Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2376
2.9.08 20:10

Ahojte všechny,

mám to tenhle týden ňáký rozfrcaný tak vás ani moc nestíhám číst.

Do Koutů už se těšíme, ale nočík fakt neberem - sice ho máme ale zatím ho nezkoušíme.

Jinak novýho - Klárče už udělá pár krůčků sama a začíná být čím dál tím víc odvážnější.

už musím letět

zítra sem u mámy tak večer písnu

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.9.08 20:20

Aji - díky za dobrou adresu na jídla pro prcky. To by bylo bezva, kdyby jsi se zastavila v Koutech, tak to zkus nějak naplánovat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
2.9.08 20:28

…téééda to je najednou Jožů Pribilinců :wink: :D , tak všem běhavcům gratuluju a maminám přeju, ať je záda nebolí. Už se na vás těším, až tu rychlochůzi uvidím v reálu :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
2.9.08 22:00

Ahoooj holky :)
capacky dorazily vcera a jsou super, Krysta uz v nich radi :)
Barus, ses uzasna s tema Koutama.. ja se k tomu furt nemohla dokopat, abych tam zavolala… :oops:
Jinak my taky porazime hned nejak dopoledne, pocitam, ze kolem obeda bychom meli byt na miste.
Kalamajko, jak to mate vy? Jedet driv? myslim, ze jsi rikala, ze to budete mit jako dovcu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
2.9.08 22:03

Tak už jsem si našla cestu do těch Koutů :) Mám to nějakých 70-80km, takže pohoda… čekala jsem, že to bude větší dálava… :)

No jinak my dorazíme cca kolem poledne. Jessica ted vstává zhruba v šest-sedm ráno, (a to chodí spát až v devět večer!), takže kolem desátý-jedenáctý dopoledne už začíná být utahaná, takže jí naložím do auta a pofrčíme - aspon bude celou cestu spát… Jinak by mi v autě moc dlouho nevydržela.. jsme stále ve vajíčku, takže prdlajs vidí, tak jí to asi nebaví… Ještě někdo dorazí kolem poledne? Monettku a Warmusku jsem zaregistrovala :)

Koukám, kolik už Vás krůčkuje (hezký slovo, co? To jsem ted vymyslela… 8) Jessinka se teda neustále u všeho staví, zkouší se pouštět, ale žuchne na zadek, o krůčkách u nás ještě nemůže být řeč… :)

Jinak první lekce druhého plavča super :) po nás měly lekci zase o něco starší děti ( třetí pokračovací), tééééda, ty už uměli věcí… Já asi neodolám ani tomu dalšímu pokračování… no uvidím, jak to bude Jess bavit a jestli seženu zbytečný korunky… přeci jen jsou to pálky… :(

No nic, bych se vykecávala… ale jdu zas trochu mrknout na to učení.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
2.9.08 22:35

Ahoj!
Lukre, tak já až budu zítra vyrážet z Berouna, napíšu. Mezi půl 11 a 11 už budu doma.
Zatím
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
3.9.08 08:06

Ahoj maminy,

lukre , jj, ale to byl můj návrh a ten nakonec neprošel. Takže na dovču pojedeme až koncem září. Tzn., že do Koutů přijedeme podle původního plánu, a to až v sobotu dopoledne, páč taťka musí v pátek pracovat. To tam budem poslední, tak vás všechny asi zastihnem až kolem večeře, jak budete s prckama výletit. Už se těšíme :! :! :!
Caress , ty máš teda cukání…tak ať brzy najdeš vhodného taťuldu :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.9.08 09:19

ahooooooooj holky :) zdravím vás po delší době. byli jsme v Chorvatsku. půjdu mrknout na fotky, všimla jsem si, že je jich tam hodně. jo a jak to vidíte s tím příjezdem do Koutů? kdo v pátek a kdy asi?

jo a ještě jednou se chci zeptat, co máte za odstrkávadlo? jste s ním spokojený, vy co ho máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.08 11:10

Ahojte!

tatínek se nakonec rozhodl, že by do Koutů jel. Caress, jak je to s tím tvým volným dvoulůžákem? Jinak volám do Koutů:).

Ha, nevím, proč mě to nepřihlásilo… Dzazi

• Citovat
  • Upravit
1064
3.9.08 11:19

Už jsem se přihlásila:).

Na víkend jsme byli u babi, jinak nic novýho ve schopnostech, rstou další dva zuby, máváme jak o život, ale jinak nemluví (mluví, ale nepojmenovává:), nechodí ani nečůrá na nočník. Ten zatím neřeším, pan docent Matějček píše, že dítě je na to zralý tak ve 12-15 měsíci.

Jinak Jonáš měl na obličeji dost pupenců, to jsem ještě vyvodila, že je to od akčního komára, ale měl celý oteklý rudonafialovělý boltec, tak jsem s tím radši došla k doktorce a moje podezření se potvrdilo, taky štípanec:). Jinak nám řekla, že máme doma něco, čem use v medicíně říká pozitivní ditě:). A taky jsem jí říkala, že nechce zeleninu, tak říkala, že holt jsou mlíčnoovocný děti a zeleninomasový a Jonáš je to první. Zelenina prý neva, když jí ovoce, ale to maso do něj mám dostat třeba s rýží nebo bramborama.

My jdeme plavat dneska. Včera jsme byli ve Žlutých lázních, to brouzdálko je tam bezva, byla jsem tam poprvý. Ledový jak nevimco a Jonáš nechtěl ven:). Pak usnul, tak jsme tam dali s Martinem pingpong, jsem nehrála ani nepamatuju.

Jo, Lucko, kopr do zeleniny nezabral, udelala jsem mu takovou uzasnou baštu, jen to flusal, tak jsem si to dala sama:(.

Caress, neboj, ja taky nebalim, nevim kde jsou Kouty, nevim, jestli mi porad plati rezervace ani jestli mi tam ubytujou tatku:).

Aji, co mate v GOlčově Jeníkově? My kousek od tamtud máme chalupu:).

Tak hezký den, jo to jsem se vám nepochlubila, jsem taková lemra, že jsem práci flákala tak úspěšně, až mi nezbylo, než v neděli fachat do 6 ráno, ale dalo se, ani jsem pak nebyla hotová, jen jsem večer dřív ospalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.9.08 12:24

Je ten penzion tohle, že?

http://hotel-cz.moonface.cz/…ou-Kouty.htm

… vím, že už to tu padlo mockrát:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.9.08 12:27

to jo ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.9.08 12:48

dík:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.9.08 13:48

Ahojky,

tak holky už začínám balit a vůbec se mi do toho nechce.
Zítra jdu ještě ke kadeřnici, abych se na vás vylepšila a nelekli se co je to za strašidlo :D

Caress - krůčkuje..... moc hezké slovo
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.9.08 13:50

Dzazi - to je bezva, že jede i tvůj chlap. !!!!!!!!!!!!!!!
A co znamená to medicínské - pozitivní dítě?? … jako že je strašně hodný a vpohodě????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí