Poradna duly
Jana Čurdová
Drobek píše:
Luci díky tak se zadařilo a je to super. A jak Ty?
Drobku, u mě zatím v pohodě. V září 2007 v galerce je fotečka našeho kulíška, je to ta u které není nic napsáno. Za 14 dní jdeme na UTZ ve 12tt, tak snad bude vše v pořádku.
Drobku, moc Ti držím palečky, ať je vše, jak má být!!!
Ty Brdo to nám to hezky roste, holky si pak budou, v říjnu máme kolik 31 dní?? Takže minimálně 31 dětí
Baruš/28r/2..10
Kája/27r/4.10
Dzazi/26r./11.10
1kocicka111(Petra2)/32r./12.10
Kvetinka2(Hanka)/29r/13.10
bbettka(Petra)/27r/14.10
Lime(Lenka)/33r./17.10
misinka(Šárka)/27r/18.10
Katulínek (Katka)/31r./21.10 .Mína./-/20.10
Drobek/29r/25.10
Mlíko
Evulefka
Ahoj, pro doplnění_ mi bude za měsíc 24, termín porodu 6.10., na kontrolu 1.3. jinak nám se chřipka nevyhla, sotva jsem se zmátořila já, ulehl další člen rodiny s horečkama, tak se držte!!! já musím pracovat. mliko
Holky, nestraste porad s tema chripkama, myslela jsem, ze uz to konci a ono asi ne. Je pravda, ze u nas chodi do skolky dve deti. No budu radsi deti dopovat stale echinaceou. Dostat chripku tak nevim. Rodice mam pres sto kilometru daleko, na manzela se spolehnout moc nemuzu, je porad nekde v trapu, ted jsme treba byli sami o vikendu a dnes zase na tri dny odjel. No myslim, ze v tom nejsem sama, ze je to takovy normalni model „moderni rodiny“.
Holky da se nejak udelat, aby se vam metrik zobrazol ve vasi odpovedi automaticky?? Nebo si ho tam pokazde vkladate znovu?? Dik za info, jsem jiz pomalu sestym rokem doma a pomalu magorim.
Petra2
Ahoj holčiny,
vítám další nováčky, co jsem tu nebyla, tak jste se pěkně rozmnožily ![]()
Peťo, metříky si můžeš nastavit ve svém profilu v nastavení. Ten kód zkopíruješ do podpisu. (Jen jsi něco psala, že Kočička není na stálo, tak to budeš moci asi dát až ke svýmu nicku. )
Petra
Ahoj Kajo. jsem ze severniho okraje - obec Mesice, je to smer Melnik, cca. 5km od hranice Prahy. A ty??
Petra 2
Ahoj těhulky, nejste některá od Rakovníka nebo Kladna? Ať si můžeme radit konkrétní věci z našich regionů.
Jinak díky Lime, že to tady moderuje a sleduje, i když je ode mě tak daleko.
Těším se jak nám společně porostou pupíky! Mějte se dobrou.
Ahojte holky:
tak hurá jemi dobře, myslím, že nic nebrání jít zítra ke gynďolořovi. Ami pojede v kočárku, teplotu nemá, takže ležet může i v kočárku. Dneska venku bylo skutečně krásně.
Jinak prý má být venku letos docela vedro, tak se máme naco těšit
Pěkně se nám bude potit. Třeba pod prsy ![]()
Jo holky nevíte co je s Evulefkou, musím se podívat, jestli není v září ![]()
Ty brďo chtěla jsem se dívat na dovolenou na CT2 a já blbec koukám na Hříšný tanec… to fakt to těhotenství, jinak bych se nato nedívala ( teda pomyslím třetí..)
pěkný večer na pište pište , co se Vám honí v hlavě.
Teda nemusíte všechno:-)
Ahoj těhulky, všem vám chci moooooc pogratulovat!!! Docela mě to tady dojalo
Opravdu to strašně letí, takže si to užívejte
Přeju klidné a bezproblémové těhotenství, rychlý porod a hlavně zdravá miminka
Musím zatlačit slzu a pádit kojit
Opatrujte se…
Ahoj holky
tak jsem včera příteli oznámila tu radostnou novinu a bylo to užásný.
Petro2 já jsem na jiný straně Prahy, na Benešovsku, do Prahy to mám 35km po D1, jezdím to každý den do práce.
Dobré ráno všem,
Lime doplňuji do seznamu údaj .Mína./39r./20.10. Jinak já se včera
na ten pořad na ČT2 dívala spolu s přítelem a shodně jsme konstatovali,že
to chlapům na mateřské sluší a upřimně-že mají v sobě asi víc trpělivosti a klidu než my ženský. Pokud vše v pořádku dojde do zdárného konce tak i u nás jsme okolnostma nuceni to tak řešit,že se „dovolovat“ bude tatínek ![]()
Ahojky.
Tak jsem dneska byla s Lucinkou u doktorky a má chřipku jak trám teď už spí a já si půjdu asi taky odpočinout jsem nějaká unavená. V noci spala malá špatně zlobí jí rýma. No manžel už je docela dobrej. no já jsem se objednala na gyndu na 6.3. jinak mi je docela dobře jen ta únava.
Jinak je krásný že se tak rozrůstáme víc hlav víc ví. Tak se všechny mějte držte se.
Drobek
Lime já bych měla malou opravu, mě příští měsíc bude teprve 26. ![]()
Holky vyjste všechny doma? Nebo ještě někdo je pracující jako já? ![]()
Ahojda!
To to tady frčí
Paráda!
Petro2, břicho mám nefouklejší, tak když sedím, občas si rozepnu knoflík, ale jinak neroste. Neroste ani nic dalšího
Těším se, že brzy budu mít prsa aspoň jako před prvním kojením. Ale DollyB? Nedostižný sen. Celkem jsem kojila skoro 2 a 3/4 roku, přestala jsem koncem prosince, a je to bohužel dost znát…
Já jsem z Hostivice u Prahy (mezi Pha a Kladno) a dost aktivit máme Pha 6 a 5 (Eliška chodí do školky do Motola).
Jinak dost často je mi na zvracení a jsem dost podrážděná. Což ale nebude jen tím těhu. Mám dva draky
, tak mě občas vytočí i bez //. A jsem taková lítostivá a přecitlivělá. U Hříšného tance jsem taky zkejsla (to je intelektuální úpadek
) a i jsem uronila slzu. Při zprávách si taky občas zapláču.
Chřipky se nám, ťuk, ťuk na dřevo, zatím vyhýbají. Bereme preventivně Oscilococcinum (homeopatika), tak to možná fakt funguje. Ale abych to nezakřikla.
Až se Štěpa vyspí, jedu pro Elu do školky a pak k našim. Přespím tam a až máma zítra přijde z práce, hurá vstříc víkendu bez dětí. Musím si to užít, nevím, jestli mi někdo v budoucnu ty 3 šmudly pohlídá ![]()
Tak se opatrujte
Katka (Eliška 02/03, Štěpánek 08/05)