Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj petrax77 - tak Tebe také musím mezi námi přivítat
. Nám se mimi také podařilo hned na poprvé a Davídek také
. Užívejte si té krásné radosti a měj krásné pohodové těhotenství ![]()
Dekuju za privitani!
Jsem rada, ze si tady budeme moct popovidat… ![]()
Pozitri nas cekaji prvni testy, tak jsem docela nervozni, ale zaroven moc stastna, ze snad mimiska uvidime.
Ahoj Petrax, tvou zpravu jsem si mohla precist az ted, ale vidim, ze uz je vsechno ok. I nase miminko je moc chtene, podarilo se nam po peti mesicich snazeni, ale i tak mam spoustu obav…ale to je normalni.
Tesim se na vase novinky!
Mejte se krasne a hezky vecer!
Barca
Díky za přivítání ![]()
Četla jsem si vaše příspěvky a všimla si, že některé hledali nového lékaře. Pokud stále hledáte, tak můžu dát typ - velmi příjemný doktor, jednou mne operoval a pak jsem u něj zůstala. Při prohlídce je velmi opatrný, o všem komunikuje, vysvětluje, v ordinaci nespěchá - takže se můžu v klidu spát. všechny ordinace tam mají vybavené ultrazvukem, takže ho používá při každé prohlídce. Pokud byste měli zájem, napište mi na petrax77@atlas.cz a zašlu kontakt.
Ahoj holky.
![]()
Můžem se s „Krevetou“ přidat do povídání? Vylíhne se nám někdy koncem září, dr. nám ještě přesný termín neřekl.
![]()
ahoja, díky za přivítání:)
Naše mimi je také plánované a jak Vítek, tak kulíšek se povedli hned první měsíc:) ani jsem tomu nevěřila, protože jsme měli hektický prosinec a sexíku moc nebylo:)
Jediné, co mě trápí, je to, že jsem už týden nachlazená,naštětstí bez teplot. V krku pálilo jen dva dny, ted už je to dobré, ale děsně soplím spolu se synkem…Snad to fazulínovi neuškodí.
tak pa, jdu na kosmetiku, mám hlídání, hurrráááá ![]()
K+V+kulíšek 7tt
Ahoj holky…
ja mam radost…jak se nam to tu rozrusta..MOC zdravim a vitam nove maminy
.....
petrax77, vis, ze jsem mela stejne pocity?? Moc jsem miminko chtela…porad jsem na to myslela a i kdyz mi kazdy rikal, ze jsem mlada a blba, kdyz chci ted mimco, ja si myslela svy a porad jsem doufala, ze se to povedlo…ale vcera me najednou prepadl takovy ten pocit, ze uz je to opravdu tady a jestli to vsechno zvladnu. Fakt jsem byla uplne mimo, tak jsem sla radeji spat. V noci se mi zdalo, ze mam vedle postele malou postylku, kde spinka miminko a uz jsem zase „normalni“…byl to krasny sen. Hned po pobruzeni jsem se na to misto, kde bude postylka podivala a usmala.. ![]()
radik, to je hezky, ze taky budeme mit galerii..bohuzel fotecku jeste zadnou nemam, ale budu se tesit na vase…
Mejte se moc krasne a opatrujte se…hlavne venku na ledovce!!!
Těhulky září 2007
Maria86 (1986/ Praha4/ TP 18.9.)
Zuza (1977/ Praha4/ TP 11.9.) 7+3, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 8+1, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /TP 12.9.) 7+2, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 9+1, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 7+6, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 9+1, UTZ 5.2.
*moonlight** (TP 23.9.) 5+6, KO 1.2.
Andrášek (Praha) 8+6
Breav75 (Itálie/ TP 11.9.) 7+3, UTZ 27.1.
kristain (Zlín, TP?) 7tt
petrax77 (1977/ Praha/ TP?) 5+2, UTZ 1.2.
Vochechule ( Třebechovice, TP?,) 5+1
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - holčička 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matoula 9 let
Ahoj Těhulky
, takže opět vítám nové tvářičky a přeju, aby bylo vše OK!
Holky, koukněte všechny do seznámku, jestli je všechno tak, jak má být a ty, kterým tam chybí nějaké info, tak mi ho pošlete, ať to můžu doplnit.
Budu dávat aktuální seznámek každé ráno, ať to máme pěkně přehledné.
Přeji pěkný páteční den
Luci, ja jen pridam, ze jsem dnes 6+3…teda jestli to dobre pocitam…pocita se prvni den MS uz spineni nebo az kdyz se MS naplno rozjede??…ja totiz zacala spinit 10.12., ale naplno se to rozjelo 11.12., takze vsem hlasim 11.12.
![]()
Ahoj Mario, já si všimla, že už máš metřík a chtěla jsem ti do seznámku dopsat i tt, ale nějak sem to z toho tvého obráceného metříku nevyčetla ![]()
Já si myslím, že bys to měla počítat i s tím špiněním…Já jsem mívala MS tak, že dva dny nic moc a pak se to rozjelo a taky jsem to počítala od toho prvního dne…
Ale zase, když se jedná takhle o jeden den, jako u tebe, tak je to jedno, si myslím…
Luci, ja si predelam metrik..me to takhle taky nevyhovuje…
…tak to jo..ten den snad nevadi…ale stejne spatne pocitam…porad mi vychazi, ze jsem 6+4…na metriku mam 6+3… ![]()
Mario, mě taky, když si to počítám vychází, že jsem 8+6, ale na metříku mi to hodilo 9+1…, takže mi tam taky dva dny nějak lítaj, ale já to neřeším
Ve středu jdu na UTZ, kde mi dr. mimíska změří a řekne TP a já podle upravím metřík ![]()
Už se začínám strašně bát, poslední dny se hrozně pozoruju, jestli mě bolej dost prsa, jestli mi je dost blbě atd…Manžel je ze mě už na prášky a to se chci vidět v úterý večer, to mě asi někam zavře…
Tenhle UTZ je pro mě hrozně důležitej víš, v minulém těhu jsem v tom týdnu skončila…
, tak věřím tomu, že když to bude ok., takže už bude ok celé těhu…
Maria86 píše:
Luci, ja si predelam metrik..me to takhle taky nevyhovuje……tak to jo..ten den snad nevadi…ale stejne spatne pocitam…porad mi vychazi, ze jsem 6+4…na metriku mam 6+3…
Tenhle metřík je o hodně hezčí ![]()
Doufam Luci, ze ti to dopadne dobre…moc budu drzet palce.Uvidis, ze to to bude vsechno v poradku!!!! Ja se taky docela pozoruju, ale nejak mi nic neni…jen me trosicku boli bradavky..jinak nezvracim a citim se fajn..jsem jen trochu unavenejsi, ale unavena jsem byla vzdycky
..vcera jsem mela vylozene radost, kdyz se mi po snidani zvedl zaludek, ale dneska uz to bylo zase dobry…porad si pozoruju brisko
..dneska jsem videla fotku holciny, ktera je ve 25. tydnu a ta nema zadny brisko.....ja bych ho chtela mit brzo
…alespon malinky… ![]()
Mario, dík, jseš hodná ![]()
No, u nás na diskuzi je taky holčina, která je v 25 týdnu a nemá skoro žádné bříško, ale ona je taková drobná celá…, ikdyž ono se říká, že na tech drobnějších je to vidět dřív.
Já jsem taková normální, akorát
, mám 164cm a vážím kolem 64kg jak kdy…a bříško už trochu mám…
Když už máme tu svoji galerku, tak nechceš tam alespoň zatím svoji fotku, než tam začneme dávat ty fotečky z ultrazvuků?