Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2431
5.9.08 22:03

Kalamajko,tak pozdravuj holky moc to nepřežente s burčákem :lol:
Já myslím,že nás faaakt zvládnete dočíst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.9.08 22:07

Fiebi u nás je,jak se tatka nebo já vyspíme :lol: :wink: občas zlobí takže je to u nás ,jako u většiny :wink: :roll: je to chlap :wink:
Psát nechci co dělá aspon zatím ne :wink: Bavila jsem se s Lukre co ,kdyby jsme zažadaly o uzamčení fora,já bych byla pro,ale zaleží na většině.
No tak jste si aspon s manžou odpočinuli od Nelky večer ne?A k segře jsem si mylela,že se vrátí k sobě :wink: hlavně at je štastná.A jak je tobě po dovče už líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.9.08 22:08

Kalamajko, jo jo pozdravuj všechny! a užijte si to.
Luci, kde ty bydlíš? přímo v Praze? jo a ty jsi kadeřnice - jsi sama na sebe nebo jsi někde zaměstnaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.9.08 22:12

a to by šlo nějak uzamčít??? já bych byla pro. po dovolený je dobře, i když už je zase něco jinčího. je to prostě složitý. radši bych o tom pokecala … :roll: jinak večer dobrý, šla spát a my jsem do hodiny šli taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.9.08 22:19

Jooo tak to byli fajn večery. :lol: :lol:
Jsem zaměstnaná ,ale už mě to začína s..t.Nechtěla jsem před mateřkou jít sama na sebe to nedostal na neschopence už vůbec nic :twisted: Bydlím přímo v Preze,ale v létě jsem jezdila často do Homplce to je od Vás kousek ne nebo si to zas pletu?A co je jinčího teda jestli o tom můžeš psát?Uzamknout to jde zažádají se admi.webu a ty uzamknou místnost a my budeme mít heslo.No tak jestli na to Lukre nezapomene tak se zeptáme holek .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.9.08 22:23

ježiš nám ta klávesnice čím dál tím víc blbne.Se omlouvám za překlepy tu do tuho musím bušit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.9.08 22:48

Když ono je toho víc a je to takový zamotaný. lepší by fakt bylo mluvit. jo Humpolec, ten už není tak daleko jako Praha :lol:
a jak s tou prací? málo platí nebo jak? a pak se chceš teda osamostatnit? zase nájem a zařizování … je to drahý, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.9.08 22:53

na peníze já si nestěžuji.ale prac.doba mi pak nebude vyhovat :wink: co bude za 2 roky nevím.A do tý doby nic plánovat nechci jsem na mateřký :wink: No nic já jdu dát sprsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.9.08 23:04

a dobrou užijte si svatbu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.9.08 23:13

tak dobrou noc, já už jdu taky do hajan. zítra nevím, jestli se sem dostanu :?
tak ahoj a užij si víkend! papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
6.9.08 20:00

ahoj lidi, do galerie hodím nějaké fotky ze srazu v Koutech :-)

bylo fajně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
7.9.08 13:49

Už jsme domááá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.9.08 13:57

Ahooooooj holky tak Vás vítam doma.Mooooc jsem na Vás myslela a bylo mi líto,že jsem nemohla jet.Snad příště jestli nějaké bude :wink:
Leonko díky za fota moc Vám to tam všem sluší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.9.08 15:18

Ahojte,

hlásíme se taky doma. Bylo to super a já jsem vorvaná, příště musí s náma taťka tu malou dračici uhlídat děs běs :D

Holky o uzamčení sme se bavily a jde se do toho.

jdem ještě nachvilku ven tak zatím čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.9.08 16:50

Ahoj holky,
tak už jsme taky doma. Jsem docela grogy. Holky mi naštěstí cestou usnuly, tak se trochu vyspaly. Teď mi tu řádí a já půjdu uklidit věci a nákup, co jsme cestou pořídily. Bylo to super a doufám, že se bude srazík opakovat.
Kalamajko Nelča měla čepici ještě po cestě a musela ji hned ukázat taťkovi - cestou jsme se museli za ním stavit na stavbě. Takže ještě jednou dík za milé překvapení.
Kájo taky příště berem taťku. Už jsem mu to oznámila, že musí s náma příště.
To uzamčení jsem nějak nepostřehla… uzamčít tuto místnost chcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí