Poradna duly
Jana Čurdová
Je mi blivno od žaludku a tak jaksi unaveno, nevím, jestli to není tím, že jsem doma a nic nemusím ![]()
Mario, že byste s Barčou přišly na to, že jste staré známé??? ![]()
…to by byla sranda…ale ja tu znamou videla naposled asi pred osmi lety…a tamta Bara uz ma malou holcicku
..
Tak si lehni a odpocivej.....a mlsej piskutky..ty jsou dobry, kdyz mas zaludek jak na vode… ![]()
Maria,
i Francesco, muj manzel, je poradne nachlazeny, tak jsme se rozhodli, ze budeme spat oddelene dokud ho to neprejde ![]()
Uz jste premysleli nad jmenama? Mi se libi moc Veronica a na druhem miste Noemi pro holcicku, ale klucici me napada jen Tomas nebo vlastne Tommaso v Italstine.....
Musime vymyslet neco co se dobre vyslovuje jak cesky tak italsky…
Barca ![]()
Barco..my zase vybirame jmena, ktery se pouzivaji i v Recku…takze Elena pro holcicku a pritel chce Alexe pro chlapecka…me se libi pro kluka Nico…to tam je hodne pouzivany…
Ahoj Luci jsem 8+6tt a Alice je opravdu pěkne číslo.Ona to je totíž tak trošku kluk.Je tak trošku po mém tátovi, který je závodní sjezdař a horolezec a tak naše drahá holčička vyhrála dětskou soutěž v lezení na umělé stěně a pořád škemrá, že by chtěla i závodně lyžovat.Tak to nemám doma ani trošku jednoduché.Teď od záři nastuúpuje do školy, tak snad při zápřahu, ji přejdou různé manýry.jak se dostanu do fotogalerie?
uvidime
…pritel by nejradeji sedm deti, tak uz vybira jmena
…takze sama Nelli, Sophia…mam pocit, ze ma opravdu vybranych tech sedm jmen…ale semnou, at nepocita
…
Andrášku, vlevo ve sloupci nahoře je Fotogalerie, pak dáš diskuze a úplně dole je Září 2007.
A když bys chtěla přidat obrázek.
Tak ho musíš mít uložený u sebe v počítači na pevném disku a pak dáš Fotogalerie-Upload obrázku-vybereš do jaké diskuze chceš obr.dát-vyhledáš si ho u sebe v prohlížeči-a pak dáš dole Upload obrázku a hotovo ![]()
No, mě se na holku líbí Aneta, mám tvrdé příjmení Rulíšková, takže Aneta Rulíšková je pěkný a kluka bych chtěla Adama, ale toho chce odjakživa švagrová, tak jí to nemohu udělat, takže na kluka zatím nevíme…
A za svobodna jsem měla příjmení ještě tvrdší ![]()
ja mam take tvrde prijmeni…ale jsme dohodnuti, ze mimi bude mit prijmeni po pritelovi…ja se k nim pak pridam
.....to jsou take hezka jmena.....Aneta..Adam…
Prave se mi podarilo uploudovat do fotogalerie nasi svatebni fotku, kdyz foto mimiska zatim nemame…
Barca ![]()
Bůůůů, béééé, já bych vám tam toho nauploadovala, ale mě to prostě nejde a nejde a nevím proč, vždycky to šlo
No, tak dost rozčilování…
Barčo, moc Vám to sluší!!! Já taky měla korzet a sukni a bílé kytky. Každej mi říkal, že jen bílé kytky budou vypadat blbě, že u bílých šatů jako zaniknou a pak všichni říkali, jak to vypadalo pěkně ![]()
Mmch. my jsme se rozhodli, že se vezmeme a za tři týdny byla svatba
, takže to bylo trochu letecké, ale v pohodě, aspoň rodiče neměli čas vymýšlet kraviny
a my sme si to nestihli rozmyslet
Né, sranda.
Jen, že se to dá stihnout i za tak krátkou dobu a to jsme měli přes 70 lidí.
opravdu?? tak to byla rychlovka…taky bych to brala..protoze vim, ze kdyby se to planovalo tak ctyri mesice predem, tak by mi kazdy do toho mluvil......nejspis takova rychlovka bude i u nas, jelikoz nikdy neni jiste, kdy pritel prijede......proste se rozhodneme a kdyz jsou volne letenky, tak priletime jeden za druhym…a naopak, kdyz to planujeme, tak je nejaky problem…tak dej klidne nejaky fotky sem mezi povidani..a az se prijde, proc to nejde do galerie, tak je tam pak dej taky..