Říjen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
19.2.07 22:01

Káji, tak to má být :wink: U prvního těhu, jsem to taky tak dělala. Dneska jsem měla možnost se 2 hod vyspat, protože Bětule nebylo dobře, tak vytuhla. Ale radši ať je OK, já to nějak překlepu. Ale jakmile sednu k TV jsem do 5 min. tuhá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
20.2.07 09:29

Jenže když furt odpočívám a spím tak toho moc nestihnu. Potřebovala bych uklid, dodělat ty daně, ještě tak něco uvařim, ale ňák na nic nemám náladu. V práci jsem jak přejetá parním válcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
20.2.07 11:05

Teda Verububu ty si jak já taky když to na mě přijde a šéf sedí na proti mě tak jdu na záchod a zavřu oči a chrupkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
20.2.07 12:13

ahoj,
několik dní jsem tu nebyla a je mi moc líto,že musím poprosit Lime,aby mě vymazala ze seznámku.Moje diagnoza missed abortion,ale prý příroda ví proč to tak někdy řeší,řekl mi lékař. Ivčo, my se určitě brzy potkáme v některém přístím měsíci a vám všem ostatním přeji pohodové těhu a ta nejkrásnější mimi na světě. Sem tam se za vámi stavím abych dala vědět,jak se ke mě štěstí točí. Pa Mína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
20.2.07 12:17

Míno to je mi moc líto, ale nezoufej určitě to výjde příště držím ti moc palečky

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
20.2.07 12:24

ahoj holky, já k vám nepatřím, ale původně jsme si s manželem plánovali, že říjek je krásný měsíc pro našeho prcka. No dopadlo to trochu jinak,takže rodíme koncem června.
Všem vám přeji klidné a pohodové těhotenství, rostoucí pupíky a hodné doktory. ¨P.S: Já jsem pořád jako včelí medvídek - i ve druhém trimestru - jak lehnu okamžitě usnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
20.2.07 12:49

Míno, taky držím palečky a moc se těším, až se dozvíme, pro který měsíc se vaše mimčo rozhodlo.
Tak hodně štěstí!
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.2.07 13:08

Mino, i ja se pridam s litosti. Ale ver panu doktorovi, ze priroda vi co dela a priste to urcite vyjde. Ani my ostatni nemame zdaleka vyhrano.

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.2.07 16:44

Míno, taky je mi to moc lito. Příště to určitě vyjde a bude to nádherný děcko. Držím palce atěším se, až sem tu novinu ohlásíš.
 Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.2.07 18:40

Ahoj Míno, to je mi líto, ale hlavu vzhůru, zatím se nic neděje, za měsíc už se to klidně může znovu v pohodě povést :)

Já stále pokračuju ve svých zvracících ránech, akorát víkend byl v pohodě, nevím, jak je to možný, že v práci jsem okolo devátý zvracela od čtvrtka zatím každý den a sobota, neděle nic. Byla jsem lyžovat, na sjezdovkách v sobotu a běžkách v neděli (holky, sportujete zatím normálně, jak netěhu, nebo si dáváte na nějaké druhy aktivit extra pozor????), tak nevím, jestli mi ten čerstvý vzduch prospěl, či co. A jak tady píšete, že pořád spíte, tak já spím taky pořád, po obědě vždycky (mám teď odpoledne volný, abych stihla psát diplomku, a všechno volno prospím). Pak se vždycky probudím a začnu být nervozní, že jsem zas nic neudělala, takže skrz tu nervozitu zas skoro nic neudělám, no je to děsný. tak doufám, že to spaní a zvracení brzo odezní.

Tak se mějte a pište, jak se daří, čau mliko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.2.07 19:22

Cauky Mliko,

moc zavidim lyzovani, ja se na lyze uz asi dva roky nedostala. Ja taky lyzovala, kdyz jsem byla poprve tehu - do 4. mesice. Ale ted uz bych do toho nesla. Ja si docela verim, ze se nikde nevymaznu, clovek jezdil preci jenom opatrne, ale spis bych mela strach, ze nekdo sejme me a problem je tu. Bezky jsou v pohode. Taky jsem hodne plavala - kazdy rano kilometr, to byla moje droga, a vydrzelo mi to skoro az do odchodu na materskou (sla jsem 8 tydnu pred porodem), i kdyz uz to nebyl kilak, ale kazdy rano jsem v bazenu byla. Plati vsak a v tehu asi dvojnasib - vseho s mirou (nebo s Mirou - ted nejak nevim).

No uzivej si vseho (zvraceni ne), az vas bude vic je to tezsi.

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.07 19:51

tak Míno, hodně moc štěstíčka. Musíš věřit a ono to dopadne. Vyšlo vám to brzičko po vysazení antikoncepce, takže se organismus třeba nestačil pořádně připravit. Zdravě bašti, kup si vitamínky, jestli je ještě nemáš, a brzy tu čekám Tvoji zprávičku :wink:

Holky, kdo všechno jste už doma? Já jsem asi 6+0, ale moc to v práci nezvládám a mám výčitky, že myslím na to zůstat zatím doma.

Také stále spím jak medvídek, začínají na mě chodit po ránu a během dne takové mdloby a nesoustředěnost a k tomu ty děti ne bezproblémové :(
Zítra se chystám poprvé k doktorovi, tak nevím co mu říct, zda se mám o té práci zmínit.
Jak to máte vy? Poraďte, prosím prosím. :?

• Citovat
  • Upravit
115
20.2.07 20:01

Ty brďo, holkýýýýýýý, tu zprávu a dotaz ,,prý od KOČIČKY111,, jsem psala já-missinka 8O Nechápu jak je to možný. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.2.07 21:27

no s tou prací si myslím, že to klidně řekni doktorovi, mělo by mu to být uplně jedno (žádný mínus body z toho nemají), dneska to dělá skoro každej, že jde hodně brzo na „těhotenskou“ dovolenou, já takových lidí znám bezpočet a když jsem se o tom bavila se svojí dokt., říkala, že mi to klidně napíše, jakmile řeknu. A když se necítíš dobře, tak bych šla klidně domů. Horší to možná bude se zaměstnavatelem, ty se asi můžou bránit a dělat různý obstrukce, ale ve výsledku tě taky musí pustit.Lepší je to říct co nejdřív, budeš-li se tam pak chtít vrátit, tak přece jenom by si měl člověk udřet jakž takž dobrý vztahy.tak pa mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.2.07 21:46

Ahojky mlíko :) Děkuju za radu. V práci vedení ví, že jsem začínající těhulka. Snad by to nějak zkousli. Nebo jsem si říkala, že bych zůstala chvíli a pak ještě třeba do té práce šla. Fakt nevím, uvidím zítra u doktora. A jakpak se máš ty? Už jsem si říkala, že všichni nejspíš dnes funí do deky a ty ses ozvala......to je fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí