Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
8.9.08 15:30

Tak se mi tam podařilo namrskat ty fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.08 17:06

pozdravzdaleka

Ahoooj holky,
supeeeer, ze se srazikl povedl!!! Tady se vam hlasi opet ztracena duse z Recka. Moc vam ten srazik zavidim, ale snad priste.

Kalamajko- odhaduji spravne, ze jsi vyrabela cepice??? To jsi faaaakt dobra, o to vic je mi lito, ze jsme na srazu nebyli.

Pozitri razime smer CR, tak se ozvu a hodim vam nejaky fotky. Mam spoustu zazitku (bohuzel ne vsechny k zasmani), tak vam je pak vypisu.

Opatrujte se

vase neprihlasena Veru a beachboy TAda

• Citovat
  • Upravit
1384
8.9.08 18:12

Caute baby, tak my uz jsme taky doma :)
Napsala jsem Lesine kvuli tomu uzamceni, tak pak dam vedet.
Tatka uz me zene od kompu, tak zas palim…mame zavirovanej PC, tak snad to da brzo do poradku a ohlasim se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
8.9.08 18:32

našla jsem zajímavý článek - tak spíš pro pobavení, nebo pro ty, které zajímá astrologie …
 http://www.zena-in.cz/rubrika.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
8.9.08 18:33

… jak jsem se dočetla v článku a v související diskuzi, mám se s malým Štírem na co těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.9.08 19:52

http://www.pohadkove-hracky.cz/…-kostek.html

Holky dávám slíbený odkaz na Lucinčin dárek k narozkám. Objednávala jsem to přímo z toho obchodu. Jdu omrknout fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
8.9.08 20:01

jen v rychlosti

holky fotky pěkný :D

kostky vypadaj fakt dobře

a zjistila sem že jsem vám dala 2× stejnej odkaz na ten potah tak to jdu napravit http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

musim zas letět Klárče se hlásí o prso

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.9.08 20:46

ahoj holky, tak sraz se, koukám, vydařil. hezký fotky! dala jsem tam taky pár od móře :wink: jsem tam hodně i já, to víte, to jsou snad první fotky mě i Nelky společně!

Kalamajko, čepky jsou supr!!! ty jsou na zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.9.08 21:22

Ahoj holky,
dlouho jsem tady nebyla, tak jsem aspoň dala Sebíkovu fotku do galerky ať vidíte, jak rosteme.
ahoj jaskiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
8.9.08 21:33

Fiebi : hezké fotečky.. sluší Vám to oběma
Jaskiva : Taky moc povedená fotka.. jsem se lekla, že už Sebík šlape.. ale i tak je šikulka.. Je fajn, že jsi dala aspoň fotku, doufám, že se zase přidáš do diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
8.9.08 21:33

Jsem nečekala, že budeš až tááák rychlá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
8.9.08 21:50

Super fotečky… :)

zet: pročpak mě hledáš na MMB? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
8.9.08 21:53

A ještě jednou já.. tak už jsem dala taky fotky do galerky.. Vybrala jsem jen 10, mám jich 200 8O
Ale stejně je jich většina velmi podobných s ostatními… To umyvadlo - takhle jsme tam cachtali Náťu
Tak pa, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.9.08 08:04

caress neboj, bratranec čekaj holčinu no a vy máte garderóbu tak že bych jim něco pořídila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
9.9.08 08:28

Dobré ráno,
tak jsem zkoukla galerku…uf, ale že to dalo zabrat!!! Tolik fotek a další určo na obzoru, co? Monettko , ty tvoje jsou prostě super. Jestli si mě ten můj chlap někdy bude chtít vzít, tak nám fotíš svatbu :wink: Kdybyste viděli, co nasnímkoval můj Martin senior… :roll: no comment, ani jedna postava na snímku není celá :roll: :roll: :roll: :D Tak máme pořádný asi jen 3, které jsem fotila já a na kterých je on s Lumpikem. Fiebi , ty vaše od moře jsou taky moc hezký. Neli je vysmátá po tobě, ale jinak celý táta. Jak já bych jela za sluncem, chjo. Příští rok to musíme zorganizovat jako Katul, aspoň na dva týdny lážo plážo. A čepky jsou zimní. Ale Lotynce a Jonášovi asi budou jen tak tak, ostatním dětem až tak ve dvou letech :lol: :lol: :lol:
Leonko , Jekyll a Hyde určitě ne, tak extrémně bych tě zas neviděla :D Spíš jsem si tě podle kurážných příspěvků tady představovala stejně od rány i ve skutečnosti :wink: a místo toho přijede tichá seriózní mladá paní s ultra hi-tech kočárem :wink: Toť můj první dojem ze setkání :wink: Na horoskop jsem koukla (tebe tyhle okultní záležitosti baví, viď :wink: ) a víceméně se napsané shoduje s tím, co už mám načtené. Tak jsem protáčela panenky, co nás s prckem čeká :roll: :roll: :roll: . Ale pořád si myslím, že i když je Lumpik ve Štíru, přeci jen je to první den, tak bude ještě hooodně pod vlivem váhy…ale tam je to možná ještě horší. Mám několik známých „vah“ a to jejich věčné „já nevím“ mě taky dohání k šílenství :D

…prosila bych maminy, které znají básničku „Kuřátko a obilí“ zpaměti, jestli by mi jí sem nemohly namrskat. Lumpik ji vyžaduje a já umím jen název :roll: :lol: :lol: :lol: Díky předem. Mravenečka už jsme zvládli, ale ten nestačí :D Lukre , tos mi to zas tím svým recitováním zavařila :evil: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí