Poradna duly
Jana Čurdová
Káji, tak to má být
U prvního těhu, jsem to taky tak dělala. Dneska jsem měla možnost se 2 hod vyspat, protože Bětule nebylo dobře, tak vytuhla. Ale radši ať je OK, já to nějak překlepu. Ale jakmile sednu k TV jsem do 5 min. tuhá ![]()
Jenže když furt odpočívám a spím tak toho moc nestihnu. Potřebovala bych uklid, dodělat ty daně, ještě tak něco uvařim, ale ňák na nic nemám náladu. V práci jsem jak přejetá parním válcem
Teda Verububu ty si jak já taky když to na mě přijde a šéf sedí na proti mě tak jdu na záchod a zavřu oči a chrupkám ![]()
ahoj,
několik dní jsem tu nebyla a je mi moc líto,že musím poprosit Lime,aby mě vymazala ze seznámku.Moje diagnoza missed abortion,ale prý příroda ví proč to tak někdy řeší,řekl mi lékař. Ivčo, my se určitě brzy potkáme v některém přístím měsíci a vám všem ostatním přeji pohodové těhu a ta nejkrásnější mimi na světě. Sem tam se za vámi stavím abych dala vědět,jak se ke mě štěstí točí. Pa Mína
Míno to je mi moc líto, ale nezoufej určitě to výjde příště držím ti moc palečky
Kája
ahoj holky, já k vám nepatřím, ale původně jsme si s manželem plánovali, že říjek je krásný měsíc pro našeho prcka. No dopadlo to trochu jinak,takže rodíme koncem června.
Všem vám přeji klidné a pohodové těhotenství, rostoucí pupíky a hodné doktory. ¨P.S: Já jsem pořád jako včelí medvídek - i ve druhém trimestru - jak lehnu okamžitě usnu.
Míno, taky držím palečky a moc se těším, až se dozvíme, pro který měsíc se vaše mimčo rozhodlo.
Tak hodně štěstí!
Katka
Mino, i ja se pridam s litosti. Ale ver panu doktorovi, ze priroda vi co dela a priste to urcite vyjde. Ani my ostatni nemame zdaleka vyhrano.
Petra2
Míno, taky je mi to moc lito. Příště to určitě vyjde a bude to nádherný děcko. Držím palce atěším se, až sem tu novinu ohlásíš.
Dzazi
Ahoj Míno, to je mi líto, ale hlavu vzhůru, zatím se nic neděje, za měsíc už se to klidně může znovu v pohodě povést ![]()
Já stále pokračuju ve svých zvracících ránech, akorát víkend byl v pohodě, nevím, jak je to možný, že v práci jsem okolo devátý zvracela od čtvrtka zatím každý den a sobota, neděle nic. Byla jsem lyžovat, na sjezdovkách v sobotu a běžkách v neděli (holky, sportujete zatím normálně, jak netěhu, nebo si dáváte na nějaké druhy aktivit extra pozor????), tak nevím, jestli mi ten čerstvý vzduch prospěl, či co. A jak tady píšete, že pořád spíte, tak já spím taky pořád, po obědě vždycky (mám teď odpoledne volný, abych stihla psát diplomku, a všechno volno prospím). Pak se vždycky probudím a začnu být nervozní, že jsem zas nic neudělala, takže skrz tu nervozitu zas skoro nic neudělám, no je to děsný. tak doufám, že to spaní a zvracení brzo odezní.
Tak se mějte a pište, jak se daří, čau mliko
Cauky Mliko,
moc zavidim lyzovani, ja se na lyze uz asi dva roky nedostala. Ja taky lyzovala, kdyz jsem byla poprve tehu - do 4. mesice. Ale ted uz bych do toho nesla. Ja si docela verim, ze se nikde nevymaznu, clovek jezdil preci jenom opatrne, ale spis bych mela strach, ze nekdo sejme me a problem je tu. Bezky jsou v pohode. Taky jsem hodne plavala - kazdy rano kilometr, to byla moje droga, a vydrzelo mi to skoro az do odchodu na materskou (sla jsem 8 tydnu pred porodem), i kdyz uz to nebyl kilak, ale kazdy rano jsem v bazenu byla. Plati vsak a v tehu asi dvojnasib - vseho s mirou (nebo s Mirou - ted nejak nevim).
No uzivej si vseho (zvraceni ne), az vas bude vic je to tezsi.
Petra2
tak Míno, hodně moc štěstíčka. Musíš věřit a ono to dopadne. Vyšlo vám to brzičko po vysazení antikoncepce, takže se organismus třeba nestačil pořádně připravit. Zdravě bašti, kup si vitamínky, jestli je ještě nemáš, a brzy tu čekám Tvoji zprávičku ![]()
Holky, kdo všechno jste už doma? Já jsem asi 6+0, ale moc to v práci nezvládám a mám výčitky, že myslím na to zůstat zatím doma.
Také stále spím jak medvídek, začínají na mě chodit po ránu a během dne takové mdloby a nesoustředěnost a k tomu ty děti ne bezproblémové ![]()
Zítra se chystám poprvé k doktorovi, tak nevím co mu říct, zda se mám o té práci zmínit.
Jak to máte vy? Poraďte, prosím prosím. ![]()
Ty brďo, holkýýýýýýý, tu zprávu a dotaz ,,prý od KOČIČKY111,, jsem psala já-missinka
Nechápu jak je to možný. ![]()
no s tou prací si myslím, že to klidně řekni doktorovi, mělo by mu to být uplně jedno (žádný mínus body z toho nemají), dneska to dělá skoro každej, že jde hodně brzo na „těhotenskou“ dovolenou, já takových lidí znám bezpočet a když jsem se o tom bavila se svojí dokt., říkala, že mi to klidně napíše, jakmile řeknu. A když se necítíš dobře, tak bych šla klidně domů. Horší to možná bude se zaměstnavatelem, ty se asi můžou bránit a dělat různý obstrukce, ale ve výsledku tě taky musí pustit.Lepší je to říct co nejdřív, budeš-li se tam pak chtít vrátit, tak přece jenom by si měl člověk udřet jakž takž dobrý vztahy.tak pa mliko.
Ahojky mlíko
Děkuju za radu. V práci vedení ví, že jsem začínající těhulka. Snad by to nějak zkousli. Nebo jsem si říkala, že bych zůstala chvíli a pak ještě třeba do té práce šla. Fakt nevím, uvidím zítra u doktora. A jakpak se máš ty? Už jsem si říkala, že všichni nejspíš dnes funí do deky a ty ses ozvala......to je fajn ![]()