Říjen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
6.10.08 18:13

holky průůůůůůůser, kámoš nám tu opravuje pc a já si nepamatuju heslo na tu diskuzi. ani nevím, jak se jmenuje, jak ji hledat???? máte na mě někdo telefon, že byste mi to poslali smskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
6.10.08 18:23

Fiebi stačí aby ses přihlásila na emimino pod svým nickem, otevřela si diskuse na emiminu a dole pod všema diskusema je složka skupiny tak tam klikni a najeť si na říjen 2007 a pustítě to tam, ale musíš být přihlášená na emimčo, jinak tě to nepustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
10.10.08 19:43
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
14.10.08 10:39

Květinka: ahojky, my jsme uzamkli diskuzi, určitě víme, žes k nám chodila, tak písni Dzazi SZ, ona Tě přidá na seznam - pokud tam nejsi…
Pokud tam jsi, zkus se přihlásit.. Návod je kousek výš od Káji…
Určitě budeme rádi, když se přidáš… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
21.10.08 14:23

Ahoj holky,
tak jsem tu asi s krizkem po funuse :? Podle toho co ctu jste se premistily..
Chtela jsem se vas zeptat na par vecicek ohledne mimisku, jestli Vam chodi a tak, pac nase Elinka se narodila 17.10.2007 a teprve pred 1,5mes. zacala lezt, ted je to par dni co se i postavi, ale chodit…to nehrozi :)
Jestli sem jeste zavitate, pisnete mi prosim jestli je u vas nekdo s podobnym nechodilkem..?Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.10.08 11:54

johanessko
klidně se k nám přidej. napiš SZ na příjemce lukrecia a může tě přidat do seznamu a můžeš s námi probart všechno kolem prcků!
A s chozením a lezením si hlavu nědělej. Každé dítě je originál a vyvíjí se jinak! A nechodíků v diskusi máme doooost, takže klídek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
27.10.08 13:50

Barus dekuju, jdu pisat SZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie