Poradna duly
Jana Čurdová
Leonko - díky za info a za pochvalu fotek. Já jsem si od tebe také stáhla
![]()
Lucko - nám se Andrejka taky vzteká už asi týden… je to hrozný, když jí něco nejde, začne se hrozně vztekat, a mlátí hlavou… bojím se, že si jí klepne o zem.
Hopi, Jonáš taky podivně šmajdal, nohy dost vytáčel jak baletka a na nárty to myslím taky točil, asi je to normální, než se to naučí…
Vztekání… i Jonáš se vzteká, když mu něco vezmu a tak, tak ho nechám, řeknu mu, že se mu nic neděje, a on zjistí, že tím ničeho nedocílí a nechá toho, ale zkouší to u všeho, takže Lucko, klid:).
Hopi, Krystof ty nozicky taky vselijak krouti… holt je ma jeste cely vachrlaty ![]()
Jo, nemyslete si, ze jsem na Vas zapomnela s tema heslama
sama jsem jeste zadny nedostala… Lesi vcera slibovala, ale asi se k tomu nedostala.. zaurguju ![]()
Kalamajko, ja asi taky budu delat ten pudinkovej dort
a pro ostatni dort koupim
esli teda k nam vubec nekdo prijede…
Lucko a neboj, Krystof je taky stara vzteklina - vsak to holky na srazu taky videly ![]()
…čau, tak jsme byli na rhb, mimo jiné, a zeptala jsem se Hopi na to vytáčení nožiček. Rhb sestra samo řekla, že by to musela vidět, že by musela vědět, jak dlouho malá přesně sama chodí, jak chodila před tím atd. atd., že správně by samo mělo mimi našlapovat na celá chodidla, možná to trošku rvát přes špičky, jak mají vysazený zadek a posunuté těžiště, tak chytají balanc. Takže jestli už Naty běhá dýl a najednou začala chodit po nártech, asi by to chtělo chvíli počkat, jestli jen tak nezkouší svoje tělíčko, co dokáže. Jestli už takhle „nártuje“ delší dobu - zajít k Dr. a nechat odborně posoudit.
…zimního jsem nekoupila nic - nic se mi nelíbilo
Tak musíme počkat na nové kolekce ![]()
…právě jsem zlikvidovala solidní „průser“ našeho Lumpajze - dneska už druhý tepláky. To jsou ty bio jabka a švestky od babi
… a zapomněla jsem vám napsat, jak jsme byli na rhb pochválený za ty capáčky. Sestra doslova řekla - nesundavat, dokud sám nebude chodit, pak koupit kvalitní kotníkové boty…tak to v nich asi budeme i spát a koupat
Takže, Lukre , díky za tipa
![]()
Ahojky!!!
Teda tolik příspěvků, dlouho se držeůl jako poslední ten můj a najednou TOLIKKKKK!!!
Warluško jestli chceš hodím ti sem fotku jak Maty v roce a půl vypadal na tom odrážedle ať máš trošku představu, ale věř že jak psala i Monettka je ta malá jenom na chvíli a Maty je na ní závislák.
Lukre ta vesta už sem jí viděla, je úžasná, chci si ušít něco podobného, ale teď mám rozešitou bundu tak potom hodím fotečku jak to dopadlo
A to autíčko máme taky úplně to přesný, koupili ho Matymu jak se narodil a je dobrý,k Julince se taky líbí
Ale jí sem teď objednala tohle:
http://img.mimibazar.cz/…/b249057.jpg
Tak sem zvědavá jaký bude jak příjde!! už se těším
![]()
Dzazi sem se nasmála, paráda!!
A rohy doma a pokreslené zapatlané stěny, už to nekomentuju a dodřené masivní schody, už je mi to taky jedno
Teď to teprve bude začínat a bude to horší, teď mi tu Maty řádí na kolobce ![]()
Indi - jo dej mi sem tu fotku Matyho, já už jsem tu malou objednala, ale mám to na osobní odběr, tak to můžu ještě včas změnit.
Já počítám, že by na ní jezdila doma přes zimu.
Ahoj holky,tak my už spíme ![]()
Warmuško já četla na tý diskuzy ,že to menší je lepší,ale nevím
jen co jsem četla od mamin,které tam psaly.Jinak díky k tomu vztekání i holky se pak chytly
![]()
Hopi,Kuba jen ze začátku si stoupal na nnárty,ale neuvědomuji si,že by tu nohu nějak vytáčel.
Kalamajko my byli nazimu připravený v čevenci a ted v neděli jsme byli koupit i kulicha.Já nenávidím běhání po krámech
takže MMB to jistil a zbytek v krámu v Nextu.A máme vše ![]()
Tak Warmuško tady měl 18 měsíců, tak uvidíš, kdyžtak si potom koupíš i tu velkou, ale jenom ať máš představu.
Ahoj, mooc děkuju všem za rady ohledně nožiček .
Pro upřesnění: Kalamajko, Natálka ještě sama vůbec neběhá.. Postavila se sama mám dojem 1.9. a ťapká za tím aktivním chodítkem.. Když stojí delší dobu, nožky srovná, ale občas se postaví jako na vnější hrany, nebo má nožky hodně do V a tu pravou ještě hodně špičkou ven.. No nejde mi to moc popsat. Ale je to krátká doba, zatím to nechám a řešit to budu popř. na roční prohlídce, zeptám se pak MUDry..
Jinak super, že jsi psala o těch capáčkách, už jsem si začínala dělat starost, jestli je to fakt to nejlepší, kamarádka zase přišla s názorem že mají mít pevnou obuv od začátku i doma.. No jo, do Dr. to názor, ale těm z rhb nějak věřím víc.
Jo a k dortu.. Ten pro Nat vyrobím, ale ten druhý asi taky koupím. Mám tu plynovou troubu a ještě jsem v ní nepekla (a na tu chvíli už se to ani nohodlám učit), takže budu vyrábět jen ten jeden mini dort za studena.. Jo a budu to pro jistotu trénovat i předem, abych pak na narozky nebyla překvapená..
Holky roční oslavu budete dělat pro všechny v jeden den, nebo na etapy.. Chtěla bych, aby přišlo víc lidí, ale nějak je sem nenacpu. Nadruhou stranu, podávat někomu dort druhý den, už načaty
Začínám to nějak podezřele prožívat ![]()
Nic, jdu, mějte se krásně a ještě jednou díky!!!
Hopi,já už začala řešit jestli máme s manžou volno a koho pozvem a u nás má pak za 5 dnů narozky neteř tak jsem jen upozornila,že první rok se bude slavit zvlášt.Jsem asi sobec,ale chci,aby to byl Náš den
Jen pořád nevím co k narozkám mám vybraný takový křesílko plyš a ve vnitř je nafukovací,jak jsme tady měli tu autosedačku tak tam pořád lezla seděl v něm.Hračky to nevím má jich dost
ještě nějaký tip někdo máte co k narozkám ?Jo a u nás novinka Kubík se začíná pouštět sám
Lucko gratuluji k tomu, že se Kubík pouští ![]()
Andrejka už se zdokonaluje ze dne na den, dneska už udělala 5 kroků sama. Je to prča.
Indi - díky za foto, Maty tam vypadá opravdu divně, no kdyžtak koupím pak tu větší. Chci aby na té malé Andy drandila už doma v zimě.
Boty - holky nemáte někdo nějaký tip na podzimní až zimní chodící boty??? Co ty Kájo… už máte něco vybrané. Já našla vhodné (cena i vzhled) jen tyhle
http://www.bata.cz/…g/368837.jpg
Warmušku ty jsou hezký!!!!Tak Andy už skoro ťape
Já se ty botky přes net bojím kupovat raději chci,aby to vyzkoušel
Holky tak jsme nakonec objednali k narozkám + svátku toto:
sice je to ještě brzy… od 1,5 roku, ale ono se to neztratí a k tomu tu malou motorku Enduro.