Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak začínám balit. Caress já mám zas pocit, že na ty necelé tři dny skoro nic nepotřebujem
Tak jsem zvědavá, co mi bude chybět.
Katu přeju krásnou dovolenou
tak koukám my dorazíme skoro poslední
no teda před Kalamajkou. máme to asi 90km a čekáme na taťku takže když vyjedem v 5 budem rádi. no tak to vás asi uvidíme až ráno
![]()
nevím do kdy je nástup no tak nás prosím někdo nahlašte že dorazíme dík ![]()
Hoj holky,
tak my máme zabaleno na půl. Chceme vyrazit po obědě, ale v kolik to skutečně bude .....
zet já myslím, že nástup do tam není, ale kdyžtak je upozorníme, že ještě dorazíte.
Jdu něco dělat.
Ahoj holky hezky si užijte srazík .Budu tu na Vás v neděli čekat ![]()
Katul krásnou dovolenou ![]()
No ňák se nemůžu k tomu balení dokopat, ale musím chci vyjet hned poo a Klárče bude chrupka v autě ![]()
tak zatím pak ještě písnu
Ahoj,
Caress, taky dorazíme s Felicií, znám to:). Ale balení už mám zmáklý, balím pořád, tak mi to nepřijde tak hrozný, samo že vždy něco zapomenu.
Katko, ať vam vše dopadne a pořádně si to užijte!!!
My pojedeme až tak v pět, spíš pozdějí, Martin bude do 4 v práci a pak musí přidělat stojany na kola:). No ovšem kdybych om neměli plavání, byl ochoten si vzít půlden volna, nevycházm z údivu. Dokonce říkal, že se na víkend moc těší.
Ovšem já byla včera na skákání na trampolínách a dneska se nemůžu pohnout.
Zet, to snad ještě někdo vzhůru bude, když přijedeme později, ne? Nebo chodíte spát s dětmi?
Tak se na vás těším!
Tak téměř dobaleno.. Premiéra ve skládání postýlky a golfek - no musela jsem si vzít návod ![]()
katu: krááásnou dovču, užijte si to ![]()
Monett: opsala jsem si na Tebe číslo - doufám, že pořád platí… Dorazíš teda tak nějak plus minus po poledni? My tak po jedenáctý vyrazíme…
Tak zbaleno, najezeno, přebalíme a jedem
Katul užij te si Chorvatsko
A všem co se neuvidíme krásný víkend
Kája
…tak všem šťastnou cestu, Katul, vám krásnou dovču…
Čus zítra…
Tak se loučím, je to vrcholící peklo; ale snad to do osmi zmáknem. Na net se asi nedostanu, tak třeba písnu někomu SMSku.
Díky za přání hezké dovči, snad to vyjde ![]()
PaKatul
tak už jste asi všichni na místě krom Kalamajky
je ,je to tu bude smutno
halooo Indi a kde si ty?
ahoj Luci, tak já jsem se tam dneska nedostala. zíta to asi nezvládnu, jdu kamarádce na svatba večer se mám sejít s kamarádkou, se kterou jsem se dlouho neviděla. a co ty máš v plánu na víkend, že nejedeš do Koutů?
9ahoj Fiebi jupí!!!!Tak tu nejsem sama
já nemohla nechat hafíka samotného manža dělá od rána do půlnoci tak by jí neměl,kdo vyvenčit.Docela mě to mrzí
,ale snad to nebude poslední takovej velkej sraz a potkáme se tam i my
Kde mají svatbičku?No co nějaký fotky do galérky,jak jste se měli u moře.To jste tam byli jen s manžou ?A co segra vrátila se k manželovi?
Jinak zítra dorazí sestřenice neviděla jsem jí 4 roky tak se těším
prosím tě a co dělá, že maká tak dlouho? teda jestli to můžeš napsat
jinak taky doufám, že se ještě někdy někde sejdeme! svatbu mají kousek odtud v Jaroměřicích nad Rokytnou, je tam zámek, ale oni to mají v kostele. jo jo fotky dám, jak bude čas …
jo a v Chorvatsku s náma byl ještě můj taťka a ségra s dvěma dětma, to je nejstarší segra. a ta prostřední se vrátila k manželovi nebo teda prej manžel se vrátil k ní ![]()
a jak to vypadá u vás? tenkrát ti manžel kupoval bonbošku jako omluvu a tak, už je všechno v pohodě?
čus drbny Fiebi a Lucko
, tak mám sbaleno a ráno vyrážíme za zbytkem fóra
tak toho tu moc nenakrafejte
a v pondělí zase tady…dobrou