Poradna duly
Jana Čurdová
Lucko, já žehlit nemusím, zahrajte si kostky;). Jonáš byl na šlapadle buď na klíně nebo celá zadní část byla taková plošina, tak jeden šlapal a druhý si tam s ním hrál. Ať žehlení utíká, to už rstokrát adši překládám:).
Děkuju už to mám,jsem dneska nějaká rozjetá
,ale už si dávám stopku a počkám na manžu a pak do sprchy a snad chrnět
No to bych mohla navrhnout jestli sii o něco nezahrajem,když prohraju tak mi to ani vadit nebude stejně to musím udělat
jen,aby to plnil potom
No já jít s Kubou na šlapadla tak jsme oba ve Vltavě by tam párkrát udělal hop a už by jsme tam byli ![]()
Jo a žehlení to taky nesnáším mít prachy tak si na to snad někoho zaplatím ![]()
Ahoj holky,teeeda nakouknu a nikdo nikde
tak přeji hezký zbytek večera
Ahoj!
Já jsem tu, ale jsem vyždímaná po víkendu. Včera jsme měli rodinnou oslavu Štěpových narozenin a tchyně u nás přespala. Dnes jsme jeli k Tomášově ségře na jeden zámek u Žatce kde dělá kastelánku. Za měsíc má rodit a už se otevírá, tak jí MUDr zakázala cestu autem. Tak jsem jí vezla asi tunu věcí, co už nepotřebujem na Klárku. Tom teď jel s maminkou (odváží ji domů) a já ukládám ty čulibrky. Usnuli samozřejmě v autě, tak teď nechtějí spát. Za chvilku jim dojde kazeta, tak budu končit.
Zatím pa
Katu
Ahojte,
no Veru, on nevstává, byla jsem FAKT zaskočená:). Jinak my teda neukazujeme:), takže jen čubrníme:). Navíc když mu něco ukazuju rukou, tak čučí na tu ruku a ne na ukazovaný předmět.
Jinak my dnes šli s Jonášem plavat a do perličky a pak na véču, tak zase fajn den. Hezký večer!!!
Katu, koukam, že už jsi fotky u metříků opravila, lekla jsem se, že jste Elišku vylebali:).
Ahojky,
hlásím se zpátky doma v Praze. A jsme k dispozici k nějakému Pražskému srazíku???? Co myslíte???? Hodilo by se to někomu.???
Ahoj maminy,
tak jsem tu zase v plné polní. I když už to není takový relax jako dřív. Jak jsem tu už psala - v 10. měsíci u Marťase nastal skok snad ve všem, takže se od něj nemůžu příliš vzdalovat. Sice se na delší dobu zabaví sám, ale na jednom místě mu to nevydrží a u jeho přemisťování musím asistovat. Když někam zavřu dveře, tak je šílenej řev ![]()
Dzazi , za prstem kouká Lumpik když mu chci ukázat letadlo. Na nebe se prostě nepodívá, i když napodobuje motory a otáčí hlavou, kde že to éro je
Na šlapadla bych si s ním taky netroufla, u vás je to součást rodinné kultury - adrenalin za každé situace. Včera jsem si vzpomněla na tvého Martina, když mluvili o té výpravě zahynuvších horolezců na Mount Blancu. Jo a kostky bych si taky potřebovala zahrát. Bohužel, společenské stolní hry se u nás nenosí
A co jsem se jich jako malá nahrála. Ale stěžovat si na právě uplynulý víkend taky nemůžu. Jeden z těch více povedených.
Lukre , jak tu navrhovala Veru, taky bych se v Praze sešla. Ta středa je ideální. Nejenom, že se s váma ráda uvidím, ale už se celá třesu na ty capáčky pro Lumpika. Tak bych taky mohla vrátit něco do vašeho rodinného rozpočtu ![]()
Katul , Štěpánkovi jsi nadělila k narozkám moc hezkou fotku k metříku!!! Vypadá na ní už fakt jako velký mužský!!! Komentář Dzazi
![]()
Lucko , ad vstávání…pořád praktikuju vyřvávací metodu a během uplynulého týdne už jsme se v nočním vstávání posunuli na 4hod ranní. Takže Marťas spí od cca 19.30 do 4.00. Pak ještě kojím asi v 6, a pak buď vstáváme nebo ještě spí do 7.30. Ale to jen, když si ho vezmu k sobě do postele. Do konce 11. měsíce chci utnout to kojení ve 4. To stejně jen tak cucá 5 min a spí dál. Opravdu pořádně pije jen před spaním a pak v těch 6 ráno.
…dnes jsme byli na KO v 10. měsících, tak doplňuju statistiku - váha 8780g, 75,5cm - takže stále jsme proti některým vychrtlí anorektici
Aby ne, Lumpajz mi od pátku bojkotuje kaši k večeři. Chce to, co máme my s Martinem. Takže včera to byl chleba s máslem (my k tomu měli grilovaný masíčko, ale to jsem mu samo nedávala
) a snědl skoro celý krajíc
. Na to jak baští moc nepřibírá. Skoro pokaždé, když něco jím, tak chce taky, to je samé ham ham. Ale pak to skončí většinou v plíně ![]()
…a nakonec… všechno nejlepší Lucince a Natálce a Tádovi se Sebíkem ** k měsíčninám
** http://www.beruska8.cz/…ici1/133.gif
…a Štěpánkovi k narozeninám
http://www.beruska8.cz/…ici1/176.gif
Ahojte,
no to jsem vám s tím šlapdlem zase něco napsala. Až budete v ŽL, tak se na ně podívejte, maj zábradlí a velkou plošinu vzadu:). Nenapadlo mě, že to budete považovat za adrenalin, myslela jsem, že je to příklad rodinné pohody:). Adrenalinově mohlo vypadat to, když Martin skočil do vody, když Jonášovi vítr odfoukl čepičku, ale stejně se do vody chystal i tak:).
Kalamajko, mě ty zprávy o horolezcích vždy děsí, to je na mě už zbytečně nebezpečný adrenalin. Martin a spol. nakonec na Blanc nelezli, bylo hnusně, tak se tam plácali a pak jeli někam dolů do tepla… Když Marťase necháš vyřvat, jak dlouho huláká? Jonáš se teď srovnal, nenecháváme ho vyřvat, ale usne tak, že u něj jsem 5-10 minut, dám mu ruku na hrudník a něco mu povídám, on vytuhne. Už není tak ufňukaný, jako když jsme se vrátili z cest, tak to zatím neřeším.
Jsem pro sraz, jedno kde a kdy, středa sice není úplně ideální, dopo jdeme na 10měsíční a v jednu na plavání, potom šlo by to.
Veru, co to kino? Šla bych klidně i na Mamma mia, jen potřebuju motivaci do práce, abych jít mohla, vůbec se mi nechce dělat, právě jsem promrhala hodinu Jonášova spánku:). Tak zatím!
Ahojte holky.. nejak mi neprislo upozorneni, ze je tu toooolik prispevku..
streda by sla
sice budem bez auta, ale muzem se nejak dopravit vlakem… nebo by nas treba chtel nekdo nabrat? Barus? +
+ … pluska mate od Krystofa ![]()
ale zklamu Vas.. capacky jeste nedorazily.. pocitam, ze prave prijdou tak ve stredu
Coz nestihnu prevzit.. Ale Veru, vzala bych ti aspon ty dupajdy.. nebo kdyby se Vam hodil ctvrtek, bylo by to jistejsi ![]()
ahoj holky Lukre máš tam SZ ![]()
Tak škoda,že na srazík nedostanem . Tak nám dneska už došla sedačka jupííí.
Kalamajko Gratuluju ke spanní nám ted rostou zoubky tak ho plakat nenechávám je mi ho i líto a ted dokonce spí s náma v posteli takže ani nevím kolikrát kojím.
Holky v Praze je tak hnusně plno
už jsou zase všichni zpět ![]()
My dneska taky měli pěknej den byli jsme v zámeckým parku v Průhonicích a ted manža vaří mnam budem mít zeleninovou směs s nudlema.Jinak u Nás nic nového neděláme nic paci,paci dělat nechce,a to tleskám pořád,jak d..l
ale berany,berany duc se mu líbí
Veru Tada je šikula,že už ví co je co ![]()
Lukre , mně by se hodil i ten čtvrtek.
Dzazi , on Lumpik vlastně ani pořádně nehulákal. Nejdýl jsem ho nechala asi hodinu a to, když jsme odnaučovali kojení kolem té 23hod. To jsem dudlíkovala po pěti minutách. Druhý den to bylo snad už jen dvacet minut, pak pět…prostě jak podle příručky. Teď, když se budil v ty 2 ráno už to bylo rychlejší. Tak jsem zvědavá, jak to půjde na konci 11 měsíce odnaučit ho vstávat ve 4 ráno
![]()
Luci , s těma zoubkama to chápu. Marťas, když měl tu šestou nemoc, tak jsem se taky znova rozkojila. Byli jsme zpátky cca na 10 kojeních za den. Taky mi ho bylo líto nechat ho plakat. Tím se nám to odnaučování trochu posunulo a nabouralo, tak jsme teď tam, kde jsme
Ale nestěžuju si, je to moje zlatíčko
![]()
Veru , Táda je prostě mazlík ![]()
Veru, tak drzim palce, at se z toho Tadula brzo dostane a nic to neni! Ve stredu ti hodim na postu ty dupky, tak by ti mely dojit ve ctvrtek max v patek..
holky, tak nam by se vic hodil ten ctvrtek.. a hlasuju pro Ladronku… kdo se prida? ![]()
Jen bleskově; děti se mi mydlí vedle v pokoji. Ve čt na Landronku se určitě přidáme; máme kolem poledne kousek odtamtud alergologii, tak tam někde zajdem na oběd a pak máme volno. Tak se hlásíme i s penězmi za capáčky.
Kino - nedá se nic dělat, tak to uskutečníme někdy na podzim.
Pa Katul
lukrecia píše:
holky, tak nam by se vic hodil ten ctvrtek.. a hlasuju pro Ladronku… kdo se prida?
my
…necháme to zase cca kolem 13hod? Dneska jsem mluvila s rhb sestrou o těch capáčkách z jelenice a vřele je doporučovala!!! Nekloužou, nedeformují nárt při lezení ani klenbu při prvních krůčcích. Od sousedky mám půjčené takové ponožko-mokasíny, tak je ve čt vezmu s sebou ukázat. Možná jsou ještě lepší než ty capáčky, páč jak to jsou jako ponožky, tak si je Lumpik neumí sundat
Tak se těšíme…jooo a z rehabky nás dneska skoro vyhodila, jako proč tam vůbec lezem, když všechno vzorně umíme
No, musíme se trošku pochválit. Nikdo jiný to za nás v životě líp neudělá, že
![]()