Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
625
15.8.08 09:34

ahoj,
tak to se asi něco děje… u mě se večer dostavila taky MS.. :? Ale ne první… občas už nějaký náznak byl.. :(

Aji, jasně, objednej.. si budou myslet, že mám nějakou školku :D
Písni mi SZ - jakou velikost a barvu. A Ty jsi z Prahy? Vídáš se s někým, kdo do Koutů jede - kvůli předání?

Natálka má nska nějaký protivný ráno.. fňukala u mě v posteli, tak jsme vstali, chvíli si hrála sama a zas fňuká.. i když jsem u ní, hrajeme si, mazlíme se.. je taková protivka - neví co chce.. teď si dala banán a melouna a je chvíli klid.. odvezu jí babi a jedeme zase pracovat na domeček..

Tak se mějte a večer papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
15.8.08 09:37

Jo holky, poraďte mi ještě s velikostí botiček prosím!
Jak to kupujete.. když změřím nožičku, tak přesně tu velikost, nebo berete o číslo větší? Ještě jsme žádný nekupovali, tak mám strach abych nekoupila malý..
Ale jinak přemýšlím, že jí koupím rovnou dvoje.. Ty druhý o číslo větší - ono to pak asi je hned - myslím, jak roste nožička..

Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aji
190
15.8.08 09:40

právě že se s nikým nevídám, tak tě raději s objednávkou nebudu zatěžovat Hopi, aby ti botičky nezůstaly do vánoc :lol: bydlíme za Prahou na M.Boleslav, sice do Prahy občas jezdím, ale je to teď jen občas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aji
190
15.8.08 09:41

měla bys do botičky strčit ještě svůj prst..na délku samozřejmě…jinak Maruška už má sandálky, ale stavění se v nich a mít je vůbec na noze, s tím se ještě nesmířila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
15.8.08 09:48

Ahoj maminy,
Veru , to je neskutečný, jak si jsou ti naši mužský podobný…myslím teď to zařizování. Martin chce mít taky nad vším dohled a kontrolu, takže já, i když mu všechny návrhy dodám až pod nos, výsledek 0. Tak to u nás taky pořád vypadá jak na staveništi :roll: Prostě jakmile byla postel, stůl, židle a skříně, veškeré aktivity skončily :evil: Ale zase pro Lumpika je to ráj, takovýhle výběh, jako má doma asi jinde nezažije :D
Caress , pro někoho jsou to dávné doby, pro někoho nedávná minulost , kterou sám zažil :wink: Ještě kdyby ty maskáče byly krimplenový, tak je obraz minulosti dokonalý :D
MS - snad si dá ještě nějaký čas pauzu, vůbec mi nechybí. Katu, je jistá antiko, kdy se MS nedostavuje, nebo jen 2× do roka. Tak to jen tip, abys nemusela čekat na ten přechod :D :wink:

…Lumpik spí, tak jdu juknout na ten basket proti Novému Zélandu. Kvůli Hilgertový to odložili a zkrátili záznam, což je dobře. Na ty tragédky se fakt letos zase nedá koukat…zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
15.8.08 09:48

hopi: jo jo, přesně jak píše ája… mně bylo taky řečeno, že se Ti ještě musí vejít ukazováček za její patičku - žádné mačkání palce apod. Takže nejspíš o číslo větší, než jsou cm její nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
15.8.08 10:08

Ahoj!
Kalamajko, taky koukáme na basket a čekáme na finále těch deblů, má to začít asi ve čtvrt. Děti mám dneska naposledy ve školičce, tak si užíváme s Klárkou pohody. Teda vyluxovaly a vytřely jsme barák (Klárka mi spala v šátku na zádech) a teď jsem po sprše a je to paráda.
Jo a antikoncepce je pro mě dost velký problém. Hormonální už nechci nikdy ani vidět (měla jsme problémy když jsem ji kdysi vy:,–(ila) a představa, že mám v sobě tělísko je pro mě dosti hrozivá. No a celý život spoléhat jen na pánskou ochranu je taky představa nehezká :( Tak fakt nevím a u nás je to dost důležitý; ze 3 pokusů máme 3 děti…jsem sice vděčná moc a moc za to, že jsme s otěhotněním neměli problémy, ale 3 děti jsou fakt dost :wink:
No nic, Klárka se mi lepí na TV obrazovku, jdu se jí věnovat.
Pa Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
15.8.08 10:11

Jo, s botičkama, s tím prstem je to tak, ale prckům jako jsou naši se to dost blbě zkouší - je dobrý, když si dítě na „obotičkovanou“ nohu stoupne a posunr špičku co nejvíc dopředu a pak se u paty zkouší ten prst. My máme supr obchod na stanici metra Lužiny, kde nám vždycky poradí. Klárce měřila nožičku (měla asi 18 a kousek), botičky má č. 19
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
15.8.08 10:54

dotaz na Kalamjku :wink: jak vaříš Marťasovi červenou řepu? ve šlupce? díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
15.8.08 10:55

Ahojky holky

Už Vás čtu a teď konečně mám čas napsat, včera jsem zase zavařovala, už mi to leze fakt krkem nic sem dělat nechtěla ale když se dostala obr kýlb ringlí, tak mi to bylo škoda vyhodit, mám kompoty a marmelády..
Dneska mi děcka celý dopoledne dělají bordel, protože už týden sedím ve vlném čase a chystám fotky na vyvolání, do zítřka má Teta drogerie akci na digifoto za 1,50 tak jich mám 450. No dneska už sem jenom měnila červené oči a dětem se to vůbec nelíbí když tu sedím, teda vůbec se jím nedivím :wink:

Třídenní krize skončila a taťka se zase snaží, teda ale nesnáším takové dny, i když potom to udobřování je strašně milý. Jen kdyby to šlo bez těch výstřelků. Vím že toho má moc ale sere mě to že mi to potom ztěžuje
ještě on a o děti se starej sama, že?? Kdybysme se tak někdy mohli na všechno vyprdnout my a vypadnout, teda nevím jak by se ti chlapi potom tvářili, ale už je to pryč a zase je klídek, jedno to mělo pozitivní, když sem tak dlouho seděla na balkoně tak padaly hvězdy, byla to nádhera, tolik sem jich neviděla ani nepamatuju…

Tak jídlo a malá, já už sem bojkotovala, jí s náma takový ty normální jídla, dneska bude rýže a kuře. Byly u nás děcka a vysvětlete jedinému že nemůže křupky a takový ty krekry které sou po zemi a tyčinky, nadlábla se s nima, nejde to uhlídat, začala teď dobře i pít z hrnečku MaM, tak sem ráda. Chdíme kolem nábytku, staví se mi v jídelní židličce, přemýšlím že tam dám popruhy, máme tu dřevěnou, přesně tohle mi dělal Maty. Včera sem se jenom otočila a stála v ní, ty jo polilo mě horko, fuj, ani nechci myslet kdyby spadla..

Spí pořád s náma, i když dětský pokoj máme taky, teda spíme všichni v jednom i s Matym a nějak mi to nepříjde že bysme je měli přestěhovat, za cvíli budou chtít sami, tak si je ještě užijeme v posteli někdy i všechny :lol:

Hopi botičky jsou krásný, ale nevím jakou velikost bych objednala bez zkoušení, boty sou pro mě složitý

Moc díky za hezký slova, aspoň se vyliju tady a má mě kkdo vyslechnout, sem ráda že Vás mám, opravdu!! 8O

Caress krásný kočárek, sem taky zvědavá jak zhodnotí Leonka :wink:

Jo a objednala jsem autosedačku, nakonec ne žadný šmejd, ale Maxi Cosi, ale asi se mnou nebudete souhlasit ale je z mmb, ale je opravdu zachovalá a moc hezká, sem strašně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
15.8.08 11:53
zet78 píše:
dotaz na Kalamjku :wink: jak vaříš Marťasovi červenou řepu? ve šlupce? díky :srdce:

Syrovou oloupu, nastrouhám na struhadle vzor „plátky“ a vařím s ostatní zeleninou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
15.8.08 14:28

Veru to chce klid, ono to zase přejde, přesně vím co tím mylsíš tohle dělal manža když byl Maty ještě malý, teď už si ho fakt bere ven všechno, před ostatníma dycky dělal blbosti s druhýma a vypadal jako ejlepší taťka který se fakt stará.. Teď ale takový je, asi ho to už i víc baví s tím větším. Ale s kočárkem nechodil nikdy sám. Ale je dobře že mu to umíš říct, to je to hlavní aby se nad tím i zamyslel a třeba to bude dobré uvidíš. Posíláme hubana ať je líp a hlavně neplakej!! Zase bude dobře, ti chlapi nám dávají zabrat, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.8.08 17:30

ahoj… nám se taky ještě nestalo, že by šel taťka s kočárkem sám…na to je moc línej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
15.8.08 18:59

Ahoj Veru,neplakej kočko uf to je mi vždycky ouzko,když žencká pláče :cry: nedivím se,že tě to štve.
U nás je to samí před ostatníma ten nej tatka a doma na něj houkne jen,když mu bere cd nebo něco dělá s pc.A to,že hlídá,když jsem v práci????Neee jde ke švagrové frkne Kubu neteřím a pak má klid nebo s ním jde na dlooouhou procházku,aby s ním nemusel být doma :twisted: a zatím ještě nikdy nešel sám s kočárem,když jsem doma to je taky línej :twisted: dneska jsme nejeli na chajdu ,jak je hnusně a co myslíte,,že dělá,když nás 14 dnů neviděl ?Skočili jsme nakoupit a už tři hodiny chrápe :twisted: nejradši bych ho tu zkopla z tý sedačky.Jediný co mi dneska řekl tak co bude k jídlu a jinak se pořád tak nějak utrhuje.
Holky,ona je fakt nějaká erupce,že ty mužský nějak blbnou???
Leonko tak jsem čekala co řekneš na ten kočár od Cares a ty nic :lol:
Kalamajko,chutná mu ta řepa??Že bych to taky zkusila Kubajs už taaak krásně pa pa.Jsem za to strašně moc ráda,když si vzpomenu na tři lžičky za celý den. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.8.08 19:34

Ahoj holky,
nic si z toho nedělejte, u nás je to to samé. Dnes jsem měla chuť vraždit. Manža šel včera pomoct kamarádovi s podlahou a vrátil se v jednu ráno na šrot a přivedl i kamaráda. Ráno jsem odjížděla na noviny a zjistila jsem, že kamarád už u nás není a prošmejdil celý barák a z peněženky mi zmizly všchny peníze. Ještě že jsem tam měla jen 300. Tak nevím, který z nich to vzal. Navíc manža jak měl hlídat holky a byl ještě opilý, tak se nedohrabal ani do postele a Šarlotka jak nás tam necítila, tak se točila tak dlouho, až spadla z postele. A ten … (ty nadávky radši ani nechtějte vědět) ani neslyšel jak řve, až Nelinka na něj musel křičet, aby přišel. A místo aby nějaká omluva nebo aspoň aby dal najevo, že toho lituje, tak se vykašlal dnes na práci a celý den se válí na gauči a čumí na bednu a u toho vyžírá lednici :evil: :evil: :evil:
Taky mi přijde, že většina chlapů si s těmahle mrňouskama neví rady. S Nelčou si začal víc rozumět až po tom druhém roce. S kočárkem byl asi třikrát v životě. Šarlotka dnes byla pěkná protiva. Evidentně se jí klubou další zuby. Slintala naprosto neuvěřitelně, ty sliny jí tekly proudem z pusy a chvílema se až zakuckávala. Teď už spí, ale musela jsem ji uspat v šátku. Opět nic nejedla, což mi na dobré náladě taky nepřidalo. Ale byla jsem s kočárkem a psama na dlouhé procházce v lese a bylo to moc fajn, i když pršelo. Nelči se potvůrce nechtělo. Tak když vidí taťku se válet, tak se radši přidá k němu :evil:
Hopi ty botky myslím 18. Ještě to zítra přeměřím, ale myslím, že 17 by měla akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí