Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Konopiště - bohužel, omlouvám se, ale nevyjde mi to. Jedeme do Poříčí až odpoledne. Musíme si ještě vyřídit něco v Praze. Tak je mi to líto.
Snad do Koutů bude ještě nějaký srazík v Praze.? Co???
Ahoj!
Hopi, snad Ti ATB zaberou! Já brala několikrát během kojení na záněty dutin (s Klárkou zatím ne) a v pohodě.
Zítra teda přijedem v jednu na Konopiště, snad tam trefíme a přijedem včas. Snad nezapomenu tel.číslo na některou z vás a kdyžtak cinknu. Snad by ale ve všední den o prázdninách neměl být problém s dopravou.
Zatím pa
Katu
Holky tak zítra s tím počítám
Klárče vypadá úplně vpoho tak mi jedem.
Ahoj holky,tak si dneska užijte Konopiště.Ulně koukám co všechno už umíte
.Pa pa neumíme taky jen čau
paci paci tomu se směje,ale sám to neudělá tááákhle veliký to se přiznám to jsem s ním nedělala ani nebudu
neznala jsem to.Kuba umí jen ávat pusinku,dělat malá,to čau. ateda ham.Říkat umí jen máma už si mě i zavolá ,táu taky umí,ale bábu přestal říkat.Dneska jsme byli ráno na krvi a je to frajer ani nepípnul,když u jí brali byla tam prima sestra a to ho pořád zabavovala tak to ani nevnímal snad
Holky my příští týden razíme na chatu Monetko,Kájo nedáme ten sraz v tý Vlašimi?Zatím jdu to tu pofackovat má dorazit tchán
Dzazi a co my ten zítřek v kolik se sejdem?
Ahoj holky, tak se dnes těšíme na to Konopiště.
Warmusko škoda, že nepřijedeš.
Teď dopoledne bude vystěhovávat dětem pokojík, tak doufám, že nebudu moc hotová. CHci jim tam udělat korkovou podlahu. Ten koberec je děsný.
tak jdu na to, tak pa v jednu
Dobré ránko..
My taky hlásíme, že dorazíme…
teda skladné golfky samozřejmě nedorazily, ale snad do máminy Felicíe složím ten náš sporťák… ![]()
Monetko,tak já Ti písnu mobil a prosím pošli mi ho taky já se sem pak od uterý nedostanu.Tak bych Ti zavolala,ale nejspíš středu,čtvrtek ,pátek.Snad bude hezky
Užijte si dnešek a pěkně foťte at se máme na co juknout ![]()
Ahojte,
sraz si užijte, ja klušu do mesta podepsat nejakou smlouvu a vyzvednout par veci…
Ale musim vam neco napsat. Na chalupe jsme hrali s Martinem kostky a on skoro všechno prohrál, takže má teď vyhlídky na žehlení, mytí oken a tak (podotýkám, že si vymyslel sám, o co se bude hrát). Včera vytřel a vyluxoval, pak udělal polívku a ještě jako bonus umyl nádobí, což ani neprohrál:). Myslela jsem, že to vyšumí a nakonec to udělám všechno sama a on se bude kát, ale asi je to jeho hráčská hrdost, protože se ještě málem vrhnul na žehlení, ale to už by bylo vážně jeden den moc:). Jo dnska prý dělá večeři, nějaký steak s bramborem;).
Lucko rekni si, ja se prizpusobim, mam to preci jen bliz:). Nekdo se přidá do ŽL? Jinak malá, čau a pusa je taky dost:), každý dělá něco jinýho;).
Dzazi,tak ve dvě?To máš ted doma dobrý
aby ještě chtěl někdy hrát ![]()
Taky se hlásím z domu. Ještě jsme stihly udělat velký nákup. Šarlotka hned po pár metrech jízdy usnula a probudila jsem ji až doma, jak jsem otevírala kufr, abych vytáhla nákup.
Bylo to super, myslím že dětičkám se to moc líbilo. A Nelču bych měla brát častěji, ať se trochu otrká ![]()
Luci posílám SZ s číslem
Hoj holky,
tak to je fain, že jste si Konopiště užily. Já dnes měla výlet do tchýňova a nákupy a tak a zítra trčím u mámy a čekám až dorazí někdo na topení no otrava největší a bez netu
se picnu.
Tak dneska Luci spala 20 minut asi mě omyjou. Usnula mi v autě a doma se mi nepodařilo ji uspat. Tak jsem jí pak odpol zabavovala aby vydržela do 18.h protože kdyby usnule třeba v čtyři tak mám pak do deseti o zábavu postaráno a to by bylo po mně. Teď už chrní ťuk ťuk.
Vyřvání u nás jsme to museli párkrát udělat. Je to hrozný, ale neělo nic dělat. Ona prostě v postýlce sama a nspící nebude. Šíleně řve. Ale mám u toho pocity, jakože jsem ta nejhorší matka pod sluncem. No psycho.
Dneska jsem vyplenila DM a až doma jsem zjistila, že jsem polovinu věcí nekoupila. Ach jo.
Koukala jsem, kdy se tady naposledy objevila jaskiva a bylo to při té výměně názorů s leonkou. Psala jsem jí včera SZ, ale zatím není doručená. Tak jaskivo jestli nás čteš tak se koukej přihlásit, protože tam máš SZ! ![]()