornovali…jen pozor na zubni pastu, kremy, ci rasenku v prirucni tasce…normalne to vyhazuji…tudiz je treba mit vsechnu kosmetiku v kufru nebo v nejakych spec. sackach a jen male mnozstvi.....ani voda neni povolena…ja jsem mela strasnou zizen, tak jsem pak kupovala predrazenou vodu az po kontrole v prostoru, kde se ceka na letadlo…

Adys, dekuju za tip na Martinu.....jeste je v Praze, ale snad se po Velikonocich sejdeme!

Hezky vecer!

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.4.07 17:43

Ahojte holčeny,
vítám Moth! !
Hlavně musím reagovat na Vochechuli - asi tě to neuklidní, ale ten můj chlap je momentálně taky úplně na h…o. V sobotu jsem kvůli němu taky celej večer bulela, teď jsem akorát nas…á ale říkám si, že se kvůli němu nebudu nervovat. Už asi tři roky otravoval, prej miláčku pojď mít miminko, já se tak těším, jak se o tebe budu starat až budeš mít bříško a ťuťu ňuňu, jenže když přišlo na věc, tak skutek utek :evil: . Od pátku jsem ho neviděla, a to jsme se ještě pohádali kvůli tomu, že nechápal, proč se mi nelíbí v zakouřený hospodě a nechci pít s nima víno. Ne že bych byla tak naivní a myslela si, že kvůli mně všeho nechá a budeme spolu jak tvrdil, ale aspoň trochu empatie bych teda čekala. Vlastně od začátku jsem měla pocit, že chce dítě proto, aby mě měl jistou, ale to prej nemůžu myslet vůbec vážně, haha… :x
No radši toho nechám, nebo se zase rozčílím. Jen jsem chtěla povzbudit Vochy, že v tom není tak úplně sama - tebe si aspoň ten tvůj vzal, když nic jinýho… Teda ne že bych po tom tak toužila, ale toto jsem fakt nečekala.
Jinak jsem holky moc ráda, že vám všechno vychází, určitě to budeme mít v pořádku nakonec všechny. :wink:
Katko - tobě gratuluju zvlášť k holčičce (a trochu v skrytu závidím :wink: )
Mějte se hezky!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí