Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
5.9.08 08:25

Ahoj holky,
tak začínám balit. Caress já mám zas pocit, že na ty necelé tři dny skoro nic nepotřebujem :) Tak jsem zvědavá, co mi bude chybět.
Katu přeju krásnou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.9.08 09:04

tak koukám my dorazíme skoro poslední :? no teda před Kalamajkou. máme to asi 90km a čekáme na taťku takže když vyjedem v 5 budem rádi. no tak to vás asi uvidíme až ráno 8O 8O 8O

nevím do kdy je nástup no tak nás prosím někdo nahlašte že dorazíme dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.9.08 09:10

Hoj holky,
tak my máme zabaleno na půl. Chceme vyrazit po obědě, ale v kolik to skutečně bude .....
zet já myslím, že nástup do tam není, ale kdyžtak je upozorníme, že ještě dorazíte.
Jdu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.9.08 09:30

Ahoj holky hezky si užijte srazík .Budu tu na Vás v neděli čekat :wink:
Katul krásnou dovolenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.9.08 09:35

No ňák se nemůžu k tomu balení dokopat, ale musím chci vyjet hned poo a Klárče bude chrupka v autě :D

tak zatím pak ještě písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
5.9.08 09:37

Ahoj,

Caress, taky dorazíme s Felicií, znám to:). Ale balení už mám zmáklý, balím pořád, tak mi to nepřijde tak hrozný, samo že vždy něco zapomenu.

Katko, ať vam vše dopadne a pořádně si to užijte!!!

My pojedeme až tak v pět, spíš pozdějí, Martin bude do 4 v práci a pak musí přidělat stojany na kola:). No ovšem kdybych om neměli plavání, byl ochoten si vzít půlden volna, nevycházm z údivu. Dokonce říkal, že se na víkend moc těší.

Ovšem já byla včera na skákání na trampolínách a dneska se nemůžu pohnout.

Zet, to snad ještě někdo vzhůru bude, když přijedeme později, ne? Nebo chodíte spát s dětmi?

Tak se na vás těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
5.9.08 09:59

Tak téměř dobaleno.. Premiéra ve skládání postýlky a golfek - no musela jsem si vzít návod :lol:

katu: krááásnou dovču, užijte si to :)

Monett: opsala jsem si na Tebe číslo - doufám, že pořád platí… Dorazíš teda tak nějak plus minus po poledni? My tak po jedenáctý vyrazíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.9.08 12:21

Tak zbaleno, najezeno, přebalíme a jedem

Katul užij te si Chorvatsko

A všem co se neuvidíme krásný víkend

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
5.9.08 13:15

…tak všem šťastnou cestu, Katul, vám krásnou dovču… :! :! :! Čus zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
5.9.08 18:40

Tak se loučím, je to vrcholící peklo; ale snad to do osmi zmáknem. Na net se asi nedostanu, tak třeba písnu někomu SMSku.
Díky za přání hezké dovči, snad to vyjde :wink:
PaKatul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.9.08 19:07

tak už jste asi všichni na místě krom Kalamajky :wink: je ,je to tu bude smutno :roll: halooo Indi a kde si ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.9.08 20:42

ahoj Luci, tak já jsem se tam dneska nedostala. zíta to asi nezvládnu, jdu kamarádce na svatba večer se mám sejít s kamarádkou, se kterou jsem se dlouho neviděla. a co ty máš v plánu na víkend, že nejedeš do Koutů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.9.08 20:47

9ahoj Fiebi jupí!!!!Tak tu nejsem sama :wink: já nemohla nechat hafíka samotného manža dělá od rána do půlnoci tak by jí neměl,kdo vyvenčit.Docela mě to mrzí :cry: ,ale snad to nebude poslední takovej velkej sraz a potkáme se tam i my :lol: Kde mají svatbičku?No co nějaký fotky do galérky,jak jste se měli u moře.To jste tam byli jen s manžou ?A co segra vrátila se k manželovi?
Jinak zítra dorazí sestřenice neviděla jsem jí 4 roky tak se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.9.08 21:52

prosím tě a co dělá, že maká tak dlouho? teda jestli to můžeš napsat :idea: jinak taky doufám, že se ještě někdy někde sejdeme! svatbu mají kousek odtud v Jaroměřicích nad Rokytnou, je tam zámek, ale oni to mají v kostele. jo jo fotky dám, jak bude čas … :wink: jo a v Chorvatsku s náma byl ještě můj taťka a ségra s dvěma dětma, to je nejstarší segra. a ta prostřední se vrátila k manželovi nebo teda prej manžel se vrátil k ní :lol:
a jak to vypadá u vás? tenkrát ti manžel kupoval bonbošku jako omluvu a tak, už je všechno v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
5.9.08 21:59

čus drbny Fiebi a Lucko :D , tak mám sbaleno a ráno vyrážíme za zbytkem fóra :D tak toho tu moc nenakrafejte :wink: a v pondělí zase tady…dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí