Říjen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
10.2.07 17:35

Ahoj hlasim se jako sesta.

• Citovat
  • Upravit
16743
10.2.07 17:52

Tak já taky nemůžu nezavzpomínat. Dneska je to přesně rok co jsem našla // a po hodně dlouhém těhu-musela jsem ležet mám tu svojí krásnou cácorku. Přeju všem krásné a pohodové těhu a na konci zdravá miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
10.2.07 18:45

Čauky!
Hlásím se, // potvrzeny, měsíčky nedorazily, tak snad je to tady! V pátek večer jsme slavili narozky (Eliška měla 4 roky, manžel má v neděli 36), tak manžel dostal obálku s papírkem. To byla radost… Plánovali jsme, že začněme třetí mimčo zkoušet tak v dubnu, no ale nastala vášnivá chvilka :oops: , jedna jediná, kdy jsme se na všechno vykašlali. A tak to vypadá na 21.10. dle data početí… . Mám večer děsně „žravou“ a je mi blbě. Taky mě pálí žáha a jsem unavená. Podobně jsem to měla u obou dětí. Pořád tomu nemůžu věřit, že jsem těhu, teprv po Vánocích jsem přestala kojit Štěpánka :roll: . Pokud to všechno klapne, bude pěkné rodeo!
Tak se mějte a snad za pár týdnů budeme mít první fotečky těch štěstíček!
Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
10.2.07 19:21

Ahoj holky,
také se ráda přidám. Testík jsem dělala už na začátku minulého týdne, byl pozitivní a včera jsem se objednala na gyn. Na prohlídku mám jít 19.2.
Nechutenstvím opravdu netrpím, spíš naopak… Jinak se cítím dobře, jen mě bolí prsa.
Hezký večer.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
10.2.07 19:25

holky taky vám moc gratuluji ke dvěma// na testíku,přeji vám pohodové těhu a na konci krásná miminka.

patřím do října 2006 podle termínu,ale Matýsek se už asi v bříšku nudil tak na nás vykoukl o dva týdny dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.07 13:28

Ahoj holky, zdravim vsechny. Jsem rada, ze se to tu plni. Ja jdu ke gyndr. v utery, tak uvidime. Bude to nase treti a moc se nej tesime.

Petra - uz tady jedna Petra je tak se budu podepisovat Petra2

• Citovat
  • Upravit
1084
11.2.07 15:45

Petro2, jaké máte věkové rozestupy mezi dětmi? My máme 2 a půl a dva týdny, a tohle mimi by bylo o dva roky a dva měsíce od mladšího. Taky se moc těšíme ale občas si říkám, jak to asi všechno budem zvládat… a jestli nám babi a děda ty tři najednou někdy pohlídají.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.07 16:58

Ahoj Katko, mam kluka 4.5 roku a holcicku 1.5, takze rozdil je tri (bez mesice, kluk je cervencovy a misa je v cervnu). Treti jsme planovali, ale predstavit si to zatim moc nedokazu. Mamce jsem to tak trochu rekla, tak z toho byla docela rozpacita. I kdyz v okruhu nasich pratel budeme jiz nekolikati se tremi detmi (jedni maji dokonce 4) a docela to zvladaji. Misa si Vojtou uz docela pekne vyhrajou, tak doufam, ze jim to vydrzi. Nechci vsak nic zakriknout, k gyndr jdu az v utery. Kazdopadne bude veselo. Drz se (myslim, ze si muzeme tykat).

Petra2

• Citovat
  • Upravit
115
11.2.07 19:11

ahoj ahoj :D Tak se k vám můžu také přidat :wink: Poprvé jsem uviděla dvě čárky 9.2. Ukázala se v půl páté ráno a vůbec jsem už nemohla spát. Bylo to nádherný. Už 3 testíky ukázaly 2 čárky, ale slabé. Snad se brouček udrží. Měla bych dnes být ve 4+5 tt. Nemůžu se dočkat až mi to potvrdí doktor. Vůbec ale nevím kdy k němu jít. Budete čekat do 7 týdne, nebo půjdete dřív? Mějte se krásně a pište pište, moc se těším na vaše pocity a vůbec všechno co je spojeno s tím naším těhulkovstvím, které zatím musíme opravdu jen šeptat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.07 19:27

Ahoj Misko, vitam te mezi tehulema, ja jsem asi 5+2 a k gyndr jdu v utery - cca. 5+4, tak necekej a objednej se, jsou prazdniny a doktori jezdej na hory.
Drz se.

Petra 2

• Citovat
  • Upravit
682
11.2.07 19:58

Ahojte holky, moc zdravím nové maminky tedy nastávající a doufám, že to spolu dotáhneme až do zdárného konce.

Vkládám seznam, jestli máte zájem doplnit předpokl. termín a své roky, můžete, prosím pohlaví nemusíte :-) :-)

Nick/stáří maminky/ termín porodu dle MS/ pohlaví/jména
Lime/33r./17.10
Katulínek
Mlíko
Evulefka
1kocicka111/-/15.10
misinka
bbettka

teda holky co jste se pustily do třetího vy jste fak tšikulka, s tím já už nepočítám, protože bych to asi nezvládla.

Kočičko já jdu taky na gyndu v úterý.

Jo a někdo tam psal , že zvažuje jít na gyndu až v sedmém, já bych ti doporučovala jít už teď, pro jistotu a neuškodí to :-)

Jinak dneska je mi i lépe bolesti žádné, jenom trochu pa pachy citlivá a ranní menší nechuteství, tak bych si to představovala celou dobu.
Jinak už jsem si teď musela jít koupit kalhoty ,protože mě rifle fakt tlačily a ostatní taky. Mám z CA, a jsou faktsuper, vypadají úplne jak normální lehce snížené rifle včetně kaps i předku , a jsou nahoře nadstaveny pásem který se dá stáhnout, dá se tam dát i opasek, takže nic nejde poznat, jsem s nimi moc spokojena. Sice stály 1298Kč ale to za to stojí.

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
11.2.07 20:11

Tak koukam ze nostalgie se nevyhla skoro polovine naseho rijna…
Tehule gratuluju moc moc a preju krasna zdrava miminka.Tak cekam kdo z vas to oznami drahe polovicce na Valentyna jako ja…Uzivejte si briska -i kdyz ted jeste zadna nemate ale ti drobecci uz se tam zabydluji-ono to utece ani si nestacite vsimnout jak a budete mit ty prcky u sebe.Drzim vsem palce at mate bezproblemove tehu a zdrave deti.Pohladte briska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
11.2.07 20:39

Holky ahoja!
Já mám TP dle data početí 21.10., vím to naprosto přesně :wink:
Na gyndu zavolám zítra, myslím že má smysl se objednat co nejdřív, ale je fakt, že UTZ s potvrzením těhu (bíjící srdíčko) dřív než v tom 7.tt nebude. V prvním těhu jsem byla na UTZ moc brzy a byl tam jen „gestační váček“, tak jsem za 2 týdny musela znova a tam už srdíčko bylo (a bilo :D ). No, trpělivost fakt není mou silnou stránkou. Manžel ani neví, kolik penízků jsem už za budoucí mimčo vyhodila…naletěla jsem na info, že test Rapiclear odhalí těhotenství již 5.den po oplodnění. Neodhalil ani třetí zakoupený test v 8. dni. Samozřejmě, že neodhalil, HCG se nevytváří v potřebném množství tak brzo. Odhalení přinesl až den před očekávaným MS starý dobrý levný Mamatest se dvěma papírky. Holt jsem blbá :roll: .
Petro2 taky jsme to dnes oznámili rodině (dětem ale ještě ne),s tím, že je to teprv začátek a ještě to není 100pro, a taky to nebyla ta euforie jako poprvé a podruhé. Já se těším, jen mě děsí možnost, že by to mohla být dvojčata 8O
Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.2.07 20:44

Ahoj holky,

pro seznámek 27/14.10.

Já jsem si na gyndu zavolala a řekla, že jsem měla pozitivní test. Sestra se ptala, jestli je to chtěné těhotenství a jestli nejsou nějaké potíže a pak si mě objednala na toho 19.2.

Lime, kalhoty sice nepotřebuji nové, ale večer jsem vždy nafouklá, jako když jsem byla v prvním těhotenství, tak 4.-5. měsíc. To jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. :roll:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
12.2.07 12:41

Ahoj při pondělku! Tak jak se máte?
Já se objednala k mému gynekologovi na UTZ - až na 7.3. (asi to nevydržím :roll: ). Má UTZ vždy jen ve středu a 21.2. mám 18měsíční prohlídku se Štěpou a pak on je na horách. Hrůza. Aspoň tam už určitě něco bude vidět (modlím se aby tam bylo jedno zdravé srdíčko).
Katka
Jo, Lime, píšeš do seznámku i věk, je mi za měsíc 31.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí