Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
24.1.07 13:37

Zuzi, zkusim to..ale pro jistotu jsem se uz objednala u ty svy „stary“…tak jdu na KO 15.2. Mela jsem potrebu se nekde u nekoho objednat :) ..to je dobre, ze si opustila definitivne gynekologa..super…S tim neplacenym volnem by to bylo dobry, ale taky je otazka, jestli na to vedeni pristoupi..kdyz ne, tak nevim, co budu delat..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
24.1.07 17:24

Těhulky září 2007

Maria86 (1986/ Praha4/ TP 18.9.)
Zuza (1977/ Praha4/ TP 11.9.) 7+1, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 7+6, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /TP 12.9.) 7tt, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 8+6, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 7+4, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 8+6, UTZ 5.2.
*moonlight** (TP 23.9.) 5+4, KO 1.2.

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
24.1.07 17:30

ahojky holky,
tak já jsem se tak strašně přejedla té bramborové kaše a filé, až je mi blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
24.1.07 17:54

jidlo

ahoj holky,
ta moje zravost zacina byt hrozna, v noci jsem se vzbudila a ac jsem se nacpala vecer skoro k prasknuti, dostala jsem strasnou chut na maslo. Tak jsem slupla par piskotu s maslem a hned mi bylo dobre (teda spis maslo s piskotama :D ). Dneska vari ten muj, uz musim bezet kdyby neco potreboval. Budeme mit danci masicko.
Mejte se vsechny co nejlip!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
24.1.07 18:32

Ahoj

tak me porad poboliva bricho…doufam, ze rosteme. taky se nemuzu dockat te kontroly…az pristi tyden. Ach jo.
Jo…ma nektera z vas vytok? Spinavejsi?
Gratuluji k srdickum......a co ta dvojčátka? To je super, že je v září máme :-)

tak zatím papa maminy......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
24.1.07 19:38

Radiku, já tady nevím o dvojčátkách 8O , uniklo mi něco?
Vím o nich v srpnu 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
24.1.07 20:03

Radiku, ještě jsem si všimla, že na Baby-café mají v září dvojčátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
24.1.07 20:58
LUCI píše:
Radiku, ještě jsem si všimla, že na Baby-café mají v září dvojčátka…

je…jsem to spletla!!!!jsem palice dubova…procitam obe diskuse najednou a s tema z baby-cafe se mi to popletlo :-((((
Tak sorry........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
24.1.07 21:01

jo a zalozi nam galerku??? Nebo uz ji mame? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
24.1.07 21:30

Radiku, to nevadí, že ses spletla, já taky chodím i na baby-café…

Tady fotogalerii ještě nemáme, bude o ni muset někdo požádat Lesinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.1.07 08:38

Ahoj holky…jak se mate??
radik, mam vytok, ale ne spinavejsi…
hanucha…tak to mas hezky chute i v noci :D ..ja zatim nemam zadne…jen vcera..tak jsem se tesila na tousty a kdyz jsem je jedla, tak se mi z nich udelalo spatne. Uz zacinam citit, ze se mi rano dela spatne…
Holky, a co vase briska?? Uz vidite zmeny?? Ach jo..jdu na KO az 15.2…nevim, jak to vydrzim… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.1.07 09:12

Ahoj holky,
konečně jsem se k Vám dostala, proležela jsem 3 dny v kuse, ta hnusná angína mi dala opravdu zabrat, měla jsem i teploty, takže se dost bojím o miminko, ale snad bude vše o.k. už se těším na kontrolu, ale ta je ještě daleko…

Píšete o bolesti břicha - taky tím trpím 2-3× za den, je to jako mála křeč, nebo jako když mám dostat MS, uklidňuje mě hodně švagrová (byla těhotná přesně před rokem) a taky si na to stěžovala. Všude i píšou že to je zvětšováním dělohy tak snad mají pravdu…ale na klidu to moc nepřidá…

Radik - výtok trošku mám, ale není špinavější, ptala jsem se na to Dr. a říkala že je to úplně normální na začátku těhu. Když jsem se jí na to ptala, tak mluvila i o hlenové zátce která se tam teď tvoří…nehledala jsem o tom žádné info, jen vím že ta se uvolní někdy při začátku porodu…

Holky chtěla jsem se zeptat už jste to řekli rodičům (budoucím babičkám a dědečků), nebo to stále držíte v tajnosti? Mnažel už to chtěl říct, ale já s tím nesouhlasila, raději až někdy kolem toho 12tt.

Opatrujte se a já si jdu zase lehnout.
Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.1.07 10:16

Ahoj holky,
jdu Vás jen pozdravit :)

Mario - já na sobě změny bříška pozoruji skoro od začátku, mě začalo růst hodně brzy. To samé jsem měla s Davídkem. Na mě musí každý hned poznat, že jsem těhotná :)

Koutecka - my jsme rodině, že čekáme miminko řekli již minulý týden. Museĺi jsme to říct mojí mamce, protože s ní bydlíme v jednom bytě a já jsem na neschopence. A ona v tu dobu byla zrovna nemocná, tak bych to neutajila. No a když už to věděla ona, tak jsme to řekli i ostatním.

Jinak jdu 30.1. na kontrolu, tak už se tam nemohu dočkat. Pořád doufám v to, že mi nová gynekoložka udělá UTZ. Jsem tak nedočkavá :)

Mějte se všechny moc hezky a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.1.07 10:32

Ahoj…
Koutecka, to jsem rada, ze ti je uz lip…take citim, ze na me neco leze… :? . Jinak mama uz to vi od zacatku a tatovi jsem to uz taky rekla…uz pred tydnem a teprve vcera semnou zacal normalne komunikovat…pritel to jeste doma nerekl. Jsou hodne staromodni, takze se obava, ze budou take dost nastvani ( z duvodu, ze cekame mimi a nejsme manzele )…

Zuzi, ja taky pozoruji zmeny, ale jen, ze mam to brisko takovy nafoukly…tesim se, az bude vic videt :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
25.1.07 10:53

ahoj holky,
jsu ze září 2006, loni touhle dobou jsem měla potvrzené těhotenství, tak jsem ráda, že jsou následovnice a přeju strašně moc stěstí :lol:

dívala jsem se, co je vás tu z prahy 4 - bydlím v kamýku a na čtyřku nedám dopustit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí