Poradna duly
Jana Čurdová
holky průůůůůůůser, kámoš nám tu opravuje pc a já si nepamatuju heslo na tu diskuzi. ani nevím, jak se jmenuje, jak ji hledat???? máte na mě někdo telefon, že byste mi to poslali smskou?
Fiebi stačí aby ses přihlásila na emimino pod svým nickem, otevřela si diskuse na emiminu a dole pod všema diskusema je složka skupiny tak tam klikni a najeť si na říjen 2007 a pustítě to tam, ale musíš být přihlášená na emimčo, jinak tě to nepustí
Květinka: ahojky, my jsme uzamkli diskuzi, určitě víme, žes k nám chodila, tak písni Dzazi SZ, ona Tě přidá na seznam - pokud tam nejsi…
Pokud tam jsi, zkus se přihlásit.. Návod je kousek výš od Káji…
Určitě budeme rádi, když se přidáš… ![]()
Ahoj holky,
tak jsem tu asi s krizkem po funuse
Podle toho co ctu jste se premistily..
Chtela jsem se vas zeptat na par vecicek ohledne mimisku, jestli Vam chodi a tak, pac nase Elinka se narodila 17.10.2007 a teprve pred 1,5mes. zacala lezt, ted je to par dni co se i postavi, ale chodit…to nehrozi ![]()
Jestli sem jeste zavitate, pisnete mi prosim jestli je u vas nekdo s podobnym nechodilkem..?Dekuju
johanessko
klidně se k nám přidej. napiš SZ na příjemce lukrecia a může tě přidat do seznamu a můžeš s námi probart všechno kolem prcků!
A s chozením a lezením si hlavu nědělej. Každé dítě je originál a vyvíjí se jinak! A nechodíků v diskusi máme doooost, takže klídek!