Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
7.9.08 17:07

ahoj holky,
už jsme doma od tří, musím pacifikovat bordel. :(
Sraz byl prima. Dětí jako smetí. Jdu na fotky a zase makat. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.9.08 17:54

Ahojte,

tak už máme vybaleno, poklizeno moc neee. Tatínek vyrazil na fotbálek (opravdovej), nechápu, kde bere energii. No narozdil ode me si stihnul uz schrupnout. Asi to je ta vidina kumpánů a pivka. Bezva sraz, teším se na další. Jo taťkovi se taky moc líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
7.9.08 17:57

Ahoj holky

taky se hlásíme, že jsme vpořádku dojeli. Jsme u tchýnovců, tak se ovzu pořádně až v pátek od našich. Bylo to moc a moc super. Jsem také pro uzamčení diskuse.

Pa a hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.9.08 18:06

taky už jsme doma a dokonce mám vypranou jednu pračku - jsem dobrá:o)

jo a cestou jsme se Kájo stavili v Tescu :wink: a máme interaktivní housenku - tatínek jí musel něco koupit za to jak byla hodná 8) no říkám ty holky to s níma uměj

jo tady dva odkazy kdybyste chtěly:

www.babyotisk.cz a www.ditevaute.cz

caress - kde tě najdu na MMB?

leonko - fotky super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
7.9.08 18:18

Ahoj, taky už jsme doma, máme vybaleno, stíhly jsme 2× baštit.. :D
Jsem hotová, srazík byl super, těším se na další :)
Joo, a taťkovi se to taky líbilo…
Pro uzamčení jsem taky..
Doufám, že příště nás bude víc :D

Kalamajko : ještě jednou díky moc za krásnou čapku..
Leonko , škoda, že jsme zrovna byli pryč, ale snad se někdy zas dostanu do Havl. Brodu…

Tak pá, jdu stáhnout fotky..
Jo a nějka mi uniklo, kam je chcete umístit, ale doufám, že to tu ještě písnete,
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
7.9.08 21:29

Čau maminy,
jsem ráda, že jste všichni v pořádku dorazili domů. My taky :D a ještě jsme to nandali na dálnici Baruš :wink: Po zbytek dne taky pacifikuju, pračka běží nepřetržitě. Teď už bych potřebovala sirky do očí (díky nočním živlům hrající stolní fotbal do ranních hodin :-) ) a ještě se mi seká comp, tak zbytek dojmů napíšu až zítra. Pro uzamčení diskuze jsem stopro, páč taťkovi se sraz moc líbil(hned po příjezdu mě hnal ke compu ať zjistím, jak jste dojeli domů 8O 8O 8O. Jindy mě honí od pc, že nechápe, jak tu můžu s váma vysedávat) a teď mi sem určo poleze šmírovat, takže bych ho nemohla pomlouvat . :D Tak do brou, jsem groggy, to víte stááááří :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.9.08 22:08

Holky co ste kdo po mě chtěl vědět nebo ňákej odkaz tak se přihlaste já si to vše nepamatuju.
Warmusko - felda se v sobotu už prodala. Jo a fichtlkros je v sobotu tak v neděli to hřiště?

někdo se tu ptal na Caress na MMB tak tady je zdovolením odkaz :) http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

tady je odkaz na tu diskuzi na MMB na ty akce atd. http://www.mimibazar.cz/diskuse.php?…

ten potah na autosedačku např. tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo tady maj větší výběr barev http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

jinak si to fakt už nepamatuju co bylo další

Kája

tady na to chrastítko mobil, ale dá se koupit normoš v hračkárně http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
7.9.08 22:16

Jo a ještě sem večer našla jeden prořezanej zub a další už se prořezává takže jich máme celkem 10 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
8.9.08 10:04

Dobré ráno,
taky jste tak vyřízené? Ale spalo se skvěle.

Natálce a Hani dodatečně a Andy k dnešním jedenáctiměsíčninám všechno nejlepší :! http://www.sirmi.ic.cz/teddy/11.gif

…to jsem ráda, že se vám čepky líbily…ne abyste je prckům nosily :lol: :lol: :lol:
Zet , díky za osvětlení funkce dudlíku se zářezama, trénujeme ale myslím si, že Lumpikovi je to jedno :D Možná proto jsem si těch značek ani nevšimla.
Leonko , tak jsem ráda, že jsme se viděly a poznaly…pro mě docela překvápko - tady dračice a v reálu tichá voda břehy mele :wink: A kočár je teda bomba :! a fotky pěkný. A Franta je taky pěknej pořízek a kliďas skoro jako Jonáš.
Kájo , no vidíš, jak pobyt v přírodě stimuluje růst a vývoj :wink:

…Lumpajz teď usnul, pak pojedeme nakoupit něco do ledničky a špajzky, páč je to u nás jak u snědenýho krámu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
8.9.08 10:32

ahoj lidi…

takže tento příspěvek píšu podruhý, protože když jsem psala ten první, tak mi v půlce Franta vypnul PC … grrr… a už zas newim, co sem chtěla psát…

Hopinko: škoda, že jsme se nepotkaly… snad příště…

Jinak můžu za sebe říct, že je to hned jiné, když jsem vás viděla naživo a můžu si teď pod každou přezdívkou představit konkrétní osobu :-)

Kalamajko: že bych byla jako Jackyl a Hyde? 2 osobnosti v jednom? :-)
Franta je celkem kliďas - to je pravda… naštěstí… třeba dneska spal do půl devátý… od půl desátý od večera 8O
Jinak už jsem včera koupila plíny vel. 11-25 kg a jsou lepší než ty 7-18 kg… s tou předchozí velikostí už byl někdy problém, když bylo víc nakakáno :?
Takže už jedeme v největších plínách :-) teda aspoň myslim, že už se větší nedělají…

Taky jsem zvědavá na vaše fotky ze srazu, tak vkládejte do galerky, anebo mi nějaký pošlete na rajdlovah@seznam.cz … pokud možno zmenšený na rozumnou velikost… díky předem :-)

Jinak my zde máme pořád polní podmínky… pracovna je stále rozkopaná… protože tam děláme nějaký stavební úpravy atd…
takže mám PC přesunuté v obýváku a půlka baráku je vzhůru nohama.. jediný pozitivum, že včera konečně taťka dokončil zazdívání okna v koupelně, takže koupelna už je OK… aspoň něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
8.9.08 10:33

Ahojte holky!

Tak jsme nedorazili, čehož jste si asi všimly :roll: a to z toho důvodu, že naše starší se ráno v pátek probudila s totálně zhnisaným okem, tak tradá k doktorovi, má hnisavý zánět očí, tak jsme dostali jakési kapky, na které jsme čekali do tří odpoledne… no a pak už to nemělo smysl vůbec vyrážet.

Takže se všem moc omlouvám, že jsem nezachránila tu moravskou účast a taky že jsem nedovezla ten burčák :( A mě samotnou taky mrzí, že jsem vás nepoznala osobně… achjo, snad to někdy vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.9.08 12:33

hoj holky,

kalamajko to se vám to nandavá se stříbrným ořem, chudák naše beruška - punto sotva funěla aby dojela! :wink: Jo a čapka je super, koukala jsem jak blázen. Pořád teď vymýšlím, co bych mohla vyrobit já, ale zoufale mě nic nenapadá. (a tyky nic neumím… :oops: )
tatínkové to je prima, že se to taťkům líbilo, trochu jsem se bála, abychom je tam moc nenudily, ale dopadlo to výborně.
sonjo škoda, že jste nedorazili, tak ať je Melance brzo dobře! Neboj srazíky se budou opakovat, to je jasan.
My máme taťku klasika na kole, ale odpol nás vezme do lesa na houby tak se těším, jen doufám, že se ty vosy už uklidnily.....
Tak pac a pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.9.08 13:57

Ahoj všem,
Kalamajko já jsem úplně grogy. Teď mě čekají dva koše prádla na žehlení a vůbec se mi do toho nechce. Večer ještě musím do Prahy na letiště pro mamku, tak dnešní vyhlídky nic moc.
Snad se mi ještě dnes zadaří dát do galerky nějaké fotky ze srazíku.
Zet pošli tu adresu, jestli chceš tu housenku.
Sonjo tak ať je dítko brzy zdravé.
Všem oslavencům taky přejeme vše nej. Bohužel to nějak nezvládám sledovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.9.08 14:59

holky teda já byla mrtvá 8O no i tati, ale dítě teda neee asi bude fakt pošťákova :P

a ta Kalamajka s ti stářim nepřestane a nepřestane :wink: :wink: :wink:

monettko - máš tam SZ s adresou. jsem ostuda ale to víš že housenku berem, my vždy a všechno:D

jinak všechny děti byly úžasný a taťkové maj obr pochvalu teda ten můj menší neb se zdejch vždycky na kolo. ale byl nadšen a i nadšeně všem sděloval jak to bylo fajn. tak myslím še ho příště dokopem zas - on trošku potřebuje postrčit :wink:

na mě má změna prostředí taky následky. před 14dněma jsem to od porodu poprvé dostala a dneska se to hlásí zas. no to teda nevim to nejsem moc odvázaná. měl jste to někdo podobně?

kalamajko dodatečně díky za čepičku, odzkoušeno a vypadá v ní supr. to tu ve vidlákově :lol: padnou na prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
8.9.08 15:20

Ahoj při pondělku..
Sonjo , taky přeju ať se to Melance brzy zahojí…
Zet : já jsem na tom stejně.. měla jsem to před 14 dny a pak v neděli jsem to dostala znovu.. domů už jsem jela s bolestí břicha.. :?
A chlapi zaslouží pochvalu všichni do jednoho… je super že se jim to líbilo a že se proto můžeme těšit na další srazík..
no nic, já jdu uklízet kuchyň.. Rozhodla jsem se pro takový „vánoční úklid“, každý den pořádně jednu místnost.. tak jdu na to..
mějte se famfárově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital