Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
16.9.08 21:58

Lucko - já je budu kupovat u Bati, jsou od tud. Asi zítra je pojedu koupit na Smíchov..... doufám, že je tam budou mít. U vás v centru je taky Baťa???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
16.9.08 22:07

je,ale menší.Zkusit to můžeš já tam tenkrát chtěla koupit ty botky,jak měl Jonáš a tady je neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
17.9.08 09:49

Ahojky, dobré ráno,

tak kde se touláte v té zimě???,
To je naprd co taková zima, včera jsem byla asi hodinu venku s kočárkem a Andy měla úplně ztuhlé a zmrzlé ručičky. Tak asi budu muset vytáhnout rukavice. No ale vlasně musím nějaké koupit.

Jaké teď nosí prckové rukavice??? Jdu se na to podívat.

Kalamajko - a nosí Martínek ty capáčky č.19 nebo 20??? Já už je mám na poště, dneska je vyzvednu, tak se bojím aby jí ty 19 nebyly malé. Měřila jsem nohu a má jí pořád 11cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
17.9.08 10:44

Ahoj maminy,
taky vám prckové doma už vůbec nechtějí spát? Jak se Marťas naučil stoupat i v postýlce, tak ho můžu položit snad stokrát a stejně neusne. Postaví se, oči napuchlý únavou, vyhazuje dudlík a řve. Musím vždycky odejít dokud se sám „neumlátí“ neustálým vstáváním a padáním. Jsem to ale matka. Teď usnul zkroucený na břiše, právě tak, jak zbuchnul. No, nemám odvahu ho narovnat, aby zase neprocitnul, tak jsem ho jen přikryla peřinkou…jsem z toho uspávání úplně odrovnaná. Asi zase najedeme na kočár - venku uspat a v chodbě dospat - jako za mlada :lol: Jo a dneska se poprvé sám vyškrabal na první schod, takže dopíšu příspěvek a jdu hledat zábranu na schodiště. Na ty pády nemám nervy.

Hopi , Marťas se teprve staví a nohy má jak baletka - špičky úplně od sebe. Je to kvůli udržení rovnováhy. Naty si podle mě taky teprve hledá rovnováhu a nejpohodlnější styl. Asi bych taky počkala, jak se to bude vyvíjet dál. My už rehabku nepotřebujeme, Vojtu dávno necvičíme, ale máme od Dr. nový papír na dalších půl roku, tak tam chodíme na kontroly. Jsem za to ráda, páč mám klid, že se prcek vyvíjí normoš. Rhb sestra je taky moc fajn a s těma capáčkama bych asi taky spíš věřila jí než Dr. I když ta naše celkem sleduje trendy, přeci jen si myslím, že je víc přes ty nemoci :D
Warmusko , po ochlazení jsme přešli na ty teplejší capáčky a jsou mu líp. Ale ty 19nošením-lezením hodně změkly a když jsem trošku přidala ruku k dílu, myslím si, že jsem je na tu 20 taky natáhla :D A ta trojkolka je bomba…

…já se úplně stydím, že pro Lumpika nic takového nehledám. Ani ty narozky moc neřeším. Přiznám se, že ten dort bude asi jediné, co dostane. Stejně z toho nemá rozum. Hračky kupuju průběžně, impulzivně podle toho, co právě potřebuje (co si myslím JÁ, že potřebuje :D ). Taky je fakt, že se spíš zaměřuju na takové hračky, co se dají skládat, vkládat a zase rozebírat, to ho baví (mě taky :D :D ). Ale kdybych mu ukázala „sekačku“ asi by taky neodolal. Bohužel nám Lumpikovy počátky chůze vyšly do nevyhovujícího ročního období, takže tuhle vymoženost asi přeskočíme. Já jsem sice vyrostla na Sunaru, ale taky bez „sekačky“ :lol: :lol:

…tak si jdu udělat kafe a jdu se pídit po těch zábranách na schodiště…zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.9.08 11:19

Ahoj.
Kalamajko : naprosto přesně popsáno - usínání hrůza, pořád v postýlce stojíme.. Teď jsem jí pokládala od 10 do 11 h. nakonec jsem to vzdala, je tu s taťuldou na gaučíku a dělají lumpárny.. A půjde až po obídku..
Dárek od nás k narozkám - nápodobně, kupuju co mi zrovna příjde vhodný a líbí se mi a mám pocit že je pro její rozvoj dobrý - taky samý skládačky a vkládačky.. a přímo k narozkám asi nebude mít nic. Teď jsem koupila chodítko, objednala autosedačku.. no dostane dort. Odrážedlo dostane nakonec od mamči - mojí
Warm : Andy je teda šikulka, botky jsou krásný!!
U nás teď otevřeli nový krámek - pouze dětské boty - super. Půjdu to očíhnout, mají tam pro prcky na zimu i botky z goretexu - do toho bych šla - žirafku mají! Okoukneme, ozkusíme a pak juknu, jestli nebudou na netu levnější a př. objednám tam - no v obchodě mi asi poslouží jen na vyzkoušení :oops:
Tak ju, jdu dělat obídek, máme filé - Nátě ho zkusím dát taky - dnes prvně, tak jsem zvědavá.
Tak papa
Jo Warm: u nás taky zima, včera jsem přebírala oblečení a narazila na prstové rukavičky - zkusila jsem jí je, jsou jí sice na prstech delší, ale jde to. Myslím, že jí budu dávat tyhle, s těma na celou ruku by se vztekala a sundavala by to!
Tak čus bus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
17.9.08 11:19

Kalamajko - díky za info o capáčcích..... zkusím je taky nějak vytáhnout.
Jinak super příspěvek :D :D :D :D
To stoupání v postýlce mě taky sr..o, ale už se to srovnalo, no ale když si vzpomenu na začátky stoupání tak to trvalo asi 2 měsíce, než zjistila, že má ležet a ne pořád trénovat stoupání.
Teď už tam buď stojí nebo spí… což je super.Takže asi tvá trpělivost bude muset vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.9.08 14:13

čusbus,

Kalamajko - ty jabka puding znám, to použiju dík za připomenutí asi udělám druhou vrstvu piškoty,jogurt banán a bude

Warmusko - super tříkolka dej typ:o))

dárky - od nás nic moc spíš hledám inspiraci pro příbuzný, no stejně ale myslím někdo přijde s nočníkem, já chtěla tohle

http://image.arukereso.hu/…y-sleigh.jpg

vůbec nevím co oblíkat, rukavice máme jen teplé tak teď musím pořídit nějaký fleece, čepička od Kalamajky se hodí ani jsem nečekala že tak brzo. no a na nohy nevím vůbec co.

Kája leze jak ďas už i na schod musíme sehnat zábranu (Kalamajko kdybys měla typ na něco ne moc drahýho - jinak ceny jsou teda 8O ) a začíná se pouštět tak to bude teď mazec, jinak dělá bubliny a křivou pusu už jí říkáme ransdorf :wink: jo a tuhle se mnou psala na počítači a obraz mi otočila vzhůru nohama myslela jsem že jí zabiju

no asi si nadělím k vánocům předčasně pobyt v penzionu na vysočině a beru babi ať si trochu dáchnu, tak doufám že ještě budou mít volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
17.9.08 14:40

Hopi - pro ty botičky pujdeme dneska. Doufám, že je u nějakého Bati seženu!!! :evil:
Jestli nějaký vybereš u vás v obchůdku tak pak dej obrázek a cenu.
Jo a díky za pochvalu Andy a botiček.

Zet - to jsou boby??? to mě nenapadlo koupit. My s manžou taky budeme dávat jen nějakou malou hračku. Tuhle tříkolku dostane od tchýňovců a od našich zas odrážedlo. Jinak taky kupuji hračky průběžně.
Boby kdyžtak dostane k vánocům :D :D :D , podle sněhu :?: :?: :?: :?:

chceš odkaz na tříkolku??, Tahle je z MMB:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
17.9.08 15:05

Zet , piškoty a jogurt kvůli AE nemůžem, tak to řeším těma sušenkama. Jinak bych vařila stejně jako ty. A zrovna jsem na ty čepice myslela, že byste je klidně už mohly vytáhnout. My jí měli předevčírem. Ale je nám mooooc velká i zavázaná :lol: Warmusko , rukavice jsem Marťasovi taky ušila. Z toho samého flísu, tak má soupravičku. Ale jsou dost tenké, tak na zimu budu muset koupit něco nepromokavého a vycpaného, páč má v kočáru pořád ruce venku, ať prší nebo ne a zkoumá pláštěnku i nánožník ze všech stran a úhlů. A to i pusou :roll: :roll: :roll:

Zábrany jsem našla tyhle:

http://www.detskyraj.cz/…ts/zbozi.php?…

http://vse-pro-deti.cz/…c.61379.0600

…musím hledat něco, co se nevrtá do zdi. Sice z jedný strany máme zábradlí, ale má široký šprušle, tak to tam snad půjde rozepřít. Každopádně finální slovo bude mít pán domu. Za dva litry nechci nic kupovat, to se zkusím zeptat někde v truhlárně, jestli mi to nesvedou udělat. I když po mých zkušenostech s řemeslníkama se kvůli pětistovce asi nepřetrhnou :(

Ad dort a narozeniny - koukejte sem všechny potom namrskat fotky vašich výtvorů!!!!!!!!!! Chtěly jste soutěžit, tak můžeme místo poznávaček zápolit v kuchaření. Navrhuju soutěž o nejlepší narozeninovou fotku s dortem, popřípadě pouze dortu…co vy na to :?: :?: :wink: :D V případě souhlasu s návrhem dostane vítězka pro prcka za trest nějaký výrobek z mojí dílny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.9.08 17:48

tak jsme byly utratit pár peněz a máme
mokasíny na doma
http://www.kikko.cz/…yp-10-2r.jpg /> a rukavičky na teď
 http://www.tulectrend.cz/…ky/22008.jpg

no ale jinak PRŮSER v dm neměly ty super kelímky vůbec je nemůžu sehnat :evil:

Kalamajko - ta babypoinťáská vypadá dobře hlavně že jde rozšířit. taky nesmíme vrtal a máme atyp. šířku… a hlavně dětský ráj je na žižkově takže tam vyrazím ji okouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.9.08 18:42

Warm : když narazím na něco pěkného, určitě dám vědět..
Kalamajka : napadlo mě, když tak hezky šiješ, tak ušij ještě stejné rukavičky ze šusťáku a ty z flísu dovnitř, na konci to nějak sešít dohromady a máš vycpaný a trochu nepromokavý.. šusťák pak můžeš nastříkat impregnací :idea:
Jinak super nápad se soutěží o narozeninovou fotku.. Doufám, že počkáte i na nás co jsme ke konci.. :lol:
Zet : krásný mokasínky i rukavičky :potlesk: Dobrej kup!

Jinak nska jsem si s kámoškou vyrazila do Strakonic - je tam pár nových obchůdků.. Nat dopo opět nespala, tak jsem jí uložila po o a jeli jsme. Přijeli jsme tam a všechny obchody zavřené - otevírají 18.9. :twisted: A přijedeme domů v 16h, Náťa spala - po o vůbec neusnula, řvala jako tur, poblinkala se - tak si ty 3 hodinky chudák manža užil, uspávání, převlíkání prcka i postýlky (poblinkala se tam), sváča a znovu uspat. :?
Tak se zatím mějte, jdu za nima si hrát, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.9.08 18:56

holky, ještě tu mám jeden tip..
tady mají to odrážedlo enduro za 350,– a navíc plno hezkých - levných hraček - např. ten mobil, tu kuličku atd…

http://vikibazarek.cz/…uct_info.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aji
190
17.9.08 20:13

ahoj holky, jak tady probíráte dortíky - my jsme vyzkoušeli na svátek jablečný, dávám do galerky, Maruška se v tom pěkně rochnila a nejvíc jí chutnaly asi piškoty…takže zbytek jsme pak museli dojídat 8) pro narozeninový jsem se ještě pevně nerozhodla, ale tenhle to asi nebude, chci aby to malé taky „jelo“, tak vymyslím něco možná na způsob tiramisu - v kojenecké verzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
18.9.08 09:10

ahoj holky, no já jsem teda zvědavá, co tý Nelce upeču za dort :?

jinak Zet, ty capáčky jsou hezký! taky jsem je měla, tak 3-4 měsíce zpátky. ta bavlnka kolem, kterou je to chycený, tak se trhá :roll: takže je měla Nelka na sobě párkrát. i když dávala jsem jí je, co nejčastěji, ale pak jsem je vyhodila.

Veru, to je supr, že tu cestu tak zvládl. přišlo mi trošinku vtipný, jak si psala, že byl v letadle zlatej a pak plače na tom cvičení :oops: no ale změnit ti to nepomůžu, páč nevím, kde co v Praze je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.9.08 09:50

Hezké ráno,
jdu akorát objednávat z těch stránek a teď jsem si všimla Zet , že tam mají i kelímky.. Nejsou sice s obrázkama, ale myslím, že jsou dobrý - za 68,–
 Zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital