Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
19.8.08 20:58

Ahoj holky,

tak jsem se sem konečně zase dostala.

Baruš - no taky mi z toho bylo strašně špatně když jsem to o Lucince četla. Nám se Andrejka taky pořád dáví, tak vím jaký je to hrozný strach. Konzultovala jsem to s Mudrou a ta říkala, že když ještě nemá žádné zuby, tak mám pořád mixovat a mixovat a nic většího jí nedávat. Že prý ještě nemá tak vyvinutý ty kousací reflexy (ona to tedy říkala nějak jinak). … že větší kousky máme dávat až bude mít aspoň 2zuby nahoře i dole.
TAkže už jsem se poučila a nic většího jí nedávám :( :(
Hlavně že je Lucinka v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzazi - já zítra nakonec nemůžu, takže se domluvíme příští týden na nějaký minisrazík.

Konopiště - zatím s tím počítám. Kájo mě tam vezme manža, protože s námi možná pojede mamka se tam projít se psem. Tak ještě uvidím. Kdyžtak ti zavolám na mobil … číslo mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.8.08 21:00

Kájo - tak snad je Klárce už dobře, třeba to má jen ze sluníčka. Držím palečky.

Veru, Katul užijte si kino, taky bych šla, ale nemám hlídání :( :( :(

Tak hezký večer maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
19.8.08 21:52
verububu píše:
Barus!!!! Ty jo, hlavne ze jste ten meloun z Lucinky vytrepali. Uf…
Kaji- drzim palec, at jsou blinkiady brzy za vama. A jak vidis Konopiste? Asi ne co, kdyz je Klarce marodna, co??
Katu- kouknu na program a muzeme se domluvit na Konopisti. :wink: Dzazi, dam vedet i Tobe, kdyby sis to rozmyslela :wink:Tak paaaa, jdu zkoumat internet
 veru

Veru - právě, že Klárče byla už přes den v pohodě. Jak se poblindila v autě tak to ze sebe dostala. Teď už chrupká a bez koja, ale brečela tu dlouho. Uvidíme jak dlouho bude spát. Já mám skoro s prsou dva šutry. Až půjdu do sprchy tak to musím odstříkat, jinak se asi zblázním.
Konopiště se uvidí jak jí bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
19.8.08 21:53
Warmuska píše:
Kájo - tak snad je Klárce už dobře, třeba to má jen ze sluníčka. Držím palečky.

Veru, Katul užijte si kino, taky bych šla, ale nemám hlídání :( :( :(

Tak hezký večer maminy.

Warmusko ještě nás napadli zoubky, trošku zas slintíme. Tak se uvidí co z toho bude. Zas je dobře, že tě poveze manža, když sme zatím nejistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
19.8.08 21:55
verububu píše:
Jeste jsem vam chtela napsat..... Dnes jsem vezla obleceni do detskeho domova ve Strancicich (Kaja zna, pro ostatni- jsou tam miminka). Mela jsem uplna nacpany auto- pliny, ktery jsme neuzili, spoustu obleceni, co jsem vyfasovala od rodiny, co uz mela detata a my neuzili). Uplne me dojali, jak mi tam dekovali. Dokonce jsem potkala reditele a ten hned nabidl pomoc. Nevim proc, ale hrozne me to dojalo. No proste, ze tam jsou opusteny mimisci :cry: Na Vanoce jim neco vymyslimtak to je vse
 dobrou

Veru já když tam vezu dětem ňáký ovoce nebo jogurtíky, tak mi všichni děkujou z kuchyně až po paní Rojovou. Až bude Klárce rok tak tam asi půjdem k ní naposledy, tak se taky chystám něco vymyslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
20.8.08 06:11

Dobré ránko.Kájo tak snad bude Klarce už dobře :wink: My dneska vstali a je nějakej flekatej holky ty potničky co se jim dělají jou okolo taky červený?Nepřipadá mi,že by to měl z jídla včera nic nového neměl?Nebo jestli komár?Přeji hezký den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.8.08 09:11

Ahoj

Lucko - potničky jsou takové drobounké pupínky jeden vedle druhého. Andrejce se to dělá za krkem, pod krkem a na zadečku jak jde guma od plenky. Vždycky když jsou ty hice jako byl včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.8.08 09:12

Ahojte dámy,

Baruš, síla, jsou to hnusný chvíle, hlavně, že je dobře.

Hopi, ať je co nejdřív líp…

Veru, no vědět dej určitě, aspoň budu mít motivaci do práce. Jen jsem už teď dva dni ve skluzu, dodělávala jsem něco jinýho:(.

No a ostatní kojící, odtříkat na večer a jít do kina nejde;)? Já už si pro jistotu dala do mrazáku;).

Dneska jdeme po dost dlouhý době na plavání, tak doufám, že to všechno nezapomněl, to by byla škoda:(.

Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
20.8.08 09:18

Ahoj maminy,
tak mám zas chvíli mezi vás vběhnout. Měla jsem tu teď maminu na hlídání, páč to mám kvůli těm OH dost hektický, tak nebyl čas. Všem díky za pochvaly - maskérky dělají, co mohou :D :wink:

Konopiště se chystá zítra nebo až příští čtvrtek? To už bych mohla. Jestli je to zítra, tak mě moc mrzí, že mi srazík uteče, ale kvůli OH to nezvládnu :cry:
Baruš , já jsem taky musela bušit po nektarince dvakrát a po melounu jednou. Od té doby si to Marťas pamatuje a když řeknu „kousej pomalu“, tak už rozumí a je legrační, jak se na to kousání a žvýkání soustředí :D
Caress , já zase měnila jednolůžák na dvoj. Pán je moc ochotný, ale kdyby nastaly nějaký zmatky a k výměně nedošlo, můžeš se mnou počítat na čenž :wink:
kino - byla jsem včera s kámoškou (musím tu babi tady maximálně využít, že jo :wink: ) Taky mi bylo jedno, co to bude, hlavně, že člověk na chvíli vypadne. Viděly jsme film Taková normální rodinka a teda nedoporučuju. Je to trapná crazy komedie. Splácaný dohromady Slunce seno…, Kameňáky apod. Stejně jsme to s kámoškou skoro celý proklábosily, tak mě ty peníze ani moc nemrzí. Jen jsem vás chtěla varovat.

…Marťas teď za posledních 14 dní udělal velký skok. Sedíme, lezeme po kolínkách, stavíme se o hračky i nábytek, děláme paci paci, tááák jsme veliký, čau a říkáme ham ham, máma, bába, táta…po té stagnaci v 9. měsíci je toho nějak moc najednou.

Ještě chci všem Petrám, Hankám a Helenkám popřát dodatečně všechno nejlepší k svátku http://www.sirmi.ic.cz/smajl/141.gif

a Klárce a Kryštofovi krásné desetiměsíčniny :! :! :! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/314.gif

…jo, Lukre , jestli je to ještě aktuální, tak peníze za capáčky ti taky můžu poslat předem na účet. Kdyžtak písni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.8.08 10:31

Kalamajko - budeš ještě komentovat v TV, já tě neviděla a chtěla bych vidět jak ti to sluší?????Já sport skoro vůbec nesleduje, tak ani nemám šanci tě zachytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.8.08 10:57

Ahoj holky,
tak jsme po desetiměsíční kontrole. Šarlotka váží 10,2, no je to baba krev a mléko :lol:
Baruš doufám, že takového zážitku budu ušetřena. Hlavně že je Luci v pořádku.
Kalamajko taky nejsem sportovní fanda. Chtěla jsem si to zapnout myslím včera na ten basket, abych tě viděla, ale nakonec jsem zapomněla. No televize hold není můj koníček. A to Konopiště je zítra… škoda, že nebudeš moct, no ale OH je OH :)
Dzazi můžu odstříkat třeba kýbl, malá chce prostě mléko a maminku v jednom, takže mám smůlu. Dnes jsem četla ve Vlastě o tom Máji, tak to by mě docela zajímalo.
Hopi přejeme, ať jsi brzy zase zdravá.
Já jsem měla dnes trošku ranní krizi. Včera jsem tu měla kamarádku, která má o týden starší holčičku (ze zečátku sem chodila) a malé zjistili nádor v oku. Tak mi tu včera povídala zážitky z onkologie a tak… přišlo mi to strašné, jak je ten život křehký a nikdy nevíme, co nás čeká. A že kolikrát člověk řeší hlouposti a zbytečně ztrácí drahocenný čas.
A všem co něco slaví či slavili přejem vše NEJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.8.08 11:17

Kalamajko, parádní pokroky, u nás žádná máma, bába ani čau nehrozí:). Navíc to cestování a výlety ho mám ocit lehce zpožďují, takže tááák je veliký začal dělat zase až teď po pár dnech doma. A OH, sice je to hektický, ale změna je určitě vítaná a neuškodí;).

Jinak Jonáš teď celkem blbě spal, usínal jen u prsu a furt se budil, tak jsme si řekli, že zkusíme tu metodu, co tu někdo kdysi uváděl, víceméně vyřvávací, ale nedala jsem to. První den se uřval po děsný době, já trpěla jak pes, rvalo mi to srdce. Druhý den se tu stavovala sousedka, že málem volala policajty a ťukala nám na okno, bála se, že se něco stalo nebo že je tu sám… Ono se to možná zase srovná samo, když teď budeme doma, na dnešek ho uspával tatínek, chvíli tam s ním zůstala a v pohodě a v noci se vzbudil asi jednou nebo dvakrát, ani nevim, takže bezva.

Jo a včera se naučil si vyndat ty dvě vyndavací šprušle z postýlky a vlízt za náma do postele:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
20.8.08 11:21

Dobré dopoledne,

holky dík za pusiny pro naší dávilku. Mě to právě překvapilo, protože Luci už papá pěkně. všechno pokouše a požužle. Ona se asi nesoustředila po tom, jak se praštila… no dneska je nějaká ubékaná a chce se nosit a tak. Asi si to vybírá zato, jak jsme ji včera „zmlátili“.
monettko to je mazec s tou holčičkou. To si nedovede vůbec představit. Chudák malá i mamina.
Kalamajko to je Marťas šikula. Já to asi Luci učím málo nebo blbě nebo je prostě osobnost a nenenchá si do ničeho kecat. Když jí něco učím tak jí to krutě nebaví a odleze ode mně. Tak na drezůru kašlu. :cry:
dzazi my jsme na tom s kojením jako monettka. Prostě to chce originál zabalený a hotovo. Myslím, že spíš chce to přitulení a pochování od mámy, ale je to jasný zatím nikam daleko nemůžu.
Jdu ještě něco poklidit jestli mě madam nechá. Tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.8.08 13:05

Ahoj,
jen jsem Vás prolítla..
Kájo : tohle už jsme taky jednou zažili.. měla hladovku a dostávala jen studenou vodu po llžičkách - druhý den byla OK, tak snad i Klárce už je dobře
Luci : s pupínkama neporadím.. potničky jsou drobný pupínky, jeden vedle druhého.. pokud uvažuješ nad komárem - potničky to rozhodně nebudou.. asi bych zašla k MUDře..
Veru : to s tím DD mě uplně dojalo.. chudinky mimísci.. neumím si představit, že má někdo to srdce a dítko odloží.. já fňukám po Natálce už po pár hodinách..
Monett: to bych měla asi taky krizi.. a jak na tom ta maličká je? jaký má šance? Ježíš, v takových chvílích si vždycky taky říkám, že můžu být ráda za to co mám.. pořád si stěžuju na prkotiny..

Vyřvání u nás taky nefunguje.. nemám to srdce.. a když už vydržím já, nevydrží manža.. Ale zatím mě to kojo v noci tak neobtěžuje..
Ale problém s balením nemáme.. klíďo se přitulí i k tátovi a flaši
Jinak naše cácorka taky baští dobře.. ovoce na kostičky, banán už mi normoš kouše z orig. balení :D Občas jí tam taky něco vletí a tak jí buchnu do zad.. ale zase si říkám, že čím dřív si zvykne tím líp.. na velké kousky u nás funguje, že jí to dám jen na krajíček v puse a říkám OPATRNĚ - na tohle slovo je zvyklá od malička.. u tahání řetízků, jídla apod a docela funguje..

JInak já byla ráno u MUDry, mám nějaký zánět, dostala jsem ATB - při kterých můžu kojit.. JUPÍ
Je mi ale nic moc, jdu si lehnout.. manža odvezl Nat k babičce a šel pracovat na domeček, tak můžu odpočívat.. Udělal mi i čajík, jdu to využít. Kouknu zas večer. Tak se mějte, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
20.8.08 14:39

Baruš, Dzazi , u nás taky žádná drezura neprobíhá. Spíš děláme pořád to samý v určitých denodenně se opakujících situacích. Že bych si ho vzala na klín a dělali jsme paci paci, tak to by mě rychle poslal k šípku. Tááák jsme veliký děláme třeba vždycky po probuzení, když se protahuje. Paci paci když mu pustím písničku na CD. Pak je taky možný, že si Lumpik sám tleská, páč když se mu něco povede, tak mu taky zatleskám, to se mu líbí. Chudák budoucí snacha :D Čau a pá pá děláme v kočárku pořád a je zajímavý, že čau umí a pá pá pořád ne. Asi chce bejt frajer a ne dětina, tak ho pá pá netankuje :lol:

Warmusko, Monettko , naše basketbalistky už na OH doúčinkovaly, takže teď jsem v „pohotovosti“ do neděle. Jestli dojde k zařazení semifinálových bojů a bojů o umístění do vysílání, tak mi dají echo a já tam naklušu. Dám vám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí