Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už jsem dala mojí fotku do galerky, ale je poněkud veliká. Alespoň mě pěkně uvidíte a snad se mě neleknete ![]()
Mario, tak tam koukej to Tvoje bříško hodit, ať pak vidíme, jak Ti roste ![]()
Luci, termín mi doktor ještě nedal, včera říkal, že to je tak 4 týden, tak až za 3 týdny jdu na kontrolu. Jinak už mám doma Skoro 10 letého Matouše( s prvním manželem), taď jsem vdaná po druhé, tvoříno bylo od dubna 06, manža má líné breberky tak jsme měli domluveno už na březen inseminaci. Ale nějak se nám zadařilo samo dřív.
![]()
Když jsem zjistila, že tam KREVETKA je a počítala, tak jsem se chytla za hlavu, že se budem s těma obr břichama vláčet v létě. Už otravuju, jestli by se nenechala namontovat klimačka domů. ![]()
Vochechule
ty máš fakt dost hustej nick
, já ti budu říkat nějak zkráceně nevadí? Třeba Vochy, jo?
A jakej seš ročník ty? A poslední MS jsi měla kdy? Napíšem to tam aspoň zatím takhle, jo?
mě se vochechule moc líbí. ještě můžu být zdrápanina nebo můra jedna pelešivá(to sice nejsem) ale mě se hrozně líbí hlášky z Troškovejch filmů. Já jsem taková trošku divná, dosti hubatá a všechno řeknu hrozně moc na férovku. Já dělaám totiž celej život mezi chlapama a nějak mě naučili, že nemaj rádi okecavání. A paradox je, že manžu to musím učit, rád okecává. Jinak můžu být třeba jen Jana, ročník jsem 1974 a poslední MS 22.12. a cyklus byl 21-24 dní.
A ty taky koukám bydlíš kousek za rohem. Já v Pardubkách končila na jaře školu.
LUCI,
tak já taky doplním údaje:
jsem roč. 1978, TP mám 15.9. a další kontrola s UZ 14.2.
Jsem po kosmetice, dítko ještě spí, kámoška hlídací odešla, tak surfuji:)
K.
Ahoj Luci,
i ja doplnim sve info:
Brcav
Ziju v Milane, rocnik 75.
Tak to vypada, ze jsem v diskusi nejstarsi ![]()
Nicmene v Italii maminky rodi pomerne pozde, takze kdyz jsem poprve prisla k doktorce rekla mi, ze jsem mlada maminka.....malem jsem spadla ze zidle ![]()
Je fakt, ze tady vidim spoustu starsich maminek az nekdy premyslim jestli to nejsou nahodou babicky…
Drzte mi prosim moc moc palecky na zitra.....mam odber krve v 7:30 a ultrazvuk v 11:30.....jelikoz mam rano vzdycky velky hlad budu to muset vydrzet a dat si snidani az po odberu, ale udelam si poradny oblozeny chlebik!
Ciao ciao
Barca
Anonymní píše:
Ahoj Luci,i ja doplnim sve info:
Brcav
Ziju v Milane, rocnik 75.
Tak to vypada, ze jsem v diskusi nejstarsi
Nicmene v Italii maminky rodi pomerne pozde, takze kdyz jsem poprve prisla k doktorce rekla mi, ze jsem mlada maminka.....malem jsem spadla ze zidle
Je fakt, ze tady vidim spoustu starsich maminek az nekdy premyslim jestli to nejsou nahodou babicky…
Drzte mi prosim moc moc palecky na zitra.....mam odber krve v 7:30 a ultrazvuk v 11:30.....jelikoz mam rano vzdycky velky hlad budu to muset vydrzet a dat si snidani az po odberu, ale udelam si poradny oblozeny chlebik!
Ciao ciao
Barca
Ahoj Brcav a to jdeš na ty odběry na lačno? Mě doktor říkal, že těhotné nemají chodit nikdy na lačno, jen v případě, že jdeš na vyšetření diabetologie
. Tak na sebe hlavně dávej pozor, aby se Ti po odběrech neudělalalo nevolno. Budu Ti zítra držet palečky, ať Ti vše dobře dopadne ![]()
Ahoj…
Barco, taky ti budu drzet palce…me brala dr. krev i ve tri odpoledne, tak nevim, proc musis jit na lacno…Ale budu ti take drzet palce…
Zuzi…hezkyyy fotecky
…
Vochechule…me taky vsichni rikali, at si uziju velky brisko v dobe toho nejvetsiho parna…zvlast, kdyz pojedu za pritelem na jih
…ale co…je jedno, kdy se to narodi, hlavne, ze se to povedlo a budeme vsichni zdravi!!! ![]()
To je prave to, ze ja jdu do nejakych laboratori a tam nam rekli, ze mame prijit na lacno…je to zvlastni, ale odbery krve gynekolog nedela primo, ale posle te bud do nemocnice nebo do laboratori a to i na UTZ.....tak uvidim co me zitra ceka!
Spocitala jsem, ze by meli udelat 16 testu ze zitrejsiho krevniho vysetreni z nichz 4 nejsou hrazene nevite nahodou co znamenaji zkratky HCVab HBS AG a AZOTEMIA? Na co se delaji prvni krevni testy u nas?
Mozna, ze to jsou zkratky mezinarodni…priste se musim lepe zeptat gynekolozky. Pri prvni navsteve jsem se sice ptala, ale zrovna ne na to co znamenaji vsechny ty testy.....tak uvidime.....
Nastesti umim italsky dobre, ale nazvy nemoci jeste moc nezvladam, tak asi priste pujdu se slovnikem ![]()
Diky za podporu!
Dam vedet, jak jsem dopadla.
Barca
Ahoj holky tak jsem si vše pořádně přelouskala a jsem ráda, že nás je tolik těhotných.K doplnění Je mi 30, mám holku Alici a tá se strašně těší, že bude mít bráchu ( HUGA,nebo BOŘKA )-tak tomu se smanželem jen smějeme
Tak uvidíme jak to dopadne.Na UT jsem byla 22.1 a prcek měl 2 cm a na kontrolní Ut jdu 19.2, tak jsem zvědavá jak poroste a taky jsem slíbila holce, že ji přinesu tu speciálni fotku, jak to nazývá.
Jani, já nejsem z Pardubic, ale od Svitav…z Třebechovic pochází můj známý, který byl donedávna naším sousedem, třeba ho znáš-Jakub Kubeš?
Mě je dneska blbě, ale dost. A ani nemám chuť něco dělat, měla bych žehlit.
Barčo, ročník 75 je můj brácha a už má dvě děti a to 8 a 6let ![]()
A jedna holka, co bydlí tady v ulici tak žila taky dlouho v Miláně, teď už je aspoň tři zpátky v ČR.
Děkuji za doplňující info, zítra to v seznámku pěkně poopravím
Ahoj Andrášku, ta tvoje malá je pěkný číslo
a tak když to bude kluk, tak to Hugo? ![]()
NO a kolik jsi tt??
Barco..uvidis…ty zkratky neznam…mela jsem znamou, taky Bara a taky ted bydli v Italii…a ten rocnik taky odpovida
…
Luci, je ti blbe?? Od zaludku, nebo ze na tebe neco leze? Tata je nemocny, tak se bojim, ze to od nej chytnu…
Ahoj Andrasku, vypada to, ze na UTZ pujdeme ve stejny den..teda alespon si myslim, ze me dr. posle hned v pondeli… ![]()