Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2431
18.8.08 21:50

Káji to nevím,ale šátek má pod zadečkem :wink: jedem podle návodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.8.08 22:35

Luci musíš Kubíkovi ještě zvednout kolínka, tak aby je měl výš, než zadeček. Když ho máš takhle uvázaného, tak ho vem za nožky a zvedni mu je vysoko sobě do podpaždí a trochu zahopsej. Pod:,–(í ti tak zadek a ty kolínka se dostanou tam, kde mají být. Takhle mu zbytečně namáháš páteř. Měla by být zakulacená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
19.8.08 06:19

dobré rnko.MOnetko děkuji za rady u.Přeci jen šátkuju jen na chajdě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
19.8.08 09:35

Krásný slunečný den :wink: bohužel poslední :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.8.08 10:49

Ahojte,

Lucko, v patek pujdu do ŽL ráda, snad nebude moc hnusně. Klidně si po mně pošlete, co chcete, když to nebude bagr.

Warmusko, ve středu klidně vyrazím na Ladronku, jen ještě nevím, kdy půjdeme plavat, tak dám co nejdřív vědět.

Veru, mám do konce srpna překlad a moc ho nestíhám. Pracuju převážně po večerech, takže příští čt bych do kina šla ráda, ale nemůžu zaručit, že nebudu trávit celý noci u počítače a finišovat… Každopádně Anděl mi naprosto vyhovuje, pěšky jsem tam za pár minut;). Půjdu na cokoli, když na to přijde, nejsem náročný divák, kino beru jako zábavu a odreagování.

Jo jinak jak jste tu řešili chlapy, tak já to nechci zakřiknout, ale teď je to naprosto super. Samo, že zítra to může být zase úplně jinak… ale na to myslet nemusím.

Krásný den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
19.8.08 13:43

Lucko já zas Klárku do ruksaku vůbec nedostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
19.8.08 19:26

lukre: potřebovala bych kontakt na toho pána z Koutů, zkusím přeměnu z dvoulůžáku na jednolůžák a nebo máte-li někdo zájem o výměnu? :)

a propo, jaká je www adresa? bych ráda koukla, kam že to vlastně pojedem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.8.08 19:29

Pěkný večer,

teda dneska bylo hnusně vedro, ble. Byla jsem jak praštěná.
Hopi všechno nej k včerejšímu svátku! A ať je ti brzo líp, cos to prováděla, žes tam marodná? Si se uhnala při štukování, viď?
Indi fujtabl to byla klika s tím šátkem. My v pátek v IKEA ztratili botičku a pěkně mě to sr…lo ale našla se a mamina mi ji tam včera po práci vyzvedla. Chudnku jsem jí tam hnaĺa po šichtě, jsem já to ale dcera.
DNeska bylo málem po mě i po manžovi. Luci s praštila do pusiny a hrozně řvala. No a pak si dala meloun, bez pecky, jen to červený a nějak blbě to spolkla a dusila se tak jsem s ní vzhůru nohama třepala a bochla mezi lopatky a kousek vypadl tak sláva. Dám si jí na klín a ona jí upadla hlava a jako omdlévala. No šílený. Tak jsem vylítla, manža taky. Třepali jsme s ní jak s hruškou a manža do ní chudinky bušil jak byl v šoku až vypadl i druhej kousek a Luci začla řvát. No holky nic krásnějšího jsem v životě neslyšela než ten její řev. :cry: Hrůza. Martin byl vyšoklej jak jsem ho ještě nikdy neviděla. A hned se jí hrozně omlouval, že do ní bušil, ale on musel. No Divadlo na entou… fuj.
Kino by bylo super, ale večer by Luci nikdo neuložil, taky kojíme a to by neklaplo, tak snad až přestanu kojit.....
Tak zatím, to je zase román…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
19.8.08 19:30

Ahoj holky teeeda to dneska nikdo nepsal to až budete v Koutech tak si tady budu psát sam :roll: Dzazi Warmusce jsem to písla tak snad mi to veme jinak Ti moc děkuji a v pátek se těšíme nepřidáte se někdo?A hodinu.A je fajn,že ty to máš doma super.No já včera opět dostala kytku 8O
Cares nestraš bude určitě ještě hezky!!!!Září bývá taky krásný kolikrát hezčí než srpen :wink: No a jak se maš?Já jdu poklidit bordel a pak žehlit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.8.08 19:32

caress stránky jsou www.hotelkouty.cz a tam mají i telefén

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
19.8.08 19:33

Bruš brrrrrrrrrrrrrrrrrrr to muselo být hrozný uplě mi běhal mráz po zádech.Tak hlavně,že je Luci dobře.Posíláme jí pusinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.8.08 19:40

Baruš: to je hustý psycho 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
19.8.08 19:42

Ahoj!
Baruš, to jste si teda užili… hlavně že to dopadlo dobře.
Veru, čtvrtek beru, Anděl OK, tak kolem osmý tam můžu být a půjdu asi na cokoli; nemusím ale akční filmy.
Zatím pa Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
19.8.08 20:25

Ahojky,
jen v rychlosti, je mi fakt blbě.. přes den to ještě jde, ale večer je to děs..
Baruš: teda to musela být hrůza, hlavně že to dobře dopadlo.. Posíláme Luci pusinku.. ale raději jen od zdravé Natálky
Tak jdu konečně lehnout.. mějte se fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
19.8.08 20:37

Teda Baruš úplně mi běhá mráz po zádech, když to čtu. Hlavně, že jste to s ní vše dostali.

To naše Klárka je dneska na dietě. Od půlnoci kňourala a blbě spala (takže i já :? ) ráno 37 a byla strašně malátná. Nevěděla jsem jestli je to od zubů nebo něco jinýho. Takže projistotu sjedem k mudře. Než jsme vyjely tak si ublinkla na sebe a na mě. Takže převlíkání a jede se. Vyjely jsme a po pár metrech se pořádně seblila. Takže sem se s ní vrátila a opět převlíkání. Ale už bylo na ní vidět, že její líp. Mudra jí zkoukla, řekla že tam nic nenašla. Doporučila mi ňákýho kulíška a ještě něco a dietu. A dneska nekojit. 8O Prsa už mám jak balóny. Sem teda zvědavá jak usne bez kojení :? Držte nám palce. Možná vyměknu a přeci ji dám cucá. Teď vedle řádí s kartonem s vodama :) , usla mi odpoledne kolem 6 a skoro do 7.

No nic jdu ji spacifikovat na postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital