Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Kalamajko, my jogurtovac mame a ackoli jsem myslela, ze ho nikdy nevyuzijem, ted je u nas v permanenci
Krystofovi jogurt hrozne jede
Nic jinyho tak rychle nezbasti…
Chtela jsem se zeptat, davate detem treba lucinu? Nebo tvrdy syr? Rikala jsem si, ze bych mu k veceri mazla chlebik s nejakym syrem, ale nevim.. jestli ta lucina nema moc bilkovin? (nebo tuku)
Lucko, co Kubik? Jak jste na tom?
Holky, davate uz prtata do vetsich sedacek? Nam uz Krystof z vajicka vyrostl, uz mu cuci makovicka ven, tak jsem presedlali.. moc se mu tam libi.. je celej vyjukanej z toho, jak krasne vsechno vidi…
Ahoj holky,
tak se hlásím po týdnu zpět. V Krkonoších bylo fain. Lucinka strašně baští. jak jsem si stěžovala, že nejí tak teď je to kyselina. Dávám jí i Lučinu a v pohodě.
K tématu holek , co s námi už nekecají. Prostě už je to asi neba. Nevim. Myslím, že těma minisrazíkama to nebude. A sraz na Vysočině jsem tenrkát navrhla já, protože jsem se domnívala, že je to spravedlivě na půl cesty mezi Moravou a Čechy. Takže to byl můj návrh z dobré vůle vůči holkám z Moravy. Jaskivě zpráva došla, ale nic neodpísala tak nevím. Písat už nebudu. Je každého věc, jestli s námi tady tlachá nebo ne, jen je škoda, že už na nás holky nemají čas.
Jo Kouty se nezadržitelně blíží. Tak jsem zvědavá, jak to tam dopadne.
Tak se mejte. Jdu vařit a vešet prádlo.Až se nám táta vrátí z biku tak ať má co baštit.
Lukre , Lučina, žervé, cottage se doporučují! Opatrně jen s obyč. tvarohem. Tvrdý sýr nám naše Dr. doporučovala jako startovací mléčný výrobek. Dřív než jogurt. Já si nechám ale poradit v Motole od Čapkové. Za dva měsíce tam jdeme na alergo testy, tak potom budu vědět víc. Jo a tavený pro děti je prý dobrý Kiri, ale to vím jen z doslechu, taveňáky mi nikdo nedoporučoval.
Indi , když už mluvím o těch sýrech… vždycky si vzpomenu na Julinku, jak baští už s váma všechno. Marťasovi bych teda všechno nedala, ale vždycky tiše závidím, že jste bez problémů, a že složení všech skleniček a výrobků nemusíte vůbec řešit. Tak si nic nevyčítej, všeho s mírou a buď ráda, že Julča tak pěkně prospívá! ![]()
Caress , zapomněla jsem ti pochváli ikonku!!! Moc pěkná. Jste s Jess kočky.
…houby se našly, jen jeden košík, tak taťka dostal pochvalu a teď oba chrní. Tak to jdu počistit a nakrájet, ať to mám z krku
Doufám, že to bylo letos první a zároveň poslední houbaření.
Ahoj holky tak teploty trošku ustoupily,ale pro změnu má průjem
,ale už řádí tak jsem ráda,že nikam nemusíme.Podle mě má ten průjem z těch čípku ,brufenu.Jen pořád nechce moc baštit tak snad už to bude lepší.Kalamajko děkujeme za přání k měsíčninám ![]()
Holky ráno si asi Kuba ulomil zub řádil u stolu to jeho hop,hop.a podklouzla mu nožka a tuk se do pusy
ale,jak se smál tak jsem myslím vidělaže mu kousek chybí na jedničce nahoře
nechce mě do tý papuly pustit.
Lukre nám taky mudra říkal,že Lučinu,žerve a cottage může.Cottag už jsem zkoušela moc mu jed.Holky,jak dáváte prckům ten chleba já,když mu to namažu nakrájím tak to stejně dá do pěstičky a škube(doufám,že jste mě pochopily)
Autosedačku už jsme přendali měl kousek od hlavičky a to už bych se bála s ním jezdit v autě.Taky se mu tam líbí a já už jezdím ve předu s manžou a beska nahoře s Kubou ![]()
Kalamájko mnam dala bych si smaženici
chtěla jsem jít dneska,kdybychom byli na chajdě ráda chodím na houby,ale taky to čištění nesnáším
Ahoj!
Dzazi, taky jsem měla pocit, že spěcháš, tak příště posedíme
Škoda… Jo, taky jsem se bavila, doteď se usmívám, když si vybavím božského Pierce Brosnana jak zpívá
A mooooc díky za odkaz na kurzy. Asi něco takovýho s Eliškou zkusíme. Jen asi juknu, ne-ní li někde něco malinko levnějšího.
Veru, až se vrátíme z Chorvatska, rádá vyrazím třeba na ty Děti noci. To domluvíme.
Lucko, mohla to být i střevní chřipka, i když to by měl Kuba asi průjem dřív. Tak hlavně ať je brzo už úplně fit!
Lukre, určitě Ti písnu adresu na SZ, ale já se klíďo můžu některý den stavět u Tebe. V tu středu možná budu už v půl 11, ale nemůžu to zaručit.
Holky, závidím vám ty Kouty, ale co se dá dělat. Moře taky není k zahození. Už se docela začínám těšit. Jen tu cestu autem bych si mohla odpustit. Večer Tom jde koupit novou sedačku pro Štěpu; Klárka do Chorvatska vyrazí už v té Štěpově Maxi Cosi Tobi. Vajíčko je jí už těsné a navíc je jen do 9 kg. No nic, končím, jdu si užívat. Klárče spí a Tomáš jel s dětmi do ZOO ![]()
Pa Katul
Ahoj holky
tak se hlásím po delší době, abyste nemysleli, že Šumava už taky nepísá ![]()
Měla jsem ten zánět průdušek a nějak jsem neměla ani náladu, ale manža byl super a staral se o malou a tak jsem mohla ležet a léčit se..
Pak jsme byli u našich, a včera jsme podnikali výlet a opékačku buřtíků v lese - Natálka byla nadšená - škoda, že zrovna včera byla docela zima.. ale byl to super relax..
Jinak jsem Vás jen tak prolítla..
Kubíčkovi přejeme brzké uzdravení!
Všem dodatečně vše nej nej ![]()
Holky z Moravy: myslím, že srazy nejsou asi tak jednoduchý, přeci jen poblíž Prahy jedete pár km, ale zbytek to má od sebe asi dost z ruky..
No, někdy mě to taky mrzí, že jsem od Vás taaaak daleko - a ze ZČ tu není vůůůůbec nikdo ![]()
Jinak Natálka se nám za poslední dobu pěkně rozlezla, řádí po bytě jako čert, a nska se poprvé sama postavila ![]()
Holky, máte někdo seznámek co do Koutů - kdyžtak uvítám inspiraci..
Jo a v neposlední řadě, byli jsme na 10m prohlídce, máme 70cm a 7950g.
Už i Jess nám pěkně utekla.. doufám, že si na Natalí nebudou ostatní obříci v Koutech moc dovolovat… ![]()
No nic, tak jdu, mějte se všechny moooc hezky, papa
Ahoj holky,mám dotaz pro maminky,které jejich mimi prodělalo tu 6 nemoc.Kubajs má po tělé malé pupínky je to ta reakce k 6 nemoci?Vypadá to ,jako kopřivka
Ahoj holky,
preji krasny vikend!!!! My mame skoro nabaleno a v noci vyrazime smer Viden na letiste. Drzte palce, at nas nedonuti vystoupit za letu
. Mam strach, ze Tada bude rvat jak na lesy aneb na cele letadlo.
Snad spolucestujici budou mit trpelivost.
Pokusim se vam ozvat a dat par fotek
Uzijte si Kouty!!!
pa pa
neprihlasena Veru
AHOJ AHOJ AHOJ, hlásí se vám jedna ztracená z MORAVY ![]()
(Poděkujte Baruš
)… né, já jsem Vás určitě neopustila a jen co se zas trochu ochladí tu určitě budu zas každý den, ale to víte - léto a člověka to táhne ven
… Ne, nebudu se vymlouvat, jen bych nerada, abyste si holky myslely, že sem už nechodím, protože jsem se na Vás vykašlala a že si už s vámi nemám co říct. Jen mám teď fakt různých starostí a jiných věcí, např. připravuju se teďka na tu psychologii (jdu do prváku na VŠ) a celkem mě to chytlo a na jednu stranu se mi ulevilo, že jsem přestala být závislák na PC, kolikrát jsem si tak už připadala… u netu sedím denně chvilku kvečeru, písnu pár vět přes Skype se ségrou, která žije v zahraničí a končím.
Ale ráda bych dorazila na srazík, určitě tedy ne přes noc, ale ráda bych vás všechny konečně poznala, když už jedete k nám tak blízko. ( a kdo jiný by měl dovézt burčák ne??!! )
![]()
Pěkný večer,
Hopi vítej zpátky, to je jasan, že je rozdíl mít to na sraz 35 km a třeba 150 km. Ale zase tebe jsme vysrazíkovaly s Lukre pěkně, ne??? ![]()
Jste s námi váhově nastejno, my jsme jen kapku delší…
seznam sebou do Koutů: postýlka, nosítko na záda, naše luxus golfky, spací pytel, oblečení i pro chladné počasítepláčků radeji vcero, baštu na tři dny (pro Luci my se někde napaseme) dečku, hračky, nočník, plenky, kosmetiku… no a další miloón věcí, který vůbec nevím kam narveme. A kolo pro manžu.....
Holky musím prásknout sonju psala jsem jí přes skype. Jsou živy a zdrávy a jen mají málo času, prý až bude hnusně tak se polepší s psaním. Tak se našla aspoň jedna ztracená ovečka, hurá!
Veru užijte si dovolenku a vy Katu taky. My až budeme zalezlé v Koutech a bude lít (třeba) tak na vás s láskou vzpomeneme.
To jsem se nějak rozepsala.
Jo lucko to osypání je po té šesté nemoci. Tak to už bude Kubovi dobře.
sakra bylas rachlejší sonjo
tak jsem to nestihla tě napráskat!!! No tak doraž a i s tím burčákem!
Ahoj Soni, vitej z5
Do Koutu urcite dojed! A burcak si urcite rada dam nejen ja
.
Katul, kdyz ja mam prav epristi tyden desne rozlitanej.. doma budu snad jen v pondeli a to si jeste musim odskocit k doktorovi…
navic capacky stale jeste nemam doma.. predpokladam, ze zitra kolem poledne by mel zazvonit postak ![]()
Ahoj maminy,
tak zase jeden z fajn rodinných víkendů…že by to bylo tím počasím? Ale radši pšššt, abych něco nezakřikla…
Počasí do Koutů má vydržet celkem pěkné, kdyžtak mě, Caress, oprav
Seznámek máme stejný jako Baruš, až na ten nočník
Včera jsem konečně objevila skleničku od Hami - rizoto s krůtím masem, kde je všechno, co už jsme dosud prubli, tak to snad Marťas taky přežije. Lukre , těšíme se na capáčky. Jen se obávám, že jsem to netrefila moc s tou velikostí. Objednala jsem stejné, jako Katulínek (a ještě Lumpikovi nohu přeměřovala), ale když jsem ve čtvrtek viděla nožku Klárky, tak ji má proti Marťasově ploutvi jak gejša
Se mi nechce věřit, že by mu za ty dva týdny o tolik vyrostla.
Kdyžtak budu mít pro někoho dárek, nu což ![]()
Lucko , jak psaly holky, vyrážka nastává a teploty ustoupí, když šestá nemoc odeznívá. Tak to asi měl Kubík taky. Jen ty teploty se vás držely dýl.
Lukre a ty už jsi zdravá? Co ten zánět?
Veru , krásnou dovču. Ať si jí užijete a ekzém je pryč. Navždy!!!
Katu , příští neděli je v Nenačovicích na farmě den otevřených dveří. My jedeme pryč a vy už asi budete taky v tahu, co?
Hopi, Soni , prima, že jste zase tady!!! Burčák - mňam ![]()