Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte baby,
jste se vykecaly na srazu asi co? ![]()
my máme zubů 8 a každý jsme přetrpěli - všichni…
Chodítko máme ale jen takové to jak se v něm „sedí“, ale nám náramně vyhovuje - to je totiž pro Natálku jediný možný způsob, jak se sama někam dostane, a vlastně jediný aktivní pohyb. po dvoře v něm lítá jako drak, ale že by se madam obtěžovala sama si někam přilézt, nebo nedejbože se postavit a přijít… to e-e ![]()
Ohledně toho odrážedla Enduro:
jedná se asi o tohle - zrovna nedávno jsem ho přidávala do e-shopu, tak jenom dávám odkaz, o které se jedná:
Ahoj maminy,
Leonko , to je asi ono. Ten e-shop v odkazu je tvůj? Ještě by mě zajímalo - prý jsou toho odrážedla dvě velikosti - tohle je ta menší?
Monettko , no vidíš, jaký máš šikulky. A s tím spaním je to u nás takhle už několik týdnů. Někdy spí Marťas 2× denně, ale většinou jen jednou před obědem. Málokdy dá ještě půl hoďky kolem 4 hod. odpolední. Ale on nebyl spavec nikdy. A bude hůř ![]()
A Šarlotce všechno nej k jedenáctiměsíčninám
http://www.sirmi.ic.cz/deti/23.gif
…my jedem na víkend do tchýňova, tak se tu mějte ![]()
Ahojte,
já to odrážedlo kupuju Jonášovi k svátku, už jsem si i zjistila, kdy ho má… Kupuju to menší, vyčetla jsem z diskuzí, že by mělo stačit, tak nestraš, Kalamajko:). Přinejhorším to není zas tak šílená investice. Snad si nebude dřít kolínka o zem, až bude schopen ho používat…
Já dneska jedu do Krkonoš, beru kolo a vozík, myslím, že dojedem do nejbližší očerstvovny a budu KO. Jestli vůbec vyjedu. Tatík jede na posvícení, kde to asi nebude moc děti-friendly.
Baruš, tady máš od Martina odkaz na tu Sluneční ulici, co ti o ní prý říkal http://www.rigi.cz/index.php?… a ještě nějaký omítky… http://www.rigi.cz/index.php?… pěkné počtení:).
Jdeme na plavčo, samozřejmě nás zase nepřeřadili, takže jdeme potřetí do začátečnickýho kurzu, už mě to lehce s..e. No ještě zkusím jednou uhodit na paní a příště asi půjdu jinam…
Krásný víkend všem!
Kalamajko: to odrážedlo je to menší, to větší je pro děti od 3 let ! … a kdyby byl ten e-shop „můj“, tak si pískám… bohužel není můj, ale pouze pro majitele pracuju… ![]()
Ahoj holky,
jen k tomu odrážedlu: kamarádka ho má a na tom menším malý jezdil do dvou let, od dvou už se mu jezdí líp na tom větším. Je fakt super, hlavně pro takové draky jako on.
hoj holky,
tak já jsem tady osiřela
. Manža už odpol vyrazil směr Klatovy a zítra pofrčí Krále Šumavy. Zet taky už trpíte s Kájou samotou? Schválně, jestli se tam tatíci potkají.
odrážedlo přesně tu samou motorku mám pro Luci schnovanou k Vánocům. Máme tyrkysovou a myslím, že jsem ji platila lehce pod 400,– ale nevím to jistě.
Dzazi děkujeme tátovi za ty odkazy, jakoby mu došlo, že se mi to nepodařilo „vygooglovat“
ten výraz použil na srazu a mě se to moc líbilo. Tak díkys, budu študovat až se ze mně bude kouřit.
Monettko ale to my přece víme, že máš úžasně hodné a vychované dětičky, fakt. Nelinka je šikula pošlušná hodná.
Pokojík myslím, že se tam Lucinka cítí dobře. Chrní tam pěkně a nic a nikdo jí neruší. Budí se klasika jednou za noc, ale to pak nemám sílu počkat až se nakojí a dát jí tam zpátky, takže zbytek noci dospává se mnou, až přestaneme kojit tak myslím, že už prospí celou noc. Zkusím udělat foto a pochlubit se tady. ![]()
Jo a Luci začíná konečně sama stát. Frajerka se rozkročí a stojí, tak jsem zvědavá, kdy jí napadne samu chodit.
Tak se mějte. Ještě písnu zítra (doufám) v něděli razíme na poslední dovolenku na Orlík tak Caress nevím jak to máš daleko do Milevska, ale jezdím tam na nákupy, tak jestli si chceš udělat výlet, můžeme se tam srazit.
Tak pa.
baruš: to nemůžu odmítnout…, když mi dorazíš skoro „za barák“
Milevsko mám cca 30km…
Tudíž paráda… Pokud se teda zase neztratím
Ale kam tam jezdíš nakupovat, to teda netuším…
Moje mamka z Milevska pochází, ale já to tam vůbec neznám..
Na kdy bys to tak viděla?
čaute ženský,
to byl zas týden ![]()
v úterý se ženu dopl. k zubaři a nakonec mě nevzali kvůli oparu tak mám počtvrtý za tenhle rok změněnej termín. Pak jsme byli v tescu
já tam prostě nesmím chodit. Neodolala sem a koupili jsme Klárce vestu ![]()
Odpl. na plavčo kde se mi pos…a
naštěstí hned nazačátku hodiny a měla sem sebou 2plíny. Ve středu lítání po bene a včera naštěstí byl relativní klid. Dneska sem se vrhla do přestěhování postýlky místo komody. Tak sem zvědavá jak se Klárce bude spinkat na novým místě. Vzniklo nám tu trochu víc místa
a odpl. sme konečně koupili tu autosedačku. Nakonec bez isofixu je to tahle http://www.detskyraj.cz/…endline-2008 barva Robbie. Byla mi sympatická barva Clara
ale tu bohužel neměli
. Koupili jsme ji v akci v Kice za 4400,–
z čehoš mám radost ![]()
No nic jdu spacifikovat kuchyň a švestky
tak se mějte
Kája
ahoj, včera jsem psala, ale koukám, že tu není můj příspěvek ![]()
Ale pištěla mi tu Náťa tak možná jsem to nějak blbě odeslala…
Zet : já jsem kupovala aktivní chodítko Vtech - Nemám to jako dárek, takže jsem ho koupila na Sbazaru (za 550,–) , už u něj trochu ťapká..
Jinak nevím, co jsem ještě chtěla reagovat.
Baruš , žádný pokusím se, ta fotka, to je rozkaz ![]()
No jinak, počo na krále šumavy mají kluci super, co?
Kájo : pro mě je Tesco taky hrozný lákadlo. Byla jsem v úterý a nakoupila Natálce bodíčka a ponožky, nějaký ňamky a blbinky - taky knížečku CO UMÍ KRTEK - nevím čí na srazu byla, ale Natálku okouzlila…
No nic, jdu uklízet kuchyň, papa
ahoj ženy,
Caress tak to je super, že se srazíme ve velkocity Milevsku. My chodíme nakupovat do různých obchodů, ale sraz dáme určitě na náměstí. Kolem kostela nebo u radnice se někde dá zaprkovat (doufám) a tam se svoláme a zajdeme na kafe. termín no my jsme děsně nenažraný, takže pojedu na nákupy určitě už v pondělí max v úterý. Písnu ti sz moje číslo, je teda v seznamu, ale radeji ti ho pošlu. Zítra už tam razíme tak ti budu smskovat a dohodneme to na beton. ![]()
Hopi až se Luci vyspí tak tam vletím a všechno vyfotím,
jen ještě nemám nalepené dekorační obrázky
. Už teď netrpělivě čekám jak táta dopadl na Králi. Už by mohl volat…
Ahojky holky, nějak ani teď nevysedávám u pc tak se aspoň ozývám
Konečně mi příjde že nejse takový závislák jako sem se cítila jednu dobu ![]()
Pochytila jsem tady tu motorku enduro. Maty měl hned v roce a půl tu velkou a kámoška měla tu malou, ta je podle mě naprd malá ji měla ve dvou fakt hodně malinkou a jestli je ta velká od 3, tak to teda nevím. Maty ji pořád zbožňuje a na ničem jiném nejezdí, a potřebovali bysme ještě jednu velikost
Takže myslím že nejlepčí je koupit hned tu velkou
+++++++
Juliiiii!!! Už mě nechce nechat, jinka noc venku sme zvládli předminulý víkene+d parádně! Až vylízali ze spacáků a to byla docela zima, hodím i nějaký fot+ečky, už nemůžu psát pááááááááá++------------------------------------------
Ahoj
Konečně jsem doma a nevím, zda jste už zamčené nebo ne ![]()
L.
Ahoj holky
hlasim se po oslavovem vikendu ![]()
ad odrazedlo - myslela jsem, ze koupim Krystofovi takovy to auticko s „operatkem“ ted ho muze tlacit pred sebou a pak na nem drandit
Na ven mame nejakou motorku jeste po nas ![]()
to auto asi takovyhle: http://www.baby-centrum.cz/…08530155.jpg
ahoj holky, tady je to fakt bída! co se děje??? nechce se nikomu psát nebo jste ještě na dovolených?
nevím, jak u vás, ale tady je hnusně! chčije a chčije ![]()
jinak Lesino, já nevím, jestli už jsme uzamčený, myslím si, že ne, ale řešila to myslím Lukre, takže se domluvit s ní.
Baruš, tak kde jsou ty fotky? ![]()