Poradna duly
Jana Čurdová
Kalamajko,tak pozdravuj holky moc to nepřežente s burčákem ![]()
Já myslím,že nás faaakt zvládnete dočíst
![]()
Fiebi u nás je,jak se tatka nebo já vyspíme
občas zlobí takže je to u nás ,jako u většiny
je to chlap ![]()
Psát nechci co dělá aspon zatím ne
Bavila jsem se s Lukre co ,kdyby jsme zažadaly o uzamčení fora,já bych byla pro,ale zaleží na většině.
No tak jste si aspon s manžou odpočinuli od Nelky večer ne?A k segře jsem si mylela,že se vrátí k sobě
hlavně at je štastná.A jak je tobě po dovče už líp?
Kalamajko, jo jo pozdravuj všechny! a užijte si to.
Luci, kde ty bydlíš? přímo v Praze? jo a ty jsi kadeřnice - jsi sama na sebe nebo jsi někde zaměstnaná?
a to by šlo nějak uzamčít??? já bych byla pro. po dovolený je dobře, i když už je zase něco jinčího. je to prostě složitý. radši bych o tom pokecala …
jinak večer dobrý, šla spát a my jsem do hodiny šli taky ![]()
Jooo tak to byli fajn večery.
![]()
Jsem zaměstnaná ,ale už mě to začína s..t.Nechtěla jsem před mateřkou jít sama na sebe to nedostal na neschopence už vůbec nic
Bydlím přímo v Preze,ale v létě jsem jezdila často do Homplce to je od Vás kousek ne nebo si to zas pletu?A co je jinčího teda jestli o tom můžeš psát?Uzamknout to jde zažádají se admi.webu a ty uzamknou místnost a my budeme mít heslo.No tak jestli na to Lukre nezapomene tak se zeptáme holek .
ježiš nám ta klávesnice čím dál tím víc blbne.Se omlouvám za překlepy tu do tuho musím bušit ![]()
Když ono je toho víc a je to takový zamotaný. lepší by fakt bylo mluvit. jo Humpolec, ten už není tak daleko jako Praha ![]()
a jak s tou prací? málo platí nebo jak? a pak se chceš teda osamostatnit? zase nájem a zařizování … je to drahý, viď?
na peníze já si nestěžuji.ale prac.doba mi pak nebude vyhovat
co bude za 2 roky nevím.A do tý doby nic plánovat nechci jsem na mateřký
No nic já jdu dát sprsku
tak dobrou noc, já už jdu taky do hajan. zítra nevím, jestli se sem dostanu ![]()
tak ahoj a užij si víkend! papa ![]()
ahoj lidi, do galerie hodím nějaké fotky ze srazu v Koutech ![]()
bylo fajně ![]()
Ahooooooj holky tak Vás vítam doma.Mooooc jsem na Vás myslela a bylo mi líto,že jsem nemohla jet.Snad příště jestli nějaké bude ![]()
Leonko díky za fota moc Vám to tam všem sluší!!
Ahojte,
hlásíme se taky doma. Bylo to super a já jsem vorvaná, příště musí s náma taťka tu malou dračici uhlídat děs běs ![]()
Holky o uzamčení sme se bavily a jde se do toho.
jdem ještě nachvilku ven tak zatím čauky
Ahoj holky,
tak už jsme taky doma. Jsem docela grogy. Holky mi naštěstí cestou usnuly, tak se trochu vyspaly. Teď mi tu řádí a já půjdu uklidit věci a nákup, co jsme cestou pořídily. Bylo to super a doufám, že se bude srazík opakovat.
Kalamajko Nelča měla čepici ještě po cestě a musela ji hned ukázat taťkovi - cestou jsme se museli za ním stavit na stavbě. Takže ještě jednou dík za milé překvapení.
Kájo taky příště berem taťku. Už jsem mu to oznámila, že musí s náma příště.
To uzamčení jsem nějak nepostřehla… uzamčít tuto místnost chcete?