Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
Hopi - díky za dobrý odkaz.
TO si tedy chudák manža užil co, když zrovna blindila. Nevím jak by to ten můj zvládnul, ale když by musel tak asi dobře.
Dorty - vy tady pořád píšete jaké uděláte dorty a nikde žádný postup
tak pro mě nepekaře - prosím vložte i postup jak se ty dorty dělají...... jinak na plné čáře prohraju soutěž se svým uměním. ![]()
haha, taky jsem na ní před chvílí narazila.. už máme objednáno.. ale věciček tam je fůra, dohodli jsme se že na jaře budeme objednávat znova, věci na ven - houpačku, klouzačku, bazének..atd. Už k domečku ![]()
Jo Warm, až dort vyzkouším a pokud se povede tak klíďo recept dám.. Jde o to jestli už nebudete mít po narozkách.. přeci jen jsme skoro nejmladší ![]()
Klárce od Katul - přeji vše nejlepší k 11.měsícům
Kryštůfkovi - přejeme vše nejlepší k tvému prvnímu svátku!!!!
Andrejka posílá pusinku.
http://image073.mylivepage.com/…%20-%20obrázky%2001%20(5).gif
Přidáváme se k příníčku Klárce a Kryštůfkovi ![]()
Warm: objednala jsem odrážedlo Enduro, pak hrací mobil a jejda, co to bylo… teď mi to připomněl Luboš - hrníček s brčkem.. zbytek na jaře.. teď má asi všechno.. víc hraček si myslím, že nemá smysl, páč si s tím pak stejnak nehraje..
Jo a holky nska mi manža udělal obídek a umyl i nádobí… jůůůů ![]()
Ahojky,
Taky přejeme Kryštůfkovi a Klárce vše nej nej nej!!!!
Tak dneska sme poprvé vyrazily ven s trochu přešitou bundou, byla to paráda, teploučko, malou sem nemusela ani tolik oblíkat, sem nadšená, myslím že se mi to podařilo ušít perfektně, se musím pochválit (něco tu smrdí že??
) Akorát si budu muset zvyknout na bundu, nenosím ji ani v zimě, chodím jenom v mikčách…
Malá dneska udělala první krůček, no bylo to kouzlný
![]()
holky sledoval jste někdo kauzu vanesska/markýsek? to teda valim bulvy
![]()
Ahoj holky já en vrychlosti.
Klárce a Kryštůfkovi vše nej nej!!!!
Zet já jsem taky nalítla na Vanesku
sledovalaa jsem to odzačátku a Markýsek mě dostal(a) ani nemám slov.Zítra písnu víc zatím\pa pa
no tak to je teda husty s tou Vaneskou/Markyskem…
Veru, streda se nam hodi
Pocitej s nami
(mimino mam vlastni)
Holky, uplne jsem Vam zapomnela vyridit pozdrav od Katul, maj se prima a moooc pozdravuje ![]()
Krystof dekuje za prani k svatku ![]()
Tak zeny, mame tu uzamcenou diskuzi, ocekavam vas na teto adrese:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
v pripade problemu piste SZ.. doufam, ze teda zadny problems nebudou ![]()
Musím sem něco napsat, aby se nám to neztratilo!!! Nešlo by to co už jsme napovídaly nějak přešoupnout k nám do zamčené skupiny???
já jsem teda na začátku myslela, že tahle diskuze se zamče jako celá a my budeme normálně pokračovat, ale asi to nejde ![]()