Poradna duly
Jana Čurdová
Soni , myslím si, že se debata dostala někam mimo střelku
…ale když už, tak:
Jinak s tou intonací souhlasím, (smajlíci bohužel vždycky nestačí nebo taky zůstávají nepochopení, tak jsem to teď radši přehnala). Právě pro její absenci si myslím, že to tu díky nedorozumění minimálně jedna mamina zabalila…škoda, burčák to mohl spravit…snad to spraví
![]()
P.S. Pražák nejsem ani zdaleka
![]()
Kalamajko, vím, že si v tom „pitvání“ libuješ
(taky to přeháním, všímej si, snad ti to též pomůže…
), ale já jsem to tím vtipem fakt chtěla zakončit. Tak pokud chceš, můžem hodit řeč osobně. Své jsem k tomu už napsala, ale pokud by ti moje virtuální důvody nestačily, na 90% se uvidíme o víkendu.
S tím „pražákem“ jsem to nemyslela konkrétně na tebe (i když v seznámku máš uvedenou jako místo bydliště Prahu), ale chtěla jsem nějak odlehčit atmosféru a ten text Jožin z bažin od Mládka i ten vtípek se mi do toho našeho tématu prostě hodily. ![]()
Jejda, to je veselo při pondělku ![]()
O burčáku nska nechci ani slyšet, včera jsem opožděně slavila svátek - pily jsme vínečko s kolou a nska bolííí hlavička - Jo a nebojte, nekojila jsem..
A vůbec s tím srazem „na půl cesty“ mě moc neštvěte.. pro mě to rozhodně není na půl cesty, jedině kdybych rozpůlila cestu k Indi ![]()
To že jsou Ti co se s nikým neschází trošku out je na snadě, ale můžete se snažit jak chcete.. HOPÍKY NEODRADÍTE
![]()
Jinak bych navrhovala, abysme tu už přestali řešit, kdo sem chodí a kdo ne, a hlavně proč.. nebo se zase „zdejchne“ dalších pár lidiček ![]()
Tak a máte to ![]()
A hlavně dodávám: bylo to všechno myšleno s humorem a nadsázkou ![]()
tak jsem si musela hned najít jak je ta Kalamajka „přestárlá“
![]()
hopinka píše: …A vůbec s tím srazem „na půl cesty“ mě moc neštvěte.. pro mě to rozhodně není na půl cesty…
Hopinko, já to mám úplně stejně jako ty - 170 km, tak proto mi to přijde trochu ujeté celá ta debata, že se k „nám“ jelo vlastně zbůhdarma tak blízko ![]()
Holky, teď jsem si uvědomila, že jsem tu tak dlouho nebyla a ani jsem se nezmínila co u nás nového… takže se vrátím k tématu, o kterém by tu mělo jít především a to jsou ta naše zlatíčka ![]()
Takže Natálka je pořád pěkný cvalda (nyní něco kolem 10-ti kilo), pořád samý faldík a s aktivním pohybem jsme to dopracovali akorát na běhání v chodítku. No, běhání......
zkrátka dostrká se v něm nohama kam potřebuje
Lezení, stavění, natož chození u nás zatím nehrozí. Jinak umí jak dělá pes (říká „ha ha“), tátá=táta, trochu kratší táta= toto, Aťá=A:,–( (jméno našeho psa), ham=když má hlad… Ale máma neřekne ani za nic opica jedna
Taky hodím nějaké foto do galérky, i když myslím, že aktuálně nemám všechno stažené z foťáku do PC, tak nevím, jestli něco vyberu…kdyžtak zítra.
Tak pěkný večer a těším se (snad) u toho burčáku
Hopi, do víkendu daleko, hlavobol bude ten tam ![]()
Sonja27 píše:
Kalamajko, vím, že si v tom „pitvání“ libuješ![]()
![]()
(taky to přeháním, všímej si, snad ti to též pomůže…
![]()
![]()
), ale já jsem to tím vtipem fakt chtěla zakončit. Tak pokud chceš, můžem hodit řeč osobně. Své jsem k tomu už napsala, ale pokud by ti moje virtuální důvody nestačily, na 90% se uvidíme o víkendu.
S tím „pražákem“ jsem to nemyslela konkrétně na tebe (i když v seznámku máš uvedenou jako místo bydliště Prahu), ale chtěla jsem nějak odlehčit atmosféru a ten text Jožin z bažin od Mládka i ten vtípek se mi do toho našeho tématu prostě hodily.
Soni, to je omyl, nelibuju. Ale taky nesnáším ty mýlky v důsledku nedostatečné komunikace. I když, jak se tady už podruhé přesvědčuji - méně znamená více. Ať žije nadsázka!!!! A s tím pražákem se neomlouvej, páč pragocentrista jsem sáákra velkej
![]()
Zet
http://www.sirmi.ic.cz/lidi/91.gif
Hopi
![]()
Sonjo sice do Koutů nejedu,ale holky se tu snažily najít něco na půl cesty,aby to holky z moravy měli blíž než,kdyby se to konalo někde poblíž.A nakonec tam ani jedna z Vás stejně spát nebude (Leonko,ted to nemyslím na tebe,když to máš tak blízko)
Zet tak co přečetla si metodu na vyřvávání ?Já jdu zas do toho dneska ![]()
Kalamajko ,jak se Ti daří odbourávání ?Kolikrát ted kojíš v noci už jen k ránu?
Luci , u nás taky proběhla ta šestá nemoc a musela jsem se rozkojit. Pak jsem začínala znova odbourávat kojení kolem 2hod. To šlo rychle. Teď se Marťas budí kolem 4, tak dudlíkuju a kojím už jen před spaním, pak v 6 a kolem 8 ranní si ještě cucne před snídaní. Ale to jen někdy, když po té 6hod už neusne. Pokud spí do půl 8, tak jdeme rovnou snídat. Tak se toho pláče neboj, třeba to bude jako u nás. Sice jsme se vrátili na začátek, ale pak to šlo rychleji. Tak jsem to teď snad nezakřikla ![]()
Holky, s těma Koutama:
Myslela jsem že jde především o to, že se sejdeme někde, kde budeme moct i přespat, že vypadnete z Prahy, my zase např. ze Sušice, že si to uděláme jako takovou pidi dovolenou a pěkně si to užijeme, večer posedíme a poznáme se osobně (a už pominu, že holky z okolí phy už se znají)
Myslím, že ta vzálenost nebude pro nikoho tak hrozný problém, pokud je to na 3 dny a ne třeba jen na odpoledne - to by se asi nikomu nehodilo…
Ale takhle to má být prostě hlavně super víkend, relax atd.
A mám pocit, že už ten hlavní důvod se tu nějak ztrácí. UŽ SE VYKAŠLETE NA TO, KAM SE JEDE, KVŮLI KOMU, KDO TO VYMYSLEL A POJĎTE SE DOBŘE NALADIT, AŤ SI TY KOUTY PĚKNĚ UŽIJEME.
A Lucko, nejsem sice z Moravy ale spát tam budu a jsem docela ráda, že to není např. v Praze, páč si myslím, že je lepší vytratit se někam do přírody.. ![]()
Kalamajko to je užasný!!!!Jsi dobrá ja Ti z toho mám vždycky opravdu strach
,ale zbytečně.Taky začínáme na novo,ale proti Vám jsme žabaři já odbourala jen to v půl desátý a ve dvanáct jsem kojila.Vždycky myslím na sousedy,chudáky
no jo no panelák ![]()
Hopinko já s tebou souhlasím taky bych nejela někam k Praze.Už o tom psát nebudu.Nejedu tam tak se o tom psát nebudu.
Kalamajko, už jsme si to řekly, je jasné, že kdybychom se o tom bavily naživo, nemělo by to určitě nádech určité podražděnosti. je paradoxní, že já vlastně ani vůbec nehájím sama sebe - já jsem nikde nikdy ani slovem nezmínila, že se tohoto srazu zůčastním (tušila jsem od začátku, že nebudu moct), tady se myslím si, jedná o jedinou osobu, která měla jet a nejde - Jaskivu. A tak mi přišlo směšné na základě jednoho odřeknutého místa z Moravy „litovat“ toho, že se to neudělalo někde blíž Pze.
Ale Hopinka má pravdu, měly bychom se všechny těšit a nechat to být.
Takže těším se na Vás holky (a vy se těšte na mě
)
Promiňte, naposledy - (nečti, koho to už s..re
)
Ještě abychom to uzavřely, a nevypadalo to, že jsem si něco vycucala z prstu - možná je to tím, že vy čtete a píšete průběžně, takže to, co postřehnu já, která jsem vás dlouho nečetla a pak se vrátím, dočítám a tady samá stížnost na tu „dnešní stále dokola omílanou věc“, jste vy ani nezaregistorovaly… kopíruju některé úryvky z vašich příspěvků. Takže se na mě nezlobte, ale tahle záplava dokola omílaných vět se stejným obsahem by popíchla snad každého.........
//Sraz Kouty - hlásím, že mám zaplaceno. Koukala jsem že tam moc velké zastoupení z Moravy není??????????????
tak to tam nebude ani jedno zastoupení z MOravy..................... holky, tak kde a kdy nás chcete poznat, když né uprostřed republiky?????
ad sraz…jen tak v duchu si říkám, že jsme to organizovaly v Koutech hlavně kvůli Moravě a nakonec si uděláme výlet z Prahy, páč se Morava jaksi hromadně vytrácí Takže příště raději jižní Čechy nebo Šumava, ju
Taky jsem to tu už psala, že jedeme skoro na Moravu a morava se na náš vykašlala, krom Leonky a Indy.// Taky jsem příště pro Jižní Čechy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teda koukám holky… vy už pomalu div ne balíte… já ještě ani nekoukla, kde ty Kouty vlastně jsou, kudy se tam dostanu…
Nějak ted poslední dny nestíhám…
Zítra jdeme na první lekci pokračovacího plavča… tak se těším a jsem zvědavá…
Tentokrát už Jessica nejspíš využije i tu jejich hernu po koupání… Už to bude prostě takový jiný… A to je to rozdíl jen 3-4 měsíce…
Nska jsem viděla „čerstvoučký“ miminko… panebože, mně už to zase chytá…
Už bych normálně pomaloučku začala plánovat druhý… Jen jaksi nemám toho taťku…
![]()