Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek!
Tak jsem chtěla vtipně okomentovat vaše slovní „přestřelky“, ale jak jsem to vždycky napsala, tak mi to zas tak k popukání nepřišlo; proto raději no comment
Mě osobně moooc mrzí, že tam s vámi nebudem; snad příště.
Caress, taky zítra jdem na plavčo, už se moc těším. A ve středu se Štěpou; Klárku mi bude hlídat kamarádka.
Eliška zvládla první školkový den v pohodě, má ve třídičce spoustu kamarádů z loňska.
Jinak Klárka se dneska prvně sama postavila (teda jako že se oběma rukama pustila opory) a asi 20 sekund vydržela…
Zatím pa a dobrou
Katul
Dobré ráno,
včera jsem napsala obr příspěvek a zmizel tak taky dobře, nemusím vás tady tak zahlcovat. ![]()
Zet manža si bere horáka a fotku v montérkách vyžaduju!
Hopi napsalas to pěkně. Takže já se podle tvého rozkazu ladím abych si Kouty pěkně užila! ![]()
Jo a to co je dobře myšleno, bývá blbě napsáno a ještě hůř pochopeno, to je fakt.
Takže já se jdu nasnídat, ať tady nemusíte číst moje hladový hlody!!!
![]()
Dobré ráno,
tak vidíte, dlouho nikde nic a najednou je to tady přímo vytapetováno mýma příspěvkama (Poděkujte kdyžtak Baruš
)
Jinak já bych se chtěla zeptat, jestli tam budete všechny už v pátek odpoledne, ale brzo, třebas hned po obědě… nebo pojedete až navečer? jako je nějaký daný rozvrh, kdy dojet a tak… ? ![]()
Já (jak jsem už psala) bych dojela jenom na otočku, manža totiž možná bude mít cestu někam ku Praze, tak by mě tam vy:,–(il a pak zas nabral. A myslím, že pojede spíš v pátek. Zase pokud bych jela sama, tak raději až v sobotu, kvůli provozu. Ještě si říkám, že se mi ho třeba podaří přesvědčit, abychom někde i přespali…? No to uvidíme.
Taky jdem snídat. Jo a chlebík s máslem má Natálka moc ráda, pomalu mi začíná odmítat přesnídávky, hlavně když jsou v nich nějaké kousky, tak to plive. Ale chleba s máslem miluje.
Dobré ráno,
…pro otrlé
![]()
Soni , pěknej výcuc. Taky jsem si jeden udělala
(Petrana+3
Leonka+1+1 (bez ubytka)
Barus+1+1
Warmuska+1+1
Monettka+2
Kaja+1
Caress+1+1
Hopinka+1
Jaskiva+1
Zet+1
Dzazi+1
Lukrecia+1+1 ) …a musím ti dát za pravdu, kvůli jednomu odřeknutému místu bylo napsáno až až. Navíc Jaskiva tuším psala Lukrecii SZ. Takže jediný otazník visí nad Petranou a ta je koneckonců z okolí Prahy. To znamená, že bych se měla „ponořit“ do vlastních řad, co?
Tímto se tedy Moravě omlouvám.
Ten třetí úryvek je můj a tím „vytrácením“ jsem měla na mysli tuhle diskuzi (tím to vše začalo), ne účast na srazu (jak to neslavně skončilo). Takže, Baruš, zlatá slova o tom myšlení, psaní a chápání, páč tu Šumavu a Jižní Čechy jsem v tom úryvku napsala kvůli místě bydliště Hopinky a Caress. To taky zůstalo nepochopeno. Bohudík Hopinka vše bere s nadhledem a Caress radši nekomentuje. To mám štěstí, jinak bych tu účast snad mohla zrušit já
![]()
Soni , jinak máte taky pěknou „muší“ váhu, to asi budem kamarádit jen s Naty od Hopi.
Luci , třeba to u vás taky teď půjde rychleji. Tak nemusíš mít strach ani ze sousedů
ani z Kubíkova pláče
.
…Marťas teď sice neřve v noci, ale vybírá si to přes den. Baví ho jen jezdit v kočáře a pozorovat okolí. Hračky ani máma u compu ho neba ![]()
dobré ránko,
tak včera byla hodina pláče
soused klepal do topení .Bych ho bacila tou trubkou sama d..a
ale ani ťukání ani pláč mě neodradil
Doufám,že to Kuba brzy pochopí ![]()
Jinak my jdem dneska k mudře tak se na nás jukne a bude vše o.k.
Ani jsem se Vám nepochlubila Kubajs už umí i bábu
taky už se zkouší pouštět a vydrží tak 10 vteřin a žuchne,zvládáme pa pa mává,jak o život
a berany,berany duc.Ale paci,paci mi prostě dělat nebude
paličák ![]()
Soni Natálky je kus žencký ![]()
Zdravím vás po dlouhé době. Předělávám holkám pokojík a tak jsem měla odpojený počítač. Podlahu mám hotovou i vymalováno, teď sem ještě narvat tu hromadu hraček a oblečení. Myslím, že v Koutech budu hotová. Jak vy:,–(ím z tohoto pracovního tempa, tak se z toho tělo zhroutí ![]()
My tam přijedem asi okolo oběda. Chci tam vyrazit co nejdřív, ať si to pořádně užijem, když už vyrážíme na takový výlet ![]()
Jinak naše madam se asi inspirovala na srazíku v Konopišti a od toho dne se sama staví k nábytku na nohy, pak za pár dní začala lézt a dokonce i trochu líp baští. Pevné nervy u toho sice potřebuju pořád, ale aspoň něco do ní dostanu. Říkat táta, máma přestala, baví ji akorát mňam. Pá, pá už taky nedělá.
No nic, dočíst vás určitěš nezvládnu, musím jít pokračovat v úklidu, je to tu děsné, už aby bylo vše na místě. Tak se zatím mějte, snad se sem dnes ještě dostanu.
Františku, všechno nejlepší k deseti měsícům
http://www.sirmi.ic.cz/teddy/195.gif
Holky volala jsem právě teď do Koutů, ať nás tam jako očekávají (kecám). Ptala jsem se na mikrovlnku a rychlovarku. Tak prý nám všechno ohřejou v kuchyni. Stačí dát číšníkovi a ten to přinese. Prý NO PROBLEM tak jsem zvědavá jak se bude tvářit až poběží podesáté
.
Další pokyny pro nás pán neměl. Snídaně je v ceně a zbylou baštu pořídíme v jejich restauraci.
My bychom chtěli vyrazit brzo odpoledne, ale záleží jak se manža vrátí z práce. Ještě musím naházet nějaké vaše mobily do adresáře.
lucko soused nemá pochopení, jakoby si to člověk přát, ať prcek pláče, viď? Ještě mlátit do trubek to by mě vytočilo do běla.
A všechno nej našemu nejmladšímu říjňátku Františkovi !
Jdu vytírat dítě chrní a odpol jdeme na první plavčo po prázdninách tak zatím.
ahoj ahoj ahoj !
díky za přání k Františkovými 10měsícům
včera jsme chtěli jít s Františkem na desetiměsíční prohlídku, ale zjistili jsme, že naše Dr. je dlouhodobě nemocná… a zastupuje jí jeden mladej blbec (přítel se s ním zná z dob školy), se kterým bohužel nemáme vůbec dobré vztahy … kvůli jedné „potyčce“ z dubna z místní nemocnice, když měl Františel salmonelu a on nás mezi dveřma poslal domů, ať si koupíme něco proti horečce… no nic… tak jen doufám, že se naše původní Dr. co nejdřív vrátí do svého „úřadu“
František už má delší dobu nějakou vyrážku okolo očí - nejdřív sem myslela, že se to ztratí, ale naopak se to víc rozlejzá… hledala sem na netu, že by to mohl být opar a že je kolem očí nebezpečný…
nevíte o tom někdo něco??
A další zpráva - dnes nám „slavnostně“ volala firma , že nám přijdou V PÁTEK 5. namontovat nový okna (který jsme si objednali už v červnu)
no fakt úžasný termín si vybrali …
ale nebojte nebojte, na sraz určo dorazíme!!! minimálně v sobotu jo!
Ahojky
tak jsem zase zpátky doma. Byla jsem sama s Andrejkou na 4 dny u mých rodičů, taťka měl pracovní víkend, tak by jsme se stejně viděli jen v noci.
Andrejka se tam pěkně rozdováděla až si z toho dneska odřela kůži pod okem o hranu šuplíku. Hlavně že se nebouchla do oka.
![]()
JO holky a ještě jedna horká novinka...........Andrejka dnes udělala sama 3 krůčky (od jídelní židličky ke mě)........... úplně mě to dojalo, že jsem měla slzy na krajíčku. Pak jsme to ještě chvíli zkoušeli a šlo jí to.
Teď už spí, tak zítra to ukážeme taťkovi (dnes příjde až ve 21.30)
Kouty - my se tam chystáme vyjet hned v pátek ráno, až se Andy probudí a vše zabalíme do auta. Tak já nevím ani jak je to daleko, ale počítám, že by jsme tam mohli být kolem oběda.
No já už zítra musím balit vše, protože ve čtvrtek odjížídme k našim a do Koutů pojedeme od nich. Vůbec se mi to balení nechce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baruš u váš už se chodí na nočník… jak jsi to dokázala?????????????
Františkovi - přejeme také krásné měsíčniny a Andrejka posílá
ahoj holky,
tak u nás se už taky chrní
jinak se připojujeme k přání Františkovi ![]()
Andrejka je šikulka velkááá gratulace
Tak já to tu poklidím a jdu žehlit ![]()
ahoj děvčata,
děkujeme za přáníčka a také gratulujeme všem oslavencům ![]()
škoda, že se s Vámi neuvidím v Koutech, budeme sice „kousek“ v Golčově Jeníkově, ale asi by nestálo za to trhat zase další partu…už bych taky ráda viděla naživo všechny mladé i spolupřestárlé „prvomatky“ ![]()
možná jste zachytily stránku www.varime-detem.cz, tak pro inspiraci…
tak jsem si Hopi objednala na stránkách capáčky a teď se doma těším ![]()
Ahoj holky,
tady vola Reckooooooooooooo
Jen kratce, internet je tu drahej jak slak. Let jsme zvladli na jednicku s hvezdickou, dokonce spolucestujici nas chvalili, jak byl TAda hodnej. ![]()
Je tu krasne, TAda se koupe o 106, mama uspesne tloustne po tech vsech dobrotach.
Mejte se krasne a uzijte si Kouty
Zdravi neprihlasena Veru a TAda z daleka