Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
15.9.08 15:37

Verum pristi tyden se mi hodi :) zatim jsem si nestihla nic naplanovat :)
ad dort - taky bych chtela typa, aby to mohl i prcek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.9.08 15:52

No vidíte, jak jste se hezky rozepsaly, stačí, aby začal týden a bylo hnusně:).

Tak já jsem koukám se dvěma pračkama žabař:). Asi máme velkou pračku nebo ji hodně krmím:).

Lukre, ta vesta vypadá dobře, jen neodhadnu velikost. Tatínka rozhodně potěší, že je to z PET flašek:). Možná do toho půjdu. Jo a když bude ještě někdy trochu pěkně, přijeli bychom okouknout ten váš cyklistický okruh okolo Kladna:).

Je u někoho aspoň trochu slušně, že bych se přesunula? To počasí je humus.

Večer máme sraz z výšky, tak tam s Jonášem na chvilku zajdem, naštěstí se vybírají jen nekuřácké podniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
15.9.08 16:02

Dzazi, prej se ma koupit stejna velikost, jako si kupujes tricka.. ja bych sla do M… ted jsem zkusila uvazat Krystofa na zada s tou kapsou, co jsme nosili loni.. no, jako nouzovka to jde, ale zadna slava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
15.9.08 18:17
Dzazi píše:
Lucko, tak já to teda řeknu, co se stalo v Koutech. …
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
15.9.08 18:21

čau spolumatky,
tak tady je taky fest hnusně :x

no teda vymejšlet program doma místo courání venku je teda něco. no konečně budem muset stvořit nějaký větší místo na hraní. taťka je taky děsně na úklid a poškrábání podlah, nábytku atd. no ale jak to tak sleduje tak kvůli svý berušce snižuje laťku, takže myslím že chodítko překousne taky 8)

taky jsem přemýšlela co za dost k narozeninám (samo že babičky tvrdí no to už může normální dyť si dá jen kousek…) a našla jsem dost dobrý stránky dá se tam dát i dietní omezení http://www.vasedeti.cz/receptar.php

jo Lukre to nosítko cos sem dávala to je super. asi budu o něčem takovým přemýšlet až se přiblíží populační exploze :lol:

Dzazi - super :lol: :lol: :lol: to jsem zvědavá jestli já se to heslo dozvím :lol: :lol: :lol:

Monettko - přišla housenka. je super. Kája je z ní hotová celou si ji omotá okolo sebe, má snad 2metry. děkujeme moc. jsme dlužníci.

holky přemýšlely jste co na zimu jestli budete pořizovat sáňky nebo boby. já totiž nevím jak tady u nás se sněhem… sorry že tu začínám se zimou ale musím dát typy na dárky abysme nedostali něco úúúúúúúúžasného :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
15.9.08 18:21

Ahojte holky,

hlásíme se po víkendu a jsme obě pěkně unudlaný. To je děs běs počásí. :(

Monettko šťastnou cestu

Veru vítej zpět z dovči

Lukre prosím prosím smutně koukám - pošleš mi taky heslo. Díky

Fotky zkouknu a naše jen co dám do PC tak je taky natáhnu

Jdu teď odsávat Klárku tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
15.9.08 18:29

Veru …ahoooooooooooooooooooj, vítejte zpět. Já budu Lumpajzovi dělat tento dort - můj výmysl :D :

jablka
vanilkový pudink
dětské sušenky čerstvé ovoce ------------------
Jablka oloupu, nakrájím na kostičky a rozdusím, balíček pudinku rozmíchám v trošce vody a vliju k rozdušeným jablkám, z čehož doufám vznikne hustý ovocný neprůhledný rosol. Dětské sušenky naskládám na dno dortové formy i po stranách (ty od firmy Hero mají tvar skoro jako cukrářské piškoty, tak to může vypadat dobře), rozetřu na to ten jablečný rosol a ozdobím čerstvým ovocem. Udělám ještě jednu dávku s pudinkem do jablečné šťávy od Hami = průhledný rosol :D :a to ovoce tím zaliju. Nechám vychladnout, popř. ztuhnout a je to.

…tak co, už zvracíš? Není to moc humus? Mně se nezdá, vždyť jsou to jen samé dobré věci, jako když pejsek a kočička vařili dort :D ::D ::D : a může to prcek i dospělí. Původně jsem chtěla vymyslet něco z HA mlíka, ale moc se mi nelíbila představa, že by se tím ládovaly babičky :D

Lukre , asi to taky vidím na ten šátek pod mojí bundu. Škoda, do toho náš taťka nepůjde, tak to oddřu sama. Ale je fakt, že jemu nevadí drandit golfkama přes pole neorané, tak se nějak snad domluvíme.

…no, prcek se hlásí o svou kaši a hračky tu lítají vzduchem, tak musím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
15.9.08 18:45

Ahojky,
teda vy jste byli prozměnu pilné jako včelky s tím psaním..
Veru : vítej po dovče, super, že sis odpočinula..
Warmuska : no kde jsou všechny příspěvky, kterými jsi slibovala bombardovat? :D
Monettko : hezkou dovču a šťastný let
Dzazi : nechtěla bys vydat nějaký román :?: :lol:
Baruš : to ještě fotíš ten pokojíček? :D
A jak dopadli kluci na Králi Šumavy?
Chodítko : tady v tom bytě už je nám to úplně fuk, na jaře ho dostane ven :!
Kalamajka : dort budu dělat podobný, dám ještě navíc borůvky, ale budu dělat rýžovou kaši do HA mlíčka.. prý hustá v lednici hezky stuhne a pak přeliju nějakým mixem ovoce.. Budu ho dělat maličký - extra pro Nat a pak asi nějaký s hezkým motivem - dětským - normální dort, pro normální hosty :D
No nic, jdu ještě v rychlosti juknout na fotky, mějte se krááásně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
15.9.08 19:00

ahoj holky, no teda, to je najednou příspěvků :wink:

Veru, dovolenou jsme zvládli myslím na jedničku, hlavně co se týče cesty. myslím, že byla Nelka zlatá. píšeš tu, že přítel odjel dřív, vy jste tam letěli jen s Tádou za ním? jo a jak zvládl cestu letadlem? i když to si tu psala, že byl hodný, že? :oops:

no nic jdeme koupat. manžel zapálil v krbu, Nelka už má červený tvářičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
15.9.08 19:42

Kalamako, Hopi - díky za tipy na dort… něco takového se chystám dělat také. Akorát, že neumím vůbec péct… tak doufám, že z toho něco upatlám.

Hopi - nějak to nestíhám, a hlavně když sednu k PC, tak mě tu hned okupuje Andy a hrabe mi do klávesnice. Teď už konečně spí, tak jdu hledat hračky k svátku a narozkám. Už jsme na ně dostali od babiček korunky, tak jen něco vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
15.9.08 19:46

Ahoj holky taky prosím heslo :lol:
My měli den :cry: rozbil se lux.Večer jsem nemohla najít jediného dudlíka nějak je v těch golfkách ztrácím,jak jsou malé :roll: tak honem do lékarny bylo za 5 sedum a měli do sedmi ještě,že jí máme naproti.
Chodítko holky my máme to co je vyfocený v galerce :wink: a zítra dojde to autíčko to samé co jsem dala Lukre
Monetko taky přeji štastný let :wink:
Veru pěkné fotky!!!!A vítej
Dzazi taky se přidávám ke gratulaci Jonášovi
Kalamajko ten dort dělala manžovo babi(skoro stejný)😉 a je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
15.9.08 21:25

Warm : jj, to znám, Natálka je taky takový počítačový maniak :D
Většinou ho vůbec přes den nezapínám, ale máme doma taťku - nemocnýho, tak nska to přes den šlo :lol:
Jo Kalamajko : ještě jsem se vlastě chtěla zeptat na ten pudink - ten nevadí??? To už můžou pudink - jsem ostuda, ale nějak jsem myslela, že není moc vhodný pro děti 8O

A ještě prosím o radu : Nat jak teď začala ťapkat - za ruce (občas) a za tím chodítkem, nebo i když se postaví, tak ona ty nožičky dává tak jako trochu na hrany - nevím jak to popsat, ale prostě nestojí tak úplně krásně na celých chodidlech a jednu nožičku jako trošku vytáčí ven - myslíte že to je normální, když si stoupá teprve asi 14 dní a že se to srovná? Měli to vaši prckové taky?
 DĚKUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
16.9.08 08:08

Dobré ráno,
tak zase hnusně, to zas budou depresivní snídaně a ty dopoledne než přečkáme, když nám taťka odjede do rachoty…bleee.
Hopi , taky díky za tip na rýžový korpus, to mě nenapadlo. Vlastně bych mohla taky udělat něco jako nákyp a polít to rozvařeným ovocem. Nebo ten korpus udělat z polenty…no, ještě popřemýšlím. Dělat dva dorty se mi nechce, holt lemra líná, co vám budu povídat :wink: A ten pudink myslím nevadí. Je to jen škrob, tuším, že bramborový, s vanilkovou příchutí (to by mohlo vadit). Tak jestli máš obavy z toho, můžeš použít normální Solamyl bez příchuti. Nebo Maizenu. To je pro změnu kukuřičný škrob. A s kladením nožiček neporadím, my si zatím jen stoupáme. Taky pěkně vachrlatě a ještě u toho dělá lambádu v kolenou :lol:

…my dneska pojedeme koupit něco zimního na sebe - na lítačku do plískanic. Ten teplotní skok mě jaksi zastihl nepřipravenou. Ještě, že mi včera přišla zimní bunda z MMB. Krásná - s odepínací vestou uvnitř. A největší radost jsem měla, když jsem ji viděla v Tescu za 750 a já ji od paní „ulovila“ za necelé 400 jen jednou vypranou. Tak jsme jí hned prubli do kočáru (teda jen tu vestu, v tý bundě už bych si připadala, že chci prcka uvařit- vzhledem k datu- ale když jsem pak šla s kočárem, sama bych snesla rukavice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.9.08 10:19

Ahojky všem maminám a prckům

tady je taky hnusně, ale aspoň neprší jako včera.

Prádlo nemůžu prát, protože nemám kde sušit, na balkon se mi vejdou 2 pračky ..... v tomhle počasí to bude schnout asi týden :evil: :evil: :evil:

Chci si koupit na zimu tu sušičku na prádlo…momentlně na ní němám :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hopi - myslím, že to s těma nožičkama je normální, Andy taky jednu nohu vytáčela na stranu a teď cape normálně. Já nevím, ale nijak jsem to moc nezkoumala. A ze začátku si chtěla i obráti nohu a chodit po nártu… to jsem vždycky byla hotová, skoro si jí vylomila. :twisted:

Leonko - jaký máš názor na toto vozítko?? Prodává se to a myslíš, že si s tím prcek vyhraje, nebo je lepší klasická motorka - odrážedlo?

http://www.babyexpert.cz/…vadlo-4-v-1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
16.9.08 10:40

ahoj…
Warmu: super fotky - hned jsem si nějaké stáhla…
a to odrážedlo 4 v 1 se docela prodává… ale sama jsem ho nezkoušela… tak nevím, jestli je dobré… nemám o něm žádné další info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí