Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky,
s radostí zakládáme diskuzi pro maminky čekající mimi v říjnu r. 2007. Takže hlaste se píšte. Budeme to spolu krásně prožívat.
Lime
Ahój!
Dnes ráno //. Sice ta druhá slabá, neb svoje dny očekávám až v sobotu, ale byla tam. Cítím to už asi od 3.dne a troufám si tvrdit, že už mám určité zkušenosti to poznat - pokud na konec téhle cesty dojdu bez nehod, bude to náš třetí kousek. Takže se hlásím do říjňátek - zatím trošku opatrně, abych to nezakřikla, ale snad tu vydržím ![]()
Manžel má v neděli narozeniny, tak ještě počůrám jeden papírek a bude hezký dárek.
Já už fakt od třetího dne po „oné události“ strašně sliním a večer mě pálí žáha.
Katka, Eliška (zítra 4 roky) a Štěpánek (skoro 18 měsíců)
Holky, s nostalgii vzpominam, jak jsem 7.2.2006 nasla // a dnes jsou z toho dve cacorky. Preju vam vsem, at to klapne!
Holky všem moc velká gratulace… celý říjen 2006 už vás netrpělivě vyhlížel
to aby sme mohli zavzpomínat ![]()
Všem jenom štěstí a pohodu a užívejte si krásně těhu aneb jak sme se loučili mi(říjen 2006) pohladte bříška
Lime (a ostatni),
tak se to nakonec povedlo! super … vidis, my jsme nakonec o mesic driv ![]()
Ahoj, já mám termín por. někdy na začátku října (dle mens.) tak ještě nevím, nebude-li to září. na první kontrolu jdu 1.3. tak třeba pak budu chytřejší
tak vás tu vítám, kdo jsme na tom podobně! čau mliko.
Ahojda holky,
to je bezva, že jste založily říjen. Moc jsme se na to s Mlíkem a Verububu ze září 2007 těšily.
Jste šikulky!
papa šiki
Trochu se smutkem čtu říjen 2007
… Všem a i dalším příchozím přejeme ať vám těhu vyjde a narodí se vám krásná zdravá miminka. Užívejte si to, strašně rychle to totiž uteče ![]()
Linda + Sárinka
Holky děkujeme za gratulace-
Takže mě dle MS vychází termín na 17/10. Uvidíme co řekne pan doktůrek.
Tak co Katulínku, Mlíko jak se cítíte
. u mě už začíná nechutenství:-(
pa
Ahojte těhulky! Jen tak potichoučku šepkám, že asi i já se k vám přidám, k dr. jdu sice až 14.2., ale v úterý na mě koukly //, ve středu ráno pro ujištění taky a jelikož má MS zpoždění asi 5 dní, tak to vypadá na těhulkovství. Netuším, jestli to vyjde na říjen nebo už předbíhám a bude to až listopad. Necháme se překvapit.
Hezký večer, dobrou noc, Evulefka s chrupkajícím Vašíčkem (2ročky)
co se týče nechutentví, tak mi vůbec nic není, žádný zvracení, omdlévání, nic takovýho, asi si to vyberu pak někdy jindy
no to jsem teda zvědavá. akorát mám teď pořádnýho chřipáka, tak se léčím lipovým čajíkem a vzala jsem si i jeden paralen.tak dobrou holky, opatrujte se.
Ahoj
Jdu Vám popřát krásné těhulkovství, jako už několik lidiček od nás ze října 2006, užívejte si to, ať vás moc netrápí nevolnosti a ostatní neduhy. Já našla // 10.2. a teď v ložnici spinká už 3 měsíční klučina. Strašně rychle to letí a než se ohlédnete, tak i vy budete mít miminka v náručí.
Klára a Kubikula
Ahoj holkýý, tak já se taky hlásím do října
No a co se týče nechutenství, jestli myslíš jako, že nemám vůbec na nic chuť, tak to na mě přišlo dneska
tolik jídla tu mám, ale nechce se mi do ničeho, chjo. Já zatím vypadám na 15.října, tak uvidíme ![]()
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10401;29/st/20070106/o/14/l/28/k/a8dd/ttc.png:http://tickers.TickerFactory.com/…a8dd/ttc.png
Ahojky holky, takže už je nás 5? jestli počítám dobře:
zatím mini pidi seznámek který, doplníme, jak která bude chtít.
Jo nechci se chlubit, ale dneska mám narozeniny 33l. tak to všem dáváme jako dárek ![]()
Těhulinky říjen 2007
Lime
Katulínek
Mlíko
Evulefka
1kocicka111
čauky Lime