Poradna duly
Jana Čurdová
jo a koukala jsem že má bejt supr počasí.
no a ještě plíz dáte mi někdo na sebe kontakt kdyby něco? ať se najdem ![]()
no a tady jedna spešl pro Baruš: 
Ahoj ženský,
tak máme zbaleno a za chvíli odjíždíme. Manža se rozhodl, že kolo nebere..... bude tam nějakýc chlap bez kola??????
Kájo - bereme golfky, protože máme malé auto a se slalomem by jsme se nevešli.
Tak se těším zítra v Koutech. Ještě dneska nakouknu.
Ahojte všechny!
Tak já vám nevím, jestli mám do těch KOutů vůbec jezdit, já byla u kadeřníka naposledy když byly malé 2 měsíce, tzn. bude to za chvíli rok
![]()
Zatím to teda vypadá, že bych dorazila jenom na pokec v pátek odpoledne. Ještě dám vědět a taky si na některou z vás vezmu číslo, (platí ještě ten starý seznam, doufám…!), abych vás tam našla.
My pak s nějvětší pravděpodobností pojedem do Vrchlabí, manža tam má nějaké kšefty, takže spát budeme zřejmě tam.
Soni,tak já jsem u kadeřnice bala naposledy pře porodem
vůbec mi nechytá barva,jak má tak jsem to ted vzdala
a taky to tak vypadá už se na sebe nemůžu koukat ![]()
Zet moooc Ti to tam sluší .Holkýýý začínaá mi fakt být smutno,že tam s Vámi nejedu
ach jo.
Tak mi se dneska chystáme na brusle si rozbiju usta s těma golfkama
a doufám,že nebude lejt.tak se mějte .Kalamajko sii fakt dobrá s tím odbouráváním koja v noci.KMěla si pravdu,že řval už mín druhý den a včera to už vzdal
jo a ještě Kuba už umí slejzat a vylejzat z postele ![]()
… Zet …nááááááááááádhernej outfit…Teletubbies by tě, myslím, brali do party
, ale barák je obloženej jedna báseňhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif
hlásíme se po 10M kontrole, Maruška má 8,5 kg a 80cm…to si ale nejsem moc jistá, kapánek se mrskala, jak jí sestra natahovala nožku ![]()
Mudra se ptala, jestli zdvojuje slabiky apod.
jak to máte s Vigantolem , dáváte každý den, nebo jen když je zataženo či deštivo? tělo si denní dávku na sluníčku vytvoří samo…
no Kalamajko
a to za těch 14 dnů byly některý modely i lepší ![]()
vigantol - dáváme denně (pokud nezapomenu
) páč furt máme měkkou fontanelu, prý budem dávat do roka a po roční prohlídce se uvidí (jelikož jako bude zima a tak)
holky zkoušela jste některá bazén s „mořskou“ vodou v Hloubětíně? když není dostupné moře, mohla by to být varianta pro ekzémáčky http://www.pampeliska.cz/…dou-252.html
Přišlo mi mailem:
Letí čáp a v zobáku v plachtě nese 75-ti letého dědu.
Dědouš se na čápa podívá a říká:
„Poslouchej, když jsme to doteď nenašli, nevysereme se na to?“
Ahojte tak už se hlásíme z domova,
Sonjo seznámek by měl platit kromě čísla Lukre
a vtip je
![]()
Vigantol zatím máme každej den
dítě mi tu pusou prdí do stehna
- jdem přebalit a ven
zatím čauky
Aji , Vigantol 1 kapku denně do roka. Za odkaz na bazén díky. Taky jsem si myslela, že je to řešení, ale naše kožní nedoporučuje veřejné bazény a koupálka - riziko zanesení infekce, plísní, molusek apod., takže jedině moře, domácí bazének s pitnou vodou nebo přírodní lomy, jezera, přehrady bez sinic…nemáme to holt lehký ![]()
Sonjo http://www.beruska8.cz/…lici1/70.gif
Ahoj holky,
stále nějak nestíhám, balit budu až zítra ráno, jak se vrátím z novin a hned na to vyrazíme. Snad to stihnu vyrazit kolem desáté.
Lukre látkovky neberu.
Vigantol - no jsem děsná, věčně na něj zapomínám. Holky mají ještě dostávat železo, tak jsem ráda, když si vzpomenu na to. ![]()
NO nic, padám do postele, ať to zítra všechno zvládnu. Mějte se a těšíme se zítra
Teda holky, to balení je teda něco… Balím takhle pro nás dvě poprvé - nikdy jsme ještě nikde nebyly… I babičky máme obě tady ve městě, takže nikam necestujem… Bude to premiéra - a už teda odted to stojí za to… To je krááámůůů a pořád mi dochází, že něco chybí… My se do tý Felicie snad zítra ani nevejdem… ![]()
Holky, všem co ještě nakouknou přeji krásný víkend, odpo ještě písnu rozlučku
NESTÍHÁÁM
Katul