Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdar zeny
Vcera nam kleknul PC, ale chlap uz to dal do pucu.. to je teda fofr ![]()
Kalamajko, ksilt jsem pouzila z jine ksiltovky, koupene v Tescu - stala asi 60,–
je to nejaka pena ![]()
Lucko, uzamcnei stale resim, Lesina uz napsala, ze to jde, ale dalsi zpravu jeste neprecetla.. tak jak budu mit dalsi info, dam urcite vedet ![]()
Ahoj holky,
tak jsem dnes objevila třetí zub. Malá je dnes hooodně protivná, chce být jen na rukách a vůbec nic nejí. Tak jsem jí prohlédla pusinu a nahoře objevila zubáka. Doufám, že taková nebude dlouho.
Ten kšilt by mě taky zajímal…
Taky si říkám, že nějak málo píšete - a to jsem po srazíku čekala spíš pravý opak ![]()
Monett : gratulace k zoubku
my jsme se zase zasekly na 4.
Ona totiž Jessica měla první dva zoubky týden po sobě… pak zásek na 3 měsíce… Potom další dva zase po týdnu… a ted zase už jakou dobu nic. ![]()
lucka: já nejseeeeeeem švadlena…
nepřišiju nic, neušiju nic, nezašiju nic… Jenže já nejsem ani kuchařka…
takže jsem vlastně ženská naprd… ![]()
My tu ted máme pout. Je to tu vždycky veliký… Od pátku do neděle dokonce zavíraj i silnice… Jessica z toho nska měla oči navrch hlavy… Dokonce neprotestovala ani v kočárku..
Seděla, ani nedutala a jen koukala..
Jooo jooo, loni jsem se tu touhle dobou ploužila davem s bříškem… Achjoo.. to už je tak dávno… ![]()
ahoj holky,
tak když už jsteu zubů, tak my máme zatím 3. minulý týden Nelce vyrašila jednička nahoře.
jinak se má ochlazovat, co?
mamka slyšela, že je možný, že za měsíc bude sněžit!
já mám teda zimu a sníh i ráda, ale když ted s Nelkou bývám hodně venku, tak se mi moc nechce být doma nebo mrznout venku
spíš to, že si člověk nemůže nikde sednout na lavičku.
dala jsem před chvilkou Nelce místo suchýho chleba, chleba s máslem a ten jí teda jel, už je asi v ní ![]()
no nic, já se jdu chystat za kamarádkou, tak papa
Kalamajko - mě by zas zajímalo to stínítko na kočár. myslím žes tenkrát říkala žes někde našla návod???
holky - help - jaký máte ty chodítka-odrážedla? už je čas myslet na narozky tak abych věděla
dík ![]()
Hezké ráno,
jj, ochlazovat ochlazovat, chjo, já bych potřebovala léto tak 8 měsíců v roce. Jsem se měla narodit pár set km víc na jih
Zet , ten návod mi posílala Lukrecie mailem, tak jí písni. Já si to vytiskla a smazala mail. Odrážedlo - byla tu diskuze a maminy doporučují nějaké Enduro (neslyšela jsem, neviděla jsem, nepátrala jsem zatím) = motorka. Nejlepší je prý s jedním kolečkem vpředu a kola bez dezénu (pro případ projetí blátíčka i toho ostatního
) Já to budu kupovat asi tak až na jaro, takže s největší pravděpodobností vysomrujeme dárek k Vánocům. Teď se mi zdá vhodnější nějaké to tlačení „jakobysekačkyna trávu“, ale to si zase nedovedu představit v zimě. Do té doby se Marťas asi nepostaví. To asi zkusím kaufnout na bazaru Caress , jak „na nic“, když umíš rodit tak pěkný holky?
Snad to ticho tady neznamená, že jsme si na srazíku všechno řekly
Jessice všechno nej ke včerejším a Julče k dnešním posledním měsíčninám http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif Indi , kde se nám tak dlouho touláš?
…tak my zase jedem nakupovat jídlo…jsme od srazu nějaký rozež.aný ![]()
Ahoj holky,no asi jste se vykecaly a ted nic
my už máme odstrovadlo takový a už jsem koupila i autíčko na MMA,ale já jsem hrozná nevydržím mu to nedat ![]()
Já zimu nesnáším,kdyby bylo po mém tak at je jen na horách
Cares klíííd já neumím ani pect
![]()
Monetko gratulace k zoubku my už máme as 10 ted se mu do tý papaulky nedostanu. ![]()
ahojky,
Caress: my jsme na tom se zoubkama stejně.. První 2 byli v 6m - týden po sobě… Pak ty horní na 8měsíci, taky týden po sobě a od té doby nic ![]()
Odstrkovadlo : no ještě nevím, ale nějaký máme schovaný u tchýně.. je sice starší, ale myslím, že to bude stačit.. Teď jí ho dám domů a na jaře ven a pak se uvidí..
Jinak mi došlo to aktivní chodítko, co jsem objednávala, tak už u toho docela hezky ťapeme ![]()
Já mám ráda všechny roční období, ale je fakt, že s Natálkou bych teď brala každý den sluníčko a 20 stupnů ![]()
Zet : taky jsem přemýšlela nad stínítkem, ale myslíš, že se to ještě využije? Letos už asi moc ne a příští rok už nám asi holky na kočárku nebudou moc často sedět.. ![]()
Tak já jdu umýt nádobí a vyndat křiklouna z postýlky.. se v:,–(ím, že tam zase stojí.. od té doby co se v postýlce postavila, tak vůbec nechce ležet a spinkat.. ![]()
jsem chtěla napsat takový co Warmuska
myslím,že ho sem dávala tak zatím my razíme na Václavák za kamarádkou.
hopi - a jaký máte chodítko. to já myslela chodítko ala sekačka na trávu (dobrej popis Kalamajko
) ale odstrkovadlo samo taky. ono jak jsou ty narozky a hned vánoce a pak celej rok nic tak jí musím trochu předzásobit ![]()
Ahoj holky,
taky přemýšlím, co koupit Šarlotce k roku. Zvažuju to chodítko, co tlačí před sebou. No ještě uvidím. Už vydrží docela dlouho stát.
Dnes jsem byla s holkama na dětském odpoledni. Byly tam soutěže, tak jsem holkám z mateřského centra pomáhala s pořádáním. Trochu jsem měla strach, jak to s holkama půjde, ale byly zlaté. Šarlotka mi ani neutíkala ze stanoviště, které jsem měla na starosti. A Nelča dávala dětem razítka za splnění úkolu ![]()
Dokonce jsme opekly špekáčky a co pro mě bylo největší překvapení, Nelča jeden snědla.
Nikdy nic takového nejedla.
Lotynka mi přestává spát, místo skoro tří hodin denně spí tak hoďku a kolem šesté už je totálně hotová a pěkně protivná. Snad zas najede na nějaké lepší spaní.
No nic, padám do postele, tak se mějte. Má se nám ochladit, to mě moc netěší… nějak se nám blíží zima, chjo
Ahoj holky,tak halo,halo,
Monetko mně Kubajs přestal spát tenhle týden dopoledne
spí už jen odpo a to jen hodku
.
Holky Kubík se začal šíleně vztekat už jsem z něj hotová
teď mě asi ukamenujete
nechala jsem ho vyřvat ,ale takový záchvatý,řve,jak siréna a vyloženě řve nepláče.Nooo,ikdyž pak,když jsem ho nevzala do ruky tak už i brečel tak jsem ho dala k němu do postýlky a chodila na něj koukat,ale dokud se vztekal tak jsem ho tam nechala no šílený.Maminy zkušenější poradte prosím co stím nedělám chybu?.Taky se Vám dětičky už vztekají nebo mám doma zmenšeninu tatínka
A tááák hodný mimnko to bylo ![]()