Říjen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
8.2.07 11:14

Říjen 2007

Ahojte holky,

s radostí zakládáme diskuzi pro maminky čekající mimi v říjnu r. 2007. Takže hlaste se píšte. Budeme to spolu krásně prožívat.

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1084
8.2.07 13:04

Ahój!
Dnes ráno //. Sice ta druhá slabá, neb svoje dny očekávám až v sobotu, ale byla tam. Cítím to už asi od 3.dne a troufám si tvrdit, že už mám určité zkušenosti to poznat - pokud na konec téhle cesty dojdu bez nehod, bude to náš třetí kousek. Takže se hlásím do říjňátek - zatím trošku opatrně, abych to nezakřikla, ale snad tu vydržím :wink:
Manžel má v neděli narozeniny, tak ještě počůrám jeden papírek a bude hezký dárek.
Já už fakt od třetího dne po „oné události“ strašně sliním a večer mě pálí žáha.
Katka, Eliška (zítra 4 roky) a Štěpánek (skoro 18 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
8.2.07 13:09

Holky, s nostalgii vzpominam, jak jsem 7.2.2006 nasla // a dnes jsou z toho dve cacorky. Preju vam vsem, at to klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.2.07 13:50

Holky všem moc velká gratulace… celý říjen 2006 už vás netrpělivě vyhlížel :wink: to aby sme mohli zavzpomínat :P
Všem jenom štěstí a pohodu a užívejte si krásně těhu aneb jak sme se loučili mi(říjen 2006) pohladte bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
8.2.07 14:20

Lime (a ostatni),

tak se to nakonec povedlo! super … vidis, my jsme nakonec o mesic driv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.2.07 15:33

Ahoj, já mám termín por. někdy na začátku října (dle mens.) tak ještě nevím, nebude-li to září. na první kontrolu jdu 1.3. tak třeba pak budu chytřejší :D tak vás tu vítám, kdo jsme na tom podobně! čau mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.07 15:48

Ahojda holky,

to je bezva, že jste založily říjen. Moc jsme se na to s Mlíkem a Verububu ze září 2007 těšily.

Jste šikulky!

papa šiki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
8.2.07 16:03

Trochu se smutkem čtu říjen 2007 :D … Všem a i dalším příchozím přejeme ať vám těhu vyjde a narodí se vám krásná zdravá miminka. Užívejte si to, strašně rychle to totiž uteče :wink:

Linda + Sárinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
8.2.07 18:00

Taky preji pohodove tehu a zdrave prcky ve vysledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.2.07 21:11

Holky děkujeme za gratulace-
Takže mě dle MS vychází termín na 17/10. Uvidíme co řekne pan doktůrek.

Tak co Katulínku, Mlíko jak se cítíte :-). u mě už začíná nechutenství:-(

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.2.07 21:27

Ahojte těhulky! Jen tak potichoučku šepkám, že asi i já se k vám přidám, k dr. jdu sice až 14.2., ale v úterý na mě koukly //, ve středu ráno pro ujištění taky a jelikož má MS zpoždění asi 5 dní, tak to vypadá na těhulkovství. Netuším, jestli to vyjde na říjen nebo už předbíhám a bude to až listopad. Necháme se překvapit.
Hezký večer, dobrou noc, Evulefka s chrupkajícím Vašíčkem (2ročky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.2.07 21:58

co se týče nechutentví, tak mi vůbec nic není, žádný zvracení, omdlévání, nic takovýho, asi si to vyberu pak někdy jindy :cry: no to jsem teda zvědavá. akorát mám teď pořádnýho chřipáka, tak se léčím lipovým čajíkem a vzala jsem si i jeden paralen.tak dobrou holky, opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
8.2.07 23:01

Ahoj

Jdu Vám popřát krásné těhulkovství, jako už několik lidiček od nás ze října 2006, užívejte si to, ať vás moc netrápí nevolnosti a ostatní neduhy. Já našla // 10.2. a teď v ložnici spinká už 3 měsíční klučina. Strašně rychle to letí a než se ohlédnete, tak i vy budete mít miminka v náručí.

Klára a Kubikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.07 12:40

říjen

Ahoj holkýý, tak já se taky hlásím do října :) No a co se týče nechutenství, jestli myslíš jako, že nemám vůbec na nic chuť, tak to na mě přišlo dneska :( tolik jídla tu mám, ale nechce se mi do ničeho, chjo. Já zatím vypadám na 15.října, tak uvidíme :)

""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10401;29/st/20070106/o/14/l/28/k/a8dd/ttc.png:http://tickers.TickerFactory.com/…a8dd/ttc.png

• Citovat
  • Upravit
682
9.2.07 13:56

Ahojky holky, takže už je nás 5? jestli počítám dobře:

zatím mini pidi seznámek který, doplníme, jak která bude chtít.

Jo nechci se chlubit, ale dneska mám narozeniny 33l. tak to všem dáváme jako dárek :-)

Těhulinky říjen 2007
Lime
Katulínek
Mlíko
Evulefka
1kocicka111

čauky Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...