Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!
Zdravím po úžasném „bezdětném“ víkendu, krásně jsem se prospala.
Ivčo, držím palce, já při druhém taky trošku špinila a okamžitě jsem letěla k doktorovi (byli jsme v Rakousku a stálo mě to 30 euro, neboť tenhle doktor neměl smlouvu s mou pojišťovnou) a ten mě uklidnil. Doporučil taky klid a nic těžkého nezvedat. Měla jsem Elišku 22 měsíců, tak to moc nešlo. Dopadlo to dobře, tak věřím, že Tobě to dopadne taky tak.
Aladino, s pozdější ovulací je to možný, já s Eliškou měla totéž a na UTZ jsem musela 2-3× (už si nepamatuju), než bylo něco průkazného vidět.
Jinak já se cítím celkem těhotně v tom, že je mi dopo a večer blbě a hlavně večer mám šíleně žravou a chutě na kyselý a slaný. V sobotu mě manžel pozval do čínské restaurace na večeři, tak jsem se fakt pořádně najedla. Dnes už zase neslaný vývar a dojídání kašiček… Jo, děti jsou super ![]()
Pa Katka
Ahoj Baruš,
držim palce na diplomku, ja uz ji mam nastesti za sebou, ale snazim se ted dohnat vsechny resty, abych mohla v kvetnu udelat posledni statnice a jeste aspon chvili pracovat… Taky mi ted nic moc neni, jen se mi obcas zvedne zaludek ci pichne v brise.
Preji vsem krasny den a tyden!
Ahoj těhulky,
moc Vám všem děkuji za podporu, po přečtění prvních reakcí od Petra2 a Makk jsem skutečně vyrazila do nemocnice.
Dnes jsem se vrátila a bohužel sama
. Byla tam ale hodná paní doktorka, která mě uklidnila, že se to může povést klidně hned další měsíc znovu, prý se to nedalo ovlivnit, narostla mi nízká sliznice a mimi se tam necítilo dobře. Prý se to někdy po vysazení HAK stává, než se srovnají hormony v těle.
Snažím se být optimista, povedlo se nám to hned druhý měsíc, tak to třeba půjde dobře…
Nicméně Vám všem moc fandím a držím Vám pěsti, budu se sem chodit dívat na Vaše metříky.
Těším se, že Vám brzy zase napíšu, že se nám to povedlo podruhé, však listopad, prosinec, leden, únor.......jsou taky hezký měsíce pro narození miminka!
Holky, ještě jednou moc díky, Lime, tak těžce se mi to píše, ale mě bohužel ze seznámku vymaž. Tak ať se hezky kulatíte
a miminka ať Vás nezlobí
!
Ahoj Ivana
Ivanko, je mi to opravdu moc lito, drzim ti pesticky a neboj urcite se to brzy povede znovu, neboj priroda je mocna. Drz se a moc o tom nepremyslej, zivot jde dal a to prijemnejsi te teprve ceka.
a ozvi se
pa pa
Petra2
Ahojky.
Ivuško to je mi moc líto, ale povedlo se Vám to opravdu brzy, tak jsem přesvědčená, že budeš za chvíli psát do listopadu.
no Lucinka už je skoro zdravá manžel už jde pomalu do práce zato já mám pěknou rýmu a bolí mě v krku my se z toho snad nevyhrabem.
A to mě asi začíná kvasinkový zánět tak asi budu muset zítra skočit na gyndu ach jo a já chtěla ještě počkat s kontrolou.
no já dokud neuvidím fazolku na UZ tak se taky nechci moc radovat. Udělalalo se mi tak dobře, že si jako těhulka ani nepřipadám zatím.
No mejte se všechny krásně Drobek
Ahoj holky,
tak dnes mám po ultz jsem 7+5 a termín mi napsala 1.10. Srdíčko jsem taky viděla
Mak
Ahojte holky,
až mě zamrazilo a zabbylo líto KalindyIvči. KalinkoIvčo držíme palce ať je to příště jde podle tvých přání, a budeme rádi když se občas na nás přijdeš podívat a doufám se i pochlubit. My všechny to zatím nemáme vyhrano, takže se modlím za nás ať už nikdo neubude.
Zdravím Verububu: už to chápu o tobě taky psala nějaká těhulenka na začátku. Takže Vítáme tě ![]()
U mě nic zajimavého, kromě toho , že jsem byli u dětské lékařky, na kontrole, tak snad už je to dobré, doufám hlavně , že jsme si nic nedonesli.
Květinko2: já byla taky takhle spavá v prvním těhu, no špatné to není, protože pak mimi je pohodové
( možná) a, ated je to lepší, možná jestli nemáš málo železa jako já, mě to železo co beru hodně pomohlo.
Katulínku: vím o čem mluvíš hlavně to dojídání dětských kaší, asi se taky dám zlákat na něco pikantního.
pa
Ahoj těhulky,
tak nejdřív posílám Ivče pozdrav a přání ať se jim třeba hned v březnu mimi zadaří, budeme ti pak radit jako zkušené matky s měsíčním předstihem. (no hlavně já haha).
Díky holkám za podporu s diplomkou, včera jsem do toho čumákovala do půlnoci a dnes jsem K.O.
Dnes jsem byla u švagruše, má holčičku 14 měsíců a je to nádhera. Srandovní dítě a pohodová mamina. Tak bych to taky chtěla.
Jo a dneska u zubaře parádička, budou mi převrtávat dva zuby moc se těšim. ![]()
Tak se zatím mějte. Já se po večerech zase přihlásím.
Ahoj „nejzkušenější“ matka baruš
Bohužel mi nezbývá než se přidat k ostatním - Ivčo, je mi to líto. Ale je fakt, že příroda toho ví víc než my a tak má asi důvod, proč se Tvoje mimčo má narodit třeba až v listopadu. Tak jako ostatní držím pěsti a doufám, že se nám pochlubíš, až to přijde!
Jinak taky držm palce těm, které studují, ať to zdárně dovedou do konce. Já školu dodělala ještě před dětmi, ale asi 2× se mi zdál sen, že mám za týden státnice, a já neumím vůbec nic a děti vůbec nechtějí spát a jen řvou. Hrůza. Horší už jsou jen mé sny o písemkách a matiky na gymplu.
Makk, jak Ti závidím ten UTZ se srdíčkem. Jdu až 7.3. a nevím jak to vydržím. Jestli bude vše OK, tak si pak udělám těhu metřík, už se těším.
Mějte se všechny báječně
Katka
Ivčo je mi to taky moc líto a doufám že se Vám znovu brzy zadaří.
Ahoj všem,
Ivčo i já se přidávám, je mi to moc líto. Přeji hodně štěstí a ať se brzy zadaří.
Dneska jsem konečně viděla bublinu i se srdíčkem
Byl to nádherný pocit. Za čtrnáct dní jdu na další Utz a odběry krve.
Jinak Bětuška dneska začala kašlat, má teplotu přes 38 a než šla spinkat blinkala. Ach jo. Chuděra malá, brečela, že poblinkala koberec a že to smrdí… Bylo mi jí tak líto. Už aby byla ok.
Někdo tu psal, že stále chodí na záchod, taky se přidávám… V noci několikrát, taky jsem večer strašně nafouklá a nemůžu spát. Přitom se snažím nepřecpávat, ale stejně. A že je to těžký vydržet, mám snad chutě na všechno nezdravý a hlavně kolem desátý večer
Jinak bych také stále spala, ale nemůžu, tak co nemáte ještě malý prcky si spaní užívejte a ničeho nelitujte. ![]()
Pa Petra
To já taky pořád spím pokud to jde.
V neděli jsem si vytáhla venku lehátko a zabalila se do deky a usla na sluníčku to sem si krásně schupla. A když přijdu z práce domu tak provozuji gaučing a tak hodinu spim.